60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaah ah..:delphin:

Aplam bilmem ki valla.. Babamın dişçisi bu kadıceyiz ondan ona gittim.. Hayatımı kaydırttı yaniii..

aynen.. İşallah olcek bu işş..kaydirigubbakcemile5

:Saruboceq:

bende 53-55 arası olmak istiyorum.. Ben zayıf olmak istiyorum normal diil.. aynen senin gibi..
olcaz inşallah canım.. hemen hemen aynı kılodayız senle.. ben de 58bucuk falan gelmeye basladım. regl olamamaktan şişiyorum. şu bayram falan geçsin.. zaten mümkün değil kilo verdirtmiycekler bize.. ekim basında dönücem istanbla.. kasmayı düşünüyorum bayağı bir.. 45 gunde 3 kg hedefliycem. 55 olucam kurbana dek inşAllah. çok kararlıyım. arkasından 2 kg kalacak onları da rahat rahat vericem. ocağa dek.
gerçi ne zaman inat etsem veremiyorum ama reglım geçse sıkı besleniyorum. regl olayı feci bozuyor beni.
günaydın.ben de uyumak istiyorum :))))

kıyamam beşik mi salladın gece naniknanik

wc olayı 3-4 gündür yok armutlarda form çaylarıda kuru kayısılarda fayda etmiyor.regl olmama 2 gün kaldı ben boğuluyorum.iştah tavan yaptı.her regl öncesi ve sırasında bu tatlı ve yemek yeme isteğinin önünü alamıyorum.tarçın,dereotu,krom hapı hiç birşey bana set olamıyor iştah konusunda.her öğün öncesi birde sıcak su içiyorum tokluk hissi için midede uzun süre kalıyor ya ama ne gam.vücut acaip direniyor benim uyguladığım yöntemlere karşı kahramanca savunuyor kendini:))sabah yine 68.5 geldim.3-4 gün lük wc ye çıkmayışım ve regl olacağım için bu kadar gözüktüğümü düşünüyorum.reglin 2. günü şişlikler ödemler kayboluyormuş en net o zaman emin olacağım kilomdan sanırım.ya hiç istemiyorum ama sinemaki içeyim bari çok arada böyle durumlarda içtiğim için kesin çıkarıyor.sürekli olunca artık onu içmeden çıkamıyorsun.kayınvalidem 15 senedir her gece sinemaki içiyor yoksa hayatta çıkamıyor.sakın bu melun otu çok kullanmayın.yoksa ona bağımlı yaşamak zorunda kalırsınız.

Buraya en son 3-5 ay önce geldiğimde 12 gün kadar diyet yaptım ve 1 tek kilo dahi veremedim.
Şu anda da aynısı olacak diye endişe ediyorum.
Nedir bunun sebebi çözebilmiş değilim.
Of yani... gidip çorbamı içeyim... :p

wc olayı 3-4 gündür yok armutlarda form çaylarıda kuru kayısılarda fayda etmiyor.regl olmama 2 gün kaldı ben boğuluyorum.iştah tavan yaptı.her regl öncesi ve sırasında bu tatlı ve yemek yeme isteğinin önünü alamıyorum.tarçın,dereotu,krom hapı hiç birşey bana set olamıyor iştah konusunda.her öğün öncesi birde sıcak su içiyorum tokluk hissi için midede uzun süre kalıyor ya ama ne gam.vücut acaip direniyor benim uyguladığım yöntemlere karşı kahramanca savunuyor kendini:))sabah yine 68.5 geldim.3-4 gün lük wc ye çıkmayışım ve regl olacağım için bu kadar gözüktüğümü düşünüyorum.reglin 2. günü şişlikler ödemler kayboluyormuş en net o zaman emin olacağım kilomdan sanırım.ya hiç istemiyorum ama sinemaki içeyim bari çok arada böyle durumlarda içtiğim için kesin çıkarıyor.sürekli olunca artık onu içmeden çıkamıyorsun.kayınvalidem 15 senedir her gece sinemaki içiyor yoksa hayatta çıkamıyor.sakın bu melun otu çok kullanmayın.yoksa ona bağımlı yaşamak zorunda kalırsınız.

evet canım çok zararlı o ot.. kabızlık bana da bela.. beslenme düzenini tamamen kabızlıga göre ayarlaman gerekıyor.. mesela beyaz unla yapılan her sey kabızlık yapıyor, şeker hep kabızlık yapıyor. beyaz pirinç,makarna kabızlık yapıyor. katı yaglar kabızlık yapıyor.yaglı yogurt da kabızlık yapıyor..
tuvalete çıkaran besınler; kepekli pirinç, mutlaka dene dua edersin bana, onun kadar olmasa da kepekli makarna.. doğa'nın prebiyotikli müslisi,kuru incir,hurma,kuru kayısı ama kaysının tazesı daha makbul,bolca yiyceksin, şalgam suyu, pırasa(iyice pişir soğan soğan kalıp gaz yapmasın)baklagiller de faydalı.eti cok tüketme tuvalete cıkamıyorsan,yumurta sakın yeme bu tip durumlarda, koyu çayı,kahveyi,kolayı ve çikolatayı unut. hepsi sıkar.
ayrıca 10dk kadar karın egzersizleri yap.. sıkıştır karnını bol bol.. cok faydasını görüyorum ben..
uzun yıllar boynca bu illetle ugrastım ben.fazla kılo da kabızlık yapıyor. ilaç ve sınemakı dısında her yolu denedım. zararlı oldukları için inatla reddettim bu ıkı yolu. eskisine göre cok nadiren kabız oluorum. ama hep tetikteyım.her gun cıkmam gereken saatte cıkamazsam hemen o gun çayı,kahveyı cıkarıverırım hayatımdan.bu bir örnekti..
hadi sana kolay gelsin

Buraya en son 3-5 ay önce geldiğimde 12 gün kadar diyet yaptım ve 1 tek kilo dahi veremedim.
Şu anda da aynısı olacak diye endişe ediyorum.
Nedir bunun sebebi çözebilmiş değilim.
Of yani... gidip çorbamı içeyim... :p

rica etsem her gun yedıklerını,mıktarlarıyla bırlıkte ve her gun yaptıgın sporu buraya yazar mısın?

olcaz inşallah canım.. hemen hemen aynı kılodayız senle.. ben de 58bucuk falan gelmeye basladım. regl olamamaktan şişiyorum. şu bayram falan geçsin.. zaten mümkün değil kilo verdirtmiycekler bize.. ekim basında dönücem istanbla.. kasmayı düşünüyorum bayağı bir.. 45 gunde 3 kg hedefliycem. 55 olucam kurbana dek inşAllah. çok kararlıyım. arkasından 2 kg kalacak onları da rahat rahat vericem. ocağa dek.
gerçi ne zaman inat etsem veremiyorum ama reglım geçse sıkı besleniyorum. regl olayı feci bozuyor beni.

kıyamam beşik mi salladın gece naniknanik

canım aynen senle beraber kurbana 55 yılbaşına ise 53 hedefine katılıyorum canım.. Berabercenek bu işi halledelim hayırlısıyla.. Hedefimize ulaşıncada kendimizi ödüllendirelim. Ok? Meselaaaaaa yeni bir kot olsun ödülümüz.. Öle bişey yapalım..

rica etsem her gun yedıklerını,mıktarlarıyla bırlıkte ve her gun yaptıgın sporu buraya yazar mısın?

Yazarım tabi ki.
Dünden beri zaten şu detoks diyetini yapıyorum, dolayısıyla yediğim tek şey çorba.
Ama dün akşam midem çok ağrıdı azıcık light peynir ve kepekli diyet kraker yedim geçirsin diye.
Bugün çorbaya devam.
Spor desen maalesef hiç aram yoktur, hayat boyu da olmadı, tek yaptığım akşamları eve yürümek o da işte 20 dak. kadar sürüyor.

Yazarım tabi ki.
Dünden beri zaten şu detoks diyetini yapıyorum, dolayısıyla yediğim tek şey çorba.
Ama dün akşam midem çok ağrıdı azıcık light peynir ve kepekli diyet kraker yedim geçirsin diye.
Bugün çorbaya devam.
Spor desen maalesef hiç aram yoktur, hayat boyu da olmadı, tek yaptığım akşamları eve yürümek o da işte 20 dak. kadar sürüyor.

ben kendi bünyem adına sana şunu söyleyebilirm ki ömrümde spor yapmadan 1 gr dahi veremedim. çok da denedim. ancak sporla olabildi..

bu arada ben bugun de fazlaca kacırdım tahinler, çikolatalar falan.. aşırı yemedım ama az az da olsa zararlı tüketim yaptım. aksamüstü 5 gıbı 1 tane minik dolma ve 2 kasık ıspanak daha yiyip daha sonra birşey yememeyi ..gece de spor yapmayı hedefliyorum.. umarım kılo almam bu ara...

fiufium sıkma kendini bu kadar ama yaaaa bi daha taaaa ne zaman göreceksin anneni ve yemeklerini . . .:asigim:

unutma biz keyifimizden hiç ödün vermeden kaybediyoruz kiloları . . . hihoyyyt

o yöresel misler gibi zeytinyağınıza benim içinde ekmeği dola . . . :kahve: yanında da çay iç . . .​

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

arkadaşlaarrrrrrrrrrrrrr acil bilgi desteğine ihtiyacım varr ben bu kilo verme çizelgesini nasıl değişeceğim??? yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirm/COLOR]

her gün yediklerimi yazmak istiyorum buraya ama saçma olur. her gün aynı şeyleri yiyorum ne yazık ki :bbo:

sabah ya kepek ekmeği+beyaz peynir tost yiyorum. sıfır yağ. ya da nesfit yağsız süt ikilisi. öğlen zeytinyağlı bi yemek (kabak, fasülye genelde). arada acıkırsam etiform, meyve, yoğurt, salatalık falan (yanlış olmasın hepsini aynı anda yemiyorum yerimseniben )

akşam da salata ve tavuk/et/balık yiyorum. ızgara. bu kadar yediklerim hep bunlar oluyor. spor yapamıyorum. bi saat dans ediyorum bi de mekik her zaman var. zaten o hep var hayatımda. kilom olmasına rağmen göbeğimin olmamasının en önemli sebebi.

ayrıca bi de ben ruh hastalığı boyutunda titiz biriyim. süreki temizlik halindeyim. o da baya bi spor oluyor. 62.5 olduk bakalım. hedefim haftaya pazartesi 60 kilo olmak. keşke olsam...

Back
X