60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlarrrrr . . .
süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .
isteyen herkeşlerin başınaaaa . . .

sositososito

ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .

ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .

sabuşum meniiiiiim.........aferin kıs sana... :lepi:

darısı benim başıma umudum yok ya.. son ayda 200gr kaybedebılmıs biri olarak..şöyle düzlesem 60 bari olsam ya.. nirde........

ya kızlar cıldırcam 5mıllik zımbırtıyı indiriyodum.. 8.parta dek sorunsuz geldı..8.part da error verdi.. kötükedihüso

bugün resim eklemek istedim.pc de bulduğum bana ait tek fotoğraf.eccik küçük ama idare edin.
bennzng.jpg

ay kızlar hepimiz koyalım sizleri merak ediyom,

bu arada sabah bol derotulu,kırmızı biberli(salçalık olandan)omlet yedim,
2- dilim ekmek peynır 2 zeytın,azcık pekmez

arada

badem fındık,kuru kayısı(azcık azcık yıyom)

öğlene

elma sirkeli salata,tavuk.1 dilim ekmek

ikindiye çaya gelin kızlar simit alım size

bu arada ben bütün yediklerimi evden getiriyorum kızlar

bugün resim eklemek istedim.pc de bulduğum bana ait tek fotoğraf.eccik küçük ama idare edin.
bennzng.jpg

ayyy kendimi kötü hissettim yaa korktum valla ben seni gördüm rüyamda hemde tıpkı seni ama nasıl oldu :1shok:

ben karnı kocaman şiş bir psikopatım.. ay sankı bir fili yedim.. yulaf şişiyor mıdemde...

eccik küccük ama cok datlı maşAllahhh!!!

bende davul gibiyim 2 gündür bünyem hala alışamadı galiba bu memeleketin havasına kafamçokkarıştı

süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .

sositososito

ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .

ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .

olursun bacım inşallah,zaten azcık kaçırsak şişiyoz,ne kadar insek kar bize:)

ayyy kendimi kötü hissettim yaa korktum valla ben seni gördüm rüyamda hemde tıpkı seni ama nasıl oldu :1shok:

bende davul gibiyim 2 gündür bünyem hala alışamadı galiba bu memeleketin havasına kafamçokkarıştı

:1shok: bende korktum şimdi.aynı gün bende seni gördüm heralde.ikimiz yemk mi yioduk rejim filan bişi konuşuyoduk.noliyi bizeekafamçokkarıştı

cok ılgınc ya,tatıl lafını duyunca kılo almaya mı başladın ?
ayva göbeği ise takma onu cok bence,bende de mınık bı gobiş var gıyınıyorum valla ole,,

malesef canım aynı yememe rağmen kilo alıyorum:umursamaz:

Günaydın Kızlar, evlibarklı hızınıza zor yetiştim demiş.
Vallahi doğru, kaldığım yerden okuyum dedim anca bitirdim.
Sabahları şekersiz kahvenin zararı varmıdır ki?
Ben alışkanlık ettim bunu, içmezsem ayılamıyorum delikafadulden

bende kahve içmeden ayılamayanlardanım :1shok:

Evli barklı, ayıp olmadığını biliyorum ve soruyorum kaç kiloydun canım ?
Bence azıcık göbeği dert etme.

Buldummm, 56 kg imişsin.
Bence mükemmel bir kilo. Helede 85 ten sonra.
Tebrik ederim. O göbeği hiç takma hakikaten.

ciciş ben 65 kilodan düştüm şimdi ise 54 civarındayım, bi ara 52leride görmüştüm tatile çıkcağımızı duyunca hemen şiştim :sinifsinif:

Arkadaşlar benim kilo çizelgem görünüyormu?

malesefff :umursamaz:

canım gunaydın,sende çok zayıflamşısın,sende günlük tüketimlerını parlaşırmısın

ben 5 e kadar kendimi kısıtlamadan diyeti çok aşmadan herşeyi yiyorum canım çok tatlıı isterse kaşık kaşık reçel bile yiyorum ama 5 engeeççç çok nadir 7 ye kadar

1306197214e2539c037.jpg

kzlar çay içek . . .
geliorum az sona siz başlayın süprizim var . . .

çay hiç sevmem amaaaa cokacimcoook cokacimcoook

günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
yediklerime dikkat ediyorum ama bu ara çok fazla spor yapamıyorum :sinifsinif:
sdece 2 sabahtır yürüyorum eşim seyahatte olduğu için ama öyle bir sıcak varki
bugün bayılcak gibi oldum nefesim daraldı çok kötü oldum kafamçokkarıştı
neyse bu sabah kahvaltımı form bisküvi ve kahveyle yaptım
bu arada evlilik yıldönümü hediyesi olarak tiyatro delisi kocama ferhan şensoy un
dvd ve kitap serisi şeklinde bi hediye seçtim çok beğeneceğine eminim. sengözlerimebaksanab
sanırım oda bana hafta sonu tatili ayarlıyor ama bakalım yarından sonra anlarız zemuszemus
çok güzel bi gün sizinle olsun kızlaaarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hediyen çok güzel babyface

geçmiş olsun ..ayrıcam hayırlı uğurlu olsun.. canım ben de 61.8 gelıyorum.sanırım artık 1kg verılmesı gereken emeklere 100gr kaybederek cevap vercek vucudum..

canım mesele ediyorsan mayokini al..onlarda çok seksi..

kabzılık sorunun yoksa ..pek zararı yoktur bence ciciiiii...

günaydınlar endüüüşşşşşşşşşş....

senin kahvaltılarını hiç beğenmiyorum.. çalışıyorum ama diye bahane üretiyorsun şimdi,ama ben seni duymamazlıktan geliyorum..herkes çalışıyo burda..

mutlaka peynirli,tam bugdy ekmeklı ,domatesli,maydanozlu,salatalıklı bir kahvaltı ve ya meyvelı,yulaflı,müslili,yogurtlu/sütlü bişi yiyeceksüüüün yarından itibaren...o kadddarrrrrrr!!! şakkıdı

sıkma canını kozalaklara fıstık..sen üzerinden dırdırını eksik etme... kaydirigubbakcemile3
zafere giden yolda başarılar ...

mayokini gerçekten çok seksi ama çok komik yanılıyor geçen sene giydim pişman oldum

tekrardan kocaman kocaman günaydın tüm fıstıklara...

bugunki mönümü sımdıden yazıcem..

sabah (su an kasıklamaktayım)

5kasık probiyotikli müsli ,3 kasık light yogurt,2 kuru kayısı, 1 adet şeftali ve 1 cevız ıcıne dogranmıs karıstırılmıs,tarcın serpilmiş bir kase

ögle ve aksam birer cay bardagı kepeklı pirincle yapılmıs lapa , üzeri yogurt ve baharatla tatlandırılmıs olarak ...

bir ara da karpuz yaparım heralde..onsuz olmaz..

yasıl???

afiyet olsun ciciş

sositososito

ama haksızlık bu yaaa sen kilo vermek istemiyordun korumak istiyordun neden kilo verdin :sinifsinif: bizim vermemiz lazımdı kaydirigubbakcemile3

bennzng.jpg

çok şekersin ciciş

:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
kızlar size akıl danışcam.biz şimdi 3 gün paniyonda kalıcaz.pansiyonda yemek yok ama sanırım mutfak olur.ben denizdeyken çok acıkırım ne yapmam ne yemem lazım öyle bi ortamda kilo almamak için

ay kızlar hepimiz koyalım sizleri merak ediyom,

bu arada sabah bol derotulu,kırmızı biberli(salçalık olandan)omlet yedim,
2- dilim ekmek peynır 2 zeytın,azcık pekmez

arada

badem fındık,kuru kayısı(azcık azcık yıyom)

öğlene

elma sirkeli salata,tavuk.1 dilim ekmek

ikindiye çaya gelin kızlar simit alım size

bu arada ben bütün yediklerimi evden getiriyorum kızlar

bende 2-3 günde bir evden koca bi çanta getiriyorum buzdolabı benim light yemeklerle dolu kaydirigubbakcemile3
resimde bugün yüklerim benim her halimi biliyo burdakiler ama yeni gelen sizlerede gösteriim kendimi zemuszemus

:1shok: bende korktum şimdi.aynı gün bende seni gördüm heralde.ikimiz yemk mi yioduk rejim filan bişi konuşuyoduk.noliyi bizeekafamçokkarıştı

ayy bilmiyorumki tatlımm ama tüylerim diken diken oldu resmini görünce -tatlicadiarzu-

ciciş ben 65 kilodan düştüm şimdi ise 54 civarındayım, bi ara 52leride görmüştüm tatile çıkcağımızı duyunca hemen şiştim :sinifsinif:

ben 5 e kadar kendimi kısıtlamadan diyeti çok aşmadan herşeyi yiyorum canım çok tatlıı isterse kaşık kaşık reçel bile yiyorum ama 5 engeeççç çok nadir 7 ye kadar

mayokini gerçekten çok seksi ama çok komik yanılıyor geçen sene giydim pişman oldum

afiyet olsun ciciş

ama haksızlık bu yaaa sen kilo vermek istemiyordun korumak istiyordun neden kilo verdin :sinifsinif: bizim vermemiz lazımdı kaydirigubbakcemile3

çok şekersin ciciş

:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
kızlar size akıl danışcam.biz şimdi 3 gün paniyonda kalıcaz.pansiyonda yemek yok ama sanırım mutfak olur.ben denizdeyken çok acıkırım ne yapmam ne yemem lazım öyle bi ortamda kilo almamak için

3 gün için güzel salatalar yapabilirsin canım hatta zeytin yağlı yemekler çokta hafif olur hemde sağlıklı opuyorumnanaktan

aa sen gel bizdeki erkek tartışmalarında geçen erkek lakaplarını gör hiç denk gelmedin galiba o muhabbetlere kozalak ne kii :roflol: bütün lakapları hakediyo bazıları :oklava:

Demekki hiç denk gelmemişim sara,
Ama çok yakışmıştı kozalak. Diğerlerine de tanık olmak için sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile3

kabzılık sorunun yoksa ..pek zararı yoktur bence ciciiiii...

Şimdilik öyle bi sıkıntım yok canım, olursa kesmek lazım tabi.

afiyet olsun ciciş

çok şekersin ciciş

tatilde canın yemek yapmak istemeyebılır canım.. etiformun ligth etimeklerindden götür..tuzsuz ve yagsız peynırın olsun,mutfak varsa karpuz da alabılrısınız sanırım.. bu mönü seni kurtarır bence..
diyet bisküvilerin olsun
bol sıvı tüket..
aklıma baska gelırse yazarım

evlibarkli bende kahve içmeden ayılamayanlardanım[/B .!.:
:1shok:

ciciş ben 65 kilodan düştüm şimdi ise 54 civarındayım, bi ara 52leride görmüştüm tatile çıkcağımızı duyunca hemen şiştim :sinifsinif

Yaşasın, bu bağımlılıkta yalnız değilmişim. hihoyyyt

Azmine hayran kaldım canım, 11 kg nekadar zamanda verdin?
Allah bidaha 60ı göstermesin inşallah sositososito

Son düzenleme:

nan yazdıklarım gitmio mu ya 60 oldum diorum aloooo . . .

delikafadulden

fibuşum saçlarımız çok benziyo . . .

8.part inmiyooooooo

error verıyor..

kimse bana yardım etmıyo..

5mili olan göndersin lutfen..
:emir_bebek:

tatilde canın yemek yapmak istemeyebılır canım.. etiformun ligth etimeklerindden götür..tuzsuz ve yagsız peynırın olsun,mutfak varsa karpuz da alabılrısınız sanırım.. bu mönü seni kurtarır bence..
diyet bisküvilerin olsun
bol sıvı tüket..
aklıma baska gelırse yazarım

Haklısın ciciş bunlar çok mantıklı

bende eklim dedim becerenedım,profile koydum,ama belli değil..zaten orda 70 kıloyum

sende çok şekersin ciciş pek gözükmüyosun ama herkes şeker bu topicte canım

Yaşasın, bu bağımlılıkta yalnız değilmişim. hihoyyyt

Azmine hayran kaldım canım, 11 kg nekadar zamanda verdin?
Allah bidaha 60ı göstermesin inşallah sositososito

martın sonuna doğru başladım canım neler çektim bi ben bi allah bide bu topictekiler bilir benle aaz uğraşmadılar.

delikafadulden

ciciş yazdım ama okumuyosun ki aaaaaa

8.part inmiyooooooo

error verıyor..

benim gönderdiğimdemi olmadı allah allah yaaaaa tek çare cdye çekip sana kargo gönderirim ciciş yada fly şekerciği bekleyelim ondaki linkten indirdim bende

delikafadulden

Sabun 60ı görmüş ya gözü başka bişi görmüyo kaydirigubbakcemile3
Tebrikler canım, hedefe az kalmış ha gayret. zemuszemus

delikafadulden

sabunum,balımm tebrik ederim.hedefine ulaştın.ya bide ben ulaşsam.tombalak bir hatuno larak yaşamıma devammı edecem kineee.:çok üzgünüm: mezuniyet törenimden bu foto. saçlarımda sarı bişiler vardı.balyajmı gölgemi herneyse adını bilmiyomm.akşam evden girersem nete şimdiki halini gösteririm.boydanda bi foto ekleyim bari:delphin:

8.part inmiyooooooo

error verıyor..

canımcım 8. l,nki göndereyim bi.

Back
X