- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
fiumeciğim imrendim vallahi sana...ne güzel iyi değerlendir...yanlız neden kendine denize girme yasağı koydun onu anlamadım...:1no2: bikinisiz giremem diyorsan kısa bir süre için mayo ile gir...sengözlerimebaksanab hem yüzmek en güzel spor...o imkanın varsa değerlendir arkadaşım...hem kilo vermesen bile sıkılaşırsın...a.s aslında 3 haftada 3 kilo vermek ulaşılması hiç zor bir hedef değil... hatta senin şu anda içinde bulunduğun ortamda hiç zor değil...keşke ben de ışınlanabilsem yanına da beraber gerçekleştirsek şu hedefi...ben de bu önümüzdeki 3 haftada bol bol pc başında pinekliyor olacağım klasik her gün olduğu gibi...:çok üzgünüm:
ahh keşke benımde bir işim olsa da ,pineklesem pc basında, sende benım yerıme yüzsen,spor yazsan... :smiley-cool: canım ben mayo ile giremem ya ..hiç sevmiyorum. hem annem bile bikini giyerken :1closedeyes: ama gercekten cok sıcak deıl havalar. mevsım normallerınde deil, biliyorsundur. ben denızı,yüzmeyi cok severım. kendımı böyle cezalandırıyorum işte.sen kac kılo verdın kac ayda verdın?