Sevgili margherita ben de senin doğum gününü kutluyorum...Sağlıklı,mutlu ve sevdiklerinle dopdolu bir hayat diliyorum sana ve tabii ki incecik bir vücutla...İyi ki varsın...a.s.kaydirigubbakcemile3
iyi dileklerin için tesekkür ederim lunacım.çok naziksin...
Veee ben bugün tartıda 54,5'u gördümmmm.....
yaşşaaaa sen!!
cnm evet . . .
derinim benim . . .
fiucan luna tohum gününüz kutlu olsun . . . opuyorumnanaktan
merci şekerim.. opuyorumnanaktan
1 eylül grubuna bakın heleeee . . .
çözülmeler sezdim . . .:1closedeyes: CADIARZU :1closedeyes:
bugun pis darbe aldı o grup.. kendimi senin yanına kaydettim.
benim yaşım 23 onunkide 26 ben okuyorum son sene bu o ise bir bankada çalışıyor ben istanbul biga arasındayım o düzce biga arasında ailesi bigada onları ziyarete geldiginde tanıştık bir şekilde,çok az yanyana geliyoruz bazen bir bazen iki ayda bir görüşüyoruz,uzaktan ilişki yürütmek çok zor gerçekten yaşamak istediklerini tam anlamyla yaşamıyorsun.mesela çok kızıyorum bir olaya gelince bunu konuşucam gerekirse kavga edicem diyorum yanyana geliyoruz herşeyi unutuyorum söylemek istediklerim uçup gidiyor aklımdan.halbuki o olay yüzünden çok kavga edip üzülmüştük,biz hiç yanyana iken kavga etmedik.uzaktayken kavga edincede önünü alamıyorsun.şükür birbirimizi aşagılayıcı şeyler söylemedik şimdiye kadar.akşam konuştum yapamıyorum olmuyor dedim o da zaman verelim bir süre görüşmeyelim dedi daha sonra tamam yada devammı diye konuşacakmışız.bekleyecem bakalım.umarım herşey iyi olur ya:Saruboceq:
uzaktan ilşki yürütmenın zorluklarını acısını çok iyi bilirim çünkü bizzat yasadım. cehennem azabı gibidir. cok fedakarlık ister ama karşılıklı..bir de kavgalara değinmişsin . asla yüzyüze gibi olmaz.ne msn ne telefon ilaç olmaz.yanlış anlamalar ok olur.
ben yaslarınızı daha küçük düşünmüştüm.çok ciddiye almamıstım ilişkinizi .kusura bakma lütfen.
sana bir iki tavsiye.. şimdi canım erkek arkadasın çalısıyor sense öğrencisin.öğrencının hep daha fazla bos vaktı olur; hersey için, sorgulamak,irdelemek,düşünmek..hele ki calısmayan kısım kadınsa.. ah biz kadınlar yok mu derin düşünmekten,herseyın incesine kafa yormaktan helak edıyoruz kendımızı...
bir de arkadasımız bankacıymıs. şubede görev yapıyorsa 9da cıkıyordur o işten.. çalısmaktan beynı sulanmıs bıle olabılır çocugun.
anlayıs göster dıyorum ama benı yanlıs anlama..birseyler bştmişse,nasip değilse,senı cok yıpratıyorsa sal yakasını gitsin. yalnız o senı yıpratıyorsa.. sen kendı kendını yiyorsan daha sabırlı olmayı dene ve üstüne düşme.. biraz relaxxxxxxxxxx.........
biraz önce tartıldım dün aynı saatlerde 57.5 gelmiştim bugün 57 geldim...bu işten hiç birşey anlamadım...fisfisfis hergün 500 gr.veriyor olamam herhalde...:bbo: bir de bugün regl olmuşum :çok üzgünüm:
regl olunca şişliğin gitmştir belkı..ondandır..
merhaba hanımlar bizim evde sahurda yemek iftarda kahvaltı ediliyor ya sahurdan sonrada direkt yatak bu biraz moralimi yitirmeme sebep gerçi dün sahurdan sonra hemen yatmadım hafif spor yaptım öyle yattım ve iftar yine kahvaltı ama bu sefer birde çikolata yedim biri beni paylasın ya

klava:şimdi sirkeli suyumu içiyorum iftarla sahur arası uyumuyorum o zaman diliminde iki litre su içiyorum elma yiyorum ki açlıgımı bastırsında sahurda fazla yemeyeyim diye birde iftardan önce spor yaptım şu sopa heryerimi agrıttı babam tarafından engellenmeye çalışıyorum çırpı gibiymişim niye zayıflayacakmışım diyoraynı şekilde annemde eskiden çok iyiymişim şimdi çökmüşüm eskiden dedigi 75 kilo oldugum zamanları kastediyor
bosver aileleri..onlar dolgunlugu,tombulluğu sağlıktan sayarlar,hoşlarına gider..ama artık öyle değil. en sağlıklı olanı zayıf olmak..
1 EYLÜL GURUBUNUN GÜZELLERİİİİİİİ
iftar öncesi 56 kiloydum:lepi:
geriye kaldı 1 kilocuk!!! ve ben o 1 kiloyu 1 eylüle kadar işte böyle :teytey::teytey:veririm:))))))))))
buyrunnnnnnnnn tebrikler.....
iftarda yediklerim
bir tabak çorba
üç yudum pide
yarım saat sonra 4 çay bardağı yeşil çay
(bunları da zor yedim

çok zor bir gün geçirdim kızlar...akşamüzeri ensemden başlayan müthiş bir baş ağrısı perişan etti beni..küçük tansiyonum 11 e çıktı

eşimden de iyi bir fırça yedim onu dinlemeyip de oruç tuttuğum için...galiba ben artık hiç oruç tutamıycammafoldumben)
çok az buldum..
abime katılıyorum,bir de ben fırçalamayayım,orucu bırakalım lütfen.
canım benim...opuyorumnanaktan ben de seninle aynı düşünüyorum...hepiniz benim için çok özelsiniz...keşke aynı işyerinde felan olsaydık hepimiz ne güzel olurdu...:1hug:
canım inanamıyorum sana süpersin...
zaten zayıflarsam bu senden aldığım pozitif enerji sayesinde olacak...kaydirigubbakcemile5
:kedi:

canımsın...ne diyeyim....kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
o şirket batardı.. bu kadar çenesi düşük hatun bir arada.. delikafadulden
çene çalmaktan çalısamazdık. hihoyyyt
amma türkiyenın en müthiş podyumu olurdu orası.. biz de bu gaz potansiyeli varken birbirimizi manken gibi yapardık. opuyorumnanaktan