• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yılmaz erdoğan bitanem...
hımm pek aramız yoktu zatialileri ile ondan çıkaramamısım..
iyileşmene çok sevindim fulyacım..iyice bir eğlen ve dinlen tatilde...güle güle git,hayırlısıyla dön inşallahkaydirigubbakcemile3
:) AFİYET OLSUN bacım.çok şeker anlatmışın.a.s.
bende istiyorum bende.hem kariyer ypamayı,hem müthiş sofralar donatmayı.ay herşeyi herşeyi istiyorum.sizin gibi olcam bende.gerçi iki haftada bir pazar günleri de çalışan biri olarak nasıl yaparım bilemiyorum.dün kaynanamlara iadeyi ziyaret yaptık.gelinleri vardı benden 4 yaş büyük.kız sağolsun ne sofra kurmaya yardım etti,nede başka birşey yaptı.ilk günlerden dedikodusunu yapıyorum bende ya.:1ninca: neyse iki lafının biri ben yemek yapmam,bilmiyorum oldu.ee öğrenirsin dimi abla dedim.yoo niye öğrenecem valla hiçde öğrenemem dedi.bi tane bebeği var.o bebişe yaparsın ne güzel dedim.aman babaannesine gitsin yesin.yemeklerimizi o getirsin kendi oğlu yiyecek sonuçta hiçde umrumda değil deyince ben dumur oldum.yaa çok ilginç geldi.her işi bilmiyorum diyorum eşime ve kaynanama yaptırıyorum dedi.bana ilginç geldi.sizcede ilginçmi.kaynanam yazık iki günde bir tencere tencere yemek götürüyor.gelin kızları rahatsız olmasın diye torunu alıp kendi evine bkamaya götürüyo.acaba benimde mi öyle olmam gerek ki.gelin hanım böyle yaptıkça daha bi çok seviyorlar onu.:1shok:bilemedim.

nasıl insanlar bunlar yaaa:olmaz:hayatta tahammül edemeyeceğim insan tipi..kendi işini kendisi yapamayan,kendine yetemeyen,ayakları üzerinde duramayan bir insanın kendine nasıl saygısı olur anlayamıyorum...zira o tip hazırcı ve asalak insanların böcek kadar değeri yok benim gözümde:olmaz:
bodrumun adı bile iyileştirmiştir seni.. kaydirigubbakcemile5

sevındım canım iyi olmana

iyi tatılleer
özlücez seni..

:) AFİYET OLSUN bacım.çok şeker anlatmışın.a.s.
kayınvalide hususunda mantığımın sesi aynen senin söylediklerini söylüyor ablam.. ayrıca şu cehennemle ilgili söze benzer bir söz edecektım ama benım bildiğim daha kaba bir versiyondu.. ondan edemedım.. kibar ve zarif bir dille ne güzel ifade etmişsin...
tecrübeme dayanarak söylüyorum bitanem...çok zor bir kayınvalidem var...saman alevi gibi aniden sinirlenen ve sinirlenince ağzından çıkanı duymayan bir insan:(bir saat sonra pişman olur o ayrı...hani derler ya''sinirlenince insanı asar,sonra oturur altında ağlar!''
oğluyla bile sık sık tartışırlar..ama ben birkez bile tatsızlık yaşamadım,çünkü aramızdaki o mesafeyi hep korudum...hatta bazen oturup oğlunu(eşimi) bana şikayet eder:roflol:

nasıl bir alıntı yapmışım ben ya:) herkesin alıntısınıda bozmuşumlaelaelaelaelae o yüzden alıntı yapmıyorum.fiumeciğim,benekli ablam ev hanımı fikri zaten şakaydı.benim kariyer hedefim var.yani ev işide yaparım,kariyerde.yoruldum sadece dinlenmek için demiştim.

kaynana kısmında da ben de mesafeli olmayı düşünüyorum.ne çok soğuk nede vıcık vıcık bir ilişki.normaldede resmiyeti seven bir insanım.öyle içli dışlı olmayı sevmem.becerememde.annem çok güzel bir tavsiye verdi.sakın eltin gibi olma.o yemek bile yaptırtıyo ya.çalışan bir bayansın sen ,yemek mi yapamıyosun yeri geldiğinde bir bayan tut o yapsın yemeğini diyo.ama ne benim yemeğimden iste ne de kaynananın yemeğini kabul et.sen başa çıkarsın.insanlarla aranda saygı sınırını iyi çiz diyor.kaynanan hatta ben bir iki sene yaparım işini gücünü ama sonra ilerde başına kakarlar unutma diyo.gayet mantıklı geldi dimi.kimseye muhtaç olmamak.opuyorumnanaktan:lepi:
evlilk çok zor galiba.ahh ahh.

evlenenler hep kilomu alır.neden acaba?onun bi çözümü varmı?bana aydınlatıcı bilgiler verin .zayıflayamıyorum iyice almayım bari.:kedi:

nasıl bir alıntı yapmışım ben ya:) herkesin alıntısınıda bozmuşumlaelaelaelaelae o yüzden alıntı yapmıyorum.fiumeciğim,benekli ablam ev hanımı fikri zaten şakaydı.benim kariyer hedefim var.yani ev işide yaparım,kariyerde.yoruldum sadece dinlenmek için demiştim.

kaynana kısmında da ben de mesafeli olmayı düşünüyorum.ne çok soğuk nede vıcık vıcık bir ilişki.normaldede resmiyeti seven bir insanım.öyle içli dışlı olmayı sevmem.becerememde.annem çok güzel bir tavsiye verdi.sakın eltin gibi olma.o yemek bile yaptırtıyo ya.çalışan bir bayansın sen ,yemek mi yapamıyosun yeri geldiğinde bir bayan tut o yapsın yemeğini diyo.ama ne benim yemeğimden iste ne de kaynananın yemeğini kabul et.sen başa çıkarsın.insanlarla aranda saygı sınırını iyi çiz diyor.kaynanan hatta ben bir iki sene yaparım işini gücünü ama sonra ilerde başına kakarlar unutma diyo.gayet mantıklı geldi dimi.kimseye muhtaç olmamak.opuyorumnanaktan:lepi:
evlilk çok zor galiba.ahh ahh.

evlenenler hep kilomu alır.neden acaba?onun bi çözümü varmı?bana aydınlatıcı bilgiler verin .zayıflayamıyorum iyice almayım bari.:kedi:
annen çok haklı fibuşum...eğer bedel ödemek istemiyorsan kimseye gebe kalmamalısın:)şu yemek işini de gözünde fazla büyütme bence..bir süre sonra hem pratik hem de lezzetli yemekler yapmaya alışırsın inan bana...en kötü ihtimalle ertesi günün yemeğini akşamdan yaparsın olur biter güzelim:)
evliliğe gelince eğer doğru bir insanla evlenmişsen çok güzel bir kurum evlilik...kurum sözcüğünü özellikle kullandım;çünkü evlilik gerçekten kendi içinde dengeleri olan, beslenerek geliştirilmesi ve yürütülmesi gereken bir kurum!..ve her evliliğin kendine özgü iç dinamikleri ve dengeleri farklı!ilk zamanlarda biraz bocalamalar ve dalgalanmalar gayet normal...zaman içinde herşey rayına oturuyor...ve evlilik -bence-insan hayatındaki en önemli iki şeyi getiriyor:HUZUR VE GÜVEN...
panik yapma,herşeyi iyi düşün bitanecim...eminim çok güzel bir evliliğin olacak...opuyorumnanaktan

bi şey anlamadım . . . CADIARZU

ev hanımlığının nesi eskik kötü tü kaka ?
ev hanımlığı eksik tü kaka değil ki zabınım...bu sadece insanın hayattan beklentileriyle ve bakış açısıyla ve tercihlerle ilgili...tercihini ev hanımlığından ya da çalışan kadın olmaktan yana kullanan herkese saygımız sonsuz ama bir de gerçekler var ne yazık ki:(ekonomik olarak eşine bağımlı olan kadınların yaşadıkları sorunları o kadar çok gördüm ki çevremde:(((zaten istisnalar hariç,erkekler bayılıyorlar kadının üzerinde hakimiyet ve üstünlük kurmaya...bu durum da onların ekmeğine yağ sürüyor..(feminist falan değilim..sadece ne erkek ne kadın üstünlüğüne tahammülüm yok..insan olmaktan yanayım cins gözetmeksizin)
işte bu nedenlerle her kadının cebinde bir mesleği olmasını şiddetle savunuyorum...çalışır ya da çalışmaz o ayrı..ama hayatın ne getireceği ya da götüreceği belli değil...Allah esirgesin, birgün zor durumda kaldığında kaldığında,namerde muhtaç olmadan hayatını ikame ettirebilsin...

ev hanımlığı eksik tü kaka değil ki zabınım...bu sadece insanın hayattan beklentileriyle ve bakış açısıyla ve tercihlerle ilgili...tercihini ev hanımlığından ya da çalışan kadın olmaktan yana kullanan herkese saygımız sonsuz ama bir de gerçekler var ne yazık ki:(ekonomik olarak eşine bağımlı olan kadınların yaşadıkları sorunları o kadar çok gördüm ki çevremde:(((zaten istisnalar hariç,erkekler bayılıyorlar kadının üzerinde hakimiyet ve üstünlük kurmaya...bu durum da onların ekmeğine yağ sürüyor..(feminist falan değilim..sadece ne erkek ne kadın üstünlüğüne tahammülüm yok..insan olmaktan yanayım cins gözetmeksizin)
işte bu nedenlerle her kadının cebinde bir mesleği olmasını şiddetle savunuyorum...çalışır ya da çalışmaz o ayrı..ama hayatın ne getireceği ya da götüreceği belli değil...Allah esirgesin, birgün zor durumda kaldığında kaldığında,namerde muhtaç olmadan hayatını ikame ettirebilsin...

Allah cc kimseye eşinin ekonomik kısıtlılığından faydalanacak eş nasib etmesin . . .
Gerçi mühim olan karşındakinin zihniyeti ekonomik özgürlüğün olur çalışırsın adamın niyeti o istikametteyse seni duygusal olarakta çökertir eksik olduğunu hissettirir . . .
İyi kimselerle karşılaştır yarabbim bizi . . . :Saruboceq:

fibuşum güccük zabınlar ve şoparlar fikrini çok biyendim . . . :asigim:

Allah cc kimseye eşinin ekonomik kısıtlılığından faydalanacak eş nasib etmesin . . .
Gerçi mühim olan karşındakinin zihniyeti ekonomik özgürlüğün olur çalışırsın adamın niyeti o istikametteyse seni duygusal olarakta çökertir eksik olduğunu hissettirir . . .
İyi kimselerle karşılaştır yarabbim bizi . . . :Saruboceq:

fibuşum güccük zabınlar ve şoparlar fikrini çok biyendim . . . :asigim:
amin zabınım amin...hepiniz dualarımdasınız inan bana...öyle aklı başında ve güzel insanlarsınız ki,inşallah hepiniz hakettiğiniz mutluluğa sahip olursunuz...
kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar,
bende zayıflamak istiyorum
evlendikten sonra 12 kilo aldım ilaçlar, bir dönem yaşadığım düşükle sonuçlanan hamileliğim bana devamlı kilo olarak döndü yaklaşık bir aydır dikkatli yemeye atıştırmalardan mümkün oldukça uzaklaşmaya çalışıyorum bunda tabi bir arkadaşımla irdiğim iddanında etkisi var o 2 kilo alacak bir ayda bende vereceğim 500gr kaldı benim için büyük başarı umarım sizle daha kolay veririm herkese kilolardan kurtulmada başarılar...hihoyyyt

yediklerimi yazmaya geldim..

sabah 1dl ekmek
3 adet zeytın
dom.salatalık
1 parca peynır

öglen 1 kasık nesfıt
1elmaa
1kase yogurt
4 adet kayısı

2 adet diyet bisküvi

aksam 1 dilim bonfile,4 dilim country patates,bir çatal pilav,az salata ıkı catal közlenmiş patlıcan 1 kasık yogurt
1 kutu diyet cola
1 dilim üzümlü ekmek

tatlı krizime yenik düştüm ama pişman değilim.olacagı vardı.reglım cok gecikti..
3 top kadar meyveli dondurma

merhaba arkadaşlar,
bende zayıflamak istiyorum
evlendikten sonra 12 kilo aldım ilaçlar, bir dönem yaşadığım düşükle sonuçlanan hamileliğim bana devamlı kilo olarak döndü yaklaşık bir aydır dikkatli yemeye atıştırmalardan mümkün oldukça uzaklaşmaya çalışıyorum bunda tabi bir arkadaşımla irdiğim iddanında etkisi var o 2 kilo alacak bir ayda bende vereceğim 500gr kaldı benim için büyük başarı umarım sizle daha kolay veririm herkese kilolardan kurtulmada başarılar...hihoyyyt
hoşgeldin serasa.s.

yediklerimi yazmaya geldim..

sabah 1dl ekmek
3 adet zeytın
dom.salatalık
1 parca peynır

öglen 1 kasık nesfıt
1elmaa
1kase yogurt
4 adet kayısı

2 adet diyet bisküvi

aksam 1 dilim bonfile,4 dilim country patates,bir çatal pilav,az salata ıkı catal közlenmiş patlıcan 1 kasık yogurt
1 kutu diyet cola
1 dilim üzümlü ekmek

tatlı krizime yenik düştüm ama pişman değilim.olacagı vardı.reglım cok gecikti..
3 top kadar meyveli dondurma
süper bir mönü:icecream:
nasıl geçti iş görüşmen prenses???

offffff:(çok sıkıldım ben bu diyet psikolojisinden be canlarım:(((((((((((
pazartesi gününden itibaren kendimi kampa alıp bu fazla kilo sorununu toptan ve kökten çözmeyi planlıyorum...Allahım beni utandırmasın:Saruboceq:

süper bir mönü:icecream:
nasıl geçti iş görüşmen prenses???
şimdi sadece deneme çevirisi yaptım iki saat boyunca..
yetkili biriyle görüşmedim yani.
dublaj çevirisi ilk deneyimimdi.. kulaklıkla stüdyo ortamında yaptık. bir sitcom çevirdim. bence çok eğleneli idi. boğuştuğum ticaret-hukuk-tıp çevirileriyle kıyaslanmayacak kadar eğlenceli hem de..
ben kendimi ilk denemem olmasına karşın başarılı buldum ama redaktörler nasıl değerlendirir bilemiyorum.
ortam fena değildi . çok büyük bir yer değil.ama merkezi bir yerdeler,yüksek kira ödüyorlardır diye düşünüyorum.ama içimden bir ses istediğim ücreti zor verirler diyor..nedense hep negatif düşünmeye odaklıyım.bakalım sonuç ne olacak..

offffff:(çok sıkıldım ben bu diyet psikolojisinden be canlarım:(((((((((((
pazartesi gününden itibaren kendimi kampa alıp bu fazla kilo sorununu toptan ve kökten çözmeyi planlıyorum...Allahım beni utandırmasın:Saruboceq:

halledersin sen.. hiç şüphem yok..

Back
X