• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

direk olarak ilişkinizi gözlemleme fırsatım olmadıgı için ancak tahmını yorumlar yapabilirim
bir şey söylücem ama üzülmek yok :olmaz: bir erkek ben seni mutlu edemiyorum ayrılalım cart curt çekiyorsa ,çoktan bitirmiş kafasında,hatta başka projeleri bile olabılır.
yangına külle gitmek istemem ama söylemeden de edemedim.
sen benım dedıklerımı kulağına küpe yap,aklının bir köşesinde bulundur ama unutmakı onu tanuyan,o ilişkiyi sürdüren sensin. en doğru gözlemı sen yapar,en doğru kararı sen verırsın.sessizce bekle bakalım.bu bunalım dönem geçecek mi yoksa senden kopup gidecek mı.. sen de ona göre biçim verirsin hayatına..
bu arada ne zamandır berabersiniz?

en mantıklısı...

kıyamam sana.. iyi olmana sevindim.ben de sen gibiyimdir.. havadan nem kapar hasta ollurum.azıcık ayrılamam habitatımdan... mariziz demekki..
ben dünkü dogumgunumden sonra iyiyim biraz. oruc tutabılıyorum.şimdilik göçen bir tarafım yok.bakalım çabalıyorum. bu arada 58kg olmustum..hatta 57.8 ehüm ehüm.. ama dunkı pasta ve yemekten sonra kımbılır ne hale geldım.tartılmıycam işte.. ben 58kgyum ben 58kgyum ben 58 kgyum...

Tebrikler tatlım.. Bi günden bi öğünden bişey olmaz.. bencede 58 kilosun.. Valla benden önce 58 oldun helal yani...kaydirigubbakcemile5

canım benim dedım ya onu tanımadığım için net bir yorum yapamıyorum.nasıl bırı su an nasıl bir evreden geıyor? dısa dönük müyoksa cok mu içine kapanık??
bu ara ciddi sıkıntıları var ve senden gizliyor olabılır.evlilik için konustunuz mu hiç?
bence senın öğrenmen gereken senı hala sevıyor mu sevmıyor mu?seni önemseyip önemsemediğini net bir şekilde anlamalısın.iki senelikmiş yaklasık.. heraldekı onu iyi tanıyorsundur ve nasıl anlayacgını bılıyorsundur..

mesela benım erkek arkadasım hastalık konusunda cok hassastır .. azıcık uzun tartısma olsun hasta oluverırım ben :kedi: o da indirir yelkenlerı suya ,unutur ne olursa olsun..

senınkının de bu tarz bır zaafı olmalı,bunu sen bılıyorsundur, o noktadan girip onun duygularını net bir şekilde öğrenmeye bak.

ya biz senle bazı konularda çok benziyoruz ya.. Hayret vallahi... Şaşırıp kalıyorum bazen..:uhm:

flyy tatlım çok geçmiş olsun canım ya hassassın demekki canım

ben bugünde tutamadım yarında olmaz sanırım daha emin değilim salı tutarım ama bugün tutmuş kadar oldum kocam evde onun yanında yememek için aç kaldım.iftarı sabırsızlıkla bekliyorum

Saol kuzumm... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bu arada bişey duydum yağsız tuzsuz patlamış mısırdan tok tutan çok güzel atıştırmalık oluyormuş.yağsız nasıl yapılır bilmem sanırım makinası gerekli
bir arkadas tencrede yapıyordu yagsız olarak ama dipleri yanıyordu.tencere mahfoluyordu.. istersen dene ama dibini alma..yanık yemek de saglıksız...

Tebrikler tatlım.. Bi günden bi öğünden bişey olmaz.. bencede 58 kilosun.. Valla benden önce 58 oldun helal yani...kaydirigubbakcemile5

ya biz senle bazı konularda çok benziyoruz ya.. Hayret vallahi... Şaşırıp kalıyorum bazen..:uhm:

Saol kuzumm... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

konusmustuk canım senle.. cok ortak yönümüz var bence de Şeniz
sen 58ı gördun coktan diye hatırlıyorum.bu ara düzenli beslen,reglın bıtınce 58i görceksın bence.. ben de regl sonrası görmüştüm.

Selam kızlarrr...

Ben geldiiimm...delikafadulden

Vallahi dediğiniz gibi tadını çıkadım.. Çok güzeldi ama hayal gibi geldi geçti işte..
üstünede alınmış 3 kilo ve havuzdan kapılmış mikopla döndüm..mafoldumben

Bide reglim su an.. Anam bir kaşınıyo bir acıo.. Delirecemm.. Gittik nöbetçi eczaneden ilaç aldık da biraz rahatlar gibi oldum..Neyse.. Yarın normal hayatıma geri dönüyorum..

Buarada geçmişe şöööle bi gözgezdirebildim ancak..

Yeni gelen arkadaşlar hepiciiiniz hoşgelmişsiniz..

Lunam ve Margaritam canlarım ikinizin de geçmiş doomgünleri kutlu olsun.. İyi ki doğmuşsunuz ve iyiki varsınız.. Mutluluk sağlık ve huzu dolu nice seneler olsun işallah..

Ayrıca herkese HAYIRLI RAMAZANLAR...

Ben sağlık sebeplerinden dolayı oruç tutamıyorum.. Tutanların orucunu allah kabul etsin..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldin fulyacıııııımkaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun bitanecim,inşallah en kısa sürede iyileşirsin...
ilk hoşgeldin diyen ben olayım sana canım...opuyorumnanaktan yokluğun belli oluyordu...
mikrop kapmana üzüldüm umarım önemli bir şey değildir...tatilde aldığın kiloyu hiç önemseme nasıl olsa verirsin...bak beneğimiz tatilde aldığı kiloları verdi bile...a.s
daha 1 kilo var verilecekyerimseniben
aslında şimdi düşündüm de 60-69 kilo grubundayız ama çoğumuz 50 li kilolardayız çok komik...40 lı kilolara da düşsek buradan ayrılmayız herhalde...:roflol:
aman aman hiçbirimiz 40 lı kilolara düşmesin derinim:olmaz:
benek abla sana çok güzel bilgiler vermiş...

ablacım meyve,syogurtla destekleyerek yapılabılcek bişi ama bence 2 gun yapma..ilk gun yarar sağlarsa sağlıyor ..hem ikinci gün işkence..bir de kepeklı pirinç cok daha faydalı illki tavsiye ederım.

tesekkür ederım ,çok naziksin derincim..

yediğim pastanın boyutunu görseydın korkardın,en az 4 kişilik bir dilimdi.abartmıyorum.. lülülülülülü ondan önce de bol kalorili bir yemek..

teşekkür ederim evlibarklıcım Şeniz

elit her gün kg vermeyi mi planlıyorsun sen? 1 gun tartıda farketmezse soluğu burda alıp kılo vermem durdu diyorsun ama :delphin:

yüzde yüz düşünce gücü bence müthişti..benım de seneler oldu okuyalı ama kesınlıkle okunmalı.tavsıye ederım ben de..ayrıca sınrısız gücü de okudum. onu da çok tutttum.

sana kabızlıkla ilgili bir liste yazdım bır kaç gün önce ama okuduğundan emin değilim. canım burda cevap alınmıs soruları tekrar tekrar sormamaya özen gösteriyoruz hepimiz..

az yeseydim dediğin olurdu merak etme.. laelaelaelaelae
ama en az 5 kişilik yemek yedim.kendı de benle aynı yedı. o bile çatlıyordu düşün artık..

hosgeldın canım,çok özledik seni..çok da geçmiş olsun.
ama dayanamadım kızcam sana..fıstık zaten gittiğin yer deniz kenarı..sibiryada mı kaldın yoksa prof.yüzme teknıklerı mı denedın? havuzda ne işin var.? ben kişisel olarak havuzlardan(alttan su değişim filtresi olsa bile)hoşlanmam,girmem de..hijyenik bulmuyorum.ama istanbulda insanlar bunalmıs gitmıs girmis anlarım da bodruma gidipte havuzda ne işin var be güzelım.
çok üzüldüm ya mikrop kapmana klorlu,pis suyun içinde..3kg bu fata gider, umarım hastalıgın da en kısa zamanda iyileşir.reglken başarmak zor bılıyorum ama çok temiz tut aşağsını, 15dk bır üşenme ped değiştir..kanla fazla temas etmesin.. ayy çok açık yazdım ama...
doğum günü kutlaman içinse ayrıca çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan..

he he ... evet ya.. çoğumuz çoktan 50lerde.. hatta benim gibi bir pis boğazı bıle 58 yaptı bu forum. ama sabah tartılmadım söyleyeyım.korktum.yarın aksam iftardan önce tartılıp rapor verıcem.
tamam prenses öyle yaparımkaydirigubbakcemile3
iftar mnümü yazayım;

1 kase yayla çorbası
yarım tabak kabak sote
yarım tabak garnitürlü,mantarlı,mısırlı,falanlı,filanlı soya soslu tavuk sote(göğüs etinden)
1 dl light ekmek
1 bardak light ayran
incelendi...onaylandı...:)
kızlar bu arada bişey duydum yağsız tuzsuz patlamış mısırdan tok tutan çok güzel atıştırmalık oluyormuş.yağsız nasıl yapılır bilmem sanırım makinası gerekli

canım,makinesi var,yağsız ve tuzsuz yapıyo ama tatsıztuzsuz oluyo bilesin:)
bir de mikrodalga için hazırlanmış mısır paketleri var diye biliyorum...paketi mikrodalgaya atıyosun anında patlamış mısırların hazır oluyor...

bir arkadas tencrede yapıyordu yagsız olarak ama dipleri yanıyordu.tencere mahfoluyordu.. istersen dene ama dibini alma..yanık yemek de saglıksız...

sen 58ı gördun coktan diye hatırlıyorum.bu ara düzenli beslen,reglın bıtınce 58i görceksın bence.. ben de regl sonrası görmüştüm.

evet tatlım gerçekten öyle.. Ben detoks sonrası 1 kere 58i gördüm.. Hemen üstüme alındım ama sona bir daha göremedim maalesef..

Madem öle diosun.. O zaman önümüzdeki pazatesiye 58 olma hedefi koyuyorum kendime.. Bakalım tutucak mı kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

daha 1 kilo var verilecekyerimseniben

aman aman hiçbirimiz 40 lı kilolara düşmesin derinim:olmaz:

tamam prenses öyle yaparımkaydirigubbakcemile3

incelendi...onaylandı...:)

bir de mikrodalga için hazırlanmış mısır paketleri var diye biliyorum...paketi mikrodalgaya atıyosun anında patlamış mısırların hazır oluyor...

Ablişimm hoşbuldukk... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

biraz önce tartıldım dün aynı saatlerde 57.5 gelmiştim bugün 57 geldim...bu işten hiç birşey anlamadım...fisfisfis hergün 500 gr.veriyor olamam herhalde...:bbo: bir de bugün regl olmuşum :çok üzgünüm:

derincim sen hergün tartılma bence anlık değişimler bile oluyo tartıda biliyosundur en güzeli haftada bir a.s.​

iftarda yediklerim
bir tabak çorba
üç yudum pide
yarım saat sonra 4 çay bardağı yeşil çay
(bunları da zor yedim:(çok zor bir gün geçirdim kızlar...akşamüzeri ensemden başlayan müthiş bir baş ağrısı perişan etti beni..küçük tansiyonum 11 e çıktı:(eşimden de iyi bir fırça yedim onu dinlemeyip de oruç tuttuğum için...galiba ben artık hiç oruç tutamıycammafoldumben)

Geçmiş olsun canım sağlık el vermiyosa tutma tabi yerimseniben​

yaaa yarını sabırsızlıklaa beklıyrm sanırım 50lerıı gorucemmmm

İnşallah hedefine ulaşırsın canım :1hug:

sahurda yiyeceklerım;
1 yumurtadan mantarlı yağsız omlet
çeyrek tahıllı esmer sımıt
1 kk peynır
domates-salatalık

çok mu?
250cal civarı tutar diye hesap ettım.

Bence güzel canım hatta yanına 1-2 meyve bile ekleyebilirsin​

kızlar banada yardım edın lutfen.kılo vermeyı o kadar cok ıstıyorumkı ama ne yapsam olmuyor.gecen yıl tam 2 ay nerdeyde ac gezdım dıyebılırım ve sadece 1 kılo verdım.neden olmuyor ben anlamıyorum.bana onerılerde bulunun hıcmı bısey yememem gerek bılmıyorum.27 yasındayım 1.65 boy ve 64 kıloyum.ve daha cocuk bıle yok kımbılır hamılelıkten sonra ne hale gelırım.yardııııımmmm....

RELAX hoşgeldin aramıza hepimizin ortak noktası kilo savaşı...
Valla bu işler aç gezmekle değilde düzenli ve dengeli beslenmeyle oluyo
benim sana önerim bi diyetisyen yardımı alman en doğrusu bu
ayrıca verilemeyecek bi kilonda yok vücut yapın nasıl bilemem
ama 7-8 kilo kadar sana yardımcı olabilir ....
Düzenli olarak yediklerini ve egzersizlerinide buraya yazarsan yardımcı oluruz tabiki​

Selam kızlarrr...

Vallahi dediğiniz gibi tadını çıkadım.. Çok güzeldi ama hayal gibi geldi geçti işte..

Bide reglim su an.. Anam bir kaşınıyo bir acıo.. Delirecemm.. Gittik nöbetçi eczaneden ilaç aldık da biraz rahatlar gibi oldum..Neyse.. Yarın normal hayatıma geri dönüyorum..

Lunam ve Margaritam canlarım ikinizin de geçmiş doomgünleri kutlu olsun.. İyi ki doğmuşsunuz ve iyiki varsınız.. Mutluluk sağlık ve huzu dolu nice seneler olsun işallah..

Ben sağlık sebeplerinden dolayı oruç tutamıyorum.. Tutanların orucunu allah kabul etsin..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hoşgelgin Flyyy
Geçmiş olsun canım akisliklere rağmen güzel geçmiştir umarım
3 kiloyuda takma verirsin taze onlar daha kaydirigubbakcemile3​

aslında şimdi düşündüm de 60-69 kilo grubundayız ama çoğumuz 50 li kilolardayız çok komik...40 lı kilolara da düşsek buradan ayrılmayız herhalde...:roflol:

Valla haklısın derincim ben 50 li kilolarda bile burdayım kaydirigubbakcemile3

regl oldum ve çok fena tatlı krizlerii ile boguştum babam sarelle almış gece tam yicektim olmaz dedim geri çekildim ama sahurda regl başlayınca engel olamadım kendime bide bişey sorucam hadta olunca 3kg ekleniomuş dogrumudur ki

Canım herkesin farklı tabi ama ben hiç o dönem tartılmadığım için bilmiyorum​

iftar mnümü yazayım;

1 kase yayla çorbası
yarım tabak kabak sote
yarım tabak garnitürlü,mantarlı,mısırlı,falanlı,filanlı soya soslu tavuk sote(göğüs etinden)
1 dl light ekmek
1 bardak light ayran

Güzel bi menü canım afiyet olsun... kaydirigubbakcemile3​

Evet canım öyleymiş.Ayrıca makinaya gerek yok ben tavada yağsız yapıyorum ve 1 su bardağı mısır 1 dilim ekmeğe eş değer yerimseniben​

sahur mönümü yazayım;

1kase çikolatalı nesfit ve 1 bardak light süt
1 adet elma

Bana biraz hafif geldi canım ya a.s​

Günaydın hepinize opuyorumnanaktan
Umarım oruçlar güzel gidiyodur malum ben tutamıyorum
Diyete ve spora devam hala herşey yokunda
öpüyorum hepinizi a.s.​

günaydın kızlar:1hug:a.s.

öncelikle

lunepiena margherita
geçmiş doğum gününüz kutlu olsun a.s.:1hug:

kızlar ramazanda nasıl rejıme devam edıyosunuz? annem sahurdada ıftardada borek yapıyor dayanamayıp yıyorum :) ıftardada sahurdada ne gelse hayır demıyorum :) 59 kıloya cıktım bile zaten coktandır rejımı bırakmıstım :D 64 ten 58 e ındım baktım gerısı gelmıyor pes edıp rejımı bıraktım :) sımdı yıne 64 olcam galıba :S bana oyle gıbı gelıyo ramazan sonunda 64 olurum herhalde daha bıde teyzemlere yengemlere babanneme ıftara gıtcez onlar gelcek baklavalarda gelıyor :P nasıl rejım yapabılırım kı ıyıkı 58 e ınmısım yoksa 70 kıloyu bulurdum ramazan sonunda :D

merhaba hanımlar bizim evde sahurda yemek iftarda kahvaltı ediliyor ya sahurdan sonrada direkt yatak bu biraz moralimi yitirmeme sebep gerçi dün sahurdan sonra hemen yatmadım hafif spor yaptım öyle yattım ve iftar yine kahvaltı ama bu sefer birde çikolata yedim biri beni paylasın ya:oklava:şimdi sirkeli suyumu içiyorum iftarla sahur arası uyumuyorum o zaman diliminde iki litre su içiyorum elma yiyorum ki açlıgımı bastırsında sahurda fazla yemeyeyim diye birde iftardan önce spor yaptım şu sopa heryerimi agrıttı babam tarafından engellenmeye çalışıyorum çırpı gibiymişim niye zayıflayacakmışım diyoraynı şekilde annemde eskiden çok iyiymişim şimdi çökmüşüm eskiden dedigi 75 kilo oldugum zamanları kastediyor
evet ya.ramazanla diyet yürümüyo.:( ben walk at home a bşaladım.gücüm yettiğince iftardan önce yapayım diyorum.fırsat bulursam.

1 EYLÜL GURUBUNUN GÜZELLERİİİİİİİ
iftar öncesi 56 kiloydum:lepi:
geriye kaldı 1 kilocuk!!! ve ben o 1 kiloyu 1 eylüle kadar işte böyle :teytey::teytey:veririm:))))))))))

kaydirigubbakcemile2 sana kilomu dayanır heyt bea delikafadulden
ben bir araba sopayı hakettim bugun;
gerçekten üzgünüm. beni de zabının yanında atın. :çok üzgünüm:

doğum günümün azizliğine uğradım. erkek arkadasımın yaptığı yemek ve pasta gibi jestleri reddedemedim.aksi takdirde büyük bir kabalık etmıs olacaktım. cok sevdıgım bir restoran bebek'e yenı bir şube açmış.oradan yer ayırtmıs canım benım doğumgünüm için.
iftarda yediklerim;
1 kase süzme mercimek çorbası
1 tane combo fajito(tavuk ve kırmızı etten bonfile tarzı dilimler,kremalı soslu değildi ama yağlıydı gercekten.)
yanında pilav,patates yerıne salata ve hafif mezeleri tercih ettim.2-3 kasık kadar onlardan
2-3 parca pide ve lavaş tarzı ekmekler

ve gecenın bombası beyaz çikolatalı ve çilekli kocaman bir dilim yaş pasta..gercekten büyük bir dilimdi.
58kg olmustum. simdı kac bılır kac kg oldum. :çok üzgünüm:

tatlım geçmiş doğum günün kutlu olsun.iyi yapmışsın yemekle.pişmanlık duyma bence.

%100 Düşünce Gücü benim o konuda ilk okuduğum kitaptı...gerçekten ben severek okumuştum beğeneceğini düşünüyorum...İçindeki Devi Uyandır ve Sınırsız Güç-Anthony Robbins'in bu kitapları da tavsiye ederim...bak işe girince zaman bulamayabilirsin zamanını iyi değerlendir birtanem ...kitaplardan daha iyi bir dost bulamazsın...
o kitabı annem almıştı yıllar önce.bende okuyayım dedim.beğenmedim.bana şunu yap bunu yap diyen kitapları hiç sevmiyorum nedense.:sinifsinif:

Selam kızlarrr...

hoşgeldin canım.:1hug:

:roflol::roflol:
öpüyorum hepinizi a.s.​

günaydın tatlım.

yanık yemeye bayılırım ama uzun zamandan beri yemiyorum.hele zamanında 72 kilo çıkmamın tek sebebi annemin lokantası vardı bir zamanlar orda koca tencerelerle pilav yaparlardı,dibi baya yanardı tabi, o dibini ben yerdim vıcık vıcık yağ içinde.nasıl midem kaldırıyormuş bilmiyorum.sanırım artık sağlıklı beslenmek yaşam tarzımız oluyor.düşünüyorumda nasıl 2.5 lahmacun yermişim.şimdi versen 1 taneyi yiyemem midem kaldırmaz

makinasını onun için alamam aplam ama mikrodalgada olanları duymuştum onu deneyebilirim

sahur mönümü yazayım;

1kase çikolatalı nesfit ve 1 bardak light süt
1 adet elma

ciciş ramazanı çok güzel değerlendiriyorsun iftarda sahurda çok hafif ve güzel şeyler yiyorsun.bence ramazanı istediğin kiloda kapatacaksın

Valla haklısın derincim ben 50 li kilolarda bile burdayım kaydirigubbakcemile3

Evet canım öyleymiş.Ayrıca makinaya gerek yok ben tavada yağsız yapıyorum ve 1 su bardağı mısır 1 dilim ekmeğe eş değer yerimseniben​

Bana biraz hafif geldi canım ya a.s​

tatlım sen teflonda mı yapıyorsun altı yanmıyor mu

öpüyorum hepinizi a.s.​

ben yarın başlıycam inşallah oruca allahın izniyle bakalım nasıl geçicek

GÜNAYDIN FISTIKLAR
bu arada aklıma geldi bu topicten ilk ben 50li kilolara ulaşıp ayrılmamıştım.ne güzel bi akım başlatmışım ya.yarımızdan fazlası 50li kilolara düştü ve hiçbirimiz ayrılmadık

bana da merhaba deyin o halde :))

ben de 1.63 boyda 60-61 kiloyum eskiden 50-53 arasında geziniyordum bir senede 7-8 kilo aldım ve bütün küfürlerim kendimle.. :olmaz: çünkü çok zor kilo verip alan biriyim metabolizma herhalde.

amaaa dün lahana diyetine başladım ayrıca yüzüyorum egzersizlerimi yapmaya çalışıyorum bisiklete biniyorum günde yarım saat falan, spor tek başına bir işe yaramıyordu bende iştahlı biriyim çünkü :utangac: ama bakalım şimdi yine 50ye düşebilecek miyim bugün gidip tartılayım evde tartı yok eczaneye gideceğim.

bana önerecekleriniz var mı bir de desteğinizi eksik etmeyin gaza getirin noluuurrr :D

ayrıcaaa kilo vermeye çalışan herkese Allah kolaylık versin ya valla zor!!!

offf hadi 50lerde olalım hadi hadi hadi bir an önce delikafadulden

Günaydın . . .

:kahve:

sabah 2 yemek kaşığı dolu dolu lor peyniri ve 1 su bardağı kayısılı form çayı 1 litreye yakında su içtim . . .

kararlıyım :1ninca: 50 lere karar verdim . . .

dün şopar belimi falan tuttu oh moh falan dedi sonradan ağazını aradım iisin falan dedi ama yok hissettim ben vermem gerek . . .
bende rahatsız oldum . . . :1ninca:

cicişim napıyon ?

tatlım sen teflonda mı yapıyorsun altı yanmıyor mu

Teflonda yapıyorum ama sürekli salla tencereyi canım o zaman yanmaz​

ben yarın başlıycam inşallah oruca allahın izniyle bakalım nasıl geçicek

Bende çarşamba başlarım herhalde vallahi bende napıcam bilmiyorum mirmirmirmir

Günaydın . . .

:kahve:

sabah 2 yemek kaşığı dolu dolu lor peyniri ve 1 su bardağı kayısılı form çayı 1 litreye yakında su içtim . . .

kararlıyım :1ninca: 50 lere karar verdim . . .

dün şopar belimi falan tuttu oh moh falan dedi sonradan ağazını aradım iisin falan dedi ama yok hissettim ben vermem gerek . . .
bende rahatsız oldum . . . :1ninca:

cicişim napıyon ?

Hadi sabunum ha gayret az kaldı :1hug:​

Back
X