sağol tatlım.oruç tutuyorum ya açım biras cokacimcoook gözümün önünde salatalar uçuyo.ben aç olunca canım hep salata çeker.sırnaşık şeySanada günaydııınnn talımmm :1hug: a.s. nasılsın
yanık yemeye bayılırım ama uzun zamandan beri yemiyorum.hele zamanında 72 kilo çıkmamın tek sebebi annemin lokantası vardı bir zamanlar orda koca tencerelerle pilav yaparlardı,dibi baya yanardı tabi, o dibini ben yerdim vıcık vıcık yağ içinde.nasıl midem kaldırıyormuş bilmiyorum.sanırım artık sağlıklı beslenmek yaşam tarzımız oluyor.düşünüyorumda nasıl 2.5 lahmacun yermişim.şimdi versen 1 taneyi yiyemem midem kaldırmaz
ciciş ramazanı çok güzel değerlendiriyorsun iftarda sahurda çok hafif ve güzel şeyler yiyorsun.bence ramazanı istediğin kiloda kapatacaksın
tatlım sen teflonda mı yapıyorsun altı yanmıyor mu
ben yarın başlıycam inşallah oruca allahın izniyle bakalım nasıl geçicek
GÜNAYDIN FISTIKLAR
bu arada aklıma geldi bu topicten ilk ben 50li kilolara ulaşıp ayrılmamıştım.ne güzel bi akım başlatmışım ya.yarımızdan fazlası 50li kilolara düştü ve hiçbirimiz ayrılmadık
yanık yeme tatlım.mideye zararı olur sanırım.sağlıklı beslenmeyi yaşamımıza iyice sokunca zaten aşırı kilo da almayız.mutlu mesut gayet fit bir şekilde yaşarız.kaydirigubbakcemile2 midende küçülmüş baya baksana.
oruçlular arasına senide bekliyoruz hadi bakalım.
merhaba canım hoşgeldin.a.s. verirsin sen bu azimle.çok bişide yok sende verilecek kilo olarak.kaydirigubbakcemile2 azıcık sabır,birazcık yediklerine dikkat etmek,az birazda hareket .işte bu.:sm_cool:bana da merhaba deyin o halde :))
ben de 1.63 boyda 60-61 kiloyum eskiden 50-53 arasında geziniyordum bir senede 7-8 kilo aldım ve bütün küfürlerim kendimle..lmaz: çünkü çok zor kilo verip alan biriyim metabolizma herhalde.
amaaa dün lahana diyetine başladım ayrıca yüzüyorum egzersizlerimi yapmaya çalışıyorum bisiklete biniyorum günde yarım saat falan, spor tek başına bir işe yaramıyordu bende iştahlı biriyim çünküama bakalım şimdi yine 50ye düşebilecek miyim bugün gidip tartılayım evde tartı yok eczaneye gideceğim.
bana önerecekleriniz var mı bir de desteğinizi eksik etmeyin gaza getirin noluuurrr
ayrıcaaa kilo vermeye çalışan herkese Allah kolaylık versin ya valla zor!!!
offf hadi 50lerde olalım hadi hadi hadi bir an önce delikafadulden
Günaydın . . .
sabah 2 yemek kaşığı dolu dolu lor peyniri ve 1 su bardağı kayısılı form çayı 1 litreye yakında su içtim . . .
kararlıyım :1ninca: 50 lere karar verdim . . .
dün şopar belimi falan tuttu oh moh falan dedi sonradan ağazını aradım iisin falan dedi ama yok hissettim ben vermem gerek . . .
bende rahatsız oldum . . . :1ninca:
cicişim napıyon ?
:asigim: oo cicimm .ilerleme var sizde.kız belinimi tutturuyon sen Çok üzgünüm çoook korkmuştur senden o yüzden iyisin demiştir.senin şoparın beli nasıl,onda varmı belinde filan yağ tabakaları.sende ona dersin zayıfla die.delikafadulden
benim sevgiliciğim bana aşkım baya fit görünüyosun dedi.sositososito ay nasıl havalara girdim.sonra ama bu göbüşü saymazsak dedi.:1ninca: napayım şimdi ben bu kozalağı