Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim cnm keşke bu güzel sözleri şu an ki halim içinde duyabilseydim:çok üzgünüm:ama gayret ediyorum o kadar olmasada hizaya gireceğim.umarım çok uzun sürmezkız lilyum.. ağzım acık kaldı doğrusu.. acayip tatlı imiş fiziğin...
çok beğendim canım..bu iskelet sen de sonucta tekrar böyle olabilirsin kesinlikle..
kızlar mutlka bakın derim lilyumun fotosuna
ne güzel canım bebek bekliyosun demek
Dünyanın en güzel duygusu annelik bende var bi cadı
Allah kucağına almak nasip etsin
hoşgeldin gözdeeea.s.merhaba arkadaslarr ben dun de yazmıstm ama kımseden cevap alamadım acaba yazılarım gorunmuyor mu die şüpelendm... sesimi duyan var mı???????? ben yeni üyeyim diyetime dün başladmmm birlikte diyet yapabilecek arkadaşlar arıyorum cevap yazarsanız sevinirm
merhaba arkadaslarr ben dun de yazmıstm ama kımseden cevap alamadım acaba yazılarım gorunmuyor mu die şüpelendm... sesimi duyan var mı???????? ben yeni üyeyim diyetime dün başladmmm birlikte diyet yapabilecek arkadaşlar arıyorum cevap yazarsanız sevinirm
alıntı yapamıyorum yaaa(
Q kız tebrikler canım..Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin canım:CüvCüv:![]()
PRENSESİİİİİM şu dedoks diyetinde 4 çorba kaşığı diyorya;haşlanmış halde dört kaşık mı yoksa kuru halde dört kaşık mı?birde kaşık, tepeleme mi yoksa silme mi dolu olacak bitanem?
2 gün lapa diyeti yapmıştım 1 kilo almıştım...bakalım detoks diyetiyle 2 günde kaç kilo almayı becericem delikafadulden