• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin allah razı olsun. senin gibi bir evlilik nasip etsin banada. sana da maşallah abla allah nazarlardan saklasın. zor gerçekten, alışmak, annemlerin dibinde oturuyorum ama onunda zorlukları var. rahat rahat kavga edemiyorsun mesela:)

amin allah razı olsun. senin gibi bir evlilik nasip etsin banada. sana da maşallah abla allah nazarlardan saklasın. zor gerçekten, alışmak, annemlerin dibinde oturuyorum ama onunda zorlukları var. rahat rahat kavga edemiyorsun mesela:)
inşallah canımcım,allah mutlu ve huzurlu bi hayat nasip etsin!..ama benden sana abla tavsiyesi:ailelerden uzak olun...hem senin hem de onun ailesinden...yeni oluşumlar eskilerden beslenmek yerine yara alıyor çoğu zaman...iyi niyetli bile olsa...

evet kesinlikle haklısın abla. insan hak veriyor doğru şeylere de inşallah uygulamaya gelince de becerebilirim.
ablacığım geç oldu yarın erken kalkmam gerekiyor. iyi geceler sana görüşmek üzere.

neler yediğimi de yazayım:)
sabah:t(atil ya geç kalktım)yarım dilim ekmek,az peynir,domates,salatalık
ara:şekersiz sütlü kahve
öğle:(saat 4 ü buldu)yakışıklı kocişim beni yemeğe götürdü motosikletle, amaaa ben sadece köfte yedimmm
dönüşte çok yakın bi dostuma uğradık,börek yapmıştı amaaa ben yemedim sadece kahve içtim..
akşam:yemek yemedim,ertesi günün de tatil olmasını fırsat bilerek ve uzuuun süredir görmediğim bi arkadışımın da etkisiyle sadece iki kadeh şarap içtim:)
yaaa ben çoook kararlı gördüm kendimiiiii:):):))))))))))))))))))))eeee hani alkışşşş?????????

FİUMEM aklımdasın bitanecim..dualarım seninle ablasının mahsun prensesi.. :Saruboceq:

tesekkür ederim ablacım,

sen ve güzel yüreğinin yanımda olduğunu bilmek güç veriyor bana.. ayakta kalmamı sağlıyor,inan bana.. yazdığın şarkı sözlerini okudum.. okadar güzel bir mesajı var ki...
keşke bizler de güneşe benzesek... hergün yeniden ve taptaze doğabilsek...gecenin bir saatinde vakitsizce uyanıp ,nemli gözlerle uykusuz kalmasak..

ayrıca yediklerini de okudum. Allah mutluluğunu ve sebatkarlığını daim etsin.. Hakettiğin yerde olman mutlu ediyor beni..

öpüyorum seni ablaların bitanesi..

Dr Ender Saraç Kabızlık için Diyet Kek Tarifi
Ender Saraçtan hem kabızlığı önleyen, hem sağlıklı, hem de diyet bir kek tarifi; GEREKLİ MALZEMELER : 2 adet yumurta sarısı 1 fincan sıvı yağ Tarçın 50 gr keten tohumu (az öğütülmüş) 50 gr yulaf ezmesi Mürdüm eriği (İsteğe bağlı miktarda) 1-1.5 kahve fincanı şeker Tam buğday unu (yeteri miktarda) HAZIRLANIŞI : Yumurtaları akından ayırın ve kek kabında iyice çırpın. Sıvı yağın içine tarçını ekleyip ayrı bir kapta çırpın ve yumurtanın içine katın. Diğer malzemeleri de ekleyerek normal bir kek hamuru elde edin ve 150-160 derecede pişirin. NOT : Keki 2 ince dilimden fala yemeyin.

saol ciciş a.s.

fibula hoşgeldin canım
önce duvarına bu fotoğrafı yapıştırmakla başla
ggggdow.jpg

bunlara bakınca zayıflamak yerine sapık olunur valla süperler ya kaydirigubbakcemile3

öğle:(saat 4 ü buldu)yakışıklı kocişim beni yemeğe götürdü motosikletle, amaaa ben sadece köfte yedimmm
dönüşte çok yakın bi dostuma uğradık,börek yapmıştı amaaa ben yemedim sadece kahve içtim..
akşam:yemek yemedim,ertesi günün de tatil olmasını fırsat bilerek ve uzuuun süredir görmediğim bi arkadışımın da etkisiyle sadece iki kadeh şarap içtim:)
yaaa ben çoook kararlı gördüm kendimiiiii:):):))))))))))))))))))))eeee hani alkışşşş?????????

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s. :nazar:

Ablacım tebrik ederim seni.
Sen çok tatlı, güzel bir insansın.. :asigim:

tesekkür ederim ablacım,

sen ve güzel yüreğinin yanımda olduğunu bilmek güç veriyor bana.. ayakta kalmamı sağlıyor,inan bana.. yazdığın şarkı sözlerini okudum.. okadar güzel bir mesajı var ki...
keşke bizler de güneşe benzesek... hergün yeniden ve taptaze doğabilsek...gecenin bir saatinde vakitsizce uyanıp ,nemli gözlerle uykusuz kalmasak..

ayrıca yediklerini de okudum. Allah mutluluğunu ve sebatkarlığını daim etsin.. Hakettiğin yerde olman mutlu ediyor beni..

öpüyorum seni ablaların bitanesi..

Fiumecim doğru söylersin, keşke güneş olsak. Ama güneş olmasakta güneş hergün bizim için yeniden doğuyor. Her gün yeni bir umut.

Günaydın canım kuzucuklarım,

Bugün yine yoğun bir gün olucak, akşama da arkadaşımın kına gecesi var. Süslendim püslendim işe geldim, çünkü kınaya burdan geçicem.. Elbise giydim de... Yaw ben güzel olmuşum zayıflamışım falan..kaydirigubbakcemile3 Ama alt tarafta hala var..
Amma onlarda gidicek.. Artık yağlar barınamaz bende.. Yassah..hihoyyythihoyyyt

Sabah 6 da kalktım callenaticsimi yaptım akşam yapamiicam diye.. Yanlız evde muz kalmamış kahvaltı edemedim. Yoldan da alamadım. Çok açım tost sölicem artık, napalım..

Herkese mis gibi bir gün diliyorum...Umarım bugün herkes çok mutlu olucağı bir şeyle karşılaşır.. Bugün mucizeler günü olsun.. Yeni kapılar açılsın.. Yeni umutlar doğsun...:emir_bebek:

Bugün yine yoğun bir gün olucak, akşama da arkadaşımın kına gecesi var. Süslendim püslendim işe geldim, çünkü kınaya burdan geçicem.. Elbise giydim de... Yaw ben güzel olmuşum zayıflamışım falan..kaydirigubbakcemile3 Ama alt tarafta hala var..

Sabah 6 da kalktım callenaticsimi yaptım akşam yapamiicam diye.. Yanlız evde muz kalmamış kahvaltı edemedim. Yoldan da alamadım. Çok açım tost sölicem artık, napalım..

Herkese mis gibi bir gün diliyorum...Umarım bugün herkes çok mutlu olucağı bir şeyle karşılaşır.. Bugün mucizeler günü olsun.. Yeni kapılar açılsın.. Yeni umutlar doğsun...:emir_bebek:

günaydın,
bunlar ne güzel dilekler böyle :asigim:
kilo çizelgen de süper görünüyor :sm_cool:
bende değiştireceğim birazdan çizelgemi :teytey:

canım çok severim kına gecelerini bol bol oyna benim içinde
a52gf.gif

eminim çok güzel olmuşsundur
bugün için ne güzel dileklerde bulunmuşsun inan içimde umutışığı doğdu
smiley230uy7.gif

000gk2.gif

canım çok güzel şeler dilemişsin umarız olur a.s

günaydın,
bunlar ne güzel dilekler böyle :asigim:
kilo çizelgen de süper görünüyor :sm_cool:
bende değiştireceğim birazdan çizelgemi :teytey:

Değiştir canım.. Yakında o çizelgeler olmak istediğimiz kiloda olucak hep..kaydirigubbakcemile5

canım çok severim kına gecelerini bol bol oyna benim içinde
a52gf.gif

eminim çok güzel olmuşsundur
bugün için ne güzel dileklerde bulunmuşsun inan içimde umutışığı doğdu
smiley230uy7.gif

000gk2.gif

Saol canımcığım.. Senin için de bi tur oynicam söz..sositososito

bugün herkesin günü güzel geçsin işallah istiyorum..:sm_cool:

fibula hoşgeldin canım
önce duvarına bu fotoğrafı yapıştırmakla başla
ggggdow.jpg

off bu nedir ya ,yaaaaaaaa nolur bizde böyle olalım bittim bittim bikinilerin ikisinede bende istiyorum şuna bakın ya dümdüz bir karın 1 gram yağ yok harika walla
evlibarklıcım gördünmü piercing i sen sositososito

ya kızlar bu arada benim bağırsaklarım felaket deredcede bozuldu kabızlıktan kurtulayım diye sadece 3 tane kuru kayısı yedim ne hale geldim ya 10 dk da bir wc deyim

Kızlar ben geldimm. hihoyyyt
Sabak 4 kayısı , öğlen az mercimek çorbası , havuç-lahana ve marul salatası (yağsız - tuzsuz) , haşlanmış brokoli ve karnıbahar , akşam üzeri 1 yeşil elma yedim.. Eve gelince midem kıyıldı , nefsime hakim oldum ye 1 ufak kerevizi rondodan geçirip yoğurt -limon karışımıyla yedim.. Hatta hepsini yiyemedim tıkandım ha.. cokacimcoook

Bu da ben 172 cm. boy şu anki kilom 68 , 1 ay 10 gün gibi bir sürede 5 kilo verdim..

dsc00156dob.jpg

Valla 68 olduğuna bende inanamıyorum. Maşallah :)))

kesinlikle haklısın bitanem..sana bişey itiraf edeyimmi?(ben biraz antikayımdır;kredi kartı kullanmam,asla televizyon izlemem,cep telofonu bile almamak için uzuuun süre direndim...) daha bir ay öncesine kadar pc başında yazışan arkadaşlara kızar,hiç sanal muhabbet olurmu, siz termometre sıcaklığı ile sevgiyle dokunan el sıcaklığını ayırt edemiyosunuz derdim...msn adresim bile yoktu..ama inan bana sizleri tanıyınca pc aracılığı ile duyguların bile iletilebildiğini gördüm..pozitiflik ve iyi niyet heryerden hedefe ulaşıyor..

:teselli:

kızlar kas kütlesi yağ kütlesinden cok daha agır ceker tartıda.. aynı boyda ve aynı kilodakı ıkı kısıden bırı 36 ve digeri 38-40 beden giyiyorsa mesela , ilk kısının kas kütlesi daha fazla demektır.

pırlantayı hatırlayın ayda 1 kılo verıp belden 10cm inceldım demıstı.

bende 65 kgyum ve 38bedenım. ben şaşırmadım hiç arkadasa..

o yuzden diyoruz ya spor spor spor

öpüyorum...

ya okadar spor falan yapıyorum 63.5 kiloyum hala 40 beden giyiyorum yahu. 10 cm inceldiğime bende inanamamıştım. :))

ablacım,
benim sorunum aslında bir tür kararsızlık
aslında benım kararım net ama hayat kosulları zorluyor benı..
sımdı ben mezun olduktan sonra iş bulamadım. krizin de bunda buyuk etkısı oldu. iş teklıfı alabılıdgım yerler bıle son dk da krız nedenıyle ödenek ayıramıyoruz falan filan demeye basladılar..
bu durum benım feci sekılde canımı sıkıyor
ailem istanbulda deıl ben burda memleketten bır arkadasımla kalıyorum ve ıs arıyorum. harclıgımı ailemden alıyorum. burda iş arama sebebimse hem karıyer olanaklarının fazla olusu hem de benım 2 senedır bırlıkte oldugum bırı var. o burda calısıyor. onun ailesi de baska sehırde yasıyor.
bız aslında evlilik dusunuyoruz .bu kararı alabılcek kadar da iyi tanıyoruz bırbırımızı .. yaslarımız henuz 23 ve 26 olmasına ragmen...
ama ben iş bulmadan evlenmek ıstemıyorum.bılırsın ıste.. bu devırde.. herkesın hayatına ve kararlarına saygı duyarım ama benım yapım ve yetiştiriliş tarzım bunu reddediyor.. nasıl kocamdan harclık alırım?
benım annem ,onun annesı.. ailemizdekı butun kadınlar calısan ınsanlar.. herkes fakulte mezunu.. ben de üni. mezunuyum ama iş bulamıyorum. onunsa parlak bır karıyerı var..denk olmadıgımızı düsünüyorum. cok gurur yapıyorum. onun ailesini tanımıyorum ama bana yarın oglumuzun parasını yiyiyor diyebılrler dıye cok korkuyorum. o ise artık evlenelım dıye ısrar edıyor. iş aramaya evlendıkten sonra devam edebılırsın dıyor..
hayatımı ertelıyorum.. resmen yasamayı bıraktım.. hersey buna endekslı
ailem hiçbirsey demese de onlara karsı da mahcup hıssedıyorum kendımı.. sonucta okul bıttı ama hala onlardan destek alıyorum.. memlekete yerlesmeyı dusunuyorum ama bu seferde onu cok özleyecegım.. ve iş durumu problemım devam edecek..
ne yapmalıyım sızce..??
iş bulmadan evlenmelı mıyım?hiç kendıme yakıstıramasam da..

mavibenek ablanın dediği gibi kalbin için ne istiyorsa öyle yap. senin için ne hayırlıysa o olur inşallah. dualarım seninle. okadar takma kafanı AIlah hayırlı bir kapı açıcak sana iş konusunda inşallah. "sabreden derviş muradına ermiş"

merveciğim bu resimler süper. fitnessda bizede bunları yaptırıyorlar. Geçenlerde bir ara hareketleri yazarak anlatmaya çalışmıştım. fiume arkadaşıma ama sen bulmuşsun. :)))

dediğin gibi yani evlibarkli kadınım ben ya, zayıflamadan önce izin vermişti şimdi izin vermiyor ya
sinirden kendimi yemeğe verdim diyet olan herşeyi yiyorum
bu arada yüzük konusunda bende takılması taraftarıyım eşinden yanayım

:))) ah şu erkekler hem zayıflayalım istiyolar sonra kıskançlık krizine giriyolar. canım sen kendini sinirden yemeğe verme zaten onun istediğide o olabilir. :jeyyar:

aynen öyle canımcım insanın içinde olacak.kocama değil ben hiç bir erkeğe güvenmem.yıllaaar yıllar önce bi nişanlandım ve çok fena aldatıldım(en yakın arkadaşım zannettiğim arkadaşımla yattı) ve şu an her aynaya baktığında beni hatırlıyor kafasında 34 dikiş iziyle :roflol: ve bunu eşimde bildiği için sadece cesaret edemez ona güveniyorum kaydirigubbakcemile3

korktum valla ya. 34 dikiş izi demek. Allah bildiği gibi yapsın onları. Zaten yapmışta :))

walla kızlar size bişi anlatçam benim ablam gerçekten çok güzeldir yani bir yüz güzelliği yarışması olsa yüzde yüz birinci olur nese ablam çok erken we yanlış bi ewlilik yaptı üniversite okurken orta okuldan terk biriyle ewlendi düşünün artık annemler çok söyledi ewlenme diye ama dinlemedi
neyse şimdi aradan 6 yıl geçti dünya tatlısı bir yeğenim war 1,5 yasında ama ablam hamilelikte aşırı kilo aldı b,de ödem falan yapmış 106 kiloyla doğuma gitti şimdi 86 87 deişio we 9 gün sonra boşanma davaları war çünkü eniştem ablamı aldatmış we gerekçeside dış görünüşü deişti diye
o yüzden ewlibarklının dediği gibi kendinize hep bakın ablamda bakıodu ama yetmedi demekki

işte insanın içinde olucak sadakat. Allahım hepimizin karşısına hayırlı insanları çıkar her konuda.

Merhaba Kızlar,

Destekleriniz için sağolun. Valla çok yazışmışsınız, hepsini okumaya çalıştım valla ama alıntı yapamadım, kafam karıştı:sm_confused:

Ben şu günlerde zor günler geçiriyorum gerçekten, bugünde bütün gün hastanedeydim. Kayınvaldemin kalbinde sorun varmış. Ritim bozukluğu. Dün gece baya kötüymüş.. Bugünde işte acile gittik. Orda siyami herseğe yönlendirdiler. Orda tahliller falan.. Şimdi daha iyi çok şükür. Ama benim sinirler iyice gevşedi. Ama yinede kaçamak yapmadım.. O konuda şanslımıyım bilmem ama ben siniri bozuk olduğunda iştahı kapananlardanım. Aslında iyi bişey değil, çünkü sıkıntıdan zaten bünye zayıflıyo, bide bişey yemeyince gelsin hastalıklar oluyor. Daha önce bu yüzden çok hastaneye kaldırıldım, ordan bliyorum.

O yüzden zorluyorum kendimi yemeye artık mutlaka.

Bugün yediklerimide yazayım ozaman.

Sabah :yarım muz
Arada:3 galeta
Ara 2: azcık peynir ve kavun..
Akşam: soya soslu tavuk yine salata ve 1 dilim ekmek.

Gemiş olsun flyyycığım.

ya kızlar bu arada benim bağırsaklarım felaket deredcede bozuldu kabızlıktan kurtulayım diye sadece 3 tane kuru kayısı yedim ne hale geldim ya 10 dk da bir wc deyim

Valla kayısı yiyince bende öyle oluyorum.

Sabah 9 dan beri okuyorum valla anca yazabildiklerime yazdım. Hepinizi özledim. Herkese günaydın :))) Sizleri seviyorum iyiki varsınız.

Bu arada saracıracı benide eklermisin

1.65 boy 63.5 şimdiki kilo 55 olmak istediğim kilo.

Bu arada dün bir kaçamak yaptım ki sormayın gitsin. Anneciğimi yemeye çıkarmıştım. Gezdik, dolaştık, tiyatroya gittik ve baya bişeyler yedik. Yeme faslını saat 23'te kapattık. OFFFFF OFFFFF bu hafta kilo vermek bi yerde dursun almasam iyiydi. Akşam eve hem yürücem hem evde nivebody cd sini iki kere yapıcam inşallah :))))

Back
X