çok ısrar ettim ağbi hatırlayamadı,ataşehirdeymış,zaten diyetisyenler birliğne şikayet edecektim,banada rastladı,kadın zorla ilaç satmaya çalıştı bana,baskı yaptı,asla zayıflayamayacağımla tehdit etti,piskolojim bozuldu,dahası diyetısyene gidemedim kaç yıl onun yüzünden,şu an çok ünlü bi hastanede çalışıyo,şikayet ettim,bende çok hikaye var kızlar,başınızı şişirmek istemıyom..başıma çok iş geldı yanı,parafınler,makıneler,yapmadığım spor kalmadı,çekmediğim eziyet desem daha doğru:)
canım baş ağrıtmak olur mu biz senin deneyimlerini paylaşmanı çok isteriz . . .
ben 21 yaşında geldim ordudan,hiç yemezdim pide,hamur benım midemi çok rahatsız ediyor,seneler sonra geçenlerde bankacı benı yemeğe götürdü,karadeniz restaurant,pide yedik,unutmuş yemeyi battı üstüm,gece ir rahatsız etti midemi,anlatamam,ama senlen yerin kısmetse şekerim..
ben seni senin miğdeni asla rahatsız etmicek yere götürürüm canımcığım . . .
olmadı köfte yeriz . . . bol salatayla . . . piyazla . . .
vacım niye bu kadar az yıyon,anlmadım,zatene hedefe 1 kg kalmış,iyice kısmışın,ara öğün yokmu sende?
canımcığım aslında forumdan kızlar bilir benim iştahım oldukça çok . . . :çok üzgünüm: dün çok açık değildi . . .
yani feci düzeylerde yiyebiliyorum lakin dün sadece akşam çok hafif geçti onun sebebide spordan sonra yemek istemememdi . . .
öğlen 2 tane lahmacunda yemiştim . . .hedefe az kaldı evet ama ben 62 den sonra resmen gr gr verdim . . . yani o kadar çok zor ki artık kilo kaybetmek . . .
kızlar 60 direnci diyor buna . . .
kırmak mesele . . .