• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yorumlarınız için çok teşekkürler .. ((: Ama sabah kahvaltı yapınca midem bulanıyor benim :( En az 2de falan yemem gerek yoksa tüm gün onu çekiyorum..

Yorumlarınız için çok teşekkürler .. ((: Ama sabah kahvaltı yapınca midem bulanıyor benim :( En az 2de falan yemem gerek yoksa tüm gün onu çekiyorum..

öyle şey olmaz güzelim.. psikolojik olarak kendine inandırdıgın bir sey bu bence ama her ihtimale karşı gene de bir dahiliye uzmanına görünsen iyi olur.bu sorunu bır an önce çözmeye calıs.
bu arada boyum165 demıssın. sanırım razısın bu boya..bizim yas grubumuz için normal ama sen 25 yasına geldıgınde bu boydan cok şikayet edeceksın cunku 170ın altındaki bayanlara pigme gözüyle bakılcak o zaman. tabi tercıh senın kötü beslenmeyle boyunun bu kadar kalmasını tercih edıyorsan sana kimse bişi demez..

fibula gelmiş..

ben senin nişan resmini hala görmedim biliyo musun? :gitme: kendimi kızının mürüvvetini görememiş anna gıbı hissediyorum.

öyle şey olmaz güzelim.. psikolojik olarak kendine inandırdıgın bir sey bu bence ama her ihtimale karşı gene de bir dahiliye uzmanına görünsen iyi olur.bu sorunu bır an önce çözmeye calıs.
bu arada boyum165 demıssın. sanırım razısın bu boya..bizim yas grubumuz için normal ama sen 25 yasına geldıgınde bu boydan cok şikayet edeceksın cunku 170ın altındaki bayanlara pigme gözüyle bakılcak o zaman. tabi tercıh senın kötü beslenmeyle boyunun bu kadar kalmasını tercih edıyorsan sana kimse bişi demez..

Haklısınız ama boyum uzamıyor birazda genlerimle alakalı annemde kısa babamda.Annem 170 babamı bilmiyorum.

Haklısınız ama boyum uzamıyor birazda genlerimle alakalı annemde kısa babamda.Annem 170 babamı bilmiyorum.

annen 170se senın en az 175 olman gerekır..ne demek uzamıyor böyle beslenirsen uzamaz tabi..ben22 yasına kadar uzadım.bence daha uzarsın.sen doğrudüzgün beslen zıplamaya yönelik sporlar yap.

slm kızlar nasılsınız.hiç görüşemiyoruz.uzaktan bakıp kaçıyorum işler çok yoğun.:çok üzgünüm: düğündü nişandı derkende habire koşuşuturmaca yaşıyoruz.çeyizimi tamamlamaya çalışıyoruz.diyet rejim hepsi hikaye oldu.fiumecimm resim ekliyorum senin için.unutmuştum.kusura bakma olurmu.tombiş bi kız oldum işte.
aynı bunlara benziyoruz.ben burdaki zeytine ithafen zeytin diyorum aşkıma.gelin arabası için zeytin ve limon oyuncağı aramaktayım hala bulamadım.limona duvak takacağım.alkisalkisalkis
limon_zeytin.jpg

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız.hiç görüşemiyoruz.uzaktan bakıp kaçıyorum işler çok yoğun.:çok üzgünüm: düğündü nişandı derkende habire koşuşuturmaca yaşıyoruz.çeyizimi tamamlamaya çalışıyoruz.diyet rejim hepsi hikaye oldu.fiumecimm resim ekliyorum senin için.unutmuştum.kusura bakma olurmu.tombiş bi kız oldum işte.

buda biraz daha boydan bi fot
bu fotoda benim yeşil zeytinim obamam var.
aynı bunlara benziyoruz.ben burdaki zeytine ithafen zeytin diyorum aşkıma.gelin arabası için zeytin ve limon oyuncağı aramaktayım hala bulamadım.limona duvak takacağım.alkisalkisalkis
limon_zeytin.jpg

canım benim ya pırıl pırılsın:)

ister elbise seçimi de ister zaten böyleyim de ben bılemem orasını ama cok iyi taşımışsın elbiseyi..cok hoş ve zarifsin içinde..kızların dedıgı kadar varmıs. eee güzel olan merak uyandırıyor haliyle.. zemuszemus

sanırım biz senle yaşıtız:) yada öyle gözüküyoruz.ben resimlerde tertemiz,güzeller güzeli bir gelin adayı gördüm. mutluluğun hep daim olsun. sevdiceğin senı hep bu nişan gününde olduğu gibi sevsin canım.

tesekkür ederim ayrca resımler için.

Son düzenleme:
Selam kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize ve haftasonunu kazasız
atlattım çok dengeli beslendim yani bugünde süper başladım diyet güzel bakalım
Tatile ne kaldı cuma günü yolcuyum Didim'e inşallah
Bugünü de şöyle bir özetliyim
Sabah :1 dilim ekmek,1 karper kaşar peyniri salatalık.şekersiz çay
Ara : 2 tane salatalık
Öğle : 1,5 kepçe mercimek çorbası,1 dilim ekmek ve 1 adet dalyan köfte
Ara : 1 bardak ayran
Akşam ise 2 tane biber dolması yemeyi düşünüyorum şimdili böyle
KENDİNİZE İYİ BAKIN opuyorumnanaktan

merhaba kizlarr

oo fibula ne güzel olmussun öyle...allah bi yasdikta kocatsin:)

bnde bugün sabah keek ekmegi yedim light peyirle. sonra da ögleden sonra bi tabak manti. bugün artik bisey yemiycem midem bulanior regl oldumda

teşekkürler arkidişler beğendiğiniz için.keşke biraz da zayıf olabilseydim.fiumeciğim alıntındaki fotoğları geldiğinde silermisin tatlımcım.

Slm kızlar,

nesfit diyetinde birinci günüm oldukça başarılı geçti..

Sabah: light sütle 1 kase nesfit
Ara: etiform hindistan cevizli bar
Öğlen: bikaç parça tavuk sote, az meyhane pilavı, 1 bardak ayran
Ara: yarım yeşil elma
Akşam: light yoğurtla çukulatalı nesfit

Akşam yimeenden önce de 2 mil yürüdüm Leslie ile..

Hadi bakalım..

Bu arada fibulacım fıstık gibisin maşallah.. :nazar:

iyi geceler kızlarrropuyorumnanaktan

derin sen konuşabiliyosun di mi bi de . . .
çok kızgınım sana çokkkk gördün 5 li rakamları terk ettin bizi . . .
nasıl özledik seni . . . :kedi:

canım sabunummm :asigim:hiç terk eder miyim sizi ben de seni hepinizi çok özledim...hemen kızma bana :kedi: yıllık izindeydim dün döndüm ve hemen yazdım şöyle bir gözattım neleri kaçırmışım diye..:canım bu arada 50 li rakamlara gelince onlar hayal oldu...izindeyken bir iştahım açıldı ki sorma gitsin...yine 60 lı rakamlardayım yani...:kedi: sen nasılsın sabunum sen en son kaç kiloya düştün...

kızlar selamm.....nasılsınız bakalım bugün...ne yediniz ne içtiniz....

ben sabh yine fix mönü mısır gevreği yağsz süt...
öğlen tavuk sandviç şeker ilavesiz portalak suyu bi küçük muz....
arada kahve....
akşam ise...haşlanmış pirinç....

sizler ne yediniz ne içtiniz acaba...

merhaba kizlar 67.3kg olmusum. Insallah dhada veririm offfffffffff....cok yavas gidiyor, cok fazla yiyorum sanirim.

bugün yediklerim:
sabah: bir dilim ekmek, bir salatalik, 1kk peynir
ara: bir dilim ekmek, domates, salatalik, peynir
aksam: iki tabak makarna, iki kase mercimek corbasi

bir litre su ictim

kizlar bana biraz yardim edebilirmisiniz? :(

bu arada kendime bir sene hedef koydum seneye yaza kadar 48-50kg olmak istiyorum. Boyum157cm.

Sizce vucudumu spor yaparak ve beslenmemi degistirerek sikislastirabilirmiyim. Yani suanda 40beden olan ben 36 beden olabilirmiyim? etlerimin sikilasmasini istiyorum, mümkünmü?

merhaba kizlar 67.3kg olmusum. Insallah dhada veririm offfffffffff....cok yavas gidiyor, cok fazla yiyorum sanirim.

bugün yediklerim:
sabah: bir dilim ekmek, bir salatalik, 1kk peynir
ara: bir dilim ekmek, domates, salatalik, peynir
aksam: iki tabak makarna, iki kase mercimek corbasi

bir litre su ictim

kizlar bana biraz yardim edebilirmisiniz? :(

bu arada kendime bir sene hedef koydum seneye yaza kadar 48-50kg olmak istiyorum. Boyum157cm.

Sizce vucudumu spor yaparak ve beslenmemi degistirerek sikislastirabilirmiyim. Yani suanda 40beden olan ben 36 beden olabilirmiyim? etlerimin sikilasmasini istiyorum, mümkünmü?

öncelikle uzun vadeli bir hedef koydugun için seni tebrik ederim.17-19kg daha vermeyı hedeflemıssın.bence basaracaksın.cok yedıgını düsünmüyorum fakat aksama yuklenmek yerıne menüy bıraz daha öglene kaydırırsan daha iyi olur gıbıme geldı.aralara da meyve serpiştirmek isabet olur sankı.
sporla sıkılaşmak ise en mantıklısı
kolay gelsın..

gelmişken yedıklerımı yazayım;

sabah ıkı kasık cıngene pilavı,yarım kk peynır ,2 mınık dılım cavdar,domates,salatalık

öglen 1 bardak yagsız kahvelı süt,bır paket cıkolatalı etifrom

ara 3 adet kuru kayısı 2 adet cevız

aksam 1 tabak zeytınyaglı barbunya,yanında salata.1 dilim cavdar ekmegı

4-5 adet gün kurusu

1 tabak karpuz

bugun acayip şişkinliğim var..cok rahatsızım.hiç iyi gelmıyor şu fasulye türevleri..

Günaydın kızlar,

Regl oldum sabah karnım ağrıyo..mafoldumben
Süt de bitmiş ofiste, nesfit de yiyemicem.. Tost söledim mecbur onu yicem artık sabah..
Öle işte...

Günaydın kızlarr,
ınanılmaz diş ağrısı çekiyorum, bana dua edin.
Flyyy Allah yardımcın olsun tatlım.
Bu arada sabah kahvemi içiyorum,
Henüz kahvaltı etmedim, sanırım edemiyeceğimde :(

Günaydın kızlarr,
İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum, bana dua edin.
Flyyy Allah yardımcın olsun tatlım.
Bu arada sabah kahvemi içiyorum,
Henüz kahvaltı etmedim, sanırım edemiyeceğimde :(

Sağol canım.. Sana da canım.. Geçmiş olsun... bişeyler yiyemezsen süt ayran falan iç bari canım yaa..

Günaydın kızlar,

Regl oldum sabah karnım ağrıyo..mafoldumben
Süt de bitmiş ofiste, nesfit de yiyemicem.. Tost söledim mecbur onu yicem artık sabah..
Öle işte...

Günaydın canım
Karın ağrın için kekik ve suyu kaynat
iç bakalım hemen rahatlıycaksın opuyorumnanaktan​

Back
X