Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olcaz inşallah canım.. hemen hemen aynı kılodayız senle.. ben de 58bucuk falan gelmeye basladım. regl olamamaktan şişiyorum. şu bayram falan geçsin.. zaten mümkün değil kilo verdirtmiycekler bize.. ekim basında dönücem istanbla.. kasmayı düşünüyorum bayağı bir.. 45 gunde 3 kg hedefliycem. 55 olucam kurbana dek inşAllah. çok kararlıyım. arkasından 2 kg kalacak onları da rahat rahat vericem. ocağa dek.
aaah ah..
Aplam bilmem ki valla.. Babamın dişçisi bu kadıceyiz ondan ona gittim.. Hayatımı kaydırttı yaniii..
aynen.. İşallah olcek bu işş..kaydirigubbakcemile5
:Saruboceq:
bende 53-55 arası olmak istiyorum.. Ben zayıf olmak istiyorum normal diil.. aynen senin gibi..
günaydın.ben de uyumak istiyorum :))))
wc olayı 3-4 gündür yok armutlarda form çaylarıda kuru kayısılarda fayda etmiyor.regl olmama 2 gün kaldı ben boğuluyorum.iştah tavan yaptı.her regl öncesi ve sırasında bu tatlı ve yemek yeme isteğinin önünü alamıyorum.tarçın,dereotu,krom hapı hiç birşey bana set olamıyor iştah konusunda.her öğün öncesi birde sıcak su içiyorum tokluk hissi için midede uzun süre kalıyor ya ama ne gam.vücut acaip direniyor benim uyguladığım yöntemlere karşı kahramanca savunuyor kendini:))sabah yine 68.5 geldim.3-4 gün lük wc ye çıkmayışım ve regl olacağım için bu kadar gözüktüğümü düşünüyorum.reglin 2. günü şişlikler ödemler kayboluyormuş en net o zaman emin olacağım kilomdan sanırım.ya hiç istemiyorum ama sinemaki içeyim bari çok arada böyle durumlarda içtiğim için kesin çıkarıyor.sürekli olunca artık onu içmeden çıkamıyorsun.kayınvalidem 15 senedir her gece sinemaki içiyor yoksa hayatta çıkamıyor.sakın bu melun otu çok kullanmayın.yoksa ona bağımlı yaşamak zorunda kalırsınız.
Buraya en son 3-5 ay önce geldiğimde 12 gün kadar diyet yaptım ve 1 tek kilo dahi veremedim.
Şu anda da aynısı olacak diye endişe ediyorum.
Nedir bunun sebebi çözebilmiş değilim.
Of yani... gidip çorbamı içeyim...![]()
olcaz inşallah canım.. hemen hemen aynı kılodayız senle.. ben de 58bucuk falan gelmeye basladım. regl olamamaktan şişiyorum. şu bayram falan geçsin.. zaten mümkün değil kilo verdirtmiycekler bize.. ekim basında dönücem istanbla.. kasmayı düşünüyorum bayağı bir.. 45 gunde 3 kg hedefliycem. 55 olucam kurbana dek inşAllah. çok kararlıyım. arkasından 2 kg kalacak onları da rahat rahat vericem. ocağa dek.
gerçi ne zaman inat etsem veremiyorum ama reglım geçse sıkı besleniyorum. regl olayı feci bozuyor beni.
kıyamam beşik mi salladın gece naniknanik
rica etsem her gun yedıklerını,mıktarlarıyla bırlıkte ve her gun yaptıgın sporu buraya yazar mısın?
Yazarım tabi ki.
Dünden beri zaten şu detoks diyetini yapıyorum, dolayısıyla yediğim tek şey çorba.
Ama dün akşam midem çok ağrıdı azıcık light peynir ve kepekli diyet kraker yedim geçirsin diye.
Bugün çorbaya devam.
Spor desen maalesef hiç aram yoktur, hayat boyu da olmadı, tek yaptığım akşamları eve yürümek o da işte 20 dak. kadar sürüyor.
wc olayı 3-4 gündür yok armutlarda form çaylarıda kuru kayısılarda fayda etmiyor.regl olmama 2 gün kaldı ben boğuluyorum.iştah tavan yaptı.her regl öncesi ve sırasında bu tatlı ve yemek yeme isteğinin önünü alamıyorum.tarçın,dereotu,krom hapı hiç birşey bana set olamıyor iştah konusunda.her öğün öncesi birde sıcak su içiyorum tokluk hissi için midede uzun süre kalıyor ya ama ne gam.vücut acaip direniyor benim uyguladığım yöntemlere karşı kahramanca savunuyor kendini:))sabah yine 68.5 geldim.3-4 gün lük wc ye çıkmayışım ve regl olacağım için bu kadar gözüktüğümü düşünüyorum.reglin 2. günü şişlikler ödemler kayboluyormuş en net o zaman emin olacağım kilomdan sanırım.ya hiç istemiyorum ama sinemaki içeyim bari çok arada böyle durumlarda içtiğim için kesin çıkarıyor.sürekli olunca artık onu içmeden çıkamıyorsun.kayınvalidem 15 senedir her gece sinemaki içiyor yoksa hayatta çıkamıyor.sakın bu melun otu çok kullanmayın.yoksa ona bağımlı yaşamak zorunda kalırsınız.
Selam kızlar yeni bir topik açtım bekliyorum sizi öpüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/315312-diyet-arkadaslari-araniyor.html