• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanada günaydııınnn talımmm :1hug: a.s. nasılsın​
sağol tatlım.oruç tutuyorum ya açım biras cokacimcoook gözümün önünde salatalar uçuyo.ben aç olunca canım hep salata çeker.sırnaşık şey

yanık yemeye bayılırım ama uzun zamandan beri yemiyorum.hele zamanında 72 kilo çıkmamın tek sebebi annemin lokantası vardı bir zamanlar orda koca tencerelerle pilav yaparlardı,dibi baya yanardı tabi, o dibini ben yerdim vıcık vıcık yağ içinde.nasıl midem kaldırıyormuş bilmiyorum.sanırım artık sağlıklı beslenmek yaşam tarzımız oluyor.düşünüyorumda nasıl 2.5 lahmacun yermişim.şimdi versen 1 taneyi yiyemem midem kaldırmaz

ciciş ramazanı çok güzel değerlendiriyorsun iftarda sahurda çok hafif ve güzel şeyler yiyorsun.bence ramazanı istediğin kiloda kapatacaksın

tatlım sen teflonda mı yapıyorsun altı yanmıyor mu

ben yarın başlıycam inşallah oruca allahın izniyle bakalım nasıl geçicek

GÜNAYDIN FISTIKLAR
bu arada aklıma geldi bu topicten ilk ben 50li kilolara ulaşıp ayrılmamıştım.ne güzel bi akım başlatmışım ya.yarımızdan fazlası 50li kilolara düştü ve hiçbirimiz ayrılmadık

yanık yeme tatlım.mideye zararı olur sanırım.sağlıklı beslenmeyi yaşamımıza iyice sokunca zaten aşırı kilo da almayız.mutlu mesut gayet fit bir şekilde yaşarız.kaydirigubbakcemile2 midende küçülmüş baya baksana.
oruçlular arasına senide bekliyoruz hadi bakalım.
bana da merhaba deyin o halde :))

ben de 1.63 boyda 60-61 kiloyum eskiden 50-53 arasında geziniyordum bir senede 7-8 kilo aldım ve bütün küfürlerim kendimle.. :olmaz: çünkü çok zor kilo verip alan biriyim metabolizma herhalde.

amaaa dün lahana diyetine başladım ayrıca yüzüyorum egzersizlerimi yapmaya çalışıyorum bisiklete biniyorum günde yarım saat falan, spor tek başına bir işe yaramıyordu bende iştahlı biriyim çünkü :utangac: ama bakalım şimdi yine 50ye düşebilecek miyim bugün gidip tartılayım evde tartı yok eczaneye gideceğim.

bana önerecekleriniz var mı bir de desteğinizi eksik etmeyin gaza getirin noluuurrr :D

ayrıcaaa kilo vermeye çalışan herkese Allah kolaylık versin ya valla zor!!!

offf hadi 50lerde olalım hadi hadi hadi bir an önce delikafadulden
merhaba canım hoşgeldin.a.s. verirsin sen bu azimle.çok bişide yok sende verilecek kilo olarak.kaydirigubbakcemile2 azıcık sabır,birazcık yediklerine dikkat etmek,az birazda hareket .işte bu.:sm_cool:

Günaydın . . .

:kahve:

sabah 2 yemek kaşığı dolu dolu lor peyniri ve 1 su bardağı kayısılı form çayı 1 litreye yakında su içtim . . .

kararlıyım :1ninca: 50 lere karar verdim . . .

dün şopar belimi falan tuttu oh moh falan dedi sonradan ağazını aradım iisin falan dedi ama yok hissettim ben vermem gerek . . .
bende rahatsız oldum . . . :1ninca:

cicişim napıyon ?

:asigim: oo cicimm .ilerleme var sizde.kız belinimi tutturuyon sen Çok üzgünüm çoook korkmuştur senden o yüzden iyisin demiştir.senin şoparın beli nasıl,onda varmı belinde filan yağ tabakaları.sende ona dersin zayıfla die.delikafadulden

benim sevgiliciğim bana aşkım baya fit görünüyosun dedi.sositososito ay nasıl havalara girdim.sonra ama bu göbüşü saymazsak dedi.:1ninca: napayım şimdi ben bu kozalağı:oklava:

Hadi sabunum ha gayret az kaldı :1hug:​

gülümmmm :asigim:

:asigim: oo cicimm .ilerleme var sizde.kız belinimi tutturuyon sen Çok üzgünüm çoook korkmuştur senden o yüzden iyisin demiştir.senin şoparın beli nasıl,onda varmı belinde filan yağ tabakaları.sende ona dersin zayıfla die.delikafadulden

benim sevgiliciğim bana aşkım baya fit görünüyosun dedi.sositososito ay nasıl havalara girdim.sonra ama bu göbüşü saymazsak dedi.:1ninca: napayım şimdi ben bu kozalağı:oklava:

dün eve bırakırkene fibuşum :kedi: omzuma attı elini diğerinide belime . . .

benim şopar tam şopar 1 gr yağ yok . . . olmamakla kalsa iyi baklava dilimli dilimli kas heryeri . . . :1rolleyes:

o göbüş muhabbeti bizde zaten sabit diyo göbüş diyo bana bakıyo bakıyo sengözlerimebaksanab göbüşüme hımmmm CADIARZU göbüş diyo . . .
dedim bende tepsi gibi hatun olmas lahmacun küreği gibi katır kutur hatun mu istiyosun didim dedi yokkkk benim hiç bi şikayetim yok ama içime sinmedi benim . . .

sağol tatlım.oruç tutuyorum ya açım biras cokacimcoook gözümün önünde salatalar uçuyo.ben aç olunca canım hep salata çeker.sırnaşık şey

canım yaa valla bende çarşamba başlıycam napcaz bilmiyorum....
Ayy ne iyiymiş senin benim tatlı çekerde valla süpermiş salata işi kaydirigubbakcemile3​

benim şopar tam şopar 1 gr yağ yok . . . olmamakla kalsa iyi baklava dilimli dilimli kas heryeri . . . :1rolleyes:

o göbüş muhabbeti bizde zaten sabit diyo göbüş diyo bana bakıyo bakıyo sengözlerimebaksanab göbüşüme hımmmm CADIARZU göbüş diyo . . .
dedim bende tepsi gibi hatun olmas lahmacun küreği gibi katır kutur hatun mu istiyosun didim dedi yokkkk benim hiç bi şikayetim yok ama içime sinmedi benim . . .

a.s. Sabunum ya bi resim eklede görüyüm şu göbüşünü çok merak
ettim çok mu abartı duruyo CADIARZU​

Kızlar bende öğle yemeği niyetine 260 kalorilik bi menü yaptım
ama doymadım tabi :1no2: neyse sonra küçük bi ara daha yaparım
akşamıda orta atllatırız artık:icecream:​

Ayy ne iyiymiş senin benim tatlı çekerde valla süpermiş salata işi kaydirigubbakcemile3​

hımmm, zabın ve şopara bakın hele..
bence kabalık etmemiş çocuk.. nazikçe,hem de cok nazikçe davranmıs..
hem şoparın kendisi baklava dilimliymiş.. adam haklı o zaman.. ama tabi sende gercekten göbiş varsa.. ben sende göbek olduguna inanmıyorum nedense kaydirigubbakcemile2

hımmm, zabın ve şopara bakın hele..
bence kabalık etmemiş çocuk.. nazikçe,hem de cok nazikçe davranmıs..
hem şoparın kendisi baklava dilimliymiş.. adam haklı o zaman.. ama tabi sende gercekten göbiş varsa.. ben sende göbek olduguna inanmıyorum nedense kaydirigubbakcemile2

akşama fotağraflandırayım o zaman kıslar benim göbeği bi masaya yatıralım bakalım . . .
benimde fotoğraflandırmadığım yer kalmadı saçımı bile biliyosunuz korktum sırada ne var acaba . . . kaydirigubbakcemile3:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

kabalık etmedi tabi canım takılıyo işte şopar göya . . .

2 . öğün menüm ;

2 domates 6 siyah zeytin 1 dilim köy ekmeği 1 yemek kaşığı lor peyniri az maynanoz . . .
1 şekerpare kurabiye .

akşama çorba düşünüyorum sadece . . . derinimin kabak çorpası . . . :asigim:
iyi gidiyorum di mi kıslar . . . :ecrin_bebek:

akşama fotağraflandırayım o zaman kıslar benim göbeği bi masaya yatıralım bakalım . . .
benimde fotoğraflandırmadığım yer kalmadı saçımı bile biliyosunuz korktum sırada ne var acaba . . . kaydirigubbakcemile3:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

2 . öğün menüm ;

2 domates 6 siyah zeytin 1 dilim köy ekmeği 1 yemek kaşığı lor peyniri az maynanoz . . .
1 şekerpare kurabiye .

her şey yolunda da .. şekerpare ne orda? :olmaz:

2 . öğün menüm ;

1 şekerpare kurabiye .

Yatıralım masaya senin göbeği bi sabunum ne alemde bakalım
Sabunum menü hafifte o şekerpare olayı ne şerbetsiz mi yedin şekerpareyi
onu mu kasdettin :uhm: yoksa tatlı mı :oklava:​

her şey yolunda da .. şekerpare ne orda? :olmaz:

Yatıralım masaya senin göbeği bi sabunum ne alemde bakalım
Sabunum menü hafifte o şekerpare olayı ne şerbetsiz mi yedin şekerpareyi
onu mu kasdettin :uhm: yoksa tatlı mı :oklava:​

kıslar beykök marka şekerpare var hem şekerpare yapılabilio hem kurabiye gibin yenebiliyo . . .

ben kurabiye gibi yedim 1 adet zaten kurabiye gibi yerim enfesssstir . . . :asigim:

yarın iftara gideceğiz şoparımınan ve arkadaşları kafile olunacak inşAllah rejimime zeval gelmez . . . :içelim:

kıslar beykök marka şekerpare var hem şekerpare yapılabilio hem kurabiye gibin yenebiliyo . . .

ben kurabiye gibi yedim 1 adet zaten kurabiye gibi yerim enfesssstir . . . :asigim:

yarın iftara gideceğiz şoparımınan ve arkadaşları kafile olunacak inşAllah rejimime zeval gelmez . . . :içelim:
,

Anladım Sabunum neyse canın sağolsun afiyet olsun a.s.​

Kızlar ben hala öğlen yediğim diyet bisküvi ve meyveyle duruyorum
valla oruç tutsam daha iyi çoookkk acıktım :sinifsinif: yanımda yemeğimi
getirmeyi unutursam böyle olur :mymeka:​

Son düzenleme:
24 Ağustos 2009

mavibenek1……………85kg……………..56kg………….55kg…………165cm
rumeysaa………………60kg……………..60kg………….?kg………….167cm
margherita...................76kg..................58kg..............53kg.............172cm
evlibarkli......................65kg..................53kg..............49kg.............168cm
lunapiena....................64kg..................54.5kg............54kg.............164cm
fibula...........................64kg..................59kg..............52kg.............160cm
elit28……………………61.5kg……………60kg………....55kg………...158cm
derin...........................65kg.............. ...57.5kg............53kg.............160cm

24 Ağustos 2009

margherita...................76kg................. .58kg..............53kg.............172cm
evlibarkli......................65kg.............. ....53kg..............49kg.............168cm
lunapiena....................64kg................. .54.5kg............54kg.............164cm
fibula...........................64kg............. .....59kg..............52kg.............160cm
elit28……………………61.5kg……………60kg………....55kg………...158c m
derin...........................65kg.............. ...57.5kg............53kg.............160cm
gulgulmez...................65 kg..................64kg..............61kg.............171cm

Kendimide ekledim kaydirigubbakcemile3​

merhaba canım hoşgeldin.a.s. verirsin sen bu azimle.çok bişide yok sende verilecek kilo olarak.kaydirigubbakcemile2 azıcık sabır,birazcık yediklerine dikkat etmek,az birazda hareket .işte bu.:sm_cool:

hoşbuldumm! evet öyle aşırıya kaçan bir şeyim yok gerçi bu gruptakilerin hiçbirinin yoktur ama insan hep dahasını istiyor işte neyse 2. günüm de bitmek üzere birazdan akşam yemeğimi de yiyeceğim :teytey: ama tartılamadım daha :1no2:

24 Ağustos 2009

margherita...................76kg................. .58kg..............53kg.............172cm
evlibarkli......................65kg.............. ....53kg..............49kg.............168cm
lunapiena....................64kg................. .54.5kg............54kg.............164cm
fibula...........................64kg............. .....59kg..............52kg.............160cm
elit28……………………61.5kg……………60kg………....55kg………...158c m
gulgulmez...................65 kg..................64kg..............61kg.............171cm

Kendimide ekledim kaydirigubbakcemile3​

bu ne güzel bir çizelge ya herkesi tebrik ederim valla :lepi: ben de girerim umarım bir an önce kilo vereyim de :utangac:

senağlama
canım benim dedım ya onu tanımadığım için net bir yorum yapamıyorum.nasıl bırı su an nasıl bir evreden geıyor? dısa dönük müyoksa cok mu içine kapanık??
bu ara ciddi sıkıntıları var ve senden gizliyor olabılır.evlilik için konustunuz mu hiç?
bence senın öğrenmen gereken senı hala sevıyor mu sevmıyor mu?seni önemseyip önemsemediğini net bir şekilde anlamalısın.iki senelikmiş yaklasık.. heraldekı onu iyi tanıyorsundur ve nasıl anlayacgını bılıyorsundur..

mesela benım erkek arkadasım hastalık konusunda cok hassastır .. azıcık uzun tartısma olsun hasta oluverırım ben :kedi: o da indirir yelkenlerı suya ,unutur ne olursa olsun..

senınkının de bu tarz bır zaafı olmalı,bunu sen bılıyorsundur, o noktadan girip onun duygularını net bir şekilde öğrenmeye bak.

evlilik konuştuk genelde pek yanaşmıyor evlilige ama ilişkimizin onuncu ayında bir gün öyle laf açıldı bende seninle evlenmem demiştim ona bir saat sonra falan herşey çok güzel giderse evlenmezmisin diye sormuştu geçen akşam sordum ciddi olarak(genelde şakaya vuruyorum) evlenseydik nasıl olurdu diye o da bana sevgili olmayı beceremiyoruz evliligi nasıl becericez dedi senağlamazaten dün sordum ayrılmak istiyormusun diye evet dedi ve bitti herşey bitti galiba bu arada ben reglim diye tartılmıyorum.zaten artık zayıfkamakta istemiyorum.benim için bir önemi kalmadı artık

bugün yediklerim
sabah pirinç lapası(baharatlı),çay
ara sütlü neskafe
ara 1 nektarin,1 armut
saat 4 pirinç lapası(yoğurtlu)
akşam sebzeli pirinç lapası
gece karpuz

Back
X