60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah razı olsun canım benim.. öyle mi hiç bilmiyorum adı ne videonun ? Bir tane kadın var squat girl diye YouTube de onun yeni başlayanlar için bacak egzersizleri var omlarda çok iyi
Canım fitnessblender leg workout yaz 15dklik göreceksin onu yapmaya çalış haftada 3 gün çok güzel çalıştriyo.squatgirl bende Gördüm ama bu dediyim daha iyi geldi bana bir dene haftada 3 gün yapacaksın 1 gün yap bir gün kaslar dinlensin

Canım fitnessblender leg workout yaz 15dklik göreceksin onu yapmaya çalış haftada 3 gün çok güzel çalıştriyo.squatgirl bende Gördüm ama bu dediyim daha iyi geldi bana bir dene haftada 3 gün yapacaksın 1 gün yap bir gün kaslar dinlensin
Anladım canım deneyeceğim muhakkak çok teşekkür ederim ya :))

hellooo kızlar ben geldim :)

sınav dönemi oturt otur kilo aldım aşırı yavaş vermeye çalışıyorum çok şükür hantallık kısmı gitti diyetle şimdi de biraz sıkılaşmak istiyorum hedefim ayda 1 kg olacak şekilde 5 kg vermek. hala evdeyim hareketsizim ama bu sefer yediklerime dikkat ediyorum canım annemin ultra sağlıklı yemekleri sağolsun :KK36:

biraz pilatesi sokucam hayatıma abartı değil belli rutinim var zaten ama işte çok ham olduğum için en ufak fazla yaparsam yorgunluk yapıp çalışmamı engelliyor. o yüzden çok hafif başlıcam tekrar sayılarını.

Bu arada ben 39 yaşındayım.İkinci çocuğumu 1.5 sene önce doğurdum...aktif olmayan bir hayatım ve doymak bilmeyen bir miğdem var...

Back
X