• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ya yaaa ben egzersiz yapamıorummmm.. bu adananın sıcağı basıklığı insanı yerinden kaldırmıor.. napcam ben yaaaaaaaa mafoldumben böle olursa ben kilo verememki :bbo:

Sabah peynir sahanda yumurta az yağlıydı kızmayın,domtis bir dilim kepekli ekmek
Öğlen iki tane köfte teflonda yaptım.bir kase yoğurt kıvırcık salata
Akşam ızgara tavuk derisi tabiki yenmedi:))kaşarlı mantar salata yoğurt

Bugün protein aldım yani.Ama spor yapamadım henüz akşam yaparım inşallah hava fena sıcak eşim evde canım istemiyor.

arkadaslar ben 20 yasinda 1.70 boyunda ve 62 kiloyum ben 2 hafta once 65 kiloydum ve siki bir diyete basladim ve 2 hafta sonra bir baktim ki 62 ye dusmusum hala devam ediyorum hedefim 57

arkadaslar merhaba umarım beni unutmöamıssınızdır
malatyada oldugum içinb hala burda internette sorun oluyor giremiyorum
63 te kalmıstım kilom şu an 61 kilo olmusum
ve 4 kilo burada vermişim
kızımın dogum gününü 4 gün kaldı ben tam bir senede 24 kilo vermişim dogum kilolarımdan kurtuldum sonunda
darısı sizlerin basına

Dün yediklerim:
sabah: 1 pors c.flakes
ara: 3 kayısı
öğlen: 7 sarma 1 küçk patlıcan dolması ve 1 dilim eti kızartılmış ekmek
ara: 1 tane incir ve 1 fincan süt
akşam: 1 pors c.flakes
ara: 1 tabak kadar kiraz 1 tane yeşil elma
gün boyu 3 lt su içtim birde gide gele 1 diet bisk paketini bitirmişim denemek için almıştım bir daha almıcam gereksiz bana göre yeme isteği yarattı dünü zor geçirdim sırf bu bisküvi yüzünden..

Dün yediklerim:
sabah: 1 pors c.flakes
ara: 3 kayısı
öğlen: 7 sarma 1 küçk patlıcan dolması ve 1 dilim eti kızartılmış ekmek
ara: 1 tane incir ve 1 fincan süt
akşam: 1 pors c.flakes
ara: 1 tabak kadar kiraz 1 tane yeşil elma
gün boyu 3 lt su içtim birde gide gele 1 diet bisk paketini bitirmişim denemek için almıştım bir daha almıcam gereksiz bana göre yeme isteği yarattı dünü zor geçirdim sırf bu bisküvi yüzünden..
Canım cornflakes yerine şu nesfit ya da müsli tarzı şeyler yesen daha iyi olmaz mı acaba,mısır gevreği çok kalorili kötü şekerlidir de corn flakeste öyle.Bide ben becerebilsem şunları yemeyi hiç sevemedim.Bişey sorucam kızlarrrrrrr akşam yesek müsliyi nolur acaba?

ekolay.net>Kadın>Kişiye Özel Diyet (BKI) ben burdan kendi kiloma uygununu birebir yaparak, çok az da egzersizle 2 haftada 63'ten 59'a düşmüştüm. Sonra nişanlımla kavga edip deli gibi yiyince geri almışımdır heralde, korkuyorum bakmaya :icecream:

bende bu diyetten uygulayan birini ariyordum ve vermissin tebrikler ...bendemi denesem :D

bu arada yaklasik bir haftada yarim kilo vermisim:lepi:

Banada bu listeyi verdi kişiye özel diyet
Günlük Beslenme Planı:

KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞı :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞı : 2 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)

Ben bundan daha az yediğim halde veremiyorum hızlı kilo arkadaşlar ben yarın iki haftalığına aranızdan ayrılacağım beni özleyin tamam mı?Bu sürede yapmayı düşündüğüm diyeti anlatayım bana önerilerinizi yazın olur mu?
Sabah peynir az zeytin bol domates çay bir dilim kepek ekmek
Ara:Meyve ama muz dut karpuz incir yok diğerlerinden
Öğlen köfte yada balık salata yoğurt bir dilim kepek ekmek
Ara meyve kuru kayısı falan
Akşam yoğurt zeytinyağlı
Ara meyve
Günde bir türk kahvesi bir nescafe çay yeşilçay soda.Aslında şu kahveleri kaldırmaya çalışacağım oda iyi değil diyette insilün seviyesini yükseltiyo diyebiliyorum ama fena içiciyim ben:((
Nasıl sizce bunu uygularsam 2 haftada 4 kilo verirmiyim acaba?Yüzücem twiss i de götürüyorum
Şimdi 6 günde 68.8 den 67.6 ya indim çok şükür 2 haftada 63 olsam harika olur

canım çok gençsin daha!böyle diyetler çok hırpalar seni:(sen sadece sağlıklı beslen,abur cuburu kes yeter...sakın katı diyetler yapma,çok zarar verirsin kendine:(önünde yaşayacağın upuzuuun bir hayat var...
öncelkle k.bakma cooook gec cvb verdiim için:(
ama ya 17 yasndaım ve önmde koskocaman bi göbek wr e birzda kalça ha ondn memnunm ama göbeım çk fazla zatn boyumda çk kısa
ya bi mağazaya gryrm bi tşört fln deniyrm olmuyo sinrlerm bozuluyo ağlıyarak çıkıorm maazadan
bu yuzdn zayıflamak istyrm yada şöyle sölıım göbeımn gitmesnı istediimnden diet yabmak istyrm bna bi önerısı olna wrmı...??????

Banada bu listeyi verdi kişiye özel diyet
Günlük Beslenme Planı:

KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞİ : 2 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)

Ben bundan daha az yediğim halde veremiyorum hızlı kilo arkadaşlar ben yarın iki haftalığına aranızdan ayrılacağım beni özleyin tamam mı?Bu sürede yapmayı düşündüğüm diyeti anlatayım bana önerilerinizi yazın olur mu?
Sabah peynir az zeytin bol domates çay bir dilim kepek ekmek
Ara:Meyve ama muz dut karpuz incir yok diğerlerinden
Öğlen köfte yada balık salata yoğurt bir dilim kepek ekmek
Ara meyve kuru kayısı falan
Akşam yoğurt zeytinyağlı
Ara meyve
Günde bir türk kahvesi bir nescafe çay yeşilçay soda.Aslında şu kahveleri kaldırmaya çalışacağım oda iyi değil diyette insilün seviyesini yükseltiyo diyebiliyorum ama fena içiciyim ben:((
Nasıl sizce bunu uygularsam 2 haftada 4 kilo verirmiyim acaba?Yüzücem twiss i de götürüyorum
Şimdi 6 günde 68.8 den 67.6 ya indim çok şükür 2 haftada 63 olsam harika olur

Daha az yeme canım.Listede olanların hepsini zamanında ye. az da spor yap. 2 haftada 4 kilo verirsin. Metobolizma tabi ama kendi bildiğine öğün atlamamalısın.

canım çok gençsin daha!böyle diyetler çok hırpalar seni:(sen sadece sağlıklı beslen,abur cuburu kes yeter...sakın katı diyetler yapma,çok zarar verirsin kendine:(önünde yaşayacağın upuzuuun bir hayat var...
öncelkle k.bakma cooook gec cvb verdiim için:(
ama ya 17 yasndaım ve önmde koskocaman bi göbek wr e birzda kalça ha ondn memnunm ama göbeım çk fazla zatn boyumda çk kısa
ya bi mağazaya gryrm bi tşört fln deniyrm olmuyo sinrlerm bozuluyo ağlıyarak çıkıorm maazadan
bu yuzdn zayıflamak istyrm yada şöyle sölıım göbeımn gitmesnı istediimnden diet yabmak istyrm bna bi önerısı olna wrmı...??????

dizini bükmeden sol elinin dirseğini sağ dizine değdir. Aynısını tersine de yap. Bu hareketi hergün 10-15 dakika yaparsan faydasını görürsün.
Bir de duvara sırtını yaslayıp sandalyede oturuyormuş gibi havada oturmaya çalış durabildiğin kadar. Bu da karnını düz ve sıkı yapar.
Ayrıca gazlı içeçeklerden uzak dur. Ve kızartma vs. yeme. Sofradan tıka basa doymadan kalk. sık sık ye ama bol bol yeme. Özel bir diyete ihtiyacın olduğunu sanmam biraz spor biraz dikkat tamamdır :lepi:

Mrb Kizlar nasil gidiyor :bbo: Off ben aybasimi oldum bugun karnim fena agriyor pek bisi yapmak cnm istemiyor ..Tartilmayi ihmal etmedim tabii :jeyyar: yine 1 kg vermisim , Gunde 1 kg vererek guinnes rekor kitaplarinami girsem acaba :roflol: Yarin bizim burda yaz etkinliklerinden birtanesi olacak,bahceleri olanlar ne ektiklerini bictiklerini sunuyorlar ve satiyorlar baya bir sebze meyve alayim taze taze eve, ve rejimime iyi gelen meyveleri es gecmeden belki bilmedigim sebzelerde vardir kimbilir :delphin:

( Bu arada bir$eyi demeden'de gecmek istemiyorum mesajini okudugum bir arkadasin gunde 3litre su ictigini duydum ..Biz diyet yaparken amacimiz sadece kilo vermek degil ayni anda yemek yeme tarzimi degistirmek vede cok yiyen arkadaslara sesleniyorum migdemize az yemek vererek amacimiz onu gun gectikce kucultmektir 'ki boylecelikle ne an arzuladigimiz kiloya vardigimizda zaman icerisinde rejimi birakinca yeniden almayalim onlari ..Umarim kotu turkcemle anlatabilsimdir naniknanik ..Bence 3 litre su cok ( vucuda gereken saf su 1.5' ve 2 arasidir ,geri tamamlanmasi su miktarini diger sebzelerden meyvelerden yada ictigimiz cay kahveden herneyse onlarida katarak elde etmis oluyoruz )...

Kisaca birsey daha ekleyim aklima gelmis iken gecen sene bir fransiz arkadasim kendisi (115kg) ameliyat olarak migde kelepcesi taktirdi ..zaten bikac ay doktorun verdigi diyet tarifine gore besleniyordu 2 ayda 15 kg vermisti o bikac ay gectikten sonra mecbur degildi diyete uymaya cunku istesede fazla yiyemiyordu ama arkadasim gunde 2ltr cola turu icecekler iciyordu ve 2 litreye yakinda diger icecekler ,kelepcesi patlamisti doktoru birsey yapamam demis gunde 2 litreyi gecmicek sekilde likid tuketmemelisiniz demistim yoksa migdeniz genisler demis ki'de oyle oldu arkadasimda coladan vazgecemiyor colakolik anlayacaginiz ,geri taktirmadi kendi cabasiyla istedigi kg'ya ulasti simdi :dance:

Selam kızlar,

nassınız işallah.. Bugün yidiklerimi yazmaya geldim..

Saat 12 de kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim helli peyniri, az beyaz peynir, domates salatalık biber
Saat 18 de yarım elma yarım armut doğradım üstüne kırmızı meyveli olan k-flakes koydum biraz ligt yoğurtla karıştırıp yidim.

Daha sonra 20-21 gibi bir tane activia yir yatarım herlde..
Spor yapmak istiyorum ama çok halsizin.. O enerjiyi bulabilirsem kendimde spor da yapıcam işallah.. Bakacoook..

Back
X