60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir insan...

kepeklı pirinc lapasını bıle iştahla yer mı ya...

2 cay bardagı yapmıstım..yarısını yarın yiycektım..oturdum hepsını yedım :ecrin_bebek:

kendımden utanıyorum...

eline sağlık canım ,mailimi aldınmı?

canım yemek için ayrıldım bi ara ofisten henüz geldim . . . dehşet bir fotoğraf bahsettiğin gibi paylaşımın için çok teşekkür ederim . . .
ara-ara bakar mest olurum . . .

özeline de bakıver canımcığım . . .

ya kızlar,özellikle yenı evlıler, seneye evlencem dedım. benımkıler hazırlıklara basladı.. annem ev tekstılı ve mutfak esyası almaya basla,parasını gönderelım,onlar ıvır zıvır,bır gunde alınmaz dıyor..bunların hepsını de kız tarafı alıyormus galıba..

geriliyorum ben..bıraz gezdım magazaları,gerıldım..ne alacagımı bılemedım..

tavsıyelrı olan varsa dinlerım..

bir de su dantel,iğne oyası falan fılan.. tek kızıyım annemın ..heveslı..dünya kadar yaptırttı onlardan.. mutfak raflarına bıle dantel konacakmıs.. ha tam benlık! carsaf kenarına bıle dantel komedyamız var..güldüm birini bıle almam dedım,alındı ya...

nerey götürcem ben onları..

siz aldınız mı?kullanan var mı?

bir de kültür ve aile farkı oluyor bılıyorum ama kızlar neler alıyor? oglanlar neler? sız nasıl aldınız? aileler ne kadarını aldı? azıcık fısıldayın bakiim...

canım seni şuraya alalım prenses . . .

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ligi-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu.html

hatta beraber gidelim buraya bakıyorum ben arada . . .
bana ne oluyosa . . .
:1ninca:
kafandaki tüm problemleri ve fikir paylaşımlarını halleder burası . . .

ya kızlar benımde bı sorunum var,yalnız yaşıyorum,evde akşam 6 da gidiyorum,akşam ve yatsıyı beklerken uyuyorum,ama sabah 4 de namaza kalkıyorum,sorunum gece olmadan akşamdan uyumaya başlamam,ne yapsam olmuyo,çok kitap okuyorumioda uyku yapıyo???
bana yavsiyenız mesela harhangi bir yiyecek içecek varmı benı daha az uyutacak,kahve falan demeyın midemden içemiyorum..

canım 4 den sonra uyuman en doğru seçenek sanki . . . yani bu biçimde alıştırırsan kendini biyolojik saat devreye girer bi müddet sonra ve artık belli bi zaman geçince saat olmadan direk kalkarsın . . . ben mesela işe uyanmak için saat falan kurmam . . .

çok güldürdün benı tatlım,RABBIMDE seni güldürsün..ama 7-8 kışın oluyor şekerim,fakat erken yatmalıyımki sabah namaza kalkmalyım,
mesela 11 de yatsam,12 de uyusam sabah 4,30 namaza kalkamam,ama yınede sroun var çok haklısın.çokkk

cicim benim sabah namazına nasıl kalkılır biçiminde isimlendirilmiş bi kitap var . . .
geçen dikkatimi çekti reklam afişi . . .

tatlım öyle salak firmalarda hiçbirşeyden haberino lmayacak.patrona ibraz yalakalık yapacaksın.her dediğine vahiy söylemiş igib bakacaksın.o kadar.sen iş güç yapmasanda iyi bir elemano larak kalırsın orda.yeni mezun olduğumda mart ayı yani daha yeni .öyle aptal bir yere girdim.sözde şirket.onlar çağırdı beni.mimarlar odasındaki cvimden görmüşler.görmez olsalarmış.ben nasıl çalışıp didiniyorum.çiziyorum,eskiz yapıyorum.masamdan kalkmıyorum çalışacam diye.ama orda 1 sekreter,3 tanede ne iş yaptıklarını hala anlayamadığım kişi vardı.sözde finansla ilgileniyorlarmış.ama daha çok laklakla geçiyordu tüm günleri.birgün deidler sen bizi beğenmiyorsun,hiç katılmıyorsun bize.bende dedim iş var.patronda geliyo bunlara katılıyo.banada normal insanların 1 ayda yapacağı işi 1 haftada yapmamı söylüyor.işten güçten anlamıyo yani.1 ay kadar çalıştım.salak adam ortama uyum sağlayamamamı sebep göstererek bana kapıyı gösterdi.çıkardı işten yani.sekreterle görüşüyoruz hala.patron salağı hala arıyo beni.keşke çıkarmasaydık seni.yeni gelen hiç birşey yapmıyor.ne olur geldiye.böyle henüz tam kamulaşamamış gereksiz yerlere girmemek gerek.hiç bir iş yaptıkları yok.bize göre değil en azından.

ya birde attaque vardı.o nerde pikii:uhm:

tatlım senin neye canın sıkkın.en güzel işi bulacaksın inşallah.dinlenme gibi düşün artık bu zamanları.

tatlım bende sözde eylül de evlenecem .bende mağazalara bakıyorum,birsürü alınacak var.ama birtürlü karar verip alamadım.bir çöpüm bile yok henüz.bize bir yol gösterin yeni evllier.biz herşeyi sevgilimle ikimiz yapacaz dedik ama gücümüz nereye kadar yeter bilmiyorum.düğünü babasınamı yapttırsak oğlanın.mafoldumben

canlarım bende var walk at home.5 mile i ben de yapmıyorum.arada canım isterse yapıyorum.çok yoruluyorum bugünerde.bende 3 mil lik yapıyorum.yanlar ve kolda çalışıo onla.göndereyim linkleri isterseniz.

canım bende acayip yoruluyorum.ayakta uyuyorum resmen.1 aydır böyleyim.gözlerimi açamıyorum uykudan.10 da uyuyorum.yinede sabah 8 de çok zor kalkıyorum.gün içinde de çok halsizim.:çok üzgünüm:

canım sendeki bu halsizliğin nedeni ne acaba daha öncede bahsetmiştin çok dikkatimi çekmişti . . .
fibuşum ayrıca senide şöle alalım ;

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ligi-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu.html

kızlar günlük ne yedik yazmıyoruz,
ben başlım en iyisi,sizlerde yazın ne yiyoruz
sabah

2 dilim tam buğday ekmek
2 siyah zeytin
bir parça beyaz penir
bi tatlı kaşığı pekmez
çay

ara
badem fındık

öğlen 3 adet köfte
elma sirkeli salata
1 dilim ekmek
bir adet salatalık

ikindi için kuru kayısı yiyeceğim inş

canım menünü çok biyendim . . . kaydirigubbakcemile2

Banada banada :kedi:

tabi ki canım hallederiz . . .
hedef kilonu başlangıç ve olmak istediğin kiloyu ve tabiki şimdiki kilonu yaz yeter . . .

tatlım boyunu kilonu yaz.bende sana yapayım bir çizelge.:1hug:

opuyorumnanaktan

bir insan...

2 cay bardagı yapmıstım..yarısını yarın yiycektım..oturdum hepsını yedım :ecrin_bebek:

kendımden utanıyorum...

yavrucum güzel olmaz olur mu . . .
baharatlarla falan dehşet bi şi oluyo o . . .

akşama yeme fiufiu sadece form çayı . . . kaçamağında var çünkü . . .

canım yemek için ayrıldım bi ara ofisten henüz geldim . . . dehşet bir fotoğraf bahsettiğin gibi paylaşımın için çok teşekkür ederim . . .

bana ne oluyosa . . .

canım 4 den sonra uyuman en doğru seçenek sanki . . . yani bu biçimde alıştırırsan kendini biyolojik saat devreye girer bi müddet sonra ve artık belli bi zaman geçince saat olmadan direk kalkarsın . . . ben mesela işe uyanmak için saat falan kurmam . . .

cicim benim sabah namazına nasıl kalkılır biçiminde isimlendirilmiş bi kitap var . . .

canım sendeki bu halsizliğin nedeni ne acaba daha öncede bahsetmiştin çok dikkatimi çekmişti . . .

hedef kilonu başlangıç ve olmak istediğin kiloyu ve tabiki şimdiki kilonu yaz yeter . . .

opuyorumnanaktan

yavrucum güzel olmaz olur mu . . .
baharatlarla falan dehşet bi şi oluyo o . . .

akşama yeme fiufiu sadece form çayı . . . kaçamağında var çünkü . . .

sabuşşşş

oraya baktım da tanıdık yok hiçççç..ondan burdakı fikirler daha değerli gelıyor bana.. fikri olan varsa dıye sordum..

su an o kadar şişimki bir sey yiyememem lazım aksama...
ama yemezsem kavga cıkıyor.. bır kasık kadar yagsız taze fasulye yıycem okadar..o zaman kacamaktan sayılmaz dimi bu??? mafoldumben

sabuşşşş

oraya baktım da tanıdık yok hiçççç..ondan burdakı fikirler daha değerli gelıyor bana.. fikri olan varsa dıye sordum..

ama yemezsem kavga cıkıyor.. bır kasık kadar yagsız taze fasulye yıycem okadar..o zaman kacamaktan sayılmaz dimi bu??? mafoldumben

kuzumm özel mesajına bak.uzun uzun yazamıom.işler yoğunlaştı biras.gönderdim bebişş.opuyorumnanaktan

sabuşşşş

ya bende oraya takıldım biraz.herkes tanıo biribrini.cvp vermiyolar.arada kaynıom yani.eski muhabettlerini devam ettiriyolar.doğal olarak.biz burda kendimiz hem zayıflama hem çeyiz muhabbeti yapalım.orayı da takip ediyorum ama çok çabuk ilerliyo o sayfalar.herzaman bakamıorum kaçırıyorum bi çok şeyi o yüzden.

Bu bahsettiğiniz şey ne nolur diyin yaaaaaaaaa çok merak ettim benimde koşu bandı var evde 3 millik 5 millik şarkı falan mı acaba?

iyi geceler..

gecenin bu vaktı günah cıkartmaya geldım..

kötü gecırdıgım bir gunle beraber cok fazla yedım.. iştah acılması sonucu bır kacamaktan cok,gene benım şu depresif yeme krizlerimden biriydi..

aşırı yedim..midem bulanıyor..o derece..

mafoldumben

asla göremeyeceğim 50leri.. şu huyumdan vazgecmek ıcın diyetisyene değil psikoloğa gitmem lazım..eskıden canım bırseye cok sıkılınca sigarayı abartırdım.. o olmayınca yeme krizi olyor..kimbilir kaç kılo oldum..

olan oldu artık..
yarın yeni bir gün deyip ben yatmaya kaçarım kızlar..

bu arada ilk "Günaydın" benden olsun..
Canım hiç koy verme arada bunada ihtiyacı var insanın.Böyle zamanlarda ben bitter çikolatayla bayıyorum kendimi en masum tatlı o meyvelerden sonra.Endorfin salgınıda artırdığı için çabuk toparlanıyorsun.Boş ver yola devam

bak bu kalori azaltımı ile ilgili bir şey sölücem,ben 2 ay gidince diyetisyene para yüzünden daha gitmedim,fakat hemen yeme krizine giridim,aman allahım ne oluyor dedim,sonra daha uygun bir diyetisyene koştum,derdimi anlattım,güldü,ve diğer diyetisyenın verdiğin 1,5 katını verdi,nasıl olur dedim,eğer bu noktada yükseltmezsen kilo vermem durur,güven bana dedi,15 gün sonra gel,yap aynı şeyleri 2 kg garanti ediyorum dedi,şüpheyle döndüm eve,15 gün sonra gittim,tam 2,20 gr şok oldum,yanı şu yerleşik kılom varya 70 işte onun altına indim 67,80 olmuştum şok oldum

7-8mi?

kıs sen ne yapıyorsun? sosyal yasamın alt ust olmustur

senın hayatın uykuda gecıyor

bır doktora görunsen,bıkac test yapılsa iyi olur bence..bı sorun cıkmazsa psiyatra görun derım ben..

Bi kaç gün dirensen kitap okumanı biraz daha geç vakte atsan bu uyuma işi hastalık kaynaklı değilse tamamen alışkanlık ben iki gün gündüz uyuyayım 3.gün yatak çekiyor bir gün uyuma alışıveriyorsun.

sabuşşşş

kıs kimle kavga çıkıo ? 1 kaşşuk fasilleden bi şi olmaz tabi ki . . .
feci şişirio o lapa adamı ya fıçı gibi oluyosun . . .
o bakımdan güzel . . .
düşük kalorili fakat çok doyurucu . . .

ya bende oraya takıldım biraz.herkes tanıo biribrini.cvp vermiyolar.arada kaynıom yani.eski muhabettlerini devam ettiriyolar.doğal olarak.biz burda kendimiz hem zayıflama hem çeyiz muhabbeti yapalım.orayı da takip ediyorum ama çok çabuk ilerliyo o sayfalar.herzaman bakamıorum kaçırıyorum bi çok şeyi o yüzden.

fibuşum yanlız gitmeyelim diyorum ben olsun fiufiu olsun toplaşıp gidelim delikafadulden oradaki paylaşımlar çok daha fazla öle bi fiyat-performans analizi yapıyo ki kızlar . . . süper !

bana ne oluyosa . . .

o kitapı 4 yıl önce okudum ben,hakikaten güzeldir,kızlar 4 uyanınca tabi geri yatağa giriyorum,ama dalayım uykuya derken iş saati geliyor ve çıkıyorum yatakdan,sanırım evde konuşcak birileri olsa uyumam galiba,neyse ilginize tşk,,,

bir insan...

kendımden utanıyorum...
canım yaa neden pirinç lapası yedin anlamadım,ara öğünmü,nedir?
yanı yemek neden yemedin?

kızlar 5 mil yaptım duşumu alıp geldim ama çok yoruldum

fiume ciciş aldın mı fibuladan walk at home

sekerim fibuşş attı ama hata verıyor ya .. bir de sen denesen..buraya zor olacaksa fly'ın maili aynen forwardla hotmailime..

kıs kimle kavga çıkıo ? 1 kaşşuk fasilleden bi şi olmaz tabi ki . . .
feci şişirio o lapa adamı ya fıçı gibi oluyosun . . .
o bakımdan güzel . . .
düşük kalorili fakat çok doyurucu . . .

fibuşum yanlız gitmeyelim diyorum ben olsun fiufiu olsun toplaşıp gidelim delikafadulden oradaki paylaşımlar çok daha fazla öle bi fiyat-performans analizi yapıyo ki kızlar . . . süper !

benımkıyle yiyos aksam yemeklerını.. az yesem bıle kızar hemen..surat yapar.onun yanında diyet olmucakmıs..azıcık yerım ben de caktırmADAN diyorum ama .. canım ben ıkı cay bardagı kepeklı pirinci haslayıp yedım...500-600cal falandır kesın.. bır cay bardagı kac gram acaba?

o kitapı 4 yıl önce okudum ben,hakikaten güzeldir,kızlar 4 uyanınca tabi geri yatağa giriyorum,ama dalayım uykuya derken iş saati geliyor ve çıkıyorum yatakdan,sanırım evde konuşcak birileri olsa uyumam galiba,neyse ilginize tşk,,,

evlen kıs sen de.. opuyorumnanaktan

canım yaa neden pirinç lapası yedin anlamadım,ara öğünmü,nedir?
yanı yemek neden yemedin?

neden olcek.. ben de yanlız yasıyorum sen gibi...tembellıkten lapa pratik oluyor

cicim çizelgen sanırım halloldu yerimseniben uğur getirsin . . .

çok tşk,yordum seni ama dostluk böle gelişiyor sanırım,eline sağlık,haftaya kuduse gideceğim,daha şimdiden ara öğun için kuruyemiş,kuru meyve poşeti hazırladım,ya her seyhatte aynı şeyleri yaşıyorum,hacda 44 gün nler çektim:)yinede rabbimize şükür,sağlımız yerınde,hacda tabldot yemek vardı,ben bir parça yemek alırdım,herkes gülerdi,hiç almasaydın kızım eline o tepsiyi dıyorlardı:)

Back
X