• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yaptın afiyetle yedınmı biskuviyi
bak ne dicem bir diyetısyenın roportajını okudum,gazeteci soruyo?size telefon açıp pasta börek yiyebilirmiyim diye soran oluyormu diyor,ne cevap veriyosunuz diyor

cevap,tabiki yiyebilirsin,benım yerımede ye,afiyet olsun,diyormuş

ve devam ediyor,çok çaresiz kalmışki benı aramış nasıl yeme derim dyor..

tabiki börek yenebilir sabah yenmesi en mantıklı 1 taneden ne olcak hem ekmek yemezsin börek yersin kaydirigubbakcemile3

hımmmm evet:)fiume de küçük kraliçe,yani prenses...:)))
yediklerin iyi hoş da canım....
pilav ve karnıyarık çok kalorili:(onun yerine közlenmiş patlıcan salatası mesela..daha iyi olurdu...
biraz daha az kalorili bir beslenme programı oluştur kendine canım...az ama her besin gurubundan oluşan 6 öğün olsun diyetinde...

normalde patlıcan yemegı sevmem ama patlıcan salatasına bayılıyorum ya :) olsada yesek :P

ya üf yine 59 bi kurtulamadım ya 59 dan 58,5 a indim ama oda boğazım yüzünden 1 gün sürdü :( ne zor ya kilo vermek 64 ten 60 a düştüm 1 ayda 3 haftada 59 a indim ve 2 haftadır hep 59 :( acaba haftaya 58 mi olcam kaydirigubbakcemile3 3 haftada 59 a ındım ya o bakımdan :) metabolizmamda ne yavas calısıyo ya gercı yuruyus falan yok evde oturup kılo vermeye calısıyorum ondanda olabılır :)

ooof hiç rejim yapasım yoookk... Heeeeeeellpppp...mafoldumben

Şımarttınız beni bideeee.... lülülülülülü lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

Napacook.. Böle giderse ben yine çıkcam 60 lara 70 lere... abooowww... Kabusyasakkelime

Napacook.. Böle giderse ben yine çıkcam 60 lara 70 lere... abooowww... Kabusyasakkelime

kız mecbur rejım yapcaz yılmak yok arada kacamak olabılır ama yılmak yok kaydirigubbakcemile3

bak canım üzerıne dar olan bişeyi al,as dolabın üstüne,
sonea kafanı topla,yarın son gün de,canın ne çekiyosa ye,sonra dua et ve başla,kaçınca çok fena oluyo ipin ucu,biz üzülüyoruz,unutma,osman müftüoğlunun bı yazısı var,adam diyoki,her gün tartılmak iyidir,eğer 250 gr fazla çıkarsanız bilinki alarm veriyo ve tehlıkedir,hemen başlayın diyor,yanı 250 gr düşün artık bizim alrm rakamımızı,ayy en şişmanınız benım,60 altı uğraşıyosunuz,off yaa,küstüm hepinize,kılo alın..şaka şaka

ya üf yine 59 bi kurtulamadım ya 59 dan 58,5 a indim ama oda boğazım yüzünden 1 gün sürdü :( ne zor ya kilo vermek 64 ten 60 a düştüm 1 ayda 3 haftada 59 a indim ve 2 haftadır hep 59 :( acaba haftaya 58 mi olcam kaydirigubbakcemile3 3 haftada 59 a ındım ya o bakımdan :) metabolizmamda ne yavas calısıyo ya gercı yuruyus falan yok evde oturup kılo vermeye calısıyorum ondanda olabılır :)

şekerim evdesın yürü yaaa,ben eskiden sahilde oturuyodum,yağmur yağış ne yürüdüm yıllarca,şimdi çok alaksız bir yerde yürüyorum,aklım çıkıyo yürüyemıyorum,benım yerımede yürü şekerim,,gayret et..

canım çok şık kocaman bir meyve tabağı hazırla.kendinide süsle.zaten çok güzelsin.ya evlisiniz siz işte.biraz işve cilve yaparsın.çilek ve kiraz doldur tabağa.çilek yeyin koçişle.:) süper mevye tabakları var internette.

meyva tabaaa süper fikir benceeee....hihoyyyt hihoyyyt

kız mecbur rejım yapcaz yılmak yok arada kacamak olabılır ama yılmak yok kaydirigubbakcemile3

Evet durmak yok yola devam..kaydirigubbakcemile5

sonea kafanı topla,yarın son gün de,canın ne çekiyosa ye,sonra dua et ve başla,kaçınca çok fena oluyo ipin ucu,biz üzülüyoruz,unutma,osman müftüoğlunun bı yazısı var,adam diyoki,her gün tartılmak iyidir,eğer 250 gr fazla çıkarsanız bilinki alarm veriyo ve tehlıkedir,hemen başlayın diyor,yanı 250 gr düşün artık bizim alrm rakamımızı,ayy en şişmanınız benım,60 altı uğraşıyosunuz,off yaa,küstüm hepinize,kılo alın..şaka şaka

dün yicemi yedim valla.. 250 gr :1shok: :1shok:

Ben 3 kilo aldım yawwww...:bbo: :bbo:

Yok yok başladım bugün aynen devam..

Bakın şimdi sabah :2 dilim kepek ekmeği 2 üçgen light krem peynir ve salatalık yedim..
Arada: 1 tane sütlü tatlandırıcılı nescafe içtim.. Birazdan yemeğe çıkıcam.. Ya et yada tıvık yada salata yicem du bakalım..

günaydın canlarııııımkaydirigubbakcemile3
herşeyin gönlünüzce olacağı bir gün olur inşallah...
opuyorumnanaktan

Pilav yada makarna caiz mi ki??delikafadulden delikafadulden
ikiside caiz fulyacım amaaa yapılışı önemli!yağ miktarı azsa,makarna ve pirinç kepekliyse,porsiyon da abartılmıyorsa ananın ak sütü gibi helal:)
bende öğlen pizza yiyecem başka alternatif yok.naapsamki.büroya evden yemek mi getircem.off ya.

bari sebzeli ya da ton balıklı tercih et ve miktarını az tut canım(yanlış hatırlamıyorsam karışık bir pizzanın kalorisi 900 ün üstündedelikafadulden)ı

ikiside caiz fulyacım amaaa yapılışı önemli!yağ miktarı azsa,makarna ve pirinç kepekliyse,porsiyon da abartılmıyorsa ananın ak sütü gibi helal:)

bari sebzeli ya da ton balıklı tercih et ve miktarını az tut canım(yanlış hatırlamıyorsam karışık bir pizzanın kalorisi 900 ün üstündedelikafadulden)ı

ablam günaydınn..opuyorumnanaktan

Ya öğlenleri dışarda yiyoruz ya.. Ordaki yimeklerden yiyorum mecbur.. Bugünki menüde tıvık şişnen pilav varmış.. Ben Tonbalıklı yada sezar salata falan aliim iyisimi.. En güzeli öle olcek..

MERVıŞııııM...
akşama,küçük mumlar varya hani minik kapların içinde(adını hatırlayamadım teliht gibi bişeydi:))onlardan bol miktarda al-zaten-100lük satılıyor-salonun ortasına o mumlarla çok özel birşey yaz...
jartiyerli bir takım giy:kedi:
romantik bir müzik hazırla(varsa eğer sizi şarkınız süper olur)
güzel bir meyve tabağı,bir şişe şampanya ya da şarap,çok şık iki kadeh hazır olsun ortamda...
eşin gelmek üzereyken ışıkları kapat..mumları yak..müziği aç ve öyle karşıla eşini...

bende öğlen pizza yiyecem başka alternatif yok.naapsamki.büroya evden yemek mi getircem.off ya.

tatlım ben yıllardır getiriyorum vallahi,ama şirketin verdiği paraylada gidip kendime kıyafet falan alıyorum,ama karlı oluyorum,hemde kılomu koruyorum,üstelik günde 4 otobüse biniyorum,bazen ağlayasım geliyor,ama arada dışarda yesem vallahi hemen fark ediyor,ama alışınca evden getirmeye daha rahat oluyor,dışardan yıyesın gelmıyor..her gün elimde poşet,bazen bu şık halımle poşet çok kötü duruyo,ama ne yapım,şık poşet falan kullnaıyorum,

cicişim en kötüsü benimki bu topicte bak seninkide sürpriz yaptı.ben 52 olmadım hala olunca güya hediyede alcakmış ya

valla benim kilomla ilgili hiiiç bişey söyleyemez ve bana şart koşamaz kırarım onun koca kafasını :oklava: :oklava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komiksin kocamada dedim sen arkeolog musun falan diye çok güldüm Allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3

kıyamam sizeeeee az kalmış evlenceksiniz.evlenince bu günleri özleme de ciciş

% 10 garanti veriyorum özleyeceğine süprizzzzz

sara kuşum hiç sesin çıkmıyorrr

canımmm biraz önce öğrendim kpss başvurularının yarın son günüymüş onunla uğraşıyorum ümit dünyası naapcann mafoldumben

fulyanın resimlerini görmediğin için böyle söylüyosun canım zaten incecik bi fıstık.azcık bi bacak ve popo fazlalığı var onuda sporla halleder zaten ama iyi gidiyo fulyamız a.s.​

MERVİŞİİİİM...
akşama,küçük mumlar varya hani minik kapların içinde(adını hatırlayamadım teliht gibi bişeydi:))onlardan bol miktarda al-zaten-100lük satılıyor-salonun ortasına o mumlarla çok özel birşey yaz...
güzel bir meyve tabağı,bir şişe şampanya ya da şarap,çok şık iki kadeh hazır olsun ortamda...
eşin gelmek üzereyken ışıkları kapat..mumları yak..müziği aç ve öyle karşıla eşini...

işteee bomba ablamdan geldii zemuszemus
valla ablam harikasında o jartiyerli takım olayı :kedi: hiç giyemedim ve giyemem gibi geliyo :umursamaz:
ama böyle bi süprizi beğenmeyecek bi koca yoktur.
tabii değmesi gerekiyor CADIARZU

MERVİŞİİİİM...

aplam süpersiiiin elbisede önemli tabi hiç görmediği bişey giymem lazım dimiiiii.şarap olayınada girmesem daha iyi çok kilo alıyorum içince ya kafamçokkarıştı

MERVİŞİİİİM...

wışşşş...:asigim:

tatlım ben yıllardır getiriyorum vallahi,ama şirketin verdiği paraylada gidip kendime kıyafet falan alıyorum,ama karlı oluyorum,hemde kılomu koruyorum,üstelik günde 4 otobüse biniyorum,bazen ağlayasım geliyor,ama arada dışarda yesem vallahi hemen fark ediyor,ama alışınca evden getirmeye daha rahat oluyor,dışardan yıyesın gelmıyor..her gün elimde poşet,bazen bu şık halımle poşet çok kötü duruyo,ama ne yapım,şık poşet falan kullnaıyorum,

en güzeli aslında ama ben öğlen dışarı çıkmadım mı ofiste akşamı edemiyorum.. Duvarlar üstüme üstüme gelmeye başlıyooo..:bbo:

valla benim kilomla ilgili hiiiç bişey söyleyemez ve bana şart koşamaz kırarım onun koca kafasını :oklava: :oklava:

% 10 garanti veriyorum özleyeceğine süprizzzzz

canımmm biraz önce öğrendim kpss başvurularının yarın son günüymüş onunla uğraşıyorum ümit dünyası naapcann mafoldumben

fulyanın resimlerini görmediğin için böyle söylüyosun canım zaten incecik bi fıstık.azcık bi bacak ve popo fazlalığı var onuda sporla halleder zaten ama iyi gidiyo fulyamız a.s.​

işteee bomba ablamdan geldii zemuszemus
valla ablam harikasında o jartiyerli takım olayı :kedi: hiç giyemedim ve giyemem gibi geliyo :umursamaz:
ama böyle bi süprizi beğenmeyecek bi koca yoktur.
tabii değmesi gerekiyor CADIARZU

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ben de jartiyer giyemiyorum bi kere heveslendim aldım.. Zaten dakka 1 gol 1 çorabını kaçırdım.. :roflol:

En güzeli aslında ama ben öğlen dışarı çıkmadım mı ofiste akşamı edemiyorum.. Duvarlar üstüme üstüme gelmeye başlıyooo..:bbo:

Opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben de jartiyer giyemiyorum bi kere heveslendim aldım.. Zaten dakka 1 gol 1 çorabını kaçırdım.. :roflol:

tatlım senın ne suçun var,çorap kaçıktır,yınede dene sen-:)

en güzeli aslında ama ben öğlen dışarı çıkmadım mı ofiste akşamı edemiyorum.. Duvarlar üstüme üstüme gelmeye başlıyooo..:bbo:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ben de jartiyer giyemiyorum bi kere heveslendim aldım.. Zaten dakka 1 gol 1 çorabını kaçırdım.. :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ben hiç denemedim ama alışmadık şeyde don durmaz diye bi laf var :delphin:

Back
X