• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok gereksiz pinti oğlaklar tanıdım..

benımkı bunlardan değil Allaha şükür..sanırım sen de değilsin..
sonraki yazdıklarına katılıyorum. sabuncum bu noktaya dikkat!oğlaklar fibuşn da dediği gibi cok klasikçidir..yeniliklere fazla kapalıdır..yeni bir seyi empose etmek için 40 takla atman gerekebilir ki bazen basıma gelıyor. ama hep sunu okudum oglakla ilgili ben; prensesini ya da prensini buldugu vakıt dünyaları değişmez ona ve evıne cok baglıdır..

gelenekçilik fln hakkaten çok isabetli yorumlar kıslar . . .

ama hep sunu okudum oglakla ilgili ben; prensesini ya da prensini buldugu vakıt dünyaları değişmez ona ve evıne cok baglıdır

:asigim:

inşAllah Rabbim . . . :Saruboceq:

buyur sabuncanım bu senin için.kız heyecanlı bir çift oluyomuşsunuz :utangac:.bizim gibi inatçı oğlaklarla başa çıkmak biras zordur söleyim.

Bu beraberlik otoriteler tarafından onay gören bir beraberlik.Oğlak sevgilinizin büyük kariyer hedefleri vardır ve siz onu iyi anlarsınız. Anlar mısınız?Siz Akrep çok takıntılı olduğunuz için takıntısız insanları anlayamazsınız. Sevgiliniz Oğlak burcunu memnuniyetle destekler ve ona finansal yatırımlar ya da iş ile ilgili akıllı tavsiyelerde bulunursunuz. Güvenlik sizler için önemlidir bu konuda görüşleriniz aynı. Siz kurnazlığınız ve sezgileriniz sayesinde özellikle işle ilgili anlaşmalarda başarılı olursunuz. Sevgiliniz Oğlak insanına bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Onun gerçekçi oluşu ve ayaklarını yere sağlam basması hoşunuza gider bu özelliğinden dolayı ona duygusal olarak bağlanabilirsiniz. İşkolik Oğlak burcunu arada bir ofis dışına çıkarmanız onunda hoşuna gidecektir. Seksi Akrep için bu zor olmayacaktır. İkinizde seksüel olarak aynı frekansta olduğunuz için duygusal ve fiziksel olarak çok tatmin olacaksınız. Toprak burçları vücutları ile barışıktırlar, dokunma duyguları da gelişmiştir bu yüzden şehvetlidirler. Toprak burcu Oğlak ile mutlu olacaksınız. Oğlak sevgilinizin sizin ruhunuzun derinine inebilecek kapasiteye sahip olmasını isterdiniz. Unutmayın ki çok az burç bu derinliğe erişebilir. Siz derin ve yoğun duygulara sahipsiniz. Oğlak burcu sizin gibi olmasa da sizinle hissettiklerinden çok mutludur ve tüm duyguları ile karşılık verecektir. Oğlak insanına olan aşkınız derinleştikçe karşılığında ondan tam sadakat beklersiniz. Oğlak sevgiliniz toprak siz ise su elementisiniz. Bu karışım ile hayatınız da harika yeni başlangıçlar olacaktır. Devam edin!

TEŞEKKÜRLER FİBUŞUM . . .

Oğlak burcu tam istediğiniz gibi size bağlanarak, sadık olacaktır.

NE GÜZEL ŞEYLE DEMİŞ . . .

canım haberdar ederim tabiki.artık postiş denmiyomuş çıtçıt diyolarmış.bitane gıcıko lduğum kuaför söyledi.ben dalmışım anlatıom işte poştiş almak istiyom diyorum oda ikide bir postiş dğeil çıt çıt diye beni bozuyo.nasıl sinir olmuştum.ondan almayacam ama.:oklava: sana geitrirm diyodu.kaybetti benim gibi müşteriyi.kardeşimin arkadaşının babası kuaför.o ayarlayacakmış.tabi bi gidersem yanına vakit bulupta.gelinliğide komşumuz dikio.annem fiyat sordu.anlaşırız yabancımıyız deyip duruyo.fiyatlar ne değil o yüzden.netleşince söylerim.topukluya gelince.oldukça yüksek topuklu ayakkabı giymem gerekiyo galiba.ben 160 mışım.sevgilim 180e yakın.nişandada baya bi topuklu giymiştim.yine uzun benden kereta yine uzun.kafamçokkarıştı 12 punto dedikleri çokmu yüksek giyemezmiyim.bilimyorum.belki nişanda giyidğim 12 puntodurda ben adını bilimyorumdur.dur bi netten bakayım.nasılmış punto neymiş.

ANLAŞIRIZ yabancımıyız deyip duruyo
FİBUŞUMMMM aman diyorum acil önlem gerektiren bir hal bu !!!!
evet tanıdığınız olabilir fakat ticaret çok farklı ve bu insanın yaptığı kesinlikle son dakika golü olacak !
fiyatı biran önce belirleyin !
yoksa bedelinden hak ettiğinden çok çok çok fazla bedel ödemek durumunda kalabilirsiniz . . .

kızlar lapayı ocakta unutmusum:) o kadar cok pişmişki bir şişmiş şişimiş bir kazan olmus.hepsini yedım ama bu saatte ögle yemeği..aksama yemıyım artık dıyorum.üstüne de actvia yedım zaten kuru kayısılı olanından..
aksam meyve yerım tek..
biraz sacma bır lapa diyetı oldu bugunkı ama yarın yazarım farkı(olursa)
daha önce 1günde 800gr gitmişti..

awua78.gif

ciciş nerde kıslar merve nerede ?

İki şehri var gecenin biri gözümde
tütüyor birinin dumanı üstünde yağmur
gibi çöken siste bana bu uykusuz
şehri niye bıraktın göze alamadığım
bir şehrin yerine bütün şehirlerdesin
gece değil istediğin hayli karanlık
bakışlı bir şehrin gözleriyle çarpışmak
hevesindesin! Gözlerini anlıyorum henüz
bağışlayabileceği gözleriyle çarpışmadı kimsenin;
gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız
göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır
ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir
öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak
sis değil uykusuzluk değil iki uzak
şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözlerim:
Biri hepimizle gözgöze gibi hala uykusuz
biri sis içinde kirpiklerine kadar açık
bu sessizliği kim bıraktıysa göremiyorum
konuşkan gözlerinde tek sözcük bile
gözlerimiz birbirine değmiyor gecenin iki şehrinde

Kimsenin kimseye gözü değmiyorsa şiir niye?​

Zabınım sendemi Akrepsin ?
opuyorumnanaktan
Ben çok seviyorum burcumu
zemuszemus​

gelinliğimi diktiriyorum.askılı bir model.askıları boncuk işlemeli tamamen.aynı boncuklardan göğüs kısmında işlemeler var.kuyruklu bir model benimki.kuyruk kısmından kalça üstü belmi tam bilemedim şimdi oraya kadar işlemeler devam ediyor.etek kısmı 6 parça düşün.işte bir parçası kuyruklu kısım.diğer 5 parçada işlemeli.ama oldukça da sade .(nasıl oluyosa bu kadar boncuk işlemeli ve sadedelikafadulden) çiçceğim gerçek çiçek olacak.a.s. saçlarım açık çıtçıt alacağım yakın zamanda.onları kullanmayı düşünüyorum.büyük dalgalar yaptırcam.saçımada yine canlı bir çiçek taktırcam.zambak olur belki.:kedi: ayy nasıl olacak çok heyecanlıyım.şimdilik gelinliğimin işlemeli yapılıyor.güpür dantele boncuklar işleniyor.sonra taftanın üzerine dikilecek.kuyruklu olsa bile iç etekleri var.tüllü tüllü.oldukça kabarık oluyo zaten.tarlatandan daha kullanışlı oluyormuşgelinlikçim dedi.ondan kullanacam ben.gelinlikten tarlatan izi gözükmesin dimi.

oo hayırlı olsun :)

:) ben tamam artık 58 e ıyıce yerlestım :) 59 dan 58 e gecebılırım cetvelde :) 2 gundur sabah 58 kaydirigubbakcemile3 ben 59 a cıkarım die değiştirmemiştim :) artık değiştirme zamanı :) bugun yedıklerım
kahvaltı: 1 dılım kepek ekmek 1 adet sosıs salata peynır cay(tek sekerlı)
öğle: nesfit
akşam: zeytinyağlı taze fasulye 1 tabak kaydirigubbakcemile3 2 dılım kepek ekmek salata

sımdıde nescafe ıctım kaydirigubbakcemile3
tamam bugun bu kadar :) anca su ıcerım kaydirigubbakcemile3

Merveciğim sana da hayırlı kandiller canım...görüşmeyeli işe girdin mi çok merak ediyorum...topikte neler oldu ben yokken önemli gelişmeler var mı...:uhm:

cicişim malesef hala iş bulamadım topic bu aralar sessiz malesef

fiume , fly, fibula , sabun ,mavienek, luna , evlibarklı ,saraciraci ve adını sayamadığım fıstıklar selam , biliyorum topiğime uzun zamandır ihanetlerdeyim :( ama tatile gittim tatilden geldimm iş başladı :/ derken başka başka şeyler oldu..
Hepinizi özlemişim yaa , tahmin ediyorum hepiniz manken gibi oldunuz ben yokken.
Ben 73 kilo ile başladığım diyet serüvenimi 65 ile noktaladım aslında 63 oldum ama tatilde almışım 2 kilocuk , şu sıralar 65 te kaldı tartı uzun zamandırda değişmedi , inşallah değişmez böle kalır hep amiiin, ama açıkçası canım ne isterse yiyorum böyle giderse işim dualara da kalabilir hani.
Şimdi yeni bir serüvene açılıyorum ve güzel haberlerle yanınıza gelmek için kolları sıvadım eşimle beraber :p kızlar dualarınızı benden esirgemeyin olur mu? (Bakınız çizelgem) :kedi:

ciciş hamiş misin yoksa çalışmalardamısın şimdiden tebrik ederimmmm :CüvCüv: Şeniz opuyorumnanaktan

Günaydınnn Canlarımmm, Nasılsınız?
Dün çektiğim diş ağrısı yüzünden bir kase çorba ve bolca sıvı dışında birşey tüketmedim.

Bu sabah 1 bardak süt içip evden çıkabildim,
Şimdi de sabah kahvemi içiyorum.
Sanırım bu diş ağrısı sayesinde kilo kaybım hızlanacak kaydirigubbakcemile3

Ah birde eziyeti olmasa :sinifsinif:​

çok geçmiş olsun canım

bu arada forum gene çok sessiz..

fly,fibula,sabun bır ara gelıp sonra yok oldular.sanırım cok yoğunlar bugun.

merviş yok,benek abla,luna tatılde...

yeni katılımcılar da yok

saracım ıkı gundur kayıplarda...

attaque ve latin sekeri yok olalı yıl oldu..

kendimi yoklama alır gıbı hissettim.. zemuszemus

awua78.gif

ciciş nerde kıslar merve nerede ?

ben de soruyorum onu..
anneme gidicem dıyordu muhtemelen orda..
cuma iş görüşmesi var.gelir yarına..

cicişlerim yokluğumu farketmiş olmanız beni çoook duygulandırdı yerim ben sizi yerimmmm opuyorumnanaktan
annemdeydim, regl oldum annemde baya yedim ama çokta hareket ettim koskoca bi üzüm bağı ektik :1shok:
saracım yok ortalarda ya

yediklerimi yazmaya geldim;

sabah değil aslında artık ögleydı;
ballı sirkeli ılık su, sade ılık su
3-4 adet kuru kayısı
prebiyotikli müsli 4 kasık kadar
4 kasık kadar yogurt light

ögle aslında aksamdı 5bucuk gıbı
1 cay bardagı tepeleme kepekli pirincten yapılmıs lapa
baharat
sarımsak azıcık
4 kasık kadar light yogurt

üstüne tatlı niyetine kurukayısılı activia

45 dakika tempolu hızlı yürüyüş üzerine agırlık calıstım

az öncede bır mınık kase kiraz yedım..

yetsın artık

cicişim malesef hala iş bulamadım topic bu aralar sessiz malesef

ciciş hamiş misin yoksa çalışmalardamısın şimdiden tebrik ederimmmm :CüvCüv: Şeniz opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım

cicişlerim yokluğumu farketmiş olmanız beni çoook duygulandırdı yerim ben sizi yerimmmm opuyorumnanaktan
annemdeydim, regl oldum annemde baya yedim ama çokta hareket ettim koskoca bi üzüm bağı ektik :1shok:
saracım yok ortalarda ya

hoşgeldin fıstık..
özlettin kendini..
sara cok yogunmus bu ara ..ihale dönemi imiş.

Mervişcim hoşgeldin... Umarım kendini iyice toparlamışsındır.. opuyorumnanaktan

Bugünki menümü şediim bende..

Kalkınca: 3 adet kuru kaysı
Sabah: light sütle 1 kase nesfit
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 4 tane ızgara köfte, 2-3 kaşık kadar pilav, 1 bardak ayran
Ara: 3 tane yulaflı etiform püsküüt
Ara: 1 tabak karpuz
Akşam:1 kase light yoğurtnan nesfit
Gece yani az önce: 3 adet kuru kaysı

bu yidiim kuru kaysılar benim tuvaletimi aciip rahatlattı.. Hep sölüyorum herkese sölüyorum. Sabah aç karnına mutlaka 3 tane... Zor durumlar da akşam yatmadan da 2-3 tane.. Kabızlığa birebir..:CüvCüv:

He bide akşam kaysısından önce 4 mil walkdum onu unutmiim..kaydirigubbakcemile3

kızlar lapayı ocakta unutmusum:) o kadar cok pişmişki bir şişmiş şişimiş bir kazan olmus.hepsini yedım ama bu saatte ögle yemeği..aksama yemıyım artık dıyorum.üstüne de actvia yedım zaten kuru kayısılı olanından..
aksam meyve yerım tek..
biraz sacma bır lapa diyetı oldu bugunkı ama yarın yazarım farkı(olursa)
daha önce 1günde 800gr gitmişti..

fiumecim bnde lapa yapmaı düşnüorum yarın..

tam bi şeklde ve ayrıntılı oalrak bilgi verr msn yaptğın lapa hakkında cnm???
:uhm::Saruboceq

Son düzenleme:
fiumecim bnde lapa yapmaı düşnüorum yarın..

tam bi şeklde ve ayrıntılı oalrak bilgi verr msn senn ya:uhm::Saruboceq:ptğın lapa hakkında cnm???

ben bugün düzensiz uyku sistemım ve calan telefonlar yüzünden sistemli bir lapa diyetı yapamadım.gecenlerde yaptıgımı anlatayım sana;

sabah 4 kasık prebiyotikl müsli(doga marka) light yogurt 3-4 kasık kadar,içine kuru kayısıları da dılımlıyorum 3-4 adet ..karıstırıp kahvaltıda yiyorum ama sen normal baska bir kahvaltı da yapabılırsın bence..

öglen orta boy bir cay bardagın kepekli pirinci sıcak suya ıslat.en az 30dk ıslansın.sonra 9-10kere nişastasını tamamen akıtıncaya dek soguk su da tut.süzgüye koyma.kapta yıka ki anlayabılesın nişastası cıkmıs mı..
bol su da pişir.uzun sürüyor pişme süresi.normal pirinc gıbı degıl.güzelce pişince hafif sulu kalacak sekılde suyunu süz.10-15dk üstü kapalı demlet.biraz daha şişsin. sonra bol baharatla ve diyet yogurtla karıstır keyfıne göre ye.
aksam aynısı
(dilersen ıkı ölcü yaparsın öglen ve aksama bölüştürürsün)
aralarda ise küçük küçük meyve atıştırmak serbest abartmadan tabe..

çok güzel ödem attırıyor.bir gun yap haftada en fazla..daha fazlası metabolizmanı bozar.dilersen 3 öğün lapa tüketebılırsın ama ben tercih etmıyorum.damak tadımdan cok ödün veremem.

kabızlık öyle sinir bişi ki; her türlü tedavi yöntemıne karsı hemen bağışıklık kazanıyor. eskıden kuru kayısı işe yarardı sımdı hiç alakası yok kabızlıkla..
activia 1-2 kez işe yaradı vucut alıstı sonra..
prebiyotikle müsli 5-6 kez işe yaradı sonra alıstı
ac karnına sıcak su da öyle..
şalgam suyu
pırasa
kuru incr ve kuru üzüm..
kepekli pirinc cok iyiydi ama bugun tuvalete cıkarmadı mesela..ama yemeden önce cıkmıstım.belki ondan belkı de onun da etkısı gitti..
kızlar o yüzden kabızlık sorununuz varsa..tedavı yöntemını cok mecbur kalmadıkca kullanmayın cunku vucut hemen alısıyor.

bu arada ilaclar ıcın de aynısını söyluyorlar,doktora danıstım.

Back
X