M
mavibenek1
Ziyaretçi
sebze,meyve,tam tahıllı ürünler,baklagiller,yağsız et tavuk,balık,yumurta,az yağlı süt ve ürünleri rahatlıkla tüketebileceklerin...bunların yanında bol bol su ve bitki çayları...hangı yıyecekler fazla kalorılı onlarıda bılmıyorum.nelerı fazla tuketmelı nelerı azaltmalıyım
şeker ve şekerli besinleri,şarküteri ürünlerini,hamur işlerini,kızarmaları unutmalısın...yağı minumuma indirip abur cuburu da kesersen sorun kalmaz...
umarım faydalı olabilmişimdir...
sağolasın mervişimkaydirigubbakcemile3tebrikler canım darısı başıma
tebrikler ablacım
geçmiş olsun ablacım herşeyin başı sağlık
ciciş boşver senede 1 kez doğum günün ya
benimkide çok yaklaştı bende kaçırırım doğum günümde muhtemelen
bu arada doğum günün olduğunu bilmiyordum nice senelere canım Şeniz :asigim:
canım 1 haftadır günde bir kez kullanıyorum...toparlanma var ama jelden mi spordan mı bilemiyorum...kısacası etkisi yok diyemem ama mucize beklemeyin...mavibenekli aplam sen tatile gitmeden önce x-tra jel kullanıyordun. bi gelişme varmı deneyimlerini bizimle paylaşırmısın tavsiye edermisin almamızı
hepimizde oluyor o duraklama dönemi..sabret ve diyete devam et...ben takıldım kilomdaaa yaaaa60.4 olmusum :sinifsinif:
benim okuduğum kırmızıydı...uzun yıllar önce okumuştum...aslında ben de yok şu anda kitap olsa tekrar okurum...gri renkte hiç görmedim...CADIARZU internetten o kitapları araştırabilirsin...özetleri felan da var...beğendiğini alırsın...
derinimmmopuyorumnanaktan