• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmm evet:)fiume de küçük kraliçe,yani prenses...:)))
yediklerin iyi hoş da canım....
pilav ve karnıyarık çok kalorili:(onun yerine közlenmiş patlıcan salatası mesela..daha iyi olurdu...
biraz daha az kalorili bir beslenme programı oluştur kendine canım...az ama her besin gurubundan oluşan 6 öğün olsun diyetinde...

ayy öylemi bende sebze yemegi die yiom bol bolkafamçokkarıştı

bugün de kepekli ekmekten yapilmis sandvic yedim bide sekersiz icecek aldim. elma ile iki kivi yedim ara ögünde. birazdan da kepekli makarna yaptim onu yerim.

tartildim 67 kiloymusum:sm_cool:

bugün yediklerim
1 adet diet ekmek salata omlet 1 dilim kek
bide az once 2 bardak su daha yemedım ama 4 te yerım bide 6-7 gibi yerim aslında 2 öğün besleniyordum ama 3 öğüne çıkarttım çünkü ne kadar çok öğün o kadar hızlı metabolizma kaydirigubbakcemile3 bide su içmekte metabolizmayı hızlandırıyor :) aralardada su ıc tamam ıste :) ben çözdüm işi :P

gerisinide yazayım öğle yani 4 gibi 1 adet diet ekmek peynir salata :)
şimdide su içtim 2 bardak ve birazdan akşam yemeği
ondada 1 tabak taze fasulye 1 ya da 2 diet ekmek bide salata yerim :) öyle işte bugün böyle bakalım ne olcak :) gecede su içerim anca bide seftalı yerım 1 tane o kadar :)

ayy öylemi bende sebze yemegi die yiom bol bolkafamçokkarıştı

bugün de kepekli ekmekten yapilmis sandvic yedim bide sekersiz icecek aldim. elma ile iki kivi yedim ara ögünde. birazdan da kepekli makarna yaptim onu yerim.

tartildim 67 kiloymusum:sm_cool:
hayırlısı olsun canım...verirsin kilolarını merak etme...
bugünkü menünü de eleştiricem izninle:jeyyar:
çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş:(özellikle akşamları protein ve sebze ağırlıklı yersen(örneğin;ızgara tavuk ve salata..)çok daha iyi olur...vereliniortak

ilerliyo ablacığım . . . :1ninca:

ateş topu oluruzzzz o ayrıııı . . . yerimseniben

da kompliman sevmiyorum ben . . . o ambiyans beni gülümsetiyo komik geliyo . . . kaydirigubbakcemile3​

bende öyle durumlarda çok gülerim zabınım yaa.. Hatta öncelerde bana buzdolabı derlerdi.. Aşık olunca biraz durum değişti.. Ama sevdiceğimde öyle çok romantik ambiyans bi tip değil ama yeri gelince hoş şeyler yapmayı da biliyo, o konuda uyuşuyoruz allahtan..kaydirigubbakcemile3

benim hikayemde; yaklaşık bir ay evimden uzakta kalmıştım iş için.. orada eve geç gelip bi dünya yemek yiyip yatıyodum .. sonuç olarak 48 üstünü göremeyen ben iki hafta içinde 60 küsürlere çıktım :olmaz:
hiç diyet yapmadığımdan şimdide kaldım bu kiloda vermek istiyorum çoooook

Hoşgeldin canım.. abbooowww okadar kısa zamanda okadar kilo...:1shok:

bu arada x-tra jelimi aldım ve kullanmaya başladım kızlar:)

Benim de yolum bi eczaneye düşerse aliim istiyorum aplam.. Emme biraz behalı yaaaww..:bbo:

Haydi bakalım şimdi bi gayret spor yapmaya gidiyorumm..:dance: :dance:

ay yokkk spor yapmaya gidemiyorum.. Şimdi aklıma geldi.. Televizyonum bozuldu servisi aramıştım birazdan gelirler.. Adamları kan ter içinde karşılarsam biraz komik olabülüü... kaydirigubbakcemile3

Ama geçe kalmazlarsa daha sonra yapabilirim.. Du bakalım..

Hemen bugün yediklerimi yazayım..

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 2 üçgen light krem peynir, salatalık
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: şef salata (tavıklı mavıklı bişii) yanında ayran
Ara: sütlü nescafe, 3 dene lokum :utangac: (tanesi 50 kaloriymiş baktım hemen, yani toplamında 150 kalkaydirigubbakcemile3)
Akşam: sadece yoort yanında 1 dilim yada galeta falan yemeyi planlıyorum

Rabbim utandırmasın,tamamına erdirsin inşallah zabınım:Saruboceq:
diğer konuya gelince tamamen kişilik ve zevk meselesi tabiki...ama evlilik çoook uzun bir süreç...ilk birkaç yılın heyecanı geçince;böylesi renkler olmazsa öyle çabuk siyahbeyaz olur ki:(

inşAllah ablacığım . . .
mutlu edecekse olsun . . .

evet evet kesinlikle evlilik yaşayan bi oluşum . . . besinini eksik etmiceksin yemini suyunu verdikten sonra güzel sanırım aksi bahsettiğin gibi yani otomatik pilota bağlanıyor besisi yetmediğinde . . .

bu arada x-tra jelimi aldım ve kullanmaya başladım kızlar:)

:1ninca:

selam bende yeniyim 65 kilodayım
58dim rejim yaptım 7 kilo aldım çok becerikliyim yani
ne reductil kaldı ne lida
oooof of
bi çare diye umutlanıyorum boy 1.57 olunca işler dahada bir yuvarlak oluyor.
ne olur alın benide aranıza

flayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kendime şopar bi oğlak yaptım kıs niye yorum yapmıyosun bakem sen ?

zabınımmm özel olarak o konuya girecektim de bi türlü vakit bulamadım tatlım iişte.. Okadar çok iş birikmiş kiii...:sinifsinif:

Yarın yakinen bu konuyla ilgilenilicektir ve itinayla sorguya çekilecektir..kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooof of

Hoşgeldin canım...

Emin ol burda sağlıklı ve mutlu bi şekilde hedefine ulaşıcaksın..

oooof of
neee?lida mı???:1shok:ama çok zararlı ilaç:(((umarım metobolizmanı yerlebir etmemişsindir:(
hoşgeldin aramıza canıma.s.SAĞLIKLI zayıflamalar....

oooof of

hoşgeldin cicim . . .

zabınımmm özel olarak o konuya girecektim de bi türlü vakit bulamadım tatlım iişte.. Okadar çok iş birikmiş kiii...:sinifsinif:

Yarın yakinen bu konuyla ilgilenilicektir ve itinayla sorguya çekilecektir..kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sorma fılaycan yaaaa irdeleyelim vallaaaa . . .
sen yokken yaramazlık yaptım ben . . .
ya fiu nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa benek apla bilio mudur ?

opuyorumnanaktan

inşallah inşallah

:Saruboceq:

ya kızlar bana da bi destek atın..gecen sene 66 idim az ve öz yiyerek 61 kiloya düştüm..ha dedim 2 kilo daha veriim de..ellileri görmüş olayım .. ama veremedim neyse bunada razıyım 61 kilo iyidir didim..sonra ocak ayında kist yüzünden ameliyat olmam gerekti, hastaneden eve bi geldim tartı 64 gösteriyor mafoldumben neyse aaldrış etmedim..ama öyle kaldı kilom..mayıs ayında negatif bir aşılama deneyimim oldu.. ilaçlar falan, hormon olayı karışınca olaya mafoldumben tutsa gam yimicem.. neyse şuan 69 u görüyorum hayatımda ilk defa.. ve çok kötüyüm..ne yapmalıyım arkadaşlar..aynaya bakamaz oldum..eşimden utanır oldum :kedi:

oooof of

hoşgeldin :) merak etme bende 64 ten düştüm sende düşersin :) yediklerimizi buraya yazıyoz sende yazarsın hatta bizden örnek alabilirsin :) ama ilaç sakın kullanma zaten kardeşimde kullancaktı zor vazgecırdım cocugu obez olsa anlıcamda neymıs beyfendı denıze gıdecekmıs gobeklı olmazmıs boy 1.80 kilo 78 daha rejim yapıyo bayan olsa neyse kaydirigubbakcemile3 sende kullanma olur mu bosver ya ılacı mılacı basta verdırır ama sonra ya fazlasıyla alırsın ya da Allah korusun hastanede solugu alırsın yedıklerıne dıkkat et kac ogun yemek yıyosan oğün sayısını arttır bol su iç işlem tamam ama tabi bide sabırlı olman lazım 2 ayda düştüm anca 59 a ama olsun ben yemeye devam etseydım 70 e gıderdım :) hemen kılo almada üstüme tanımam kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bana da bi destek atın..gecen sene 66 idim az ve öz yiyerek 61 kiloya düştüm..ha dedim 2 kilo daha veriim de..ellileri görmüş olayım .. ama veremedim neyse bunada razıyım 61 kilo iyidir didim..sonra ocak ayında kist yüzünden ameliyat olmam gerekti, hastaneden eve bi geldim tartı 64 gösteriyor mafoldumben neyse aaldrış etmedim..ama öyle kaldı kilom..mayıs ayında negatif bir aşılama deneyimim oldu.. ilaçlar falan, hormon olayı karışınca olaya mafoldumben tutsa gam yimicem.. neyse şuan 69 u görüyorum hayatımda ilk defa.. ve çok kötüyüm..ne yapmalıyım arkadaşlar..aynaya bakamaz oldum..eşimden utanır oldum :kedi:

üzülme bize katıl kilo verirsin yerimseniben

durmak yok kızlar devam eninde sonunda istediğimiz kiloya nasipse ulaşacağız tabi arada kaçamak yapabilirsiniz yerimseniben önemli olan hızlı vermek diil yavaş ama sağlıklı biçimde vermek kaydirigubbakcemile3

Back
X