• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hangı yıyecekler fazla kalorılı onlarıda bılmıyorum.nelerı fazla tuketmelı nelerı azaltmalıyım
sebze,meyve,tam tahıllı ürünler,baklagiller,yağsız et tavuk,balık,yumurta,az yağlı süt ve ürünleri rahatlıkla tüketebileceklerin...bunların yanında bol bol su ve bitki çayları...
şeker ve şekerli besinleri,şarküteri ürünlerini,hamur işlerini,kızarmaları unutmalısın...yağı minumuma indirip abur cuburu da kesersen sorun kalmaz...
umarım faydalı olabilmişimdir...
tebrikler canım darısı başıma

tebrikler ablacım

geçmiş olsun ablacım herşeyin başı sağlık

ciciş boşver senede 1 kez doğum günün ya
benimkide çok yaklaştı bende kaçırırım doğum günümde muhtemelen
bu arada doğum günün olduğunu bilmiyordum nice senelere canım
Şeniz :asigim:
sağolasın mervişimkaydirigubbakcemile3
mavibenekli aplam sen tatile gitmeden önce x-tra jel kullanıyordun. bi gelişme varmı deneyimlerini bizimle paylaşırmısın tavsiye edermisin almamızı
canım 1 haftadır günde bir kez kullanıyorum...toparlanma var ama jelden mi spordan mı bilemiyorum...kısacası etkisi yok diyemem ama mucize beklemeyin...
ben takıldım kilomdaaa yaaaa :( 60.4 olmusum :sinifsinif:
hepimizde oluyor o duraklama dönemi..sabret ve diyete devam et...
benim okuduğum kırmızıydı...uzun yıllar önce okumuştum...aslında ben de yok şu anda kitap olsa tekrar okurum...gri renkte hiç görmedim...CADIARZU internetten o kitapları araştırabilirsin...özetleri felan da var...beğendiğini alırsın...

derinimmmopuyorumnanaktan

margherita canımm 1 günden bişe olmaz yanii senin için özell bi gündüü ve sevgilinin yaptığı bu güzell jesteeee uygun davranmamakk hem sevgilinee hem sana haksızlık olurduu.nolcak bikaç gün sıkı bi spor daha özenli bi yemek programınla bunu çok rahat telafi edersinn.o gece aldıgın mutluluk sanaa nu enerjiyi verir merak etmee:):)haha benim sevgilim bana öle jest yapcam ve o yemekten gıdım gıdım yediğimii görürse döverr vallaa.hatta şu an zayıflamaya çalıştıgımı duysa dövcek çünküü benii 62 kilo yapana kdar canı çıktıı hergünn zorlaa onun istediği kdar yemek yedirioduu ufak çocukmuşum gibi ağzıma tıkıodu tabağımdakini yemezsemm biraz daha koyuyoduu ve bitirene kdar kalkamıyodum o sofradann.neysee okul tatilee girdide herks memleketine gitti şimdii zayıflama zamanıı:):):)

Selam kızlarrr...

Ben geldiiimm...delikafadulden

Vallahi dediğiniz gibi tadını çıkadım.. Çok güzeldi ama hayal gibi geldi geçti işte..
üstünede alınmış 3 kilo ve havuzdan kapılmış mikopla döndüm..mafoldumben

Bide reglim su an.. Anam bir kaşınıyo bir acıo.. Delirecemm.. Gittik nöbetçi eczaneden ilaç aldık da biraz rahatlar gibi oldum..Neyse.. Yarın normal hayatıma geri dönüyorum..

Buarada geçmişe şöööle bi gözgezdirebildim ancak..

Yeni gelen arkadaşlar hepiciiiniz hoşgelmişsiniz..

Lunam ve Margaritam canlarım ikinizin de geçmiş doomgünleri kutlu olsun.. İyi ki doğmuşsunuz ve iyiki varsınız.. Mutluluk sağlık ve huzu dolu nice seneler olsun işallah..

Ayrıca herkese HAYIRLI RAMAZANLAR...

Ben sağlık sebeplerinden dolayı oruç tutamıyorum.. Tutanların orucunu allah kabul etsin..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Selam kızlarrr...

Vallahi dediğiniz gibi tadını çıkadım.. Çok güzeldi ama hayal gibi geldi geçti işte..

Bide reglim su an.. Anam bir kaşınıyo bir acıo.. Delirecemm.. Gittik nöbetçi eczaneden ilaç aldık da biraz rahatlar gibi oldum..Neyse.. Yarın normal hayatıma geri dönüyorum..

Lunam ve Margaritam canlarım ikinizin de geçmiş doomgünleri kutlu olsun.. İyi ki doğmuşsunuz ve iyiki varsınız.. Mutluluk sağlık ve huzu dolu nice seneler olsun işallah..

Ben sağlık sebeplerinden dolayı oruç tutamıyorum.. Tutanların orucunu allah kabul etsin..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ilk hoşgeldin diyen ben olayım sana canım...opuyorumnanaktan yokluğun belli oluyordu...
mikrop kapmana üzüldüm umarım önemli bir şey değildir...tatilde aldığın kiloyu hiç önemseme nasıl olsa verirsin...bak beneğimiz tatilde aldığı kiloları verdi bile...a.s

ilk hoşgeldin diyen ben olayım sana canım...opuyorumnanaktan yokluğun belli oluyordu...
mikrop kapmana üzüldüm umarım önemli bir şey değildir...tatilde aldığın kiloyu hiç önemseme nasıl olsa verirsin...bak beneğimiz tatilde aldığı kiloları verdi bile...a.s

Sağol tatlım benim.. hoşbulduk..opuyorumnanaktan

Benim aşşa bölge biraz fazla hassas sanırım.. Çokk dikkatli olmama rağmen hemen kapıyor bişeyler.. Daha önce de olmuştu allahtan ordan almam geeken ilaçları biliyorum da hemen müdahale edebiliyorum.. Geçer bir kaç güne hayırlısıyla..

Evet canım.. benekli aplamın azmine hayranım zaten.. Ama çabuk alınan kilo çabuk veriliyo allahtan.. 1-2 haftaya gider bu 3 kilo hayırlısıyla..

Ayrıca Derinim seni de teprik ederim 57 lere ulaşmışsın sanırım yanlış okumadıysam..kaydirigubbakcemile5sositososito

Sağol tatlım benim.. hoşbulduk..opuyorumnanaktan

Benim aşşa bölge biraz fazla hassas sanırım.. Çokk dikkatli olmama rağmen hemen kapıyor bişeyler.. Daha önce de olmuştu allahtan ordan almam geeken ilaçları biliyorum da hemen müdahale edebiliyorum.. Geçer bir kaç güne hayırlısıyla..

Evet canım.. benekli aplamın azmine hayranım zaten.. Ama çabuk alınan kilo çabuk veriliyo allahtan.. 1-2 haftaya gider bu 3 kilo hayırlısıyla..

Ayrıca Derinim seni de teprik ederim 57 lere ulaşmışsın sanırım yanlış okumadıysam..kaydirigubbakcemile5sositososito

çok teşekkür ederim 57 geliyorum en son 59 kiloydum...aslında az yediğim dönemler bir gr.bile veremiyordum...1.5 aydır çok yedim ve üstüne 2 kilo verdim...3-4 kilo alsam bile şaşırmazdım oysa o kadar yemeye...nasıl oldu anlamadım ama verdim işte...en az 3-4 kilo daha vermem lazım ama...benim sorunum basende olduğu için hala kilolu görünüyorum...:çok üzgünüm: ben senin de o 3 kiloyu çok rahat vereceğine inanıyorum canım...:asigim:

aslında şimdi düşündüm de 60-69 kilo grubundayız ama çoğumuz 50 li kilolardayız çok komik...40 lı kilolara da düşsek buradan ayrılmayız herhalde...:roflol:

kızlar banada yardım edın lutfen.kılo vermeyı o kadar cok ıstıyorumkı ama ne yapsam olmuyor.gecen yıl tam 2 ay nerdeyde ac gezdım dıyebılırım ve sadece 1 kılo verdım.neden olmuyor ben anlamıyorum.bana onerılerde bulunun hıcmı bısey yememem gerek bılmıyorum.27 yasındayım 1.65 boy ve 64 kıloyum.ve daha cocuk bıle yok kımbılır hamılelıkten sonra ne hale gelırım.yardııııımmmm....
benek abla sana çok güzel bilgiler vermiş...

yapar benim prensesiiiimkaydirigubbakcemile5
tamam canım,senin de benim de birer kilomuz var verilecek...o birer kiloları verip korumaya geçelim bir süre...kilomuz iyice sabitleşince düşünürüz devamınıvereliniortak

(ben akşam iftardan önce 56 kiloydum,su kaybı mı dedim ama bu sabah da 56 yı görünce baskülde rahatladım:))
akşam topikleri gezerken şu sizin yaptığınız pirinç lapası dikkatimi çekti(bu diyet aslında tansiyonu düşürmek için hazırlanmış yazıyordu)yarından itibaren 2 gün yoğurt ve meyve-sebze takviyesiyle uygulasam diyorumCADIARZUhem tansiyonumu düşürürüm hem de diyet yapmış olurum;bir taşla iki kuş yaniii:)sen ne dersin prenses?opuyorumnanaktan
ablacım meyve,syogurtla destekleyerek yapılabılcek bişi ama bence 2 gun yapma..ilk gun yarar sağlarsa sağlıyor ..hem ikinci gün işkence..bir de kepeklı pirinç cok daha faydalı illki tavsiye ederım.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim seninle yüzyüze tanışmasakta o kadar özel ve herşeyin en iyisini hakeden birisi olduğuna inanıyorum ki umarım bu yeni yaşınla beraber hakettiğin tüm güzel şeyler seni bulur ve ve bir ömür boyu seninle beraber olur...:Saruboceq:

gelelim doğum gününe...böyle özel günler her zaman yaşanmıyor...o yüzden yediklerinden hiç pişman olma..hatta tadını çıkara çıkara yeseydin...hani yıllık izindeyken çok fazla yediğimden bahsetmiştim ya kilo alsam ben alırdım...hatta üstüne 2 kilo bile verdim...tatilde benle beraber olanlar da benim iştahıma hayret etmişti...sen bir öğün yemişsin çok mu...hatta yediklerini az bile buldum...obur muyum neyim...:kedi::son olarak seni böyle kucaklıyorum...:1hug: ve kocaman öpüyorum...kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederım ,çok naziksin derincim..

yediğim pastanın boyutunu görseydın korkardın,en az 4 kişilik bir dilimdi.abartmıyorum.. lülülülülülü ondan önce de bol kalorili bir yemek..
tebrikler canım darısı başıma

tebrikler ablacım

geçmiş olsun ablacım herşeyin başı sağlık

ciciş boşver senede 1 kez doğum günün ya
benimkide çok yaklaştı bende kaçırırım doğum günümde muhtemelen
bu arada doğum günün olduğunu bilmiyordum nice senelere canım
Şeniz :asigim:
teşekkür ederim evlibarklıcım Şeniz

ben takıldım kilomdaaa yaaaa :( 60.4 olmusum :sinifsinif:
elit her gün kg vermeyi mi planlıyorsun sen? 1 gun tartıda farketmezse soluğu burda alıp kılo vermem durdu diyorsun ama :delphin:

%100 Düşünce Gücü benim o konuda ilk okuduğum kitaptı...gerçekten ben severek okumuştum beğeneceğini düşünüyorum...İçindeki Devi Uyandır ve Sınırsız Güç-Anthony Robbins'in bu kitapları da tavsiye ederim...bak işe girince zaman bulamayabilirsin zamanını iyi değerlendir birtanem ...kitaplardan daha iyi bir dost bulamazsın...
yüzde yüz düşünce gücü bence müthişti..benım de seneler oldu okuyalı ama kesınlıkle okunmalı.tavsıye ederım ben de..ayrıca sınrısız gücü de okudum. onu da çok tutttum.

mafoldumben pekiii su kabızlık ıcın bana bısee soleeyınnn karnım agrıoo amaa tuvalete cıkamıorum
sana kabızlıkla ilgili bir liste yazdım bır kaç gün önce ama okuduğundan emin değilim. canım burda cevap alınmıs soruları tekrar tekrar sormamaya özen gösteriyoruz hepimiz..

margherita canımm 1 günden bişe olmaz yanii senin için özell bi gündüü ve sevgilinin yaptığı bu güzell jesteeee uygun davranmamakk hem sevgilinee hem sana haksızlık olurduu.nolcak bikaç gün sıkı bi spor daha özenli bi yemek programınla bunu çok rahat telafi edersinn.o gece aldıgın mutluluk sanaa nu enerjiyi verir merak etmee:):)haha benim sevgilim bana öle jest yapcam ve o yemekten gıdım gıdım yediğimii görürse döverr vallaa.hatta şu an zayıflamaya çalıştıgımı duysa dövcek çünküü benii 62 kilo yapana kdar canı çıktıı hergünn zorlaa onun istediği kdar yemek yedirioduu ufak çocukmuşum gibi ağzıma tıkıodu tabağımdakini yemezsemm biraz daha koyuyoduu ve bitirene kdar kalkamıyodum o sofradann.neysee okul tatilee girdide herks memleketine gitti şimdii zayıflama zamanıı:):):)
az yeseydim dediğin olurdu merak etme.. laelaelaelaelae
ama en az 5 kişilik yemek yedim.kendı de benle aynı yedı. o bile çatlıyordu düşün artık..

Selam kızlarrr...

hosgeldın canım,çok özledik seni..çok da geçmiş olsun.
ama dayanamadım kızcam sana..fıstık zaten gittiğin yer deniz kenarı..sibiryada mı kaldın yoksa prof.yüzme teknıklerı mı denedın? havuzda ne işin var.? ben kişisel olarak havuzlardan(alttan su değişim filtresi olsa bile)hoşlanmam,girmem de..hijyenik bulmuyorum.ama istanbulda insanlar bunalmıs gitmıs girmis anlarım da bodruma gidipte havuzda ne işin var be güzelım.
çok üzüldüm ya mikrop kapmana klorlu,pis suyun içinde..3kg bu fata gider, umarım hastalıgın da en kısa zamanda iyileşir.reglken başarmak zor bılıyorum ama çok temiz tut aşağsını, 15dk bır üşenme ped değiştir..kanla fazla temas etmesin.. ayy çok açık yazdım ama...
doğum günü kutlaman içinse ayrıca çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan..

aslında şimdi düşündüm de 60-69 kilo grubundayız ama çoğumuz 50 li kilolardayız çok komik...40 lı kilolara da düşsek buradan ayrılmayız herhalde...:roflol:

he he ... evet ya.. çoğumuz çoktan 50lerde.. hatta benim gibi bir pis boğazı bıle 58 yaptı bu forum. ama sabah tartılmadım söyleyeyım.korktum.yarın aksam iftardan önce tartılıp rapor verıcem.

regl oldum ve çok fena tatlı krizlerii ile boguştum babam sarelle almış gece tam yicektim olmaz dedim geri çekildim ama sahurda regl başlayınca engel olamadım kendime bide bişey sorucam hadta olunca 3kg ekleniomuş dogrumudur ki

regl oldum ve çok fena tatlı krizlerii ile boguştum babam sarelle almış gece tam yicektim olmaz dedim geri çekildim ama sahurda regl başlayınca engel olamadım kendime bide bişey sorucam hadta olunca 3kg ekleniomuş dogrumudur ki

öyle 3kg diye bişr fix kg yok. herkesin bünyesi farklı. ama 1ila 3kg arası ödeö yapabiir vucut.

[QUOTE=
uzaktan ilşki yürütmenın zorluklarını acısını çok iyi bilirim çünkü bizzat yasadım. cehennem azabı gibidir. cok fedakarlık ister ama karşılıklı..bir de kavgalara değinmişsin . asla yüzyüze gibi olmaz.ne msn ne telefon ilaç olmaz.yanlış anlamalar ok olur.
ben yaslarınızı daha küçük düşünmüştüm.çok ciddiye almamıstım ilişkinizi .kusura bakma lütfen.
sana bir iki tavsiye.. şimdi canım erkek arkadasın çalısıyor sense öğrencisin.öğrencının hep daha fazla bos vaktı olur; hersey için, sorgulamak,irdelemek,düşünmek..hele ki calısmayan kısım kadınsa.. ah biz kadınlar yok mu derin düşünmekten,herseyın incesine kafa yormaktan helak edıyoruz kendımızı...
bir de arkadasımız bankacıymıs. şubede görev yapıyorsa 9da cıkıyordur o işten.. çalısmaktan beynı sulanmıs bıle olabılır çocugun.
anlayıs göster dıyorum ama benı yanlıs anlama..birseyler bştmişse,nasip değilse,senı cok yıpratıyorsa sal yakasını gitsin. yalnız o senı yıpratıyorsa.. sen kendı kendını yiyorsan daha sabırlı olmayı dene ve üstüne düşme.. biraz relaxxxxxxxxxx.........

biliyorum ya bu ara birde tatildeyim çok boş kaldım artık fazla düşünmeyeyim diye kolye falan yapmaya başladım ama onun çaba sarfetmedigini görmek üzüyor beni geçen msnde konuştuk bana sordugu soru şu ayrılsak çok üzülürmüsün bende çok yada az farkedermi ayrılmak istyormusun dedim seni mutlu edemiyorum çok üzüyorum dedi bende sebep sunma dedim o zaman şöyle yapalım dedi bir süre konuşmayalım görüşmeyelim kısa dönem ayrılık yani bende kabul ettim iki gün oldu konuşmuyoruz bekleyeyim bakalım ama bu seferde kafama ayrılmak istiyorda benim çok üzülecegimi biliyor bu yüzden hafifletmek için mi böyle bir yolu seçti diye takıldı kaldı allahım ne paranoyak insanım ya herhalde artık bir ay sonra ben düzceye gidersem görüşürüz zaten bir ay boyunca aramzsa bende bitti diyecemben hep uzakta oldugumuz için aramızda sorunlar oldugunu düşünüyorum yanyana olsak belki böyle düşünmeyecem ve daha öncesi içinde öyle uzakta yanımda olmadıgı için bazı sorunlar yaşadık benim tek istedigim gerçekten sevmek ve sevilmek niye bu kadar zor ki:sinifsinif:

benek abla sana çok güzel bilgiler vermiş...

ablacım meyve,syogurtla destekleyerek yapılabılcek bişi ama bence 2 gun yapma..ilk gun yarar sağlarsa sağlıyor ..hem ikinci gün işkence..bir de kepeklı pirinç cok daha faydalı illki tavsiye ederım.

tesekkür ederım ,çok naziksin derincim..

yediğim pastanın boyutunu görseydın korkardın,en az 4 kişilik bir dilimdi.abartmıyorum.. lülülülülülü ondan önce de bol kalorili bir yemek..

teşekkür ederim evlibarklıcım Şeniz

elit her gün kg vermeyi mi planlıyorsun sen? 1 gun tartıda farketmezse soluğu burda alıp kılo vermem durdu diyorsun ama :delphin:

yüzde yüz düşünce gücü bence müthişti..benım de seneler oldu okuyalı ama kesınlıkle okunmalı.tavsıye ederım ben de..ayrıca sınrısız gücü de okudum. onu da çok tutttum.

sana kabızlıkla ilgili bir liste yazdım bır kaç gün önce ama okuduğundan emin değilim. canım burda cevap alınmıs soruları tekrar tekrar sormamaya özen gösteriyoruz hepimiz..

az yeseydim dediğin olurdu merak etme.. laelaelaelaelae
ama en az 5 kişilik yemek yedim.kendı de benle aynı yedı. o bile çatlıyordu düşün artık..

hosgeldın canım,çok özledik seni..çok da geçmiş olsun.
ama dayanamadım kızcam sana..fıstık zaten gittiğin yer deniz kenarı..sibiryada mı kaldın yoksa prof.yüzme teknıklerı mı denedın? havuzda ne işin var.? ben kişisel olarak havuzlardan(alttan su değişim filtresi olsa bile)hoşlanmam,girmem de..hijyenik bulmuyorum.ama istanbulda insanlar bunalmıs gitmıs girmis anlarım da bodruma gidipte havuzda ne işin var be güzelım.
çok üzüldüm ya mikrop kapmana klorlu,pis suyun içinde..3kg bu fata gider, umarım hastalıgın da en kısa zamanda iyileşir.reglken başarmak zor bılıyorum ama çok temiz tut aşağsını, 15dk bır üşenme ped değiştir..kanla fazla temas etmesin.. ayy çok açık yazdım ama...
doğum günü kutlaman içinse ayrıca çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan..

he he ... evet ya.. çoğumuz çoktan 50lerde.. hatta benim gibi bir pis boğazı bıle 58 yaptı bu forum. ama sabah tartılmadım söyleyeyım.korktum.yarın aksam iftardan önce tartılıp rapor verıcem.

Valla tatlım ne desen haklısın.. Ben de deniz taraftarıyım aslında ama bizim sitenin havuzu çok güzel diye son gün beyler tutturdular bugün havuz yapalım diye.. Girmicektim bende aslında ama işte sıcak filan diye dedim bi atliim çıkiim bişey olmaz. Ama herzaman ki gibi oldu malesef..Yok yok hiç yaramaz bana.. Bende hiç akıllanmıyorum..

Yarım saatte bir yıkayıp ped değiştirip ilaç sürüyorum.. Ama çok şükür baya rahatladım..

Ben böleyim yaa.. Bi tatile çıkıyorum döndüğümde pertim çıkmış oluyor.. Dudağımda uçuk birsürüde sivilce çıktı vücudumda da bilimum alejik pütürtüler..
Farklı ortamlara ayak uydurmam çok zor oluyor.. Çocukluğumdan beri böyledir. Hatta çocukken direk bir şehir değişikliğinde 1 hafta yatardım.. Alttan üstten + ateş.. Büyüyünce daha ufak tefek şekilde kendini gösteriyor.. Çok da umursamıyorum artık..birkaç güne hepsi geçer..

Sen nasılsın tatlım?? Özledim valla.. Doomgününü sevcülün ve koca bi pastayla geçirmişsin okudum.. kaydirigubbakcemile3 Afiyet bal şeker olsun boşver..

Bende 3 kilo diyorum ama reglim ve deli bi şişlik var üzerimde.. 1 haftaya yine 59 olurum en fazla..Pek dikkat ettiğimi söyleyemicem ama güneş sıcak deniz filan çok kilo almayı engelliyo sanırım.. hihihzemuszemus

direk olarak ilişkinizi gözlemleme fırsatım olmadıgı için ancak tahmını yorumlar yapabilirim
bir şey söylücem ama üzülmek yok :olmaz: bir erkek ben seni mutlu edemiyorum ayrılalım cart curt çekiyorsa ,çoktan bitirmiş kafasında,hatta başka projeleri bile olabılır.
yangına külle gitmek istemem ama söylemeden de edemedim.
sen benım dedıklerımı kulağına küpe yap,aklının bir köşesinde bulundur ama unutmakı onu tanuyan,o ilişkiyi sürdüren sensin. en doğru gözlemı sen yapar,en doğru kararı sen verırsın.sessizce bekle bakalım.bu bunalım dönem geçecek mi yoksa senden kopup gidecek mı.. sen de ona göre biçim verirsin hayatına..
bu arada ne zamandır berabersiniz?
ona göre haftaya tartılayım diyorum bu hafta tartılırsam moralim bozulacak kesin almışımdır en iyisi haftaya tartılayım ve ya regl bitince CADIARZU
en mantıklısı...
Valla tatlım ne desen haklısın.. Ben de deniz taraftarıyım aslında ama bizim sitenin havuzu çok güzel diye son gün beyler tutturdular bugün havuz yapalım diye.. Girmicektim bende aslında ama işte sıcak filan diye dedim bi atliim çıkiim bişey olmaz. Ama herzaman ki gibi oldu malesef..Yok yok hiç yaramaz bana.. Bende hiç akıllanmıyorum..

Yarım saatte bir yıkayıp ped değiştirip ilaç sürüyorum.. Ama çok şükür baya rahatladım..

Ben böleyim yaa.. Bi tatile çıkıyorum döndüğümde pertim çıkmış oluyor.. Dudağımda uçuk birsürüde sivilce çıktı vücudumda da bilimum alejik pütürtüler..
Farklı ortamlara ayak uydurmam çok zor oluyor.. Çocukluğumdan beri böyledir. Hatta çocukken direk bir şehir değişikliğinde 1 hafta yatardım.. Alttan üstten + ateş.. Büyüyünce daha ufak tefek şekilde kendini gösteriyor.. Çok da umursamıyorum artık..birkaç güne hepsi geçer..

Sen nasılsın tatlım?? Özledim valla.. Doomgününü sevcülün ve koca bi pastayla geçirmişsin okudum.. kaydirigubbakcemile3 Afiyet bal şeker olsun boşver..

Bende 3 kilo diyorum ama reglim ve deli bi şişlik var üzerimde.. 1 haftaya yine 59 olurum en fazla..Pek dikkat ettiğimi söyleyemicem ama güneş sıcak deniz filan çok kilo almayı engelliyo sanırım.. hihihzemuszemus

kıyamam sana.. iyi olmana sevindim.ben de sen gibiyimdir.. havadan nem kapar hasta ollurum.azıcık ayrılamam habitatımdan... mariziz demekki..
ben dünkü dogumgunumden sonra iyiyim biraz. oruc tutabılıyorum.şimdilik göçen bir tarafım yok.bakalım çabalıyorum. bu arada 58kg olmustum..hatta 57.8 ehüm ehüm.. ama dunkı pasta ve yemekten sonra kımbılır ne hale geldım.tartılmıycam işte.. ben 58kgyum ben 58kgyum ben 58 kgyum...

iftar mnümü yazayım;

1 kase yayla çorbası
yarım tabak kabak sote
yarım tabak garnitürlü,mantarlı,mısırlı,falanlı,filanlı soya soslu tavuk sote(göğüs etinden)
1 dl light ekmek
1 bardak light ayran

senağlama
direk olarak ilişkinizi gözlemleme fırsatım olmadıgı için ancak tahmını yorumlar yapabilirim
bir şey söylücem ama üzülmek yok :olmaz: bir erkek ben seni mutlu edemiyorum ayrılalım cart curt çekiyorsa ,çoktan bitirmiş kafasında,hatta başka projeleri bile olabılır.
yangına külle gitmek istemem ama söylemeden de edemedim.
sen benım dedıklerımı kulağına küpe yap,aklının bir köşesinde bulundur ama unutmakı onu tanuyan,o ilişkiyi sürdüren sensin. en doğru gözlemı sen yapar,en doğru kararı sen verırsın.sessizce bekle bakalım.bu bunalım dönem geçecek mi yoksa senden kopup gidecek mı.. sen de ona göre biçim verirsin hayatına..
bu arada ne zamandır berabersiniz?

...

ekimde iki yıl olcak kafam çok karışık ya

bitirmek için niye beklesin ki genelde bitirdi mi bitiren biri ama ben üzülmeyeyim diye yapıyorda olabilir keşke kafasındakileri anlayabilsem şey dedi bana msnde o akşam çok düşünüyormuş beni üzdügünü biliyormuş kendi kendine çık git kızın hayatından falan diyormuş ama yapamıyormuş belkide benim yapmamı bekliyor

bitirmek için niye beklesin ki genelde bitirdi mi bitiren biri ama ben üzülmeyeyim diye yapıyorda olabilir keşke kafasındakileri anlayabilsem şey dedi bana msnde o akşam çok düşünüyormuş beni üzdügünü biliyormuş kendi kendine çık git kızın hayatından falan diyormuş ama yapamıyormuş belkide benim yapmamı bekliyor

canım benim dedım ya onu tanımadığım için net bir yorum yapamıyorum.nasıl bırı su an nasıl bir evreden geıyor? dısa dönük müyoksa cok mu içine kapanık??
bu ara ciddi sıkıntıları var ve senden gizliyor olabılır.evlilik için konustunuz mu hiç?
bence senın öğrenmen gereken senı hala sevıyor mu sevmıyor mu?seni önemseyip önemsemediğini net bir şekilde anlamalısın.iki senelikmiş yaklasık.. heraldekı onu iyi tanıyorsundur ve nasıl anlayacgını bılıyorsundur..

mesela benım erkek arkadasım hastalık konusunda cok hassastır .. azıcık uzun tartısma olsun hasta oluverırım ben :kedi: o da indirir yelkenlerı suya ,unutur ne olursa olsun..

senınkının de bu tarz bır zaafı olmalı,bunu sen bılıyorsundur, o noktadan girip onun duygularını net bir şekilde öğrenmeye bak.

flyy tatlım çok geçmiş olsun canım ya hassassın demekki canım

ben bugünde tutamadım yarında olmaz sanırım daha emin değilim salı tutarım ama bugün tutmuş kadar oldum kocam evde onun yanında yememek için aç kaldım.iftarı sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar bu arada bişey duydum yağsız tuzsuz patlamış mısırdan tok tutan çok güzel atıştırmalık oluyormuş.yağsız nasıl yapılır bilmem sanırım makinası gerekli

Back
X