ablam benim.. bensiz de duramazmışşş...
bak bak 2 gun kaybolduk ortalıktan hemen dedikodu hemen dedikodu kaydirigubbakcemile3
canım benım oğluşunla ilgili yazışmışsınız ablamla.. hepsini okudum.. ana oğul çok eğlencelisiniz maşAllah.... sen de titiz bir annenin kaygısını görüyorum ben.. zaten testi de başarıyla geçmiş.. annesini biliyoruz zeka küpü.. e bu anneyi seçebildiğine göre babanın da aşağı kalır yanı yoktur heralde.. o zaman endişelenecek bir şey yoktur bence..
başarılı bir eğitim yaşamı diliyorum ufaklığa... opuyorumnanaktan
ben de iyi gitmiyorum.. sporum ara ara yürüyüşlerden ibaret.. sabah 7 km yürüdüm.egzersiz yapamıyorum ama.. sanki karnım yumuşadı bile biraz.bugun daha yapamıcam.yarından itibaren tam gaz spor diyorum ben.. hafatsonu oruç tuttum. ama cok kacırmadım.
59 olmusum sabah.. yarım kg gıttı.. bayrama kadar , hani 15gun önce gördüğüm 58i görsem süper olcak... opuyorumnanaktan
bir de azıcık az mı yiyorsun acaba sen.. az yemekte duraklatıyor.. bir de canım genelde karbonhidrat ağırlıklı takılıyorsun sanırım.. azıcık kuru baklagiller ekle bence.. et yesek de onun yerini tutmuyor.. barbunya,mercimek,nohut tüketmeye calıs bu hafta.. kuru fasulye cok sekerimsi.. onu cok tavsıye etmıyorum o yüzden.. biraz da böyle dene bakalım.. hatta iş yerıne bir bardak haslanmıs baklagil, yıkanıp doğranmıs marul,domates,salatalık götürüp salata gibi tüketmeyi deneyebılırsın. ben ne zaman kg veremıyorum desem aklıma gelyor baklagil tüketmemısım diyorum. tükettiğim vakıt tartıda fark edıyor.. istersen dene bakalım..