• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımcım pantalonda çok güzel durmuş ama elbise her zaman daha hoş duruyor bence bayanlarda..Ben ne zaman elbise giysem herkes 3 4 kilo daha zayıf göründüğümü söyleryerimseniben

Kayısıyı deneyince tadı hakkında bilgi verirmisin canım?Ben lipton şeftaliyi denedimde berbat birşeydi en güzeli limon gibi geliyor ama yinede denemek lazım...

çooooooook teşekkür ederim canım bide belki biliyorsunuzdur kızlar bacaklarımda batık sorunu oluyor kese falanda çözüm olmuyor ondanda çekiniyorum yanmadan bacaklarımın batıkları kötü oluyor

Günaydın fıstıklar. yine hafta sonu pek giremedim. şimdide yapmam gereken işler var biraz.

Unutmadan evlibarlıcığım süpersin :))))))

63.5 kilomu koruyorum arkadaşlar sabah tartıldım.

çok saol cicişimmm

tebrikler canım ya harikasın darısı benim başıma inşallah bende veririm br kaç kilo daha.

canım ya çook ama çok süper görünüyorsun. senin gibi olsam asla diyet yapmam vallaha. elbise pantolon konusunda da ben diyorumki sen pantolon giy ki bu zayıflığın ortaya çıksın. tabii istiyorsan varsa güzel bir elbisen onu giy. bacaklarının beyazlığına da takılma daha mayıs ayındayız. kimse yanmamıştır zaten.

hemen denemeliyim bunu çok teşekkürler.

çok teşekkür ederim canım kızlar çok naziksiniz

slmmmm kizlarrrr
hafta sonu hic giremedim son bes sayfayi okuyabildim ancak
ama evlibarkli resmine baktim harikasin canim artik vermesende olur yani
ben de bugün tartildim 1 kg verebilmisim -tatlicadiarzu- okadar SIKI tuttum isi ama regl haftasi olunca tabi böyle

verdigim son 1 kg la birlikte 11 kilo vermis bulunuyorum ve yarin ayin 18 i ve benim tr ye gelmem 1 ay var tam kaydirigubbakcemile4 hala 3 kilo fazlam var ( aslina bakarsan daha cok vermem lazim ama ) Allahima sükür benim esim beni en cok 58 kilo begeniyomus hihoyyyt

kizlar kac kisi olduk 61 bu hafta sabun derin fllly baska ???

tebrikler canım alkisalkisalkis
güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim

kızlar günaydıııın..
süper bir hafta olsun işallah sositososito
ben de buarada cumartesi tartıldım 64 kiloya düşmüşüm...
1 kilo da olsa çok mutluyum.. :sm_cool:

Canım şimdi gördüm sen kilo vermişsin yine. Beni geçtin ya kıskandım valla :(( ama senin adınada çok mutlu oldum :)) inş yetişicem sana tekrar. :)))

saol cnm bnm inş wericez hep beraber daha fazla
üzülme kız duraklama dönemindesindir ondan bide benim hiç iştahım yok buaralar birazda ondan werdim spor yapmalıyım şimdi ama

ciyaaaakkkk Çok üzgünüm çoook herkesten güzelce alıntılarımı yaptım pc kapandı hepsi silindi senağlama neyse burdan yazayım hatırladıklarımı :(

evlibarklım resimde tek kelimeyle harika gözüküyosun o davete gitmelisin ve hatta ennn güzeli sen olacaksın eminim.öyle şok diyetlere falan gerek yok en basit yöntemi uygula göbek içeri göğüs dışarı kaydirigubbakcemile3

duygucum benimde ismim sara hatta facede ekleyebilirsin sara çıracı olarak kaydirigubbakcemile2

durcheinander canım benim bence o buluşmayı tekrar ayarla ve güzel bişeylere adım at.emin ol böyle şeyler çok daha motive edici oluyor...alkisalkisalkis tecrübe konuşuyor tatlım kaydirigubbakcemile2

flyyy cım tebriklerimi fışkırtıyorum "61" alkisalkisalkis

kızlar emin olun çok fazla alıntı yaptım herkese cevap vercektim ama pc kapanınca çok sinirlendim Çok üzgünüm çoook

bana gelince bu sabah tartıldım ve 64 kiloyum sadece 400 gram vermişim.ama bişey var bu ara wc ye sık giremiyorum.normalde 3-4 kere girerken bu ara en fazla 1 ve bence nedeni muz.muzu bırakcam.eski düzenime döncem.sabahları kahvaltımı yapcam güzelce.nesfit veya peynir domatesle falan.bu arada her yerim ağrıyor dün tam 3 saat yüzdüm.yılın deniz sezonunu açtım dün.çok güzeldi.
bu arada bi kaç arkadaş hava sıcaklığından falan bahsetmiş kızlaaar antalyaya gelin sıcak ne görün diyorum başka bişey demiyorum :delphin: sıcaklık 28-29 derece hissettiğimiz 36-37 derece mirmirmirmir dünkü sıcağı anlatamam size off offf

bu arada yeni gelen arkadaşlarımın hepsi hoşgeldiler a.s.

ciyaaaakkkk Çok üzgünüm çoook herkesten güzelce alıntılarımı yaptım pc kapandı hepsi silindi senağlama neyse burdan yazayım hatırladıklarımı :(

evlibarklım resimde tek kelimeyle harika gözüküyosun o davete gitmelisin ve hatta ennn güzeli sen olacaksın eminim.öyle şok diyetlere falan gerek yok en basit yöntemi uygula göbek içeri göğüs dışarı kaydirigubbakcemile3

duygucum benimde ismim sara hatta facede ekleyebilirsin sara çıracı olarak kaydirigubbakcemile2

durcheinander canım benim bence o buluşmayı tekrar ayarla ve güzel bişeylere adım at.emin ol böyle şeyler çok daha motive edici oluyor...alkisalkisalkis tecrübe konuşuyor tatlım kaydirigubbakcemile2

flyyy cım tebriklerimi fışkırtıyorum "61" alkisalkisalkis

kızlar emin olun çok fazla alıntı yaptım herkese cevap vercektim ama pc kapanınca çok sinirlendim Çok üzgünüm çoook

bana gelince bu sabah tartıldım ve 64 kiloyum sadece 400 gram vermişim.ama bişey var bu ara wc ye sık giremiyorum.normalde 3-4 kere girerken bu ara en fazla 1 ve bence nedeni muz.muzu bırakcam.eski düzenime döncem.sabahları kahvaltımı yapcam güzelce.nesfit veya peynir domatesle falan.bu arada her yerim ağrıyor dün tam 3 saat yüzdüm.yılın deniz sezonunu açtım dün.çok güzeldi.
bu arada bi kaç arkadaş hava sıcaklığından falan bahsetmiş kızlaaar antalyaya gelin sıcak ne görün diyorum başka bişey demiyorum :delphin: sıcaklık 28-29 derece hissettiğimiz 36-37 derece mirmirmirmir dünkü sıcağı anlatamam size off offf

çoooook şekersin sen ya teşekkür ederim. olsun canım 400 grda güzel ya ben onuda veremedim tebrik ederim alkisalkisalkis

günaydın bayanlar

ben protein rejiiini cuma bitirdim

fakat o kadar sarsıldımki

daha hala toplıyamadım kendimi

haftasonuda dondurma kola helva...
kaçırdım ipin ucunu

bugün normal diyetime geri döndüüm bozmam inş

herkese günaydın,

h.sonu hiç giremedim çok yoğundum.
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
yeni gelenler hoşgeldiniz....

ben bu sabah tartıldım 62 kiloyum yani 2kg gitmiş.

oh be yaşasın hafiflik. yalnız tuvalet problemim var kabızlık....

bir de ne dicem benim ellerim çok şiş nedendir acaba bilen var mı yüzüğüm çok sıkıyooo.
şu twist stepper yerine bisiklete binsek olmaz mı acaba? benim bisikletim var da .

ha bu arada latinsugar arkadaşım terfi için tebrikler

ya bi de hnai şu ender saraçın tarifi zencefilli sarımsaklı çay pişirdim ayy ama içemedim o ne fena tat iebilen var mı sanırım latinsugar vermişti tarifini

kızlar günaydıııın..
süper bir hafta olsun işallah sositososito
ben de buarada cumartesi tartıldım 64 kiloya düşmüşüm...
1 kilo da olsa çok mutluyum.. :sm_cool:

1 kilo olsa da mı? Çok iyi vintage,kutlarım seni.kaydirigubbakcemile3.Ben 800 gr vermişim,neredeyse zil takıp oynayacağım..hihoyyythihoyyyt

Saracım beni de muz kilitler,o yüzden ben muz diyetine başlayamadım.
400 gr hiç de fena değil aslında,önemli olan az ya da çok vermemiz bence..

Hava sıcaklığı konusunda ise Allah yardımcınız olsun,geçen sene tatilde Antalya'daydım.Bir daha eylülden önce Antalya'ya gitmeme kararı aldım.Tatilimi neredeyse yarıda kesip,dönecektim.Bu arada benim için de bir zıpla denize,ne güzel yaa...

herkese günaydın,

h.sonu hiç giremedim çok yoğundum.
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
yeni gelenler hoşgeldiniz....

ben bu sabah tartıldım 62 kiloyum yani 2kg gitmiş.

oh be yaşasın hafiflik. yalnız tuvalet problemim var kabızlık....

bir de ne dicem benim ellerim çok şiş nedendir acaba bilen var mı yüzüğüm çok sıkıyooo.
şu twist stepper yerine bisiklete binsek olmaz mı acaba? benim bisikletim var da .

ha bu arada latinsugar arkadaşım terfi için tebrikler

tebrik ederim canım alkisalkisalkis
twist stepper bacağı ve popoyu çalıştırıyor ama bisiklet sadece bacağı çalıştırıyor

Back
X