çok tşk,yordum seni ama dostluk böle gelişiyor sanırım,eline sağlık,haftaya kuduse gideceğim,daha şimdiden ara öğun için kuruyemiş,kuru meyve poşeti hazırladım,ya her seyhatte aynı şeyleri yaşıyorum,hacda 44 gün nler çektim:)yinede rabbimize şükür,sağlımız yerınde,hacda tabldot yemek vardı,ben bir parça yemek alırdım,herkes gülerdi,hiç almasaydın kızım eline o tepsiyi dıyorlardı:)
rica ederim cnm . . .
ara öğün hazırlığı yaapman çok isabetli cnm . . . seyehatte ne yeneceğini asla öngöremezsin :1ninca: tedbir iyidir . . .
sekerim fibuşş attı ama hata verıyor ya .. bir de sen denesen..buraya zor olacaksa fly'ın maili aynen forwardla hotmailime..
benımkıyle yiyos aksam yemeklerını.. az yesem bıle kızar hemen..surat yapar.onun yanında diyet olmucakmıs..azıcık yerım ben de caktırmADAN diyorum ama .. canım ben ıkı cay bardagı kepeklı pirinci haslayıp yedım...500-600cal falandır kesın.. bır cay bardagı kac gram acaba?
500-600 cal yoktur yaaaa . . .