Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar fibuşun nikahı bugün müydü?ben mi yanlış hatırlıyorum?
önce balbadem esrayı gelin ettik,şimdi de fibulamı:)eveeeet...sıradakiler....:)))))))))))))
çok iyi anlıyorum seni.. bende de var o durum.. etrafımdaki herkes stop! bayragını çekti. ama ben biraz daha diyorum cunku azıcık yesem alıyorum.. ağırdan ağırdan vereyim diyorum..daha ne bir hedef belırlemedım 55kg olunca belirliycem. hani manken gibi manken gibi deriz ya hep.. gecenlerde 5-6tane manken gördüm. metronun girişinde abartmıyorum bacakları kolum gbiydi,kaldı ki bende de kollar taşşş mübarek buna rağmen yani.. mesela adriana lima'nın fiziğini çok beğenirim.kız 32 bedenmiş ya.. zayıf olmanın alt sınırı yok sanki..
spor meselesine gelince; ben ezelden beri düşkünümdür spora ama eğitim sisteminin zorluğu( ben birazcık inek bir öğrenciydim) asla tam düzenli yaptırmadı bana.. ama ortaokulda 4 yıl futbol oynadım.(sınıfta kalmadım benım ortaokulum gercekten 4 yıldı delikafaduldendelikafadulden ) üniversitede 3 yıl tenis oynadım. istanbulda partnerli sporlar için düzen kuramadım henüz.bir de bana terapi gibi geliyor,öyle rahatlıyorumki spor yaparken, bazen gözlerim nemli çıktığım oluyor kosu bandına ama 15dk ısındıktan sonra sorunu bile unutuyorum sanki..o derece yani.. insnlar alkole,sigaraya sarar ya ben spora sarıyorum. sporcu genim var birde.. babam bir dönem profesyonel voleybolcuydu :CüvCüv:
diyet yapsın yapmasın herkese tavisye ederım. spor gibisi yok..
tşk ederim lunepiena.aslında şişman falan gözükmüyorum.doğumlardanda hiç deformasyon kalmadı.(9 ay günde 3 defa pehlivanlar gibi yağlandım:)))göbiş de yok.derdin ne diyeceksin.belimdeki can simitlerimbeni deli ediyor.can simitlerim olmasa incecik görüneceğim ama sakız gibi yapıştı üstüme.bölgesel egzersiz falan hiç bir şey kar etmiyor.sadece 60 veya 58 e inersem gidiyor bu arsız yağlar.neyse yaz gitti artık bari kışa zayıf girelim dimi.bende aşırı kansızlık var.ve bu yüzden halsizlik ve tansiyon düşüklüğü had safhada.birde hipoglidemi tuz biber oluyor.kondüsyon bisikleti bana bakıyor ben ona.bari günde yarım saat çevirsem katı diyete bile gerek kalmayacak ama bu halsizlik beni bitiriyor.birde tatlı krizlerim .beni öyle meyve kuruları kesmiyor kızlar adam gibi tatlı yemek istiyorum sürekli.şu tatlı düşkünlüğüm olmasa bu can simitlerimde olmıcaktı .her şeyin doğrusunu biliyorum ama icraata dökemiyorum.ne kadar iradesizmişim ben ya offf.şu beslenme şeklini yaşam şekli haline getiremedim.diyete girince aç kalma moduna giriyorum.aç aç günü geçir,günün sonunda tatlıya yumul.her gün söz veriyorum yarım yamalak tutuyorum.neyse burada sizinde tecrübelerinizden faydalanarak biraz kendimi düzene sokacağıma inanıyorum.belki sizden utanırımda biraz dikkat ederim.bu topikte en sona ben kalırım heralde bu kafayla.neyse kafanızı şişirdim.
LUNACANIIIIIIIIIIIIIM....
aklım sendebir ses ver bitanem...
1.70 boyundayım.. 66 kilodayım .. kader arkadaşlarım bana da bi çaree10 kilo falan vermem lazım.. nasıl olacak bu ? mafoldumben![]()
:))a.s.a.s. teşekkürler ablacığım.şu saat itibariyle tam bir günlük evli olmuş oluyorum.delikafadulden
buyrun nikah şekerlerim..gece 3 e kadar bunları yerleştirdim.24 tane yaptım bunlardan.malzemelerini alıp kendim yaptım.100 den az olmuyormuş nikah şekerleri:1ninca:
![]()
dün çok heyecanlıydım.nikah bana göre çok kısa sürdü.bişi anlayamadım.bidaha bi daha olsun istedim.inşallah düğünümüzde kazasız belasız olur biter.:asigim:
:))a.s.a.s. teşekkürler ablacığım.şu saat itibariyle tam bir günlük evli olmuş oluyorum.delikafadulden
buyrun nikah şekerlerim..gece 3 e kadar bunları yerleştirdim.24 tane yaptım bunlardan.malzemelerini alıp kendim yaptım.100 den az olmuyormuş nikah şekerleri:1ninca:
![]()
dün çok heyecanlıydım.nikah bana göre çok kısa sürdü.bişi anlayamadım.bidaha bi daha olsun istedim.inşallah düğünümüzde kazasız belasız olur biter.:asigim:
Canım seni burada görmek ne kadar güzel...Ne güze bir günaydındı o...Sana günaydın,iyi hafta sonları dilerim...opuyorumnanaktan
çok tebrikler fıstık.. sende katıldın evliler kervanına demek.. eh seneye bu sıralarda bebicik de kucaklarız biz :):))a.s.a.s. teşekkürler ablacığım.şu saat itibariyle tam bir günlük evli olmuş oluyorum.delikafadulden
![]()
Derler ya ağaç yaşken eğilir diye.Sen bu işe baya erken başlamışsın ve o alışkanlıkla şimdi de spor yapamadan duramıyorsun anladığım kadarı ile...Eee ailede de sporcu olunca....
Ne güzel ya,ben de yüzmeyi çok seviyorum ve malum omurlarım,belim sorunlu.Bana çok faydası olacağına eminim yüzmenin..Başlayacağım ben de bir an önce .Yaş ilerledikçe insan daha fazla farkına varıyor spor yapmanın önemine...
Bu simitler ya genetik ya da şu düşük bel pantlonların eseri genellikle..Ama egzersiz işe yaramıyor deme,mutlaka işe yarar.Hem kilo verip hem de egzersiz yaparsan bence daha da iyi sonuç alırsın...
Canımın içi buradayımmm...Özeline bakmışsındır herhalde bir tanemm...opuyorumnanaktan
Ben başardım(ki burada daha fazla kilo veren arkadaşlar var) eminim kararlı olursan sen de başarabilirsin...
Canım seni burada görmek ne kadar güzel...Ne güze bir günaydındı o...Sana günaydın,iyi hafta sonları dilerim...opuyorumnanaktan
Kutlarım canım,Allah mutlu mesut etsin...a.s.
Bu arada nikah şekerlerin çok şirinnnn olmuş.Evliliğiniz de bu şekerler kadar tatlı olur iyişallah..opuyorumnanaktan
kızlar fibuşun nikahı bugün müydü?ben mi yanlış hatırlıyorum?
önce balbadem esrayı gelin ettik,şimdi de fibulamı:)eveeeet...sıradakiler....:)))))))))))))
bu arada ZABIN nerde???
yoksa şoparıynan yakışıklı pideleri götürmeye devam mı ediyodelikafadulden
sabah salata yedim-az pide:bbo:ne alakaysa.1.5 litre su içtim.şimdilik bu kadar inşllh böle zararsız giderim.dün,akşam süper kornetto yedimhala vicdan azabı çekomm