tarih:6 temmuz 1990
genç kız üniversiteyi bitirmiş,evine dönmüştür..yüreğinde dostlarından ayrılmanın ve gerçek hayata atılmanın getirdiği ağırlıkla...üzgündür....hüzünden biraz olsun kurtulabilmek için mahalle arkadaşlarıyla sahile dolaşmaya gider...4 genç kız sahilde bir aşağı bir yukarı dolaşmaya başlarlar...birara kızın gözüne bir bankta tek başına oturup denizi izlemeye dalmış bir delikanlı ilişir ve gayriihtiyari ona bakar...tam o anda bakışları birleşir bikaç saniye...kız gözlerinikaçırır hemen ve arkadaşlarıyla dolaşmaya devam eder...sahilin sonuna varıp geri dönerler..tam o bankın önünden geçerlerken delikanlı yanlarına gelip kıza'buna hakkınız yok'der....kız şaşkın'neye'diye sorar...'denizin rengini çok severim ama gözlerinizi görünce denize bakamaz oldum'der...utanır kız...delikanlı devam eder:adınızı söyleyin bari,bundan sonra deniz yerine sizin adınızın hayranı olurum deyip oturup konuşmayı teklif eder kıza...bu arada kendi adını,nereli olduğunu ve durumunu anlatır bir çırpıda...kız mümkün değil diyerek biraz uzaklaşmış arkadaşlarının yanına gider...
eve dönen kızın aklında kalmıştır bu ilginç delikanlı...onu düşünür sık sık...ama yapılacak birşey yoktur...
aradan tam 12 gün gün geçer..kız bir iş için çarşıya çıkar ve onu görür,heyecandan bayılacak gibidir...delikanlı da onu görmüştür...hemen yanına gelir''o günden beri her gün buraya geliyorum belki karşılaşırız diye''der..(delikanlı şehirde değil,ilçesinde oturmaktadır)kız yine olumsuz bir yanıt verip tam uzaklaşacakken,delikanlı pantolon cebinden solmuş bir kırmızı gül çıkarır;kusura bakmayın,12 gündür sahibini beklemeye dayanamayıp soldu,der ve kıza uzatır gülü...gülümser kız...
elinde sapsız solmuş bir gülle kız ve delikanlı en yakın pastaneye oturup saatlerce konuşurlar...sanki çooooook uzun süredir tanışıyorlarmış gibi.....
o günden sonra her buluşmalarında bir kırmızı gülle gelir delikanlı kızın yanına...
tam bir yıl sonra tanışmalarına vesile olan o bankta,aralarında birer söz yüzüğü takarlar parmaklarına...
yine 4 yıl sonra düğün salonuna gitmeden gelinlik ve damatlıklarıyla,onca insanın şaşkın bakışları önünde o banka gidip otururlar ve fotoğraf çektirirler...
o gün bugün 6 temmuz tarihi çok özel ve önemli olur bu çift için..erkeğin deyimiyle''gerçek doğum günleri''olur...
evet canlarım,işte bu hikayedeki kız benim...6 temmuzda tam 20. tanışma yıldönümümüzü kutlayacağız..eminim benim bitanecik aşkım müthiş bir sürpriz hazırlamıştır...
ben de sizden öneri bekliyorum..bu çok özel gün için ne hediye alayım kocama???
ayy gözlerim doldu ablacımm mafoldumben
ne güzel bir hikaye sizinkisi böyle
Allah hepimize nasip etsin :Saruboceq:
Sabunum tebrikler canım opuyorumnanaktan
Ben bugün regl oldum, sancıdan duramadım vallahi içim dışıma çıktı
1 kilo verdim, 62 oldum tekrar
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :sinifsinif: