60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

janlarım selamlar, bir sorun var sitede alıntı yapamıyorum

portakal çiçeee, terlemek zayıflatmaz.. neticede kaybettiğin sudur.. ama faydalıdır terlemek ...
toksin atarsın.. zayıflamak demek kas kütlesini koruyarak,daha da iyisi arttırarak,yağ kütlesinden kaybetmek demektir.

flycım sana da günaydın birtanem..

attaque canım hamileymişsin, sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum hem sana hem tatlı bebişe..

kız lilyum.. ağzım acık kaldı doğrusu.. acayip tatlı imiş fiziğin...

çok beğendim canım..bu iskelet sen de sonucta tekrar böyle olabilirsin kesinlikle..

kızlar mutlka bakın derim lilyumun fotosuna
tşk ederim cnm keşke bu güzel sözleri şu an ki halim içinde duyabilseydim:çok üzgünüm:ama gayret ediyorum o kadar olmasada hizaya gireceğim.umarım çok uzun sürmez

ne güzel canım bebek bekliyosun demek
Dünyanın en güzel duygusu annelik bende var bi cadı
Allah kucağına almak nasip etsin​

Aminn canım inşallah bana da yaşatır Allah o güzel duyguyu :CüvCüv:
Senin cadının pamuk ellerinden öperim opuyorumnanaktan

Haydi kızlar durmak yok zayıflıcaksınız kararlısınız bu konu ne cengaverler gördü zamanında 60 lı kilolardan 50 li kilolara düşmüş ! Sizde başarıcaksınız , ben böyle size gaz vermeye gelirim ara sıra , ben nasıl olsa kiloya aldırış etmeden homini gırtlak yer olduğum için söylemesi kolay tabi :)

Margherita canım çok teşekkür ederimmm tatlım aminn inşallah güzel dilekleriniz gerçek olur a.s.

alıntı yapamıyorum yaaa:((
Q kız tebrikler canım..Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin canım:CüvCüv::emir_bebek:

şu iki günlük detoks diyetini yapmayı düşünüyorum yarından itibaren...yoksa bu şapşal 57 terketmeyecek beni:(yapıştı kaldı üstüme yaaa...55 olmak istiyorum artııııııık!!!

merhaba arkadaslarr ben dun de yazmıstm ama kımseden cevap alamadım acaba yazılarım gorunmuyor mu die şüpelendm... sesimi duyan var mı???????? ben yeni üyeyim diyetime dün başladmmm birlikte diyet yapabilecek arkadaşlar arıyorum cevap yazarsanız sevinirm

merhaba arkadaslarr ben dun de yazmıstm ama kımseden cevap alamadım acaba yazılarım gorunmuyor mu die şüpelendm... sesimi duyan var mı???????? ben yeni üyeyim diyetime dün başladmmm birlikte diyet yapabilecek arkadaşlar arıyorum cevap yazarsanız sevinirm
hoşgeldin gözdeeea.s.

Hoşgeldin Canım aramıza...

bugün 3 mil yürüdüm 10 dak. slim pack yaptım akşam iftarda aşkım yemege götürecek çok kaçırmak istemiyorum zayıflamak istiyorum artık

PRENSESıııııM şu dedoks diyetinde 4 çorba kaşığı diyorya;haşlanmış halde dört kaşık mı yoksa kuru halde dört kaşık mı?birde kaşık, tepeleme mi yoksa silme mi dolu olacak bitanem?
2 gün lapa diyeti yapmıştım 1 kilo almıştım...bakalım detoks diyetiyle 2 günde kaç kilo almayı becericem delikafadulden

PRENSESİİİİİM şu dedoks diyetinde 4 çorba kaşığı diyorya;haşlanmış halde dört kaşık mı yoksa kuru halde dört kaşık mı?birde kaşık, tepeleme mi yoksa silme mi dolu olacak bitanem?
2 gün lapa diyeti yapmıştım 1 kilo almıştım...bakalım detoks diyetiyle 2 günde kaç kilo almayı becericem delikafadulden

Aplacım kuru haliyle 4 kaşık koymuştum ben.. Bende mi yine yapsam acep yaa..:uhm:

Bugün yidiklerimi yazayım baküüm..

Sabah: kepekli tost domates salatalık..
Ara: sütlü nescafe
Ara: etiform hindistancevizli bar
Öğlen: körili tavuk, pilav, ayran
Ara: sütlü nescafe
Akşam: 2 tabak domatesli yumurta, 1 dilim umo light
1-2 saat sonra sporumu da yapıcam işallah..
Ondan sonra da salatalık filan yerim belki..
ööle işte..

Back
X