Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 62 kiloyum şu kiloları bi verebilsem ah ahh![]()
ekolay.net>Kadın>Kişiye Özel Diyet (BKI) ben burdan kendi kiloma uygununu birebir yaparak, çok az da egzersizle 2 haftada 63'ten 59'a düşmüştüm. Sonra nişanlımla kavga edip deli gibi yiyince geri almışımdır heralde, korkuyorum bakmaya :icecream:
Canım cornflakes yerine şu nesfit ya da müsli tarzı şeyler yesen daha iyi olmaz mı acaba,mısır gevreği çok kalorili kötü şekerlidir de corn flakeste öyle.Bide ben becerebilsem şunları yemeyi hiç sevemedim.Bişey sorucam kızlarrrrrrr akşam yesek müsliyi nolur acaba?Dün yediklerim:
sabah: 1 pors c.flakes
ara: 3 kayısı
öğlen: 7 sarma 1 küçk patlıcan dolması ve 1 dilim eti kızartılmış ekmek
ara: 1 tane incir ve 1 fincan süt
akşam: 1 pors c.flakes
ara: 1 tabak kadar kiraz 1 tane yeşil elma
gün boyu 3 lt su içtim birde gide gele 1 diet bisk paketini bitirmişim denemek için almıştım bir daha almıcam gereksiz bana göre yeme isteği yarattı dünü zor geçirdim sırf bu bisküvi yüzünden..
ekolay.net>Kadın>Kişiye Özel Diyet (BKI) ben burdan kendi kiloma uygununu birebir yaparak, çok az da egzersizle 2 haftada 63'ten 59'a düşmüştüm. Sonra nişanlımla kavga edip deli gibi yiyince geri almışımdır heralde, korkuyorum bakmaya :icecream:
Banada bu listeyi verdi kişiye özel diyet
Günlük Beslenme Planı:
KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞİ : 2 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)
Ben bundan daha az yediğim halde veremiyorum hızlı kilo arkadaşlar ben yarın iki haftalığına aranızdan ayrılacağım beni özleyin tamam mı?Bu sürede yapmayı düşündüğüm diyeti anlatayım bana önerilerinizi yazın olur mu?
Sabah peynir az zeytin bol domates çay bir dilim kepek ekmek
Ara:Meyve ama muz dut karpuz incir yok diğerlerinden
Öğlen köfte yada balık salata yoğurt bir dilim kepek ekmek
Ara meyve kuru kayısı falan
Akşam yoğurt zeytinyağlı
Ara meyve
Günde bir türk kahvesi bir nescafe çay yeşilçay soda.Aslında şu kahveleri kaldırmaya çalışacağım oda iyi değil diyette insilün seviyesini yükseltiyo diyebiliyorum ama fena içiciyim ben(
Nasıl sizce bunu uygularsam 2 haftada 4 kilo verirmiyim acaba?Yüzücem twiss i de götürüyorum
Şimdi 6 günde 68.8 den 67.6 ya indim çok şükür 2 haftada 63 olsam harika olur
canım çok gençsin daha!böyle diyetler çok hırpalar senisen sadece sağlıklı beslen,abur cuburu kes yeter...sakın katı diyetler yapma,çok zarar verirsin kendine
önünde yaşayacağın upuzuuun bir hayat var...
öncelkle k.bakma cooook gec cvb verdiim için![]()
ama ya 17 yasndaım ve önmde koskocaman bi göbek wr e birzda kalça ha ondn memnunm ama göbeım çk fazla zatn boyumda çk kısa
ya bi mağazaya gryrm bi tşört fln deniyrm olmuyo sinrlerm bozuluyo ağlıyarak çıkıorm maazadan
bu yuzdn zayıflamak istyrm yada şöyle sölıım göbeımn gitmesnı istediimnden diet yabmak istyrm bna bi önerısı olna wrmı...??????