ciyaaaakkkk Çok üzgünüm çoook herkesten güzelce alıntılarımı yaptım pc kapandı hepsi silindi senağlama neyse burdan yazayım hatırladıklarımı
evlibarklım resimde tek kelimeyle harika gözüküyosun o davete gitmelisin ve hatta ennn güzeli sen olacaksın eminim.öyle şok diyetlere falan gerek yok en basit yöntemi uygula göbek içeri göğüs dışarı kaydirigubbakcemile3
duygucum benimde ismim sara hatta facede ekleyebilirsin sara çıracı olarak kaydirigubbakcemile2
durcheinander canım benim bence o buluşmayı tekrar ayarla ve güzel bişeylere adım at.emin ol böyle şeyler çok daha motive edici oluyor...alkisalkisalkis tecrübe konuşuyor tatlım kaydirigubbakcemile2
flyyy cım tebriklerimi fışkırtıyorum "61" alkisalkisalkis
kızlar emin olun çok fazla alıntı yaptım herkese cevap vercektim ama pc kapanınca çok sinirlendim Çok üzgünüm çoook
bana gelince bu sabah tartıldım ve 64 kiloyum sadece 400 gram vermişim.ama bişey var bu ara wc ye sık giremiyorum.normalde 3-4 kere girerken bu ara en fazla 1 ve bence nedeni muz.muzu bırakcam.eski düzenime döncem.sabahları kahvaltımı yapcam güzelce.nesfit veya peynir domatesle falan.bu arada her yerim ağrıyor dün tam 3 saat yüzdüm.yılın deniz sezonunu açtım dün.çok güzeldi.
bu arada bi kaç arkadaş hava sıcaklığından falan bahsetmiş kızlaaar antalyaya gelin sıcak ne görün diyorum başka bişey demiyorum

sıcaklık 28-29 derece hissettiğimiz 36-37 derece mirmirmirmir dünkü sıcağı anlatamam size off offf
bu arada yeni gelen arkadaşlarımın hepsi hoşgeldiler a.s.