60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wg__67__01Nq00000g41MTQ0bGhwfDAwMDEzMTRofEtpbG9sYXJhIHZlZGE.gif

hadi yarın birlikte başlayalım fulyacımvereliniortakalkisalkisalkis

hmm ama malzemelerini hazırlamadım ben aplam yaa.. Sen 2 gün yapıcaksan ben çarşamba günü sana katılırım.. Ben zaten 2 gün yapamıyorum.. Olar mı abluşş??

kızlar kmse yok mu..bugün 2.randevuma gttim doktorumla...2.600 kg vermişinm....çççoook mutluyum...

Tbriklr tatlımm.. Harikasın.. Züpper düpper..alkisalkisalkis :lepi::nazar:

Siporumu da yaptım.. Kendimi dipçik gibin hissediyorum valla.. Şimdi bide züpper bi uyku çektimmi... Ohhh...kaydirigubbakcemile3

LUNACANIM nasıl geçti ilk gününüz canım arkadaşım?umarım herşey yolundadır...

Benekcimmmm canım benim bugünümüz oğlum için de benim için de çok ama çok güzel geçti..

Anca bugün kesin kayıdımızı yaptırabildik çok şükür ve o kadar çok trajikomik şeyler yaşadım ki güleyim mi yoksa güzel ülkemin haline ağlayayım mı karar veremedim..Neyse bunların hepsi geçmişte kaldı diyor ve avutuyorum kendimi..

Erkek ve okula yeni atanmış,yaklaşık 45-50 yaşlarında bir öğretmene düştü oğlum.Zaten o da erkek öğretmen istiyordu.Biraz sınıflara aldılar bizi,öğretmen ''kim masal anlatacak''diye sordu, benimki hemen el kaldırdı,tahtaya çıktı (Benim bile anlayamadığım) bir masal anlattı kendince.Arkadaşları da bol bol alkışladıalkisalkisalkis (biz değil ama çocuk çocuğun dilinden anlıyor galiba)..Çok eğlendik sınıfta.Sonra da evlere dağıldık.

Yarın tekrar gideceği için benimki çok mutlu ama hep okulun oyun tarafında sankigamyoncuiremsu.Bakalım dersler ciddi anlamda başlayınca ne olacak ruh durumumuz..

Çok öpüyorum seni birtanemmmkaydirigubbakcemile3...Sizleri de tabi arkadaşlarkaydirigubbakcemile3...

"mavibenek, flyy, nice15" hepinize çooookkk teşekkür ederim mesajlarınızı okuyunca inanın bir hediye paketi almış gibi sevindim =)))) tanısdıgımıza cok memnun oldum alıntı yapamıyorum sanırım sorun var hepinize teşekkürler... hadi hepimize kolay gele =)))

Benekcimmmm canım benim bugünümüz oğlum için de benim için de çok ama çok güzel geçti..

Anca bugün kesin kayıdımızı yaptırabildik çok şükür ve o kadar çok trajikomik şeyler yaşadım ki güleyim mi yoksa güzel ülkemin haline ağlayayım mı karar veremedim..Neyse bunların hepsi geçmişte kaldı diyor ve avutuyorum kendimi..

Erkek ve okula yeni atanmış,yaklaşık 45-50 yaşlarında bir öğretmene düştü oğlum.Zaten o da erkek öğretmen istiyordu.Biraz sınıflara aldılar bizi,öğretmen ''kim masal anlatacak''diye sordu, benimki hemen el kaldırdı,tahtaya çıktı (Benim bile anlayamadığım) bir masal anlattı kendince.Arkadaşları da bol bol alkışladıalkisalkisalkis (biz değil ama çocuk çocuğun dilinden anlıyor galiba)..Çok eğlendik sınıfta.Sonra da evlere dağıldık.

Yarın tekrar gideceği için benimki çok mutlu ama hep okulun oyun tarafında sankigamyoncuiremsu.Bakalım dersler ciddi anlamda başlayınca ne olacak ruh durumumuz..

Çok öpüyorum seni birtanemmmkaydirigubbakcemile3...Sizleri de tabi arkadaşlarkaydirigubbakcemile3...

Hadi bakalım hayırlısı Lunam.. Allah başarılı sağlıklı sıhhatlı uni mevzuniyetini görmek nasip etsin işallah..Ben de kocaman öptüm seni kuzum.. Senin ufak kuzuyuda öptüm ayrıca..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Benim yerime de yapaydın keşke...Değil spor yapmak,ayak parmaklarımı oynatacak halim yokkkkkkk...kafamçokkarıştımirmirmirmir

kıyamam sanaaaaa...:1hug:
Ben sana burdan yakılmış kalori göndertiyorum.. Bölelikle spor yapmış olcen.. Nasıl olcekse.. Saçma oldu emme olsun..laelaelaelaelae laelaelaelaelae

"mavibenek, flyy, nice15" hepinize çooookkk teşekkür ederim mesajlarınızı okuyunca inanın bir hediye paketi almış gibi sevindim =)))) tanısdıgımıza cok memnun oldum alıntı yapamıyorum sanırım sorun var hepinize teşekkürler... hadi hepimize kolay gele =)))

Reja ederük canım ne demek.. Seni de buraya herzaman bekleriz.. Sana da kolay gele canım..​

Allah rahatlık versin herkeşe..
İyi geceler bide pespembe rüyalarrr...opuyorumnanaktan​

sabah büyük bir bardak su içtim.keşke sirkeli içseydim.sabah az peynir.az ekmek ve yarım bardak süt içtim.arada 1 adet yeşil elma.yeşil çay.öğlen 2 adet köfte 2 dilim ekmek,arada yarım havuç form çay akşam 2 kaşık mantar yemeği ve bir adet süper kornetto:(ya evimin girişinde market var.elimin altında olunca cnm istiyor diye bi koşu alıyom:(ya bu market kapanacak ya da ben kilo veremicem bu gidişle diyetim sabote oluyor yaaa 3.5 litrede su içtim.yatarken bir armut yiyorum.wc açısında süper kayısıdan daha ii deneyin kızlarr

PRENSESİİİİİM şu dedoks diyetinde 4 çorba kaşığı diyorya;haşlanmış halde dört kaşık mı yoksa kuru halde dört kaşık mı?birde kaşık, tepeleme mi yoksa silme mi dolu olacak bitanem?
2 gün lapa diyeti yapmıştım 1 kilo almıştım...bakalım detoks diyetiyle 2 günde kaç kilo almayı becericem delikafadulden
ablacım benim hazır haşlanmıs vardı derin dondurucum da.. o yüzden 5 kasık tepeleme kullandım

ne güzel bak.. atak olaacak sanırım.dışa dönük öğrenci daha başarılı olur kanımca..
hayırlı,uğurlu olsun eğitim dünyanız..

tesekkürler fıstık sana da

bugun yediklerrim;

sabah 1 dilim ananas
1 hurma
1 kaşarlı light tost
dom-salat

öğlen etform yulaflı

aksam ızgara piliç,mevsim salata,ayran

ayrıca 9km yürüme bandında yürüdüm
30dk egzersiz
ayrıca yemek molası dısında saat 2den 11e kadar hiç oturmadan alısveriş merkezinde yürüyüşş
hem profilo hem cavahırı altına üstüne getirdim bugun akannehir

kızlar kmse yok mu..bugün 2.randevuma gttim doktorumla...2.600 kg vermişinm....çççoook mutluyum...
tebrikler cadıcım:):lepi:alkisalkisalkis

hmm ama malzemelerini hazırlamadım ben aplam yaa.. Sen 2 gün yapıcaksan ben çarşamba günü sana katılırım.. Ben zaten 2 gün yapamıyorum.. Olar mı abluşş??

Tbriklr tatlımm.. Harikasın.. Züpper düpper..alkisalkisalkis :lepi::nazar:
tabiki olur fıstıkım benim...bakalım ben 2 gün yapabilicem mi:uhm:

oh beee:)))valla rahat bir nefes aldım lunacanım...sana hissettirmemeye çalıştım ama inan ben bile strese girmeye başlamıştım...şükür herşey yoluna girmiş:Saruboceq:en büyük adımı attınızya gerisi çok daha kolay ve güzel olacak...
burada ''oğlum okuyooooor'' mesajını okumak için sabırsızlanıyorumyerimseniben
seni ve ufaklığı çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan
canım kıyamam sana...kusura bakma,biraz geç oldu ama:kedi:
sağlıklı ve mutlu diyetler gözdecim...
sana da fulyacııııkopuyorumnanaktan
bugun yediklerrim;

sabah 1 dilim ananas
1 hurma
1 kaşarlı light tost
dom-salat

öğlen etform yulaflı

aksam ızgara piliç,mevsim salata,ayran

ayrıca 9km yürüme bandında yürüdüm
30dk egzersiz
ayrıca yemek molası dısında saat 2den 11e kadar hiç oturmadan alısveriş merkezinde yürüyüşş
hem profilo hem cavahırı altına üstüne getirdim bugun akannehir

ah prenses ahhh....o kadar tembelim ki...senin yaptığın sporları okuyunca yoruluyorum ben:roflol:
Allah nazarlardan saklasın seni:nazar:

flyyy bbu 5 kiloyu ne kadar zamanda verdn cnm hem bide boyun kacc merak ettim bende 63 üm de. 1 2 ayda vermek istiyorum bu kiloları da ;)

canımm benim durum biraz karışık.. Öncelikle boyum 1,68. Teee Nisan ayında başladım ben rejim yapmaya ancak metabolizmam çooook yavaş ve çok zor veriyorum kilo.. Birde daha önce 58 kilo olmuştum ancak tatile gidip nasıl olduysa yerleşmiş 2 kiloyla geri döndüm ve 60 kiloda takıldım kaldım.. Ama su an adet dönemindeyim.. Adetim bittikten sonra 58 kiloma geri dönmüş olucağım hayırlısıyla.. Ondan sonra darısı 55 kiloya..

Senin boyun kaç canım..??

tebrikler cadıcım:):lepi:alkisalkisalkis

tabiki olur fıstıkım benim...bakalım ben 2 gün yapabilicem mi:uhm:

oh beee:)))valla rahat bir nefes aldım lunacanım...sana hissettirmemeye çalıştım ama inan ben bile strese girmeye başlamıştım...şükür herşey yoluna girmiş:Saruboceq:en büyük adımı attınızya gerisi çok daha kolay ve güzel olacak...
burada ''oğlum okuyooooor'' mesajını okumak için sabırsızlanıyorumyerimseniben
seni ve ufaklığı çoooook öpüyorumopuyorumnanaktan

canım kıyamam sana...kusura bakma,biraz geç oldu ama:kedi:
sağlıklı ve mutlu diyetler gözdecim...

sana da fulyacııııkopuyorumnanaktan

ah prenses ahhh....o kadar tembelim ki...senin yaptığın sporları okuyunca yoruluyorum ben:roflol:
Allah nazarlardan saklasın seni:nazar:

Hadi bakalım detoksumuz hayırlı olsun aplam..kaydirigubbakcemile zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan​

Back
X