Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yemeye başlayınca önümü alamıyorum ki. şu an fevkalade açımcanım sen bilirsin ama mesela en geç 6 gibi yesen ya da 8 gibi yoğurt gibi çok az da olsa ye bence bir şeyer bünyen zayıf düşmesin
ye ama az ye
diyet listen harici kayısı falan yiyebiliyor musunKızlar ben 6 gündür tuvalete çıkmıyorum üstelik reglim şişkinliğim de cabası
Tartı +1 kilo diyor![]()
73,6ydı son fakat regl günlerim muthiş artım var,74 filan çıkarım ödem gitse bile,yine de kararlıyım,geleceğim yanınızainşallahhh canım kaç kilosun :)
canım çok bişey kalmamış ki. 2- 3 haftaya aramızdasın bence. sen geldiğinde ise biz hala aynı yerimizde olucaz sanırım:) (en azından kendi adıma ) acele etme o yüzden73,6ydı son fakat regl günlerim muthiş artım var,74 filan çıkarım ödem gitse bile,yine de kararlıyım,geleceğim yanınıza![]()
Sabahları içinde kayısı ve ceviz beklemiş suyu içiyorum ama nafile :/diyet listen harici kayısı falan yiyebiliyor musun
yada kayısı çayları falan içsen
büyük sıkıntı gerçekten
geçmiş olsun![]()
Bugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğle
Kepekli jambonlu sandviç (dışarıdaydım başka alternatifim yoktu)
Ara
Sütlü kahve yarım paket diet büskivi
Akşam
150 gr ızgara tavuk göğsü
3 yk makarna
2 yk yoğurt
süper:)Ekmek kepekli canım
Yulaf da silme - dyetisyenimin tarifi oldugu için birebir uyuyorum listeye
benim de 3 oldu galibaKızlar ben 6 gündür tuvalete çıkmıyorum üstelik reglim şişkinliğim de cabası
Tartı +1 kilo diyor![]()
Bugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğle
Kepekli jambonlu sandviç (dışarıdaydım başka alternatifim yoktu)
Ara
Sütlü kahve yarım paket diet büskivi
Akşam
150 gr ızgara tavuk göğsü
3 yk makarna
2 yk yoğurt
Slmkahvaltı:
haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
öğle:
3 köfte 3 patates dilimi fırında
ara: kayısılı yoğurt
akşam: barbunya 3 yk
semizotu salatası 2 yk
1 yk çoban salata
5 zeytin
ara: bir dlim kavun
Aleyküm selamNewyorkta yasiyorum sanirim su anda uyuyorsunuz
yoğunluk üstüne yoğunluk:) Allah yardımcın olsun canımKızlaaar selam kaç gündür gelemiyorum40 çarşamba bir araya geldi derler ya heh işte bende de öyle oldu
yurt dışından arkadaşım geldi , başka bi arkadaşım doğum yapacak onun için hazırlıklar yapıyoruz, başka bi arkadaşım yine ameliyat olucak derken hep bi yerlerdeyim. pazartesiden sonra inşallah eski düzenime dönücem
![]()
canım sabah aç karnına kahvaltıya tam oturmadan ve wc çıkmış şekilde tartıl daha düşük gelir benceDün 4 den sonra tartılmıştım anca gönderebiliyorum
((