bana destek olduğun cevap verdiğin içib teşekkürler canım Şeniz
başka kimse kale almadı sanırım beni, ben herkese cevap vermeye çalışıyorum ama herkes kendi derdinde sanırım
:umursamaz: nie öle demiştinki.

ben bu konuda endülüse katılıyorum.
CİCİM NAR EKŞİSİNDE ÇOK KALORİ OLACAĞINI SANMAM . . .
Katılıyorum endülüşüm . . .
Hem evlilik neden senden geçmiş oluyo ben onu anlamadım . . .
bak benim ortada fol yok yımırta yok yinede düşmüyo ağzımdan . . .
sabuncannn hayırlısı olsun bebiş.kilo çizelgeni atmışın bi kenara evlilik başlamış.hayırlısı olsun şekerim.oğlak oğlan dimi bu enişteeedelikafadulden
teşekkür ederim hazancım:)
ben de çizelgeme bakıp bakıp mest oluyorum valla :)
tebrikler tebriklerr.
tebrikler alkisalkisalkis az yiyince belli bir zamandan sonra kilo verilmiyor çok iyi yapmışsınn vereliniortak
GÜNAYDIN KIZLAR a.s.
saol kaydirigubbakcemile3 ama bugün yine 59 dum :) dün yemeğe çıkınca kendime hakim olamadımda ee hem açık hava hem herkes yiyor :) tabi bende yedim :) sıcak pide tereyağı hafif acı çemen olunca onları yedim bide üstüne kebap geldi gelen kebabı nie çevireyim :) bide izmitten pismaniye ile saray helvası geldi onlarıda yedim ee dondurmada yedim :) 58,5 anca 1 gün sürdü yani :) ama pişman diilim kaydirigubbakcemile3 mideminde bayrama ihtiyacı var :) hep az yersem olmaz ki zaten 64 ten başladım sonuçta verdiğim 5 kilo hala duruyo :)
bugün rejime devam :)
sabah;1 bardak çay tek esmer şekerli, 1 adet diet ekmek, peynir, az omlet
öğle ;1 dilim kepek ekmek, çay,peynir,domates
akşam; 2 dilim kepek ekmek, 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği, salata kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
ohhh afiyet olsun güzelimm.
Bugün rejim falan yapamadım... Hatta agobun kazı gibi yedim..mafoldumben
Ne bulduysam yedim.. Neden öyle oldu bilmem.. Patlamak üzere olmama rağmen hala bişeyler yiyesim var..mafoldumben Neyse bugünü de geçtim umarım yarın başlayabilirim, yoksa bu kilolar yerleşicek... Ühhhüüüüü... Çok korkuyorummm....senağlama senağlama
bende öyle.dün kıtlıktan çıkmış gibi yedim.bir tabak dolusu tulumba tatlısı bile yedim.
tmm kizlar ztn tadi igrenc vazgeciyim bari..
ama sizler nasil bi yöntem uyguluyorsunuz? ilk sayfalarda kural fln göremedigime göre sirf saglikli beslenme ile..aslinda en iyisi bu

bazan üzülünce insanin aklina acaip sagliksiz kilo werme yöntemleri gelyior
cnm ben 24 yasndayim, walla tartilmaya korkyuom. 66-67 kilo arasi gelip gidiyom...boyum 170. göbek yüzünden kafayi yiyecem:sinifsinif:
kuzummm bu boydaki bu kilo için aşırı dert etmeye gerek yok.verilir güzel güzel kiloların.boşa panik yapıpta vücudun için zararlı şeyler yapma.
amanın amanın..
ablacım senden güzel bir boydan resim beklıyorum..bir sekılde cektır göster bana nolur..şöyle bir endam görelim,gözümüz gönlümüz acılsın..
.. kaydirigubbakcemile5
fiumeciğim fotoğrafım işte bir garip fibulacık fotosuydu.tombiş bir kızçeyimm.ayrıca sana katılıyorum bende benekli ablamı görmek istiyorum aslında.
günaydın kızlaar
mervecim burdayım geldimmm opuyorumnanaktan
hepiniz çook güzel bi gün geçirin inşallah a.s.
hoşşgeldin canımcımopuyorumnanaktan
saracım bunlar senin için a.s.
fiume ciciş çeviri olayını şimdilik hallettim çok teşekkür ederim Şeniz
:uhm::uhm::uhm::uhm:
kızlar sizce tanışma yıldönümünde hediye alınırmı? evlendikten sonra biz almamaya başladık ama yarın tanışma yıldönümümüz alıp almamakta kararsızım.ufak bişeyde olsa alsam mı acaba?
tatlım bencede hediye al.hayatı onlar güzelleştiriyor.ona özel bir sofra hazırlasan bile yeter gibi geliyor.romantik bişiler.