• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm sabh kahvltısına ekmek koysn daa ii olur ;) cnm walla menün süper de sen 3 kaşık makrna ve 2 kaşk bamyayla doydun muu süpersn o zman :jeyyar::jeyyar: ub arada afiet olsn yerimseniben

cnm menün çok güsel bncee hem her şeyin tadına bakmışsn hemde hepsi kararında tebrkler yerimsenibenyerimseniben

Tego canım gerçekten her seferinde çizelgene hayranlıkla bakıyorum.. Gerçekten harikasın.. Ayakta alkışlanırsın yani..alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Maşallah..:nazar: :nazar: :nazar:
Allah azmini daim etsin işallah.. Hayatının her alanında bu kadar başarılı olursun işallah canım..:Saruboceq:

kızlarr yarın sabh ezanından sonraa halı yıkımaya gidiczz bana spor salonndan daha etkili bir spor oluck bu kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akşamaa doğru gelicez ve hemn duş alıp ank.a gidicm kızlarrr tren e yetşmm gerk yerimseniben yarın patates salatası yiyecm yanıma armut-yeşl elma ve çubk alırım akşmaa kadr bunlarla beslenirim yerimsenibenyerimseniben sizce olur mu kızlar?? p.tesi dönücm lapa sonucumuda yarın bakıcm p.tesi gelnce haber veririm kızlarrr:1rolleyes:

Benim bu sabah tarı canımı sıktı dün 67.7 ydim bu sabah 68.1 çıktım.Misafirlerim vardı bugün ama samimi arkadaşlarım bir sütlü tatlı yaptım bir kek bi de piza söyledim dışardan milkshake falan yaptım mutfakla canım haşır neşl,r olmak istemedi bu sıcakta bi de yemiyeceğin şeyler zoruma gitti.bUgün azcık tattım yaptıklarımdan yaaaaa
Sabah peynir zeyin domates bir dilim kepek ekmek
ara nescafe
Öğlen bir posiyon zeytin yağlı yarım dili kepek ekmek
Ara azcık piza tattım,kibrit kutusukadar sütlü tatlı
Akşam zeytinyağlı yarım dilim kepek ekmek

Nasıl menüm yaorum yaparmısınız lütfen

Zeytinyağlı ekmeklerini anlamadım.. bir porsiyon yarın dilim kepek ekmek derken?

Tego canım gerçekten her seferinde çizelgene hayranlıkla bakıyorum.. Gerçekten harikasın.. Ayakta alkışlanırsın yani..alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Maşallah..:nazar: :nazar: :nazar:
Allah azmini daim etsin işallah.. Hayatının her alanında bu kadar başarılı olursun işallah canım..:Saruboceq:

ay saol canım benm =) ayy çok mutlu ettin bnii inş.hedefime ulaşıyım resmlerimide koyucm 17 yaşında çıtır olrak inş inş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş.hep birlkte başarıcazz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::asigim:

Canım bildiğin hastanelerde falan yapılacakmış epilasyon öyle duydum.Bu güzellik merkezleri zayıflama yapan yerlerden yetki alınıyormuş sağlık bakanlığı kararı.Hastanelerde şu an 2500tl civarı seneye iyice uçururlar artık

yuhhhh!!!! inanmıorum bilseydim önceden yaptırırdım..

kızlarr yarın sabh ezanından sonraa halı yıkımaya gidiczz bana spor salonndan daha etkili bir spor oluck bu kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akşamaa doğru gelicez ve hemn duş alıp ank.a gidicm kızlarrr tren e yetşmm gerk yerimseniben yarın patates salatası yiyecm yanıma armut-yeşl elma ve çubk alırım akşmaa kadr bunlarla beslenirim yerimsenibenyerimseniben sizce olur mu kızlar?? p.tesi dönücm lapa sonucumuda yarın bakıcm p.tesi gelnce haber veririm kızlarrr:1rolleyes:

olur tabi nie olmasın sütünü eksik etme :ecrin_bebek:.. ha yanıma alıcam diosun ya patates salatasına soğan koyarsan sasır yiyesin bile gelmez..

ay saol canım benm =) ayy çok mutlu ettin bnii inş.hedefime ulaşıyım resmlerimide koyucm 17 yaşında çıtır olrak inş inş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş.hep birlkte başarıcazz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::asigim:

en kısa zamanda hedefine ulaşıcağından eminim canım..
17lik çıtır seni..çıtır çıtır..yerimseniben yerimseniben

olur tabi nie olmasın sütünü eksik etme :ecrin_bebek:.. ha yanıma alıcam diosun ya patates salatasına soğan koyarsan sasır yiyesin bile gelmez..

ayyy bnde soğan koyunca bayılırımmm nese dur anneme danışıyım bklım bide onn dedği gibi yapıyım:D:D ne warsa anneckde varr tabe bide sözünü dinlesmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en kısa zamanda hedefine ulaşıcağından eminim canım..
17lik çıtır seni..çıtır çıtır..yerimseniben yerimseniben

inş inş =)) :lepi:

akşam yatmadan da azcık bişii yooort yersen tam süper olur kanımca canım.. :emir_bebek:
tamam canım yiycem söz dinlerim ben

Çok afedersiniz ama..YUUUUUHHHH...2500 TL mi?? abbooowww.... Kaldık kıllı tüğlü desenize... Bari bu uygulamaya geçmeden kolaltımı falan bitirsem ama bronzum su anda.. Bu halde de yapmazlar kii..:1closedeyes:
Ver parasını şimdiden istediğin zaman yaptır ben haziranda verdim eylül olmadı ekimde ilk seansa gidicem canım

cnm sabh kahvltısına ekmek koysn daa ii olur ;) cnm walla menün süper de sen 3 kaşık makrna ve 2 kaşk bamyayla doydun muu süpersn o zman :jeyyar::jeyyar: ub arada afiet olsn yerimseniben

cnm menün çok güsel bncee hem her şeyin tadına bakmışsn hemde hepsi kararında tebrkler yerimsenibenyerimseniben
Cidden mi bende zicdan azabı çekiyorum iyi bari yaaaaaa

Zeytinyağlı ekmeklerini anlamadım.. bir porsiyon yarın dilim kepek ekmek derken?
zaytinyağlı fasulye yada barbunya ile kepekli ekmek canım yaaaaaaa:roflol::roflol:

Çok yorulmuşum spor falanda yapamadım hiç pazartesi yazlığa geçicem iki hafta döndüğümde 3 kilo vermiş olur muyum acaba

Merhaba kizlar benide alin araniza lufenn .Ben bir ara baslicaktim rejimime biturlu baslayamadimdi ! kaydirigubbakcemile3 Dun basladim diyetime -1kg verdim tabii bunun yani sira diyet haplarimida ihmal etmiyorum gunde 20 dkk 'da egzersizlerimi ..Anladigim kadariyla buraya ne yediklerimizi vede ne tur egzersiz yaptiklarimizi acikliyoruz degilmi :utangac:Herkese rejiminde basarilar diliyorum umarim istedigimiz kilolarimiza kavusuruz hihoyyyt

Merhaba kizlar benide alin araniza lufenn .Ben bir ara baslicaktim rejimime biturlu baslayamadimdi ! kaydirigubbakcemile3 Dun basladim diyetime -1kg verdim tabii bunun yani sira diyet haplarimida ihmal etmiyorum gunde 20 dkk 'da egzersizlerimi ..Anladigim kadariyla buraya ne yediklerimizi vede ne tur egzersiz yaptiklarimizi acikliyoruz degilmi :utangac:Herkese rejiminde basarilar diliyorum umarim istedigimiz kilolarimiza kavusuruz hihoyyyt

aldık bile..hosgeldın.. :lepi:
diyet hapları olarak ne kullanıyorsun?
iyi dileklerin için teskurler ayrıca..cok incesin..

Bende lw kullanıorumm hergun de ewde oynuorumm:) cok ıyı terletıorr..bıde basenlerım ıcın kalcamı sagımı solumu duvarlara vuruorum cokkkk faydası warr

Günaydınnn fıstıklar,
Keyifli bi gün dilerimmm. opuyorumnanaktan
Az önce e-kolay'dan aldığım bilgiye göre
:1shok:
İdeal Kilonuz: 60,69

Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1422

Günlük Beslenme Planı:

KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞİ : 2 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)

Aynen bu diyeti uygulamam gerekiyormuş.
Bana kolay göründü, ama önce lapa diyetine başlıcam.
cokacimcoookcokacimcoook

en mantıklısı canım.. Sabah yemek tatlıyı yada kaçamağı en iyisii..
Canım aslında göbek piercingi şişle daha sağlıklı diyolar ama bilemicem.. Bende çok istiyodum ama benim göbek deliğim acık acaip.. göbek bağını uzun kesmişler çıkık o yüzden böle virgül gibin..:kedi: o yüzden mikrop kapar deldirme dediler. Ama çok güzel görünüoooo bayılıyorumm..:asigim:

bende görüntüsüne hayranım cicişim.bence bi bilene belkide mikrop kapabilcek konumd değildir.bu konularda çok korkağım dövme yaptırmak içinde çok vazgeçtim.tabncayla delen bi yer bulursam sanada haber veririm ciciş

Okuyacağım diye canım çıktı offfff yaaaaaamafoldumben akşam bıraktığımdan beri 14 sayfa çene çalmışınız sizi gidi çenesi düşükler sizi
Başı bağlıcım sen nerdendin bakmadım bende epilasyona başladım haziranda ama yaz g
neş görücem diye eylüle erteledim parasını verdim tüm vücut 16 seans 900 tl indirim var güzellik merkezlerinde çünkü yıl sonunda güzellik merkezlerinden bu yetki alınıp sağlık kuruluşlarına verilecekmiş.Epilasyon makinasıda araştırmıştım ama adını unuttum piyasadaki en iyisiydi hatırlarsan söylerim adınıda

canım ben pendikteyim sen nerde oturuyosun yakıns araştırıyım senin şu yeri.takit yapıyorlar mı?

GÜNAYDIN CİCİŞLERRRR. a.s.

Bu arada sabahınan haberlerde izledim,
Yumurta, dondurma, ceviz kilo aldırmıyormuş. alkisalkisalkis
Beslenme uzmanı beyaz ve sarı lebebi tavsiye etti. yerimseniben
Tok tuttuğunu onlarda biliyormuş zabınım kaydirigubbakcemile3​

bende görüntüsüne hayranım cicişim.bence bi bilene belkide mikrop kapabilcek konumd değildir.bu konularda çok korkağım dövme yaptırmak içinde çok vazgeçtim.tabncayla delen bi yer bulursam sanada haber veririm ciciş

canım ben pendikteyim sen nerde oturuyosun yakıns araştırıyım senin şu yeri.takit yapıyorlar mı?

GÜNAYDIN CİCİŞLERRRR. a.s.

Günaydın Mervecim, Nasılsın.
Bende dövme yaptırmak istiyorum aslında.
Ama Ankara'da neresi uygun ve temiz hiç bi fikrim yok. mafoldumben​

Back
X