M
mavibenek1
Ziyaretçi
yılmaz erdoğan bitanem...
hımm pek aramız yoktu zatialileri ile ondan çıkaramamısım..
iyileşmene çok sevindim fulyacım..iyice bir eğlen ve dinlen tatilde...güle güle git,hayırlısıyla dön inşallahkaydirigubbakcemile3
:) AFİYET OLSUN bacım.çok şeker anlatmışın.a.s.
bende istiyorum bende.hem kariyer ypamayı,hem müthiş sofralar donatmayı.ay herşeyi herşeyi istiyorum.sizin gibi olcam bende.gerçi iki haftada bir pazar günleri de çalışan biri olarak nasıl yaparım bilemiyorum.dün kaynanamlara iadeyi ziyaret yaptık.gelinleri vardı benden 4 yaş büyük.kız sağolsun ne sofra kurmaya yardım etti,nede başka birşey yaptı.ilk günlerden dedikodusunu yapıyorum bende ya.:1ninca: neyse iki lafının biri ben yemek yapmam,bilmiyorum oldu.ee öğrenirsin dimi abla dedim.yoo niye öğrenecem valla hiçde öğrenemem dedi.bi tane bebeği var.o bebişe yaparsın ne güzel dedim.aman babaannesine gitsin yesin.yemeklerimizi o getirsin kendi oğlu yiyecek sonuçta hiçde umrumda değil deyince ben dumur oldum.yaa çok ilginç geldi.her işi bilmiyorum diyorum eşime ve kaynanama yaptırıyorum dedi.bana ilginç geldi.sizcede ilginçmi.kaynanam yazık iki günde bir tencere tencere yemek götürüyor.gelin kızları rahatsız olmasın diye torunu alıp kendi evine bkamaya götürüyo.acaba benimde mi öyle olmam gerek ki.gelin hanım böyle yaptıkça daha bi çok seviyorlar onu.:1shok:bilemedim.
nasıl insanlar bunlar yaaalmaz:hayatta tahammül edemeyeceğim insan tipi..kendi işini kendisi yapamayan,kendine yetemeyen,ayakları üzerinde duramayan bir insanın kendine nasıl saygısı olur anlayamıyorum...zira o tip hazırcı ve asalak insanların böcek kadar değeri yok benim gözümde
lmaz:
bodrumun adı bile iyileştirmiştir seni.. kaydirigubbakcemile5
sevındım canım iyi olmana
iyi tatılleer
özlücez seni..
:) AFİYET OLSUN bacım.çok şeker anlatmışın.a.s.
tecrübeme dayanarak söylüyorum bitanem...çok zor bir kayınvalidem var...saman alevi gibi aniden sinirlenen ve sinirlenince ağzından çıkanı duymayan bir insankayınvalide hususunda mantığımın sesi aynen senin söylediklerini söylüyor ablam.. ayrıca şu cehennemle ilgili söze benzer bir söz edecektım ama benım bildiğim daha kaba bir versiyondu.. ondan edemedım.. kibar ve zarif bir dille ne güzel ifade etmişsin...bir saat sonra pişman olur o ayrı...hani derler ya''sinirlenince insanı asar,sonra oturur altında ağlar!''
oğluyla bile sık sık tartışırlar..ama ben birkez bile tatsızlık yaşamadım,çünkü aramızdaki o mesafeyi hep korudum...hatta bazen oturup oğlunu(eşimi) bana şikayet eder:roflol: