öncelikle şunu bil ki:yaşadığın acı tamamen gerçek...
şu anda yapacağın şey acını sonuna kadar yaşamak!en dibe çökmedikçe yükselmek zor

yaşa ve tüket!..başka türlü başedemezsin aşk acısıyla

ama acını yaşarken kişiliğinden ödün verme canım..
biliyorum inanması zor gelecek şu anda sana ama inan bana geçecek...yaşadığın acının tek tedavisi ''zaman'':teselli:
bir dengesiz oldum zaten ben..bir şeyler yayında gitmiyor beslenmemde..haklsın ablacım..
rondo konusunda aradığım teknolojiyi bulamıcam galiba.. kenwoodun bir tane mutfak robotu var. narenciye sıkıyormus,dilimelyip,rende mende yapıyormus 300lıra fiyatı. ama benım narenciye sıkacağım zaten var..bir de rende yapmayan ama diğer herseyı yapan bir tefal rondo var. fiyatı 70lıra.. sanırım ikinciyi alıcam. bir rende için o kadar fiyat farkı sacma geldı.. bir de tezgahın üstüne karısıklıktan hoslanmıyrum.pratik olmalı hersey..
ben gene de biraz daha arastırayım..
tefal rondo kullanan varsa fikirlerini yazarsa memnun olurum.
sabah iki etiform ekmek,kk peynir,iki yemek kaşığı sos,çay
ara neskafe,10 tane badem
öğlen bir yumurta ve iki yumurta akıyla yapılmış omlet,bir dilim beyaz ekmek
ara iki salatalık
ara bir dilim karpuz
akşam bir çipura,bol patlıcan salata,bir çatal helva
güzel olmus bence.. zemuszemus
canım bu kk peynir nasıl oluyor ben bilmiyorum:kedi:
söylemişler ama bir de ben diyeyim
1 kibrit kutusu peynirdir kendileri yaklaşık 30gramdır.
kızlar, bana birazcık yardım eder misiniz bu arada?
lahana diyetim bittikten sonra da dikkat edeceğim yediklerime, ama daha önce diyet yapmadığım, kafama göre "az az sık sık" yiyeyim dediğim diyetlerimin hiçbiri işe yaramamıştı. sizi takip ede ede az çok bir şey kaptım ama bana vereceğiniz öğütlere de gerçekten ihtiyacım var, oruç da tutmadığım için düzenli bir beslenme planı yapmam gerekiyor sanırım. çünkü bu hızda kilo vermeye devam etmek istiyorum :sm_confused:
öğütlerinizi, önerilerinizi bekliyoruuum :enbuyukkk:
ablam ne güzel cevaplamıs .. bizi sıkı takıp et,bilinçlenirsin. hihoyyyt