canım çok gereksiz pinti oğlaklar tanıdım..
benımkı bunlardan değil Allaha şükür..sanırım sen de değilsin..
sonraki yazdıklarına katılıyorum. sabuncum bu noktaya dikkat!oğlaklar fibuşn da dediği gibi cok klasikçidir..yeniliklere fazla kapalıdır..yeni bir seyi empose etmek için 40 takla atman gerekebilir ki bazen basıma gelıyor. ama hep sunu okudum oglakla ilgili ben; prensesini ya da prensini buldugu vakıt dünyaları değişmez ona ve evıne cok baglıdır..
gelenekçilik fln hakkaten çok isabetli yorumlar kıslar . . .
ama hep sunu okudum oglakla ilgili ben; prensesini ya da prensini buldugu vakıt dünyaları değişmez ona ve evıne cok baglıdır
:asigim:
inşAllah Rabbim . . . :Saruboceq:
buyur sabuncanım bu senin için.kız heyecanlı bir çift oluyomuşsunuz.bizim gibi inatçı oğlaklarla başa çıkmak biras zordur söleyim.
Bu beraberlik otoriteler tarafından onay gören bir beraberlik.Oğlak sevgilinizin büyük kariyer hedefleri vardır ve siz onu iyi anlarsınız. Anlar mısınız?Siz Akrep çok takıntılı olduğunuz için takıntısız insanları anlayamazsınız. Sevgiliniz Oğlak burcunu memnuniyetle destekler ve ona finansal yatırımlar ya da iş ile ilgili akıllı tavsiyelerde bulunursunuz. Güvenlik sizler için önemlidir bu konuda görüşleriniz aynı. Siz kurnazlığınız ve sezgileriniz sayesinde özellikle işle ilgili anlaşmalarda başarılı olursunuz. Sevgiliniz Oğlak insanına bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Onun gerçekçi oluşu ve ayaklarını yere sağlam basması hoşunuza gider bu özelliğinden dolayı ona duygusal olarak bağlanabilirsiniz. İşkolik Oğlak burcunu arada bir ofis dışına çıkarmanız onunda hoşuna gidecektir. Seksi Akrep için bu zor olmayacaktır. İkinizde seksüel olarak aynı frekansta olduğunuz için duygusal ve fiziksel olarak çok tatmin olacaksınız. Toprak burçları vücutları ile barışıktırlar, dokunma duyguları da gelişmiştir bu yüzden şehvetlidirler. Toprak burcu Oğlak ile mutlu olacaksınız. Oğlak sevgilinizin sizin ruhunuzun derinine inebilecek kapasiteye sahip olmasını isterdiniz. Unutmayın ki çok az burç bu derinliğe erişebilir. Siz derin ve yoğun duygulara sahipsiniz. Oğlak burcu sizin gibi olmasa da sizinle hissettiklerinden çok mutludur ve tüm duyguları ile karşılık verecektir. Oğlak insanına olan aşkınız derinleştikçe karşılığında ondan tam sadakat beklersiniz. Oğlak sevgiliniz toprak siz ise su elementisiniz. Bu karışım ile hayatınız da harika yeni başlangıçlar olacaktır. Devam edin!
TEŞEKKÜRLER FİBUŞUM . . .
Oğlak burcu tam istediğiniz gibi size bağlanarak, sadık olacaktır.
NE GÜZEL ŞEYLE DEMİŞ . . .
canım haberdar ederim tabiki.artık postiş denmiyomuş çıtçıt diyolarmış.bitane gıcıko lduğum kuaför söyledi.ben dalmışım anlatıom işte poştiş almak istiyom diyorum oda ikide bir postiş dğeil çıt çıt diye beni bozuyo.nasıl sinir olmuştum.ondan almayacam ama.klava: sana geitrirm diyodu.kaybetti benim gibi müşteriyi.kardeşimin arkadaşının babası kuaför.o ayarlayacakmış.tabi bi gidersem yanına vakit bulupta.gelinliğide komşumuz dikio.annem fiyat sordu.anlaşırız yabancımıyız deyip duruyo.fiyatlar ne değil o yüzden.netleşince söylerim.topukluya gelince.oldukça yüksek topuklu ayakkabı giymem gerekiyo galiba.ben 160 mışım.sevgilim 180e yakın.nişandada baya bi topuklu giymiştim.yine uzun benden kereta yine uzun.kafamçokkarıştı 12 punto dedikleri çokmu yüksek giyemezmiyim.bilimyorum.belki nişanda giyidğim 12 puntodurda ben adını bilimyorumdur.dur bi netten bakayım.nasılmış punto neymiş.
FİBUŞUMMMM aman diyorum acil önlem gerektiren bir hal bu !!!!ANLAŞIRIZ yabancımıyız deyip duruyo
evet tanıdığınız olabilir fakat ticaret çok farklı ve bu insanın yaptığı kesinlikle son dakika golü olacak !
fiyatı biran önce belirleyin !
yoksa bedelinden hak ettiğinden çok çok çok fazla bedel ödemek durumunda kalabilirsiniz . . .