• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewetttttttt dustummmm sabahın 7 sınde tartı basındaydı bu suskunseker ve yıneee:) 67 kusuru gordumm:)hemde regl olamama ragmen ayhhh bu bana moral oldu yapısıcamm daha cok cokkkkk mutluyum sekerlerrrrrr hepınızı sevıyorum 62 olana kadar durmak yokkkkkkkkk:)

dilek_02.gif

Son düzenleme:
günaydın herkeseeeee
margaritacın o liste için teşekkürler ne yediğimizin farkına varırız.
bu gün kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
çok az beyaz peynir
1 siyah 1 yeşil zeytin
2 dilim lıght ekmek
2 bardak az şekerli çay

kızlar fibuşun nikahı bugün müydü?ben mi yanlış hatırlıyorum?
önce balbadem esrayı gelin ettik,şimdi de fibulamı:)eveeeet...sıradakiler....:)))))))))))))

:))a.s.a.s. teşekkürler ablacığım.şu saat itibariyle tam bir günlük evli olmuş oluyorum.delikafadulden
buyrun nikah şekerlerim..gece 3 e kadar bunları yerleştirdim.24 tane yaptım bunlardan.malzemelerini alıp kendim yaptım.100 den az olmuyormuş nikah şekerleri:1ninca:
nikahekerim1.jpg

dün çok heyecanlıydım.nikah bana göre çok kısa sürdü.:utangac: bişi anlayamadım.bidaha bi daha olsun istedim.inşallah düğünümüzde kazasız belasız olur biter.:asigim:

evlenen arkadaşım Allah mutlu mesut etsin canım şugünler çok güzel çok heyecan vericidir doya doya yaşa tadını çıkart.gerçi insan birbirini sevip saydıkça inan hergünün her geçen ayın zaten cici geçiyor...nikah olayı evt çok kısa sürüyor insan bişey anlamıyor ben o yüzden evlendikten 3 ay sonra birde düğün yaptım oh canıma deysin 2 kez gelinlik giydim yani,tavsiye ederim değişik oluyor..

sımdı bır elma bır domates 2 kuru kayısı azıcık beyaz peynır bır yumurta uzum arada da cubuk kraker yıcem kızlarr oglen corba salata yogurt aksamda aynen sabah yuruyuse cıktım ve egzersız yaptım hadı hayırlısı

nayırrrrrrrrr,nolamazzzzzzzzz büyük umutlarla çıktığım tartı beni yine 68 gösterdi.oysa %100 kilo verdim düşüncesiyle çıkmıştım yaaa.hep yerimde sayıyorum .sanırım tartı benimle maytap geçiyor:delphin:ama ben mi inat o mu görcesss.

çok iyi anlıyorum seni.. bende de var o durum.. etrafımdaki herkes stop! bayragını çekti. ama ben biraz daha diyorum cunku azıcık yesem alıyorum.. ağırdan ağırdan vereyim diyorum..daha ne bir hedef belırlemedım 55kg olunca belirliycem. hani manken gibi manken gibi deriz ya hep.. gecenlerde 5-6tane manken gördüm. metronun girişinde abartmıyorum bacakları kolum gbiydi,kaldı ki bende de kollar taşşş mübarek buna rağmen yani.. mesela adriana lima'nın fiziğini çok beğenirim.kız 32 bedenmiş ya.. zayıf olmanın alt sınırı yok sanki..
spor meselesine gelince; ben ezelden beri düşkünümdür spora ama eğitim sisteminin zorluğu( ben birazcık inek bir öğrenciydim) asla tam düzenli yaptırmadı bana.. ama ortaokulda 4 yıl futbol oynadım.(sınıfta kalmadım benım ortaokulum gercekten 4 yıldı delikafaduldendelikafadulden ) üniversitede 3 yıl tenis oynadım. istanbulda partnerli sporlar için düzen kuramadım henüz.bir de bana terapi gibi geliyor,öyle rahatlıyorumki spor yaparken, bazen gözlerim nemli çıktığım oluyor kosu bandına ama 15dk ısındıktan sonra sorunu bile unutuyorum sanki..o derece yani.. insnlar alkole,sigaraya sarar ya ben spora sarıyorum. sporcu genim var birde.. babam bir dönem profesyonel voleybolcuydu :CüvCüv:
diyet yapsın yapmasın herkese tavisye ederım. spor gibisi yok..

Derler ya ağaç yaşken eğilir diye.Sen bu işe baya erken başlamışsın ve o alışkanlıkla şimdi de spor yapamadan duramıyorsun anladığım kadarı ile...Eee ailede de sporcu olunca....

Ne güzel ya,ben de yüzmeyi çok seviyorum ve malum omurlarım,belim sorunlu.Bana çok faydası olacağına eminim yüzmenin..Başlayacağım ben de bir an önce .Yaş ilerledikçe insan daha fazla farkına varıyor spor yapmanın önemine...

tşk ederim lunepiena.aslında şişman falan gözükmüyorum.doğumlardanda hiç deformasyon kalmadı.(9 ay günde 3 defa pehlivanlar gibi yağlandım:)))göbiş de yok.derdin ne diyeceksin.belimdeki can simitlerim:kızgın:beni deli ediyor.can simitlerim olmasa incecik görüneceğim ama sakız gibi yapıştı üstüme.bölgesel egzersiz falan hiç bir şey kar etmiyor.sadece 60 veya 58 e inersem gidiyor bu arsız yağlar.neyse yaz gitti artık bari kışa zayıf girelim dimi.bende aşırı kansızlık var.ve bu yüzden halsizlik ve tansiyon düşüklüğü had safhada.birde hipoglidemi tuz biber oluyor.kondüsyon bisikleti bana bakıyor ben ona.bari günde yarım saat çevirsem katı diyete bile gerek kalmayacak ama bu halsizlik beni bitiriyor.birde tatlı krizlerim .beni öyle meyve kuruları kesmiyor kızlar adam gibi tatlı yemek istiyorum sürekli.şu tatlı düşkünlüğüm olmasa bu can simitlerimde olmıcaktı .her şeyin doğrusunu biliyorum ama icraata dökemiyorum.ne kadar iradesizmişim ben ya offf.şu beslenme şeklini yaşam şekli haline getiremedim.diyete girince aç kalma moduna giriyorum.aç aç günü geçir,günün sonunda tatlıya yumul.her gün söz veriyorum yarım yamalak tutuyorum.neyse burada sizinde tecrübelerinizden faydalanarak biraz kendimi düzene sokacağıma inanıyorum.belki sizden utanırımda biraz dikkat ederim.bu topikte en sona ben kalırım heralde bu kafayla.neyse kafanızı şişirdim.

Bu simitler ya genetik ya da şu düşük bel pantlonların eseri genellikle..Ama egzersiz işe yaramıyor deme,mutlaka işe yarar.Hem kilo verip hem de egzersiz yaparsan bence daha da iyi sonuç alırsın...

LUNACANIIIIIIIIIIIIIM....
aklım sende:(bir ses ver bitanem...

Canımın içi buradayımmm...Özeline bakmışsındır herhalde bir tanemm...opuyorumnanaktan

1.70 boyundayım.. 66 kilodayım .. kader arkadaşlarım bana da bi çaree
56325131lc8.gif
10 kilo falan vermem lazım.. nasıl olacak bu ? mafoldumben

Ben başardım(ki burada daha fazla kilo veren arkadaşlar var) eminim kararlı olursan sen de başarabilirsin...

Canım seni burada görmek ne kadar güzel...Ne güze bir günaydındı o...Sana günaydın,iyi hafta sonları dilerim...opuyorumnanaktan

:))a.s.a.s. teşekkürler ablacığım.şu saat itibariyle tam bir günlük evli olmuş oluyorum.delikafadulden
buyrun nikah şekerlerim..gece 3 e kadar bunları yerleştirdim.24 tane yaptım bunlardan.malzemelerini alıp kendim yaptım.100 den az olmuyormuş nikah şekerleri:1ninca:
nikahekerim1.jpg

dün çok heyecanlıydım.nikah bana göre çok kısa sürdü.:utangac: bişi anlayamadım.bidaha bi daha olsun istedim.inşallah düğünümüzde kazasız belasız olur biter.:asigim:

Kutlarım canım,Allah mutlu mesut etsin...a.s.
Bu arada nikah şekerlerin çok şirinnnn olmuş.Evliliğiniz de bu şekerler kadar tatlı olur iyişallah..opuyorumnanaktan

nikahekerim1.jpg

canımm fibuşum ne şirin olmuş şekerlerin
allah mutluluğunu hiiiiçççç bozmasın :nazar:

Canım seni burada görmek ne kadar güzel...Ne güze bir günaydındı o...Sana günaydın,iyi hafta sonları dilerim...opuyorumnanaktan

canıımmm özledim burayı bi bakem dedim işte seni öpüyorum sanada güzel haftasonları opuyorumnanaktan​

nikahekerim1.jpg

çok tebrikler fıstık.. sende katıldın evliler kervanına demek.. eh seneye bu sıralarda bebicik de kucaklarız biz :)
topitopları görünce çok şaşrdım ama değişik olmuş,şirin olmuş...ben beğendim..
öpüyorum..
Derler ya ağaç yaşken eğilir diye.Sen bu işe baya erken başlamışsın ve o alışkanlıkla şimdi de spor yapamadan duramıyorsun anladığım kadarı ile...Eee ailede de sporcu olunca....

Ne güzel ya,ben de yüzmeyi çok seviyorum ve malum omurlarım,belim sorunlu.Bana çok faydası olacağına eminim yüzmenin..Başlayacağım ben de bir an önce .Yaş ilerledikçe insan daha fazla farkına varıyor spor yapmanın önemine...

Bu simitler ya genetik ya da şu düşük bel pantlonların eseri genellikle..Ama egzersiz işe yaramıyor deme,mutlaka işe yarar.Hem kilo verip hem de egzersiz yaparsan bence daha da iyi sonuç alırsın...

Canımın içi buradayımmm...Özeline bakmışsındır herhalde bir tanemm...opuyorumnanaktan

Ben başardım(ki burada daha fazla kilo veren arkadaşlar var) eminim kararlı olursan sen de başarabilirsin...

Kutlarım canım,Allah mutlu mesut etsin...a.s.
Bu arada nikah şekerlerin çok şirinnnn olmuş.Evliliğiniz de bu şekerler kadar tatlı olur iyişallah..opuyorumnanaktan

sana katılıorum lunacım, yandakı sımıtler gidiyor. benım o kadar fazlaydıki o bölgem basenimden büyüktü,bıngıl bıngıldı.. hepsi düşük bel kot gıymekten oluyor..neyseki şimdi kemik geliyor elime o bölgede.. sıkı bir egzersiz ve diyet takibi ile gidiyor..

kızlar fibuşun nikahı bugün müydü?ben mi yanlış hatırlıyorum?
önce balbadem esrayı gelin ettik,şimdi de fibulamı:)eveeeet...sıradakiler....:)))))))))))))

bu arada ZABIN nerde???
yoksa şoparıynan yakışıklı pideleri götürmeye devam mı ediyodelikafadulden

ablacığım evlilik deyince geldim di mi aklına canım kıralıçam ramazanda ara verdim ben malum bahsetmiştim önceden çok uyaran var etrafta ballar börekler datlular ben onlardan kaçtıkça kendileriyle buldum kendimi bu nedenle ara verdim diete ama dikkat ediyorum her zaman asla abartmam . . .

ramazan sonrası 62 lerle devam edebilirim diye düşünüyorum ara ara bakıyorum topiğimize merak etme . . .

şoparımla iyiyiz çok şükür dua edin ablacım bayramdan sonra resmileşecek inşAllah . . .
belki biraz fazla kıskanıyo ama alışırım gibi geliyo . . . kafamçokkarıştı​

akşam iftardan sonra 3 mil yürüdüm ve slim in 6 ie 20 dak. hareket yaptım çok yoruldum şu an bitkin durumdayım tutulmuşum ve çok acıktım iftarı 4 gözle bekiyorum şimdi tekrar yürüsemmi bilmiyorum

sabah salata yedim-az pide:bbo:ne alakaysa.1.5 litre su içtim.şimdilik bu kadar inşllh böle zararsız giderim.dün,akşam süper kornetto yedim:utangac:hala vicdan azabı çekomm

Ben bu gün çok fenayım.Biraz önce büyük tarafından bir adet ekler yedim(Arkadaş kurbanıyım diyebilirim)mafoldumben,2 fincan yaseminli yeşil çayla (bayılıyorum bu çaya) ..Bu sabah 53.8 geldim tartıda.Bakalım yarın sabah ne gelicem..
Bu gün yediklerim:

Sabah:
1 adet domates
3-4 çatal kaşar peyniri
1 kupa yeşil çay
1/2 dilim uno light ekmek

Ara:
Yarım avuç beyaz leblebi
2 tane ceviz
1/2 bardak yağsız süt

Öğlen:
2 küçük z.yağlı biber dolması

Ara:
1 adet büyük boy ekler
2 kupa yaseminli yeşil çay

Birşey yememeliyim artık.İyişallah dayanabilirim.

ya ben bu tatlı sorunumu ne yapacağım kızzzlarrr.öğlen bir kornet yedim.bu sefer küçükten.napayım oğluşuma aldıkça benimde cnm çekoo.bide cnm sıkıldı kalbura bastı tatlısı yaptım.delümüyüm neyüm:sinifsinif:

Back
X