Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlarınız için çok teşekkürler .. (Ama sabah kahvaltı yapınca midem bulanıyor benim
En az 2de falan yemem gerek yoksa tüm gün onu çekiyorum..
öyle şey olmaz güzelim.. psikolojik olarak kendine inandırdıgın bir sey bu bence ama her ihtimale karşı gene de bir dahiliye uzmanına görünsen iyi olur.bu sorunu bır an önce çözmeye calıs.
bu arada boyum165 demıssın. sanırım razısın bu boya..bizim yas grubumuz için normal ama sen 25 yasına geldıgınde bu boydan cok şikayet edeceksın cunku 170ın altındaki bayanlara pigme gözüyle bakılcak o zaman. tabi tercıh senın kötü beslenmeyle boyunun bu kadar kalmasını tercih edıyorsan sana kimse bişi demez..
Haklısınız ama boyum uzamıyor birazda genlerimle alakalı annemde kısa babamda.Annem 170 babamı bilmiyorum.
slm kızlar nasılsınız.hiç görüşemiyoruz.uzaktan bakıp kaçıyorum işler çok yoğun.:çok üzgünüm: düğündü nişandı derkende habire koşuşuturmaca yaşıyoruz.çeyizimi tamamlamaya çalışıyoruz.diyet rejim hepsi hikaye oldu.fiumecimm resim ekliyorum senin için.unutmuştum.kusura bakma olurmu.tombiş bi kız oldum işte.
buda biraz daha boydan bi fot
bu fotoda benim yeşil zeytinim obamam var.
aynı bunlara benziyoruz.ben burdaki zeytine ithafen zeytin diyorum aşkıma.gelin arabası için zeytin ve limon oyuncağı aramaktayım hala bulamadım.limona duvak takacağım.alkisalkisalkis
![]()
derin sen konuşabiliyosun di mi bi de . . .
çok kızgınım sana çokkkk gördün 5 li rakamları terk ettin bizi . . .
nasıl özledik seni . . . :kedi:
merhaba kizlar 67.3kg olmusum. Insallah dhada veririm offfffffffff....cok yavas gidiyor, cok fazla yiyorum sanirim.
bugün yediklerim:
sabah: bir dilim ekmek, bir salatalik, 1kk peynir
ara: bir dilim ekmek, domates, salatalik, peynir
aksam: iki tabak makarna, iki kase mercimek corbasi
bir litre su ictim
kizlar bana biraz yardim edebilirmisiniz?
bu arada kendime bir sene hedef koydum seneye yaza kadar 48-50kg olmak istiyorum. Boyum157cm.
Sizce vucudumu spor yaparak ve beslenmemi degistirerek sikislastirabilirmiyim. Yani suanda 40beden olan ben 36 beden olabilirmiyim? etlerimin sikilasmasini istiyorum, mümkünmü?
Günaydın kızlarr,
İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum, bana dua edin.
Flyyy Allah yardımcın olsun tatlım.
Bu arada sabah kahvemi içiyorum,
Henüz kahvaltı etmedim, sanırım edemiyeceğimde![]()
Günaydın kızlar,
Regl oldum sabah karnım ağrıyo..mafoldumben
Süt de bitmiş ofiste, nesfit de yiyemicem.. Tost söledim mecbur onu yicem artık sabah..
Öle işte...