• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese hayırlı sabahlar ben hala bişey yemedim hiç bişey istemiyor canım ama yemekte zorundayım tabi emzirdiğim için ileri gitmemek kaydıyla bu günden itibaren başladım diyete bana şans dileyin arkadaşlar...ha birde termal sauna şort aldım onuda giymeye başladım umarım incelmeme faydası olur.

kahvaltını çok geçe bırakmamaya çalıs canım çünkü metabolizma calısmıyor o zaman. canın hiç istemiyorsa bile 1 adet meyve ye.. 1-2 saat sonra kahvaltını yap..
hem kahvaltı yapmazsan o günün aksam saatlerınde şiddetli bir gözü dönmüşlük yaşıyor insan..

haklısın dikkate alacam sabah kalkınca ilk işim 1-2 bardak su içmek oluyor artık onu elma sirkeli su yapacam.tavsiyelerinizi bekliyorum yalnız bu diyet yapılmıyor sizlerle beraber olunca eminim faydası olcaktır.

ablam benim.. bensiz de duramazmışşş...

bak bak 2 gun kaybolduk ortalıktan hemen dedikodu hemen dedikodu kaydirigubbakcemile3

canım benım oğluşunla ilgili yazışmışsınız ablamla.. hepsini okudum.. ana oğul çok eğlencelisiniz maşAllah.... sen de titiz bir annenin kaygısını görüyorum ben.. zaten testi de başarıyla geçmiş.. annesini biliyoruz zeka küpü.. e bu anneyi seçebildiğine göre babanın da aşağı kalır yanı yoktur heralde.. o zaman endişelenecek bir şey yoktur bence..
başarılı bir eğitim yaşamı diliyorum ufaklığa... opuyorumnanaktan

ben de iyi gitmiyorum.. sporum ara ara yürüyüşlerden ibaret.. sabah 7 km yürüdüm.egzersiz yapamıyorum ama.. sanki karnım yumuşadı bile biraz.bugun daha yapamıcam.yarından itibaren tam gaz spor diyorum ben.. hafatsonu oruç tuttum. ama cok kacırmadım.
59 olmusum sabah.. yarım kg gıttı.. bayrama kadar , hani 15gun önce gördüğüm 58i görsem süper olcak... opuyorumnanaktan
bir de azıcık az mı yiyorsun acaba sen.. az yemekte duraklatıyor.. bir de canım genelde karbonhidrat ağırlıklı takılıyorsun sanırım.. azıcık kuru baklagiller ekle bence.. et yesek de onun yerini tutmuyor.. barbunya,mercimek,nohut tüketmeye calıs bu hafta.. kuru fasulye cok sekerimsi.. onu cok tavsıye etmıyorum o yüzden.. biraz da böyle dene bakalım.. hatta iş yerıne bir bardak haslanmıs baklagil, yıkanıp doğranmıs marul,domates,salatalık götürüp salata gibi tüketmeyi deneyebılırsın. ben ne zaman kg veremıyorum desem aklıma gelyor baklagil tüketmemısım diyorum. tükettiğim vakıt tartıda fark edıyor.. istersen dene bakalım..

canım doğru haklısın.. Yarın 1 günlüğüne yine şu ayranlı detoksumu yapsam acaba?? Evde hazır haşlanmış nohutta var.. Yoo direk senin dediğin çok mantıklı.. Nohuta domates salatalık doğra işe getir dimi.. Çok mantuhlu.. Saol canım yaa.. Aklıma hiç gelmemişti..

Bugün öylen için light sandviç ekmeğine 2 dilim hellim, 1 dilim hindi füme ve domatesle sandviç hazırladım onu yicem.. Akşamada dediğin gibi nohut yada kepekli pirinç yiyebilirim.. Güzell..

Bu arada canım sana ne sorucam.. Senin bu pilates hareketin var ya iç bacaklar için.. Onu ne kadar tekrarlıyorsun.. Ben 3 kere 20 ye kadar sayıyorum.. Callaneticsin sonuna ekledim.. İyi geliyor.

günaydın kızlar.

Günaydın canım

haklısın dikkate alacam sabah kalkınca ilk işim 1-2 bardak su içmek oluyor artık onu elma sirkeli su yapacam.tavsiyelerinizi bekliyorum yalnız bu diyet yapılmıyor sizlerle beraber olunca eminim faydası olcaktır.

kesinlikle faydası olucaktır.. Ben hayatımca ilk defa aylardır diyet yapıyorum ve hala azimle yapmaya devam ediyorum..:enbuyukkk:

günaydın kızlar.
boungiorne fibuşşş..

canım doğru haklısın.. Yarın 1 günlüğüne yine şu ayranlı detoksumu yapsam acaba?? Evde hazır haşlanmış nohutta var.. Yoo direk senin dediğin çok mantıklı.. Nohuta domates salatalık doğra işe getir dimi.. Çok mantuhlu.. Saol canım yaa.. Aklıma hiç gelmemişti..

Bugün öylen için light sandviç ekmeğine 2 dilim hellim, 1 dilim hindi füme ve domatesle sandviç hazırladım onu yicem.. Akşamada dediğin gibi nohut yada kepekli pirinç yiyebilirim.. Güzell..

Bu arada canım sana ne sorucam.. Senin bu pilates hareketin var ya iç bacaklar için.. Onu ne kadar tekrarlıyorsun.. Ben 3 kere 20 ye kadar sayıyorum.. Callaneticsin sonuna ekledim.. İyi geliyor.

Günaydın canım

ben de aynen o kadar yapıyorum.. mutlaka faydası oluyor ben 10 gun falan düzenli yaptım faydasını gördüm. bi tane daha var anlatmıstım sana ama anlamadım dedın.. o lastikle yapılıyor.. bir daha deneyelim. yere yatıyorsun ayaklarını havaya kaldır.topuklarını havada birleştir ama ayak uçların birbirine bakmasın. ayakların üçgen gibi olcak yani. lastıiği gecir ayagına iki ucun elinde olsun, ayaklarını karnına çek , havaya uzat gene..yaparken titrediğini görceksın yoksa titremesse hareketi anlamamıssın demektır.
ama bu da diz ile basen arası iç bölge için.. basen için bulamadım henüz :gitme:

boungiorne fibuşşş..

ben de aynen o kadar yapıyorum.. mutlaka faydası oluyor ben 10 gun falan düzenli yaptım faydasını gördüm. bi tane daha var anlatmıstım sana ama anlamadım dedın.. o lastikle yapılıyor.. bir daha deneyelim. yere yatıyorsun ayaklarını havaya kaldır.topuklarını havada birleştir ama ayak uçların birbirine bakmasın. ayakların üçgen gibi olcak yani. lastıiği gecir ayagına iki ucun elinde olsun, ayaklarını karnına çek , havaya uzat gene..yaparken titrediğini görceksın yoksa titremesse hareketi anlamamıssın demektır.
ama bu da diz ile basen arası iç bölge için.. basen için bulamadım henüz :gitme:

hmm anladım galba.. Dur bu akşam onu da ekliyeyim bakiim.. Anlamışmıyım.. Titrekliğe göre haber veririm sana.. :)))

Bu arada Slim in 6 diye bişey buldum.. Bacakları inanılmaz çalıştırıo.. 2 gündür yapıyorum.. Bacaklarım kuvvetli sanırdım ama 2 gündür deli gibi ağrıyorlar.. Bacak ve basen.. Çok güzel çalıştırıo.. Sana bi ara gönderiim bir bak.. Hatta özelden linkini gönderiyorum şimdi..

kesinlikle faydası olucaktır.. Ben hayatımca ilk defa aylardır diyet yapıyorum ve hala azimle yapmaya devam ediyorum..:enbuyukkk:

bende buraya girdiğimden beri yapıyorum diyet.hayatımdaki ilk diyetim.:)çok mutluyum ama siz varsınız çünkü bu diyette.kaydirigubbakcemile2

boungiorne fibuşşş..

tatlım iç bacak için olan nasıl bişi.bende sanki iki bacak var gibi.baldırlar filan bıngıl bıngıl ya mafoldumben

hmm anladım galba.. Dur bu akşam onu da ekliyeyim bakiim.. Anlamışmıyım.. Titrekliğe göre haber veririm sana.. :)))

Bu arada Slim in 6 diye bişey buldum.. Bacakları inanılmaz çalıştırıo.. 2 gündür yapıyorum.. Bacaklarım kuvvetli sanırdım ama 2 gündür deli gibi ağrıyorlar.. Bacak ve basen.. Çok güzel çalıştırıo.. Sana bi ara gönderiim bir bak.. Hatta özelden linkini gönderiyorum şimdi..

datlum tam bende onu soracaktım.bi ara slim 6 yazdın bende o diğer ortak forumumuza baktım.indirdim başlangıcını.nasıl kolaymı egzersizler? ramazanda yapılacak gibi mi ? çok yoruluyorum malum.karın ,bacak egzersiz şart oralar için.

kızlar benim tartı bozuldu heralde.kocaman göbeğim çıktı ama tartı 57 gösteriyo iftardan önce.iftardan sonra 58.ama göbüşüm çok büyümüş gibi duruyo.kilo almışım gibi geliyo.gelinlikçide kilo almışsın dedi.gelinliğim bitti bu arada:)ama terzi kilon böyle dğeişirse sürekli bir tedbir almalı dedi.son 1 gün kalaya kadar fermuar kısmına makina çekmeyecekmiş.eğer kilo alırsam veya verirsem ona göre makina dikişi yapacakmış.çok az kaldı.iyice arttı heyecan.delikafadulden.cumartesi beyaz eşyalarım geldi.bugün mobilyalarım gelmiş.aşkım başlarında montajını yapıyorlar.bende orda olmak ,evime gitmek istiyorum işten izin alamadım.akşamı nasıl edeceğimmafoldumbendelikafadulden

tesekkür ederımcanım. indircem bir ara da üstüne virüs,virüs yazıyor ..nasıl yanni??

bende buraya girdiğimden beri yapıyorum diyet.hayatımdaki ilk diyetim.:)çok mutluyum ama siz varsınız çünkü bu diyette.kaydirigubbakcemile2

tatlım iç bacak için olan nasıl bişi.bende sanki iki bacak var gibi.baldırlar filan bıngıl bıngıl ya mafoldumben

datlum tam bende onu soracaktım.bi ara slim 6 yazdın bende o diğer ortak forumumuza baktım.indirdim başlangıcını.nasıl kolaymı egzersizler? ramazanda yapılacak gibi mi ? çok yoruluyorum malum.karın ,bacak egzersiz şart oralar için.

kızlar benim tartı bozuldu heralde.kocaman göbeğim çıktı ama tartı 57 gösteriyo iftardan önce.iftardan sonra 58.ama göbüşüm çok büyümüş gibi duruyo.kilo almışım gibi geliyo.gelinlikçide kilo almışsın dedi.gelinliğim bitti bu arada:)ama terzi kilon böyle dğeişirse sürekli bir tedbir almalı dedi.son 1 gün kalaya kadar fermuar kısmına makina çekmeyecekmiş.eğer kilo alırsam veya verirsem ona göre makina dikişi yapacakmış.çok az kaldı.iyice arttı heyecan.delikafadulden.cumartesi beyaz eşyalarım geldi.bugün mobilyalarım gelmiş.aşkım başlarında montajını yapıyorlar.bende orda olmak ,evime gitmek istiyorum işten izin alamadım.akşamı nasıl edeceğimmafoldumbendelikafadulden
yere yatıyorsun , bacaklarını havaya kaldırıyosun, apış arana pilates topunu koyuyorsun. sıkıyosun topunu iç bacak kaslarınla..20 kez yapabılırsın baslangıc için

ayy çok heycanlı gerçekten ne güzel ya maşallah..:nazar:

Allah mutluluğunuzu hep daim etsin işallah canım..:Saruboceq:

Slim in 6 aslında çok yorucu acaip çalıştırıyo ama ben sevdim.. Baya bi etkili gibi.. Bütün bacaklarım 2 gündür deli gibi ağrıyo valla..-tatlicadiarzu-

tesekkür ederımcanım. indircem bir ara da üstüne virüs,virüs yazıyor ..nasıl yanni??

yere yatıyorsun , bacaklarını havaya kaldırıyosun, apış arana pilates topunu koyuyorsun. sıkıyosun topunu iç bacak kaslarınla..20 kez yapabılırsın baslangıc için

nasıl virüs yazıyo ya..alla alla..:uhm:

Neyse sur ben sana göndericem.. Mail yoluyla gönderiyorum ok?

sahurda sadece elma ve su yedım hıc bır sey almadı mıdem dun gece dondurma yemıstım onuda kesıcem artıkızlar ya verırımdımı:)

canım çok az yersen veremezsin.. Sahur da sadece elma çok az.. Bütün gün aç kalıcaksın sonuçta.. Ben oruç tutmadığım için pek tavsiye veremem ama oruç tutan arkadaşları takip et.. Onlardan fikir alabilirsin..

Aramızda en güzel beslenenlerden birisi Margharitadır.. Onun geçmiş mesajlarına göz atabilirsin canım..

kızlar acil yardm istiorum.64te takldm kaldım ya:( 55 olmak istiorum 170 boyum ayrıca.
bana örnek diyet listesi yazabilir misinz??ama denenmiş we işe yaramş bi liste istiorum kilolarımdan çok bıktımmm:çok üzgünüm:

canım bende senin gibi 170 cm boyunda 64 kiloyum ama ben gayet zayıfım ...bence sende gayet hoş görünüyorsundur. o ideal kilo hesapları çok abartılı geliyor bana oradaki çıkan sonuçlarda ki gibi olmak 170 boyunda normal standartlarda yaşayanlar için fazla abartı geliyor bana ...vucut direncin düşer gibi geliyor bana sadece nacizhane fikrim yanlış anlaşılmasın...kaydirigubbakcemile2

sağlıkla sevgiyle hoşçakal

canım çok az yersen veremezsin.. Sahur da sadece elma çok az.. Bütün gün aç kalıcaksın sonuçta.. Ben oruç tutmadığım için pek tavsiye veremem ama oruç tutan arkadaşları takip et.. Onlardan fikir alabilirsin..

Aramızda en güzel beslenenlerden birisi Margharitadır.. Onun geçmiş mesajlarına göz atabilirsin canım..

ama kendım ısteyerek yemıyor degılım mıdem almıyor o yusden ve butun gun tutuyor benı tamam mesajlarına bakarım margharıta nın sagol

ama kendım ısteyerek yemıyor degılım mıdem almıyor o yusden ve butun gun tutuyor benı tamam mesajlarına bakarım margharıta nın sagol

canım haklısın öyle iştahsız zamanlar oluyor.. Bu gibi zamanlarda azına hiç olmazsa 1-2 galeta atabilirsin.. Maksat metabolizma durmasın..

ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum dün yediklerimi yazayım.

sabah nesfit- yağsız süt

arada acıkınca salatalık yedim bir tane.

öğlen 2 tane köfte, salata yedim.

akşam da sıfır yağlı makarna ve yoğurt yedim. tatlıya falan dönüp bakamadım bile :umursamaz:

çok su içmem lazım ama içemiyorum yaa. kendimi zorlayınca da suyun garip bi tadı varmış gibi geliyor. size de öyle oluyor mu? 100 gr daha vermişim. 63.7 oldum.

Back
X