- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
takıldığı kilo kırılınca emin olun daha kolay gider gerisi,bende 70 takılmıştı,sonra nasıl olduğunu anlamdan 63,90 gr olmuştum,sonra orda takıldı,ama ben hormon ilacından şiştim 67 oldum tekrar..şimdi 65 lerde
ben de takıldım işte gitmiyor kılolar gercı bende de hata var..kilo veremıyorum dıye metabolizmayı bozdum ya şok diyet yaptım ya tıka basa yedım. bır sorun oldu mesela,geberınceye kadar yiyerek cıkardım hırsımı falan..kendim ettim kendım buldum yapıstım bu kılolara ah bır 59 olsam...
ablacım aynakı görüntunden ne kadar memnunsun? belkı de hiç fazla kılon kalmadı..daha sekilli şemalli bir vucut ıcın dengelı besleneıp,spor yapabılırsın(kollarından,karnından şikayetın vardı dıye hatırlıyorum)açıkcası ben , kendı adıma, 56 olsam altına ınmek ıcın cabalamam..günaydın güzelleeeer...
benim bünyeye kesin bişey oldu kızlarbiliyosunuz geçen hafta çok sıkı bir diyet yaptım hiç kaçamaksız artııı spor!bir gram bile vermedim bir haftada
bu hafta ise tam tersine kıtlıktan çıkmış gibi ne bulursam yiyorum..üstelik spora da ara vermek zorunda kaldım...bu sabah tartıldım;yine 56!!!
of yaaa kafayı yicem ne alıyorum ne veriyorum..madem böyle niye diyet yapıyorumki..delikafadulden
takıldım kaldım şu gıcık 56 ya:tomato:
Herkese selam...Ben de yoktum bir kaç gün..Havuz kaçamağı yaptık oğlumla.Dün geldim eve,geçmişi çok iyi okumadım ama bayağı derin mevzulara dalmışsınız gördüğüm kadarıyla..
Evet kısa bir keyif turu yaptık ama rejimimden hiççç ödün vermedim desem yeridir,tabii hergün öğlenleri yediğim bir adet bööörtlenliii magnumu saymazsak.Sonuç olarak bu sabah tartıldım ve 55,6 geldim tartıda.
Kilo çizelgemi değiştirmiycem,çünkü bu kilonun da üzerime yerleşmesini bekliycem pazara ne görürsem öyle yapıcam çizelgemi..
Bu arada hayatımda ilk kez bikinin içinde kendimi bu kadar iyi hissettim biliyor musunuz..Yaa kilo vermek müthiş güzel bir olaymış vallahi..zemuszemus
Neyse önümüzdeki hafta cuma günü yola çıkıyoruz biz de.İyişallah o zamana kadar 55'i görürüm de,şöylee ege sahillerinin tadına doya doya varırım ..zemuszemus Hepinizi çokkkopuyorumnanaktan
bende nerde bu kız diye soracaktım tam.. opuyorumnanaktan hosgeldın Lunacım,
eminim göreceksın 55i..
bu arada sana ve benek ablama o kadar özenıyorumki ..anlatamam.. nazarım değecek diye korkuyorum valla.. korunun :lepi:
cısssssss ne biçim laf o.. sağlığın bedeli paha biçilemez..kızlar bende öyle manyak bi iştah varki anlatamam yaaa..1 ay boyunca az ve sık yedim sandım ki midem küçülmüştür artık az yerim..nerdeee 3 gün boyunca ipin ucunu öyle bi kaçırdım ki anlatamam..yani yesem dünyayı yerim..bendeki bu midede küçülmez iyice anladım offff offf..
hani bazı insanlar vardır ya hasta olur filan iştahı kesilr işte ben o insanlara nasıl özenirim yaaa..hastayken bilem manyak iştahım oluyoooo..((