• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlarrr arkadaşlar:))
Ben dün gece katıldım bugun ilk günümyerimsenibenAdım Duygu 8 aylık bir bebeğim var...Doğumdan sonra kalan göbeğimi düzleştirmek istiyorumkaydirigubbakcemile3Herkese başarılar...Hımmm bu arada İzmir Karşıyaka 'dan yazıyorum:lepi:
hoşgeldin taklımmm a.s. bi fırlama daha katıldı topiğimize ne mutlu bizeee hihoyyyt

ama sen böle devam edersen çok kötü hasta olcaannn senağlama çok sağlıksız.herşeyden yiycen ama çok az az yiycen.sen takip et bizi tatlımm. hoşgeldin aramıza a.s.

dün aynı makaleyi okudum ve paylaşcaktım sizinle işim çıktı araya bişeyler girdi yapamadım.teşekkür ederim tatlımmmm :asigim:

CANLARIMMM GÜNAYDIN HEPİNİZEEE.SABAH KALKTIM GÜZELCE MEKİKLERİMİ ÇEKTİM UFAK ÇAPLI SPORUMU YAPTIM BANYOMU YAPTIM SUYUMU SÜTÜMÜ SİRKELİ SUYUMU İÇTİM.MUZUMU YEDİM 40 DAKKADA İŞ YERİME GELDİM.BİTKİ ÇAYIMIDA İÇTİM (KAYISILI FORM) AMA SONRASI PEK HOŞ DEĞİL.PATRONUM SICACIK BÖREKLER ALMIŞ DAYANAMADIM 1 TANE YEDİM :utangac: BÜTÜN GÜN ÇOK KOŞTURCAM AMA TELAFİ EDERİM KIZLAR kaydirigubbakcemile5 BUDA BENİM BU HAFTAKİ KAÇAMAĞIM OLSUN delikafadulden
BU ARADAAA BUGÜN İŞTEN ÇIKINCA SAÇLARIMI KESTİRCEMMMM :dance: ÇOK GÜZEL OLCAM ÇOOOK.
YA BİDE BEN BİŞEY DİYCEM BENİM BOYUM 1.74 KİLOMUN NE OLMASI GEREKİYO.GÖBEĞİMDEKİ SARKANLARDAN BAŞKA BENDE HİÇ BİŞEY KALMADA.PANTOLONLARIMIN HEPSİ POPOMDAN DÜŞÜYO kaydirigubbakcemile3 BACAKLARIM ÇIRPI GİBİ OLDU.NE YAPCAM BEN YAA? KİLO ŞİMDİLİK 64 KAÇ KİLO OLCAMDA BU GÖBEKTEKİ SARKANLARIMDA GİTCEK :uhm: 58 OLURSAM SANKİ ÇOK ÇİRKİN OLCAKMIŞIM GİBİ GELİYO CADIARZU
Hoşbulduk canım:)Benimde en büyük sorunum göbek sarkanları...İnşallah toparlarız...

Günaydın kızlarrrrr,

Yeni bir güne merhaba diyoruzz.. Sabah kalktım muzumu yedim.. Birazdan accık kuaför işlerim var malum yaz geldi..kaydirigubbakcemile3 Öptüm hepicinizi kocaman

Buarada haa dün izin tarihimizi konustuk. Temmuz başı bodruma gidicem.. Yani 1buçuk ayım ve 5 kilom kaldı.. Heralde okadar zamanda veririm bu kilolarıııı....:sm_cool:

Bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza... Kızlar hepiniz hoşgeldiniz.. Zayıflamak için büyük bir adım attınız.. Hepberaber incecik ve daş olucaazzz...sositososito

Evet ablacım bende öyle düşünüyorum.. Kaldığğım yerden devam.kaydirigubbakcemile

aplam çok tatlısın sen yaaa..Şeniz

İradende dolayı seni kutlarım canım.. Aynen devam..:hooray::nazar:

Hoşbulduk canım:1hug:a.s.
Arkadaşlar bugün bir kaç kişide sabah aç karnına muz yendiğini gördüm ne işe yarıyor acaba?YoksA tok tutuyor diyemi yiyorsunuz?
Bende her saah ıkı bardak ılık su ıle 3 kayısı yıyorum bagırsaklarımı cok guzel calısıtırıyor...Günde 3 ltreye yakın su içmeye çalışıyorum..3gundur fıtness plates başladım...Bırde lipton limonl form çayı i.çiyorum..Tavsiyelerinizi bekliyorum..a.s.

İnanamıyorum sonunda bu topicte bende yazabilirim :dance: :dance: :dance:

Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba , sizin konunuzu sürekli görüyordum ve içimden keşke 60 larda olsamda zayıflamaya çabalasam diye geçirip duruyordum ve Allah dualarımı kabul etti bende artık 60 lı kilolardayım :dance: Buna sevinilir mi demeyin çünkü kilo takvimime bakarsanız nedenini çok iyi anlarsınız.

Hepimiz sağ salim fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz inşallah
kaydirigubbakcemile5

MOTİVASYON GİFLERİMİZ

1562935pk8ibihqcu.gif
784130zt68ijrvfg.gif

1529960c5pvhv19s9.gif
2165776bwd9sdep1g.gif

1523778bs3cdf6xek.gif
2165780coamky4qpu.gif

1715523erilnbujt8.gif
1884975rxg0f68m70.gif

canım bunlar harika ÇOOOKK BEĞENDİM YAA

Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba , sizin konunuzu sürekli görüyordum ve içimden keşke 60 larda olsamda zayıflamaya çabalasam diye geçirip duruyordum ve Allah dualarımı kabul etti bende artık 60 lı kilolardayım :dance: Buna sevinilir mi demeyin çünkü kilo takvimime bakarsanız nedenini çok iyi anlarsınız.

kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım we ne güzel geldin öyle pozitif pozitif werdiğin kilolar için tebrikler inş 50leride görcez en kısa zamanda
:enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3 bende bayıldım onlara hepsini koplayaladım hatta tartının üstündeki çıtır ablanın resmini bastım yazıcıda -tatlicadiarzu- buzdolabıma yapıştırcam şakkıdı

ya kızlar ben çok şişim ve söylemesi ayıp ama wc ye gidemiorum,
sabahlar bir ılık su bardağına bir limon sıkıp içiyorum ama o da pek fayda etmiyor.
benim de en büyük sorunum bu işte:((
dün bir kaç kayısı yedim ama tık yok:(

cnm bende cook fazla yaşadım bu sorunu bana en iyi gelen şey form cayı ve yeşil cay oldu günde 3 fincan yeşil cay akşam yatmadan form cayı içiyorum tavsiye ederim.:lepi:

kızlar şimdi nivea body dinamik sabahlarla spor yaptım ilkkez ne yorucuymuş yaw-tatlicadiarzu-spordan önce ve sonra neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.yeşil cayımı yapana kadar yazın:bbo:

işte bu yaaa takım tamamlanıyo yawaş yawaş kimsecikler yoktu bu sabah yaww :ecrin_bebek:

topiğimize yeni gelen arkdaşalar hoşgeldinizz..a.s.

maşşallaahh bizeee :nazar: :enbuyukkk:

hoşgeldin canım we ne güzel geldin öyle pozitif pozitif werdiğin kilolar için tebrikler inş 50leride görcez en kısa zamanda
:enbuyukkk:

Çok bulduk canım , çok teşekkürler sıcak karşılamanız için.
Herşey beynimizde bitiyor kızlar sadece biraz inanç gerek bize. hihoyyyt
Sizlerle arkamda koca bir destek hissediyorum şimdi.
Hepimi,z çıtır olucaz yaşasıın kaydirigubbakcemile4

harika fikir süpersin sen sara :lepi: bende yapcaaaaaaaaaaaam :sm_cool:

buzdolabımı ve banyomda baskülümün üzerindeki resimleri ve hayvan figürlerini görmen lazım canımcım.hayvan figürleri oldum olası severdim..bide eşim veteriner.şimdide heryere incecik kadın resimleri asıyorum hatta kimini fotoshopla kafalarının yerine kendi kafamı koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşim hayvanlardan memnundu bu güzel vücutlu hatunlara daha fena hasta oldu.dün eklediğim bikinili apla vardıya işte onun kafasının yerinde benim kafam var şimdi baskülümün üzerindede buzdolabımdada var :roflol: SECRET yapmak lazım kızlar evren herzaman bizim sinyallerimizi bekliyo ona göre istediklerimizi veriyo a.s.

YENı GELEN ARKADAŞLARA ÇOOOK ÖNEMLı Bı UYARII sengözlerimebaksanab
BıZıM TOPıK BAĞIMLILIK YAPARRRRRRRRR..delikafadulden
kaydirigubbakcemile5

buzdolabımı ve banyomda baskülümün üzerindeki resimleri ve hayvan figürlerini görmen lazım canımcım.hayvan figürleri oldum olası severdim..bide eşim veteriner.şimdide heryere incecik kadın resimleri asıyorum hatta kimini fotoshopla kafalarının yerine kendi kafamı koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşim hayvanlardan memnundu bu güzel vücutlu hatunlara daha fena hasta oldu.dün eklediğim bikinili apla vardıya işte onun kafasının yerinde benim kafam var şimdi baskülümün üzerindede buzdolabımdada var :roflol: SECRET yapmak lazım kızlar evren herzaman bizim sinyallerimizi bekliyo ona göre istediklerimizi veriyo a.s.

Evet canım haklısın , evren ve secret olayı ile ilgili mi bilmem ama psikolog bir eğitmenim vardı , ve dedi ki vücut beynin gönderdiği sinyalleri uygulamakla görevlidir dedi , güzel hayaller kurun dedi mesela diyet yapan biri hayallerinde pasta börek çörek yerken resmederse kendini , biranda onları yerken buluverir dedi. Ama beyin kendini zayıf güzel giysiler veya bikiniler içinde muhteşem bir şekilde hayal ederse , zayıflamak için tüm vücut devreye girer demişti.
Bende güzel şeyler düşünüyorum bilinç altıma yolluyorum victoria secret bikini içinde fıstık gibi bir vücutla kendimi :) Çok şükür direnerek ve spor yaparak 1 ayda 5 kilo verdim inşallah Allah utandırmaz da devamı gelir..

DERİNimmmm dün tarifini verdiğin mantar çorpasını yaptım . . .
Aman yarabbi o nasıl gösel bi nefaset o nasıl bi lezzet . . .
İnanabilicek misin bilemiyorum lakin ben çorbanın hepsini içtim :1shok: dün zaten 61 in şerefine iyice şımarmıştım dedim bu da kaymağı olsun . . .
Çorbanın altı yani o unlu soğanlı sütlü baz o kadar lezzet kattı ki sadece mantarla değil o baza hemen hemen her şey eklenebilir . . .
Mesela bu gün 1 çay bardağı nohutla düşünüyorum aynı çorbayı . . .
Teşekkürler derinciğim . . .

selam kızlar,

Bu gün erken çıkmam gerekti.. nişanlımın teyzesi amelyat oldu hastaneye ziyarete gittik.

Akşam çıkıncada dışarda yedik. Burger Kinge gittik..
yarım chicken royal birkaçtane patates bir tanede soğan halkası yedim.. Nasıl vicdan azabı çektim anlatamam...senağlama
Yani istemeye istemeye yedim, bukadar olur..
Patates kızartmasını nasıl özlemişim yahuuuuu....delikafadulden
Ama çok az yedim gerçekten..
neyse napiim artık.. Arada bünyeyi şaşırtmak lazım ya. Umarım buda o işe yarar.

Öle işte..

Öpüldünüz hepiniz...

İyi akşamlaaaaarrrrr....a.s.

Fılay arada lazım lazım . . .

Bende dün bi şımarmışım simit pisküvi akşam 1 kazan çorba fln . . .
Bu gün telafi yolları tutuldu tabe . . .
Fılayım mus beni feci tok tutuyo ben anca saat 14.00 gibi fln acıkıyorum bu nasıl bi nimetmiş böyle güzel rabbim . . . :asigim:
Sende durum ne ?

günaydınnnn
bugün 64.400 olarak başladım ama hasta oldum sanırım bu hafta kilomda kolay değişilklik olmaz :s
ayrıcaaa dünkü buluşmamda sadece portakal suyu içmeyi başarabildim :D ayrıca başka arkadaşımda portakal suyu içti.. ondan da şüphelenmedim değil rejim mi yapıyor diye :)))))

hastayken diyet konusunda yardımcı olacak önerileriniz var mı

Canım regl için pirinç lapası dieti yapıyor bazı hanımlar . . .
Günde 2 defa 1 çay bardağı pirinç haşlanıyor yağsız bol yoğurt nane ve acı biberle götürülüyor . . . Aralarda ise oldukça hafif geçiştiriliyor ve kahvaltı tabi ki asla ihmal edilmiyor . . .
Şişliklere ve ödeme iyi geldiğini okudum ve kilo kaybı içinde faydalı olduğunu biliyorum . . .

hoşgeldin taklımmm a.s. bi fırlama daha katıldı topiğimize ne mutlu bizeee hihoyyyt

ama sen böle devam edersen çok kötü hasta olcaannn senağlama çok sağlıksız.herşeyden yiycen ama çok az az yiycen.sen takip et bizi tatlımm. hoşgeldin aramıza a.s.

dün aynı makaleyi okudum ve paylaşcaktım sizinle işim çıktı araya bişeyler girdi yapamadım.teşekkür ederim tatlımmmm :asigim:

CANLARIMMM GÜNAYDIN HEPİNİZEEE.SABAH KALKTIM GÜZELCE MEKİKLERİMİ ÇEKTİM UFAK ÇAPLI SPORUMU YAPTIM BANYOMU YAPTIM SUYUMU SÜTÜMÜ SİRKELİ SUYUMU İÇTİM.MUZUMU YEDİM 40 DAKKADA İŞ YERİME GELDİM.BİTKİ ÇAYIMIDA İÇTİM (KAYISILI FORM) AMA SONRASI PEK HOŞ DEĞİL.PATRONUM SICACIK BÖREKLER ALMIŞ DAYANAMADIM 1 TANE YEDİM :utangac: BÜTÜN GÜN ÇOK KOŞTURCAM AMA TELAFİ EDERİM KIZLAR kaydirigubbakcemile5 BUDA BENİM BU HAFTAKİ KAÇAMAĞIM OLSUN delikafadulden
BU ARADAAA BUGÜN İŞTEN ÇIKINCA SAÇLARIMI KESTİRCEMMMM :dance: ÇOK GÜZEL OLCAM ÇOOOK.
YA BİDE BEN BİŞEY DİYCEM BENİM BOYUM 1.74 KİLOMUN NE OLMASI GEREKİYO.GÖBEĞİMDEKİ SARKANLARDAN BAŞKA BENDE HİÇ BİŞEY KALMADA.PANTOLONLARIMIN HEPSİ POPOMDAN DÜŞÜYO kaydirigubbakcemile3 BACAKLARIM ÇIRPI GİBİ OLDU.NE YAPCAM BEN YAA? KİLO ŞİMDİLİK 64 KAÇ KİLO OLCAMDA BU GÖBEKTEKİ SARKANLARIMDA GİTCEK :uhm: 58 OLURSAM SANKİ ÇOK ÇİRKİN OLCAKMIŞIM GİBİ GELİYO CADIARZU

Canım zaten topiğin kiloları kesinlikle bölgesel . . .
Benim malum simidim senin ve evlibarklının göbüşü fılayımın bacakları gibi . . .
Oralara özel çalışmak lazım aslında kilo kaybından ziyade ben bu nedenle şimdi bunu düşünüyorum . . .
Yani 58 olduktan sonra asla 1 kg kaybetmeyeceğim ve sorunlu bölgeme yöneleceğim . . .

kızlar bugün yine yoğun bir gün olacak benim için yine dışarıda olacağım ayrıca söylemeyi unuttum dün akşm bir ara teyzemlere uğradım onlardada yaş pasta wardı kakaolu kestaneli falan harika görünüyordu ama ne kadar ısrar etselerde yemedim akşam da yemedim karpuzla geçiştirdim oda yeterince şişiriyo zaten birazdan tartılcam kenndimi hafif hissediyorum ama dün kuzenim çok morelimi bozdu (gerizekalı)
ya ben onun için allahın sıcağında sokaklara düştüm özsütün önünden geçiyorduk dedimki buranın aşuresi çok güzel oluyor sonra bide bir yerden daha geçiyorduk buranında çiğ köftesi dedim bana ooo sen böyle sürekli yemek düşünürsen asla zayıflayamazsın ayy nasıl sinirim bozuldu anlatamam sonuçta ben ona onları canım istediği için demedimki öylesine söylemiştim o an ağlıyasım geldi çünkü o benim gözümün önünde pizza yerken (ki bnm en sewdiğim şey)ben salata yedim we gerçektende canım istemedi sanırım bu sefer gerçekten kilo wermeye kararlı olduğum için ama onun öyle demesi psikolojimi alt üst etti açıkçası ama ben umutsuzluğa kapılmıycam elbette çünkü göstercem hepsine nasıl isteyince weriliyormuş kilo

Canım asla garıdn düşmesin . . .
Biz seninleyiz .. .. ..
kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldiniz . . .
a.s.

Sabah ne yediniz ?

Merhaba Sabun , hoşbulduk.. Benimde hedefime 3 kg kaldı ne mutlu bize :)
Ben sabahları yeşil elma yiyorum , bugün alışveriş günüm olduğundan dolabımda yeşil elma kalmamıştı , onun yerine 1 salatalık ve 3 cherry domates , 1 dilimde kavun yiyebildim..
Tabi yemekten önce ve sonra bol su içtim..
Bu arada takvimin çok güzeeeeeeeeeeeeeel bende istiyorum nasıl yaptınız?

Kızlar size möhöm bir uyarı yapmak isterim
Sizin sabahları muz olayı çekik gözlülerden gelen bir şey sanırım, onlar da öyle yapıyor çünkü :roflol:

Amaaa sakın o kocaman iri iri sapsarı muzlardan yemeyin
Küçük Anamur Muzları var ya, onlardan yiyin
Çünkü o kocaman muzlar genleri ile oynanmış muzlar
Ve size fayda yerine zarar verir
Doktor amcalar öyle diyor a.s.

tatlım form çayı denen olayları dr lar günde en fazla 3-4 bardak diyolar.bende kayısılı form içiyorum oda çok güzel tavsiye ederim.3 bardak içiyorum hergün..:içelim:
Canım ben 2 fıncan dıye bılıyordum ama:uhm:3 bardak bagırsakları cok calıstırmıyormu??

kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldın canım bende 90 lı kilolardan geldım ınsallah 50 ye gecerız:lepi:
kızlar şimdi nivea body dinamik sabahlarla spor yaptım ilkkez ne yorucuymuş yaw-tatlicadiarzu-spordan önce ve sonra neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.yeşil cayımı yapana kadar yazın:bbo:

Nerden buldun canım onu yokmuş nette ama bende ıstıyorum??
YENİ GELEN ARKADAŞLARA ÇOOOK ÖNEMLİ Bİ UYARII sengözlerimebaksanab
BİZİM TOPİK BAĞIMLILIK YAPARRRRRRRRR..delikafadulden
kaydirigubbakcemile5

Ne guzel yapsın yapsında bol bol zayıflayalım:))
Bu arada soruma cevap alamadım sabah muz yemenın bır faydası varmı bır kac kısı yıyormusta?

Back
X