- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
Karamsar görünmüyorum ya gercekten karamsarim ne yapsam ne etsem bogazim durmuyo mafoldumben
Hicbir kiyafetim olmuyo hala hamileyken giydigim pantolonumu giyiyorum
Hergün oglumu alip tempolu yürüyüse cikiyorum abur cubur yemiyorum ama görenler yinemi hamilesin der gibi bakiyorlar insan icine bile cikmak istemiyorum artik.
durumum cok vahim yani mafoldumben
olmaz ama..
sonuçta bizim elimizde bu iş.. keşke şu hayatta herşey kılo vermek kadar kolay olsa.. azar azar azaltmayı kalori hesabı yapmayı denesen ya da öncelikle sağlıklı beslenmeliyim desen o sekılde bir besin programı olustursan mesela.. hayatından katı yağları çıkarsan zyetınyagını koysan onun yerıne ve 1kg sebze yemeğine 2 kasık zeytın yagı koyarak yapsan yemeklerini, etlerı yagsız alsan kasaptan ve ızgara yapsan,pilav ve makarnayı kepekli tüketsen, hamurişine azıcık veda etsen tatlı olarak da esmer şekerle, yagsız sütle hazırlasan tatlılarını.. bu arada süt grbunu yagsz tüketsen tamamen.. baslangıc ıcın yeter bence.. mıktar kısıtlaması yapma kendıne baslangıcta.. önce miden terbıye edılsın. gunde 1 saat de yürüsen.. muhakkak fark görürsün tartıda..
zaten uzun hedeflerde birden diyete gırmek yerıne yavaş yavaş diyete başlaman daha mantıklı.. kılo vermeyi daim kılmak ve güçleştirmemek için.
hadi başarılar..
Son düzenleme: