• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım erkek kardeşim var yapıştırılırmı böyle fotolardelikafaduldendelikafadulden .hergün okyorum burayı.birsürü başarı öyküsü fialnda okudum.uygulamaya çalışıyorum.mimaro lduğumdan hergün masabaşındayım acaba ondanmı kilolarım gitmiyor.:(senağlama

Ama spor yapıyorsun anladığım kadarıyla.Sabırlı olllll ve yılllmaaa....kaydirigubbakcemile2

Evde normal süt kalmamış yaww... Ama hala çilekli soya sütümden var.. onu içiim bari.. En son tansaştan almıştım. Çok bereketli çıktı valla.. Bitmedi..kaydirigubbakcemile3

İyi geceler canlarım.. Tatlı rüyalar.. Hepinizi çok seviyorumm..:asigim:

Sana da flyyycım..Ben de seni çok seviyorum..:asigim:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Fibulacım el ele herşeyi başarırız yeter ki isteyelim ,arkandayım canım ben
Bu arada çeyrek yedim kokoreci kızlar kızmayın bana
Eşim süpriz yaptı twist shape imi almış süper bi alet cidden yaw
Tavsiye ediyorum , kipada 50 tl. ye satılıyo şu an indirimde bilginize.

Stamina_InStride_Mini_Stepper.jpg

kızlar ya bu ikinci kase dondurmam bende bugün dondurmayla sisdim afedersiniz bugün sekeri cok aldım ya sporda yapmadım sabahtan aksama kadar ev isinden gram gram düsüyoz bakalım geri almazsam iyi geceler kızlar size öpüyorm hepinizi

fiume 1.72m. 65 kg 58kg
sara 1.74 cm 64 kg 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg 52kg
AttaQue 1,72 cm 68 kg 65 kg
BERRABERKAY 1,60 cm 65 kg 55 kg
mavibenek1 1,65 cm 58 kg 55 kg
lunapiena 1,64cm 60,5kg 56kg
Sabun 1,68 cm 61,5 kg 58 kg
evlibarkli 1,68 cm 56,6 kg 50 kg
duyguege 1,68 cm 63 kg 59 kg
ayse&serkan 1,66 cm 59 kg 50 kg
durcheinander 1,68 cm 62,4 kg 57 kg

kaydirigubbakcemile4

cnm listene benide ekle

Kızlar selam bugün fazla giremiyorum malesef oğlumun durduk yere ateşi çıktı:((Onu düşürmeye çalışıyoruz...
Umarım herkes iyidir..Hepinizi öpüyorum..

canım çok geçmiş olsun. umarım iyidir bebişin.

günaydın fıstıklar..

hepınızın mesajlarını okudum..cok tesekkür ederim paylasımlarınız için. bugun kendısıyle detaylıca konusmayı planlıyorum.bu konunun benı ne kadar üzdüğünü anlatıp. konuyu rafa kaldırmasını rica edicem ondan.öncelıkle iş olayına yogunlasmalıyım cunku. günaydın dıyorum cunku 12 gıbı kalktım aksamın acısını cıkarmak ıcın kosu bandına gectım bır saat.. bir de bugun degısık bır teknıkle bacagıma ve karnıma, portakal yaglı,kusburnu yaglı daha bilimum ıvırzıvırlı karısımımdan sürdüm.posetledım.halıyle fazlasıyla terledım. bakalım katalanıcam 10 seans falan yapıcam böyle..işe yararsa tekra dönerim bu konuya..

AYŞıM,BEN BASLAMADIM O DıYETE CEVIZ ,KAYISI FALAN YEDIM SABAH..HER SABAH CEVIZ YEMEK ZORUNDAYIM SANKI YEMEZSEM BıR SEY OLACAK :) AMA KARBONHıDRAT IVIZ ZIVIRLARI POSETLEYIP KALDIRDIM NESFIT DAHIL,TUM LıGHT BıSKÜVıLERı...BıR SÜRE KÜSSEK ıYı OLACAK.. SENIN DIYET BENZERI BIRSEY YAPICAM ARTIK.. ÖGLENLERI ET,AKSAMLARI SEBZE..ARALARDA SEBZE... PASLAŞMAYA DEVAM EDELıM

dUYGUCUM,

tamam canım. böylede çok iyi. bakalım kim daha çok verecek:jeyyar:

Merhaba kızlarrrr
Benide aranıza alırmısınız?Bende 1 aydır zayıflamaya uğraşıyorum en büyük destekçim kk!70 kg ile başladım şimdi 66,2 kg.ama ben çok uzun çalışıyorum sabah 8 akşam 8 ve hiç iznim yok .Bu 3 hafta daha böyle devam edicek.öğle yemeğimi ve ara larımı evden hergün işe getiriyorum ama sporu bi türlü tutturamadım.Ve acayip üzülüyorum çünkü bu sefer inanılmaz istekli ve azimliyim.Arada nivea ile sporda yapmaya çalışıyorum bide sabah 6 da pilates ama 1 gün oluyosa ikinci gün olmuyor.Tabi her hafta kilo veriyorum ama komik rakamlar geçen hafta 200 gr.vermişim.Ağlamak geldi içimden.Şevkim kırılacak diye korkuyorum.:1no2:

hoşgeldin canım. öncelikle haftalık tartılmayı bırak. gördüğün rakamlar kesinlikle şevkini kırar. şahsen ben cuma zayıflama yarışmasındaydım. ne güzel veriyordum kiloları, o yarışmaya katıldım her hafta tartıldım ve bende motivasyon falan kalmadı. ayrıldım o gruptan şimdi çok iyiyim valla. sakın sık sık tartılma.

Kızlar ben saat 5 te kocaman bir burger menü yedim:((((Gece yatana kadar eritirim inşalllaghhh çok pişmanım valla:a015:

ah bu kocalar, hep yoldan çıkarıyorlar bizi. benimkide sabah ekmek kızartması yapmış yumurtalı ama ben yemedim. insan yanında biri varsa şeytana daha çabuk kanıyor. keşke başka bir şeyle kaçamak yapsaydın da fast food yemeseydin. neyse sen bilirsin işini.

Merhaba Kızlar,

Destekleriniz için sağolun. Valla çok yazışmışsınız, hepsini okumaya çalıştım valla ama alıntı yapamadım, kafam karıştı:sm_confused:

Ben şu günlerde zor günler geçiriyorum gerçekten, bugünde bütün gün hastanedeydim. Kayınvaldemin kalbinde sorun varmış. Ritim bozukluğu. Dün gece baya kötüymüş.. Bugünde işte acile gittik. Orda siyami herseğe yönlendirdiler. Orda tahliller falan.. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama benim sinirler iyice gevşedi. Ama yinede kaçamak yapmadım.. O konuda şanslımıyım bilmem ama ben siniri bozuk olduğunda iştahı kapananlardanım. Aslında iyi bişey değil, çünkü sıkıntıdan zaten bünye zayıflıyo, bide bişey yemeyince gelsin hastalıklar oluyor. Daha önce bu yüzden çok hastaneye kaldırıldım, ordan bliyorum.

O yüzden zorluyorum kendimi yemeye artık mutlaka.

Bugün yediklerimide yazayım ozaman.

Sabah :yarım muz
Arada:3 galeta
Ara 2: azcık peynir ve kavun..
Akşam: soya soslu tavuk yine salata ve 1 dilim ekmek.

canım çok geçmiş olsun, sende dikkat et kendine diyet nasılsa yaparsın.

kızlar bende zayıflamaya çalışıyorum.10 gündür nasılda dikkAT EDıYORUM yediklerime.saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum.hergün düzenli yürüyüş yapıyorum.çayımı şekersiz içiyorum.akşamları nivea body cd si ile hareket yapıyorum.ekmekleri kahvaltıda 1 dilim yiyorum.ama bir gram ible verememişim.bugün tartıldım.kilo veremiyorum sanırım:(5 i 1 yerde çayı içiyorum hergün en az 4 bardak.2 litreden fazla su içiyorum.yok yok olmuyo.o kadar suya çaya benim tuvaletten çıkmamam gerek ama benim bi yerimde delik var heralde.vücudumdan çıkmıyo.hint yağı içtim.burdaki forumda okumuştum.haftada bir kere suya katıp içiyorlarmış.onuda yaptım banamısın demedi.
ben müsil ilacı içsem kabız olurum.çok moralim bozuldu.160 cm boyundayım 65 kiloyum.veremiyorum bitürlü kilolarımı.basen kalça sağ sola sallanıyo resmen.napacağım ben gelinliğede sığamam bu gidişle.evlilik planları yapıyorum bide.senağlamasenağlama

sakın bozma moralini ve asla vazgeçme. insan ilk 15 günden sonra kilo vermeye başlıyor. sende sabret bak nasıl gidiyor kilolar.

Benim canım kokoreç istiyo eşimi yolladım almaya
:mymeka: Evet evet biliyorum , protein diyeti için hazırlık bu canııım :tomato:

:utangac:
Ama ben eee şey yanii , zorlamıycam kendimi zaten olan oldu yedim profiterolleri napiim :çok üzgünüm:

arkadaslar bugün 1 kase puding bir kase dondurma yedim heralde verdiğim kilolarıda geri alcam

kızlar ya bu ikinci kase dondurmam bende bugün dondurmayla sisdim afedersiniz bugün sekeri cok aldım ya sporda yapmadım sabahtan aksama kadar ev isinden gram gram düsüyoz bakalım geri almazsam iyi geceler kızlar size öpüyorm hepinizi

kızlar siz ne yapıyorsunuz:mymeka:tamam bir kereden bir şey olmaz denir ama sizde iyice kaçırmışsınız. bugünde bir şey var anlamadım. ben size geldim sığındım motive olmak kilo vermek için siz neler yapıyorsunuz aşk olsunkaydirigubbakcemile

canlarıııııım noluyo yaaaa:):)bugün kaçamak yapma günü ilan edildi de benim mi haberim yok?:)oysa ben kocişimin ısrarla götürdüğü yemekte bile sadece köfte yedim ve diyeti bozmadım:((((ceza lazım size CADIARZU ama kıyamamkiiiii:) hadi bari yarın dikkat edin emi??:)

FıUMEM aklımdasın bitanecim..dualarım seninle ablasının mahsun prensesi.. :Saruboceq:

acaba şöyle mi yapsak iki haftada bir gün akşam öğünü hariç bir öğünde, bir porsiyonu aşmayacak şekilde canımızın çektiği bir şeyi yiyelim. ama BİR ŞEYİ BİR PORSİYON. iki şeyi birer porsiyon ya da bir şeyi iki porsiyon falan değil. ne dersiniz? sabah cevap verirsiniz artık.

ooo mavibenek hocam merhaba, nasılsınız? ben bugün elma sirkesi olayına başladım:) yeni diyetimede başladım. ve onca şey geldi önüme hiç bozmadım diyetimi:teytey:

bilmem neden şu an dinlediğim şarkının sözlerini sizlerle paylaşmak geldi içimden:)
alev alev yandığımı görüyorsun!..
bir teselli istemedim,istemem de biliyorsun..
her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun?..
o, her gün doğar ama ''BEN'' birkere biliyorsun!..

canımcım elma sirkesi günde iki defa:sabah ve akşam yemekten yarım saat önce............
belki psikolojik ama ama ben enerji verdiğine ve iştah kestiğine inanıyorum...

tamam ablam, öyle yapıyorum.
bu arada ne güzel sözler öyle, bayıldım.

ayşimcim öyle kararlısın ki başaracağına inancım sonsuz..:)yaa ben neden bu kadar çok seviyorum kararlı insanları?!::takipteyim güzelim,hedef kilona ulaşınca ilk tebriğin ve nazar boncuğun benden:)hatta bu kararlılığın için.. :nazar:

bitanemsin, ablam benim:1hug: yüzünü kara çıkarmayacağım

evet yaklaşık bir buçuk ay sonra bir yıllık evli olacağım. albümümde var bak istersen.

aaaabiiii bu zayıflama topiği, güzellik yarışması değil!...
nasıl bu kadar güzel insan bir araya toplandı anlayamadım...anlayamıycaaaammm da !...

bende mi?:utangac: o senin güzel bakışlarından abla, çok sağ ol. orada 5 kilo fazlam vardı üstüne sekiz kilo daha aldım.

Back
X