Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada x-tra jelimi aldım ve kullanmaya başladım kızlar:)
hımmmm evet:)fiume de küçük kraliçe,yani prenses...:)))
yediklerin iyi hoş da canım....
pilav ve karnıyarık çok kalorilionun yerine közlenmiş patlıcan salatası mesela..daha iyi olurdu...
biraz daha az kalorili bir beslenme programı oluştur kendine canım...az ama her besin gurubundan oluşan 6 öğün olsun diyetinde...
bugün yediklerim
1 adet diet ekmek salata omlet 1 dilim kek
bide az once 2 bardak su daha yemedım ama 4 te yerım bide 6-7 gibi yerim aslında 2 öğün besleniyordum ama 3 öğüne çıkarttım çünkü ne kadar çok öğün o kadar hızlı metabolizma kaydirigubbakcemile3 bide su içmekte metabolizmayı hızlandırıyor :) aralardada su ıc tamam ıste :) ben çözdüm işi![]()
tabiki ecemim...sonuçları yazıcam buraya...:kedi:
çooookkkk merak ediyorum ne olur sonuçları bildirirmisin?opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım...verirsin kilolarını merak etme...ayy öylemi bende sebze yemegi die yiom bol bolkafamçokkarıştı
bugün de kepekli ekmekten yapilmis sandvic yedim bide sekersiz icecek aldim. elma ile iki kivi yedim ara ögünde. birazdan da kepekli makarna yaptim onu yerim.
tartildim 67 kiloymusum:sm_cool:
ilerliyo ablacığım . . . :1ninca:
ateş topu oluruzzzz o ayrıııı . . . yerimseniben
da kompliman sevmiyorum ben . . . o ambiyans beni gülümsetiyo komik geliyo . . . kaydirigubbakcemile3
benim hikayemde; yaklaşık bir ay evimden uzakta kalmıştım iş için.. orada eve geç gelip bi dünya yemek yiyip yatıyodum .. sonuç olarak 48 üstünü göremeyen ben iki hafta içinde 60 küsürlere çıktımlmaz:
hiç diyet yapmadığımdan şimdide kaldım bu kiloda vermek istiyorum çoooook
Rabbim utandırmasın,tamamına erdirsin inşallah zabınım:Saruboceq:
diğer konuya gelince tamamen kişilik ve zevk meselesi tabiki...ama evlilik çoook uzun bir süreç...ilk birkaç yılın heyecanı geçince;böylesi renkler olmazsa öyle çabuk siyahbeyaz olur ki![]()
flayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kendime şopar bi oğlak yaptım kıs niye yorum yapmıyosun bakem sen ?
selam bende yeniyim 65 kilodayım
58dim rejim yaptım 7 kilo aldım çok becerikliyim yani
ne reductil kaldı ne lida
oooof of
bi çare diye umutlanıyorum boy 1.57 olunca işler dahada bir yuvarlak oluyor.
ne olur alın benide aranıza
Hoşgeldin canım...
Emin ol burda sağlıklı ve mutlu bi şekilde hedefine ulaşıcaksın..
neee?lida mı???:1shok:ama çok zararlı ilaçselam bende yeniyim 65 kilodayım
oooof of
oooof of
zabınımmm özel olarak o konuya girecektim de bi türlü vakit bulamadım tatlım iişte.. Okadar çok iş birikmiş kiii...:sinifsinif:
Yarın yakinen bu konuyla ilgilenilicektir ve itinayla sorguya çekilecektir..kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
inşallah inşallah
oooof of
ya kızlar bana da bi destek atın..gecen sene 66 idim az ve öz yiyerek 61 kiloya düştüm..ha dedim 2 kilo daha veriim de..ellileri görmüş olayım .. ama veremedim neyse bunada razıyım 61 kilo iyidir didim..sonra ocak ayında kist yüzünden ameliyat olmam gerekti, hastaneden eve bi geldim tartı 64 gösteriyor mafoldumben neyse aaldrış etmedim..ama öyle kaldı kilom..mayıs ayında negatif bir aşılama deneyimim oldu.. ilaçlar falan, hormon olayı karışınca olaya mafoldumben tutsa gam yimicem.. neyse şuan 69 u görüyorum hayatımda ilk defa.. ve çok kötüyüm..ne yapmalıyım arkadaşlar..aynaya bakamaz oldum..eşimden utanır oldum :kedi: