- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
direk olarak ilişkinizi gözlemleme fırsatım olmadıgı için ancak tahmını yorumlar yapabilirim
bir şey söylücem ama üzülmek yoklmaz: bir erkek ben seni mutlu edemiyorum ayrılalım cart curt çekiyorsa ,çoktan bitirmiş kafasında,hatta başka projeleri bile olabılır.
yangına külle gitmek istemem ama söylemeden de edemedim.
sen benım dedıklerımı kulağına küpe yap,aklının bir köşesinde bulundur ama unutmakı onu tanuyan,o ilişkiyi sürdüren sensin. en doğru gözlemı sen yapar,en doğru kararı sen verırsın.sessizce bekle bakalım.bu bunalım dönem geçecek mi yoksa senden kopup gidecek mı.. sen de ona göre biçim verirsin hayatına..
bu arada ne zamandır berabersiniz?
en mantıklısı...
kıyamam sana.. iyi olmana sevindim.ben de sen gibiyimdir.. havadan nem kapar hasta ollurum.azıcık ayrılamam habitatımdan... mariziz demekki..
ben dünkü dogumgunumden sonra iyiyim biraz. oruc tutabılıyorum.şimdilik göçen bir tarafım yok.bakalım çabalıyorum. bu arada 58kg olmustum..hatta 57.8 ehüm ehüm.. ama dunkı pasta ve yemekten sonra kımbılır ne hale geldım.tartılmıycam işte.. ben 58kgyum ben 58kgyum ben 58 kgyum...
Tebrikler tatlım.. Bi günden bi öğünden bişey olmaz.. bencede 58 kilosun.. Valla benden önce 58 oldun helal yani...kaydirigubbakcemile5
canım benim dedım ya onu tanımadığım için net bir yorum yapamıyorum.nasıl bırı su an nasıl bir evreden geıyor? dısa dönük müyoksa cok mu içine kapanık??
bu ara ciddi sıkıntıları var ve senden gizliyor olabılır.evlilik için konustunuz mu hiç?
bence senın öğrenmen gereken senı hala sevıyor mu sevmıyor mu?seni önemseyip önemsemediğini net bir şekilde anlamalısın.iki senelikmiş yaklasık.. heraldekı onu iyi tanıyorsundur ve nasıl anlayacgını bılıyorsundur..
mesela benım erkek arkadasım hastalık konusunda cok hassastır .. azıcık uzun tartısma olsun hasta oluverırım ben :kedi: o da indirir yelkenlerı suya ,unutur ne olursa olsun..
senınkının de bu tarz bır zaafı olmalı,bunu sen bılıyorsundur, o noktadan girip onun duygularını net bir şekilde öğrenmeye bak.
ya biz senle bazı konularda çok benziyoruz ya.. Hayret vallahi... Şaşırıp kalıyorum bazen..:uhm:
flyy tatlım çok geçmiş olsun canım ya hassassın demekki canım
ben bugünde tutamadım yarında olmaz sanırım daha emin değilim salı tutarım ama bugün tutmuş kadar oldum kocam evde onun yanında yememek için aç kaldım.iftarı sabırsızlıkla bekliyorum
Saol kuzumm... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan