60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben önceden 70-79 kilo arasındakiler bölümüne yazıyordum=) şimdi 67 kiloya indiğim için sanırım buraya devam etmem gerekir:) ben 84 kiloyla başladım ve 5-6 ayda 17 kilo verdim:) şuan halimden memnunum ama hedefim 60 :)

merhaba ben önceden 70-79 kilo arasındakiler bölümüne yazıyordum=) şimdi 67 kiloya indiğim için sanırım buraya devam etmem gerekir:) ben 84 kiloyla başladım ve 5-6 ayda 17 kilo verdim:) şuan halimden memnunum ama hedefim 60 :)

hosgeldin canım aramıza tebrikler valla allah bana da nasip etsin =)))
kaydirigubbakcemile5

fiufium sıkma kendini bu kadar ama yaaaa bi daha taaaa ne zaman göreceksin anneni ve yemeklerini . . .:asigim:

unutma biz keyifimizden hiç ödün vermeden kaybediyoruz kiloları . . . hihoyyyt

o yöresel misler gibi zeytinyağınıza benim içinde ekmeği dola . . . :kahve: yanında da çay iç . . .​
ah canım benim..
nasıl da haklısın.. kendıme 3 gun izin verdim salıya dek aksam 6ya kadar istediğimi yiycem. 6dan sonra hiçbişi yemicem.
her gün yediklerimi yazmak istiyorum buraya ama saçma olur. her gün aynı şeyleri yiyorum ne yazık ki :bbo:

sabah ya kepek ekmeği+beyaz peynir tost yiyorum. sıfır yağ. ya da nesfit yağsız süt ikilisi. öğlen zeytinyağlı bi yemek (kabak, fasülye genelde). arada acıkırsam etiform, meyve, yoğurt, salatalık falan (yanlış olmasın hepsini aynı anda yemiyorum yerimseniben )

akşam da salata ve tavuk/et/balık yiyorum. ızgara. bu kadar yediklerim hep bunlar oluyor. spor yapamıyorum. bi saat dans ediyorum bi de mekik her zaman var. zaten o hep var hayatımda. kilom olmasına rağmen göbeğimin olmamasının en önemli sebebi.

ayrıca bi de ben ruh hastalığı boyutunda titiz biriyim. süreki temizlik halindeyim. o da baya bi spor oluyor. 62.5 olduk bakalım. hedefim haftaya pazartesi 60 kilo olmak. keşke olsam...
listen sağlıklı gözüküyor.. yarım dilim kadar tam tahıllı ekmek eklesen keşke öğle ve aksama .. tam olacak o kadar..
başarılarının devamını dilerim. bu arada tam mekik mi çekiyorsun?

Deneme 1 2 1 2 :))))

olmuşşş

evet canım tam mekik çekiyorum. ama ben yıllardır çekiyorum. bende göbek fobisi var da. yani popom istediği kadar büyüsün sorun yok. ama göbek olmasın. lütfen. hatta sırf o yüzden normal doğum yapmayı planlıyorum ilerde. sezaryende sanki bi göbek kalıyor.

evet canım tam mekik çekiyorum. ama ben yıllardır çekiyorum. bende göbek fobisi var da. yani popom istediği kadar büyüsün sorun yok. ama göbek olmasın. lütfen. hatta sırf o yüzden normal doğum yapmayı planlıyorum ilerde. sezaryende sanki bi göbek kalıyor.

çok güzel bir alışkanlık.. ben de 8 aydır düzenli karın egzersizi yapıyorum. dağ gibi göbeği ayvaya döndürdüm diyebılırım ama sürekli yapmak,hayat biçimi haline getirmek gerekiyor.. 10 gun kadar aksasın.hemen börtlüyor benımkı...

gecenin 11inde 3 tane baklava yiyen başka bir obez var mı? yok mu?
ama o saatte geldi.. sıcaktı biraz,çıtır çıtırdı...
taaam baska mazeret yok..bittim ben

dün abim geldi.. hayatında göstermedği kadar şevkat gösteriyor bana.. sebep; çok zayıflamışım. ölmekte olan bir hasta gibi davranmaya basladılar bana kapı çekmece.. sinirlerim bozuldu.. salıya kadar yiyip içeyim. gönülleri olsun.. başka türlü tüm bayram boyunca tek mevzu benım kılom olacak.. şimdiden bunaldım.. kaç kg alırsam alayım artık. bugun 2 baklava 2 çıkulata daha yedım bu arada..

dün abim geldi.. hayatında göstermedği kadar şevkat gösteriyor bana.. sebep; çok zayıflamışım. ölmekte olan bir hasta gibi davranmaya basladılar bana kapı çekmece.. sinirlerim bozuldu.. salıya kadar yiyip içeyim. gönülleri olsun.. başka türlü tüm bayram boyunca tek mevzu benım kılom olacak.. şimdiden bunaldım.. kaç kg alırsam alayım artık. bugun 2 baklava 2 çıkulata daha yedım bu arada..

Aman ye arkadaşım ya afiyet şeker olsun.
Var ya şu bi haftadır çektiğim eziyete yanarım, gene 65 gene 65.
Yiyip içseydim bari gönlümce de içim yanmazdı.
Yani yok pes etmedim inadım inat ama bu kadar uğraşa insan yarım kilo olsun vermez mi, yaa... grrrrrrr...............

benim diyet tamamen bitti canlarım:(((((((
yok artık film koptu bendesenağlama bayramdan sonra başlayabilirsem başlarım tekrar:((((((((((
60 kiloyla kurtarabilirsem sevinicem...o haldeyim yanidelikafadulden
HEPıNıZE ŞıMDıDEN ıYı BAYRAMLAR FISTIKLARopuyorumnanaktan

gecenin 11inde 3 tane baklava yiyen başka bir obez var mı? yok mu?
ama o saatte geldi.. sıcaktı biraz,çıtır çıtırdı...
taaam baska mazeret yok..bittim ben

Üzme canını tatlım.. 3 gün mola verip vücudu şaşırtmış olursun belki.. Dönünce sen tam gaz başlarız tekrar..

Aman ye arkadaşım ya afiyet şeker olsun.
Var ya şu bi haftadır çektiğim eziyete yanarım, gene 65 gene 65.
Yiyip içseydim bari gönlümce de içim yanmazdı.
Yani yok pes etmedim inadım inat ama bu kadar uğraşa insan yarım kilo olsun vermez mi, yaa... grrrrrrr...............

Vericez vericez merak etmeyin.. Hele su bayramı atlatalım..zemuszemus

Hayata rastgele serpiştirilmiş ilahi ikramlar, kıymet bilen kullara her daim bayram yaşatır.

Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan...
Görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık...
Sızlamayan her organ, hele de burun direği bayramdır.
Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni kaybetmemek, kurda kuşa yem olmayıp "Çok şükür bugünü de gördük" diyebilmek...
Sevdiklerinle geçen her gün bayramdır.
Küsken barışmak,
ayrıyken kavuşmak,
suskunken konuşmak bayramdır.

Bunların kadrini bilirseniz, kıymet bilmeyi öğrenirseniz her gününüz bayram olur.
Meraklanmayın, öyledir diye size deli demezler. Deseler de böyle delilik, bayram artığı günlerdeki nankör akıllılıktan evladır. Her gününüz bayram olsun!

MUTLU BAYRAMLAR!!!

flycım,ablacım, ve diğer arkadaşlarım,
ben yapamıyorum. iştahtan değil.. sosyal sorun oluyor bayramda diyet.. dikkat çekip laf işitmek istemiyoum.ben hem anne hem baba tarafından sülalede en küçük benim.. :ecrin_bebek: uğraşamam bu delilerle.. delikafadulden
benim gibi yapamayacak olanlar sıkmasın canını, sallasın diyeti ..çarsamba günü acil durum toplantısı yapalım ve kasalım .. :delphin:
yapabilenler devam etsin.. Allah kolaylık versin,öpüyorum sizleri de..

Hayata rastgele serpiştirilmiş ilahi ikramlar, kıymet bilen kullara her daim bayram yaşatır.

Nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan...
Görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık...
Sızlamayan her organ, hele de burun direği bayramdır.
Bayramdır, elden ayaktan düşmemek, zihinden önce bedeni kaybetmemek, kurda kuşa yem olmayıp "Çok şükür bugünü de gördük" diyebilmek...
Sevdiklerinle geçen her gün bayramdır.
Küsken barışmak,
ayrıyken kavuşmak,
suskunken konuşmak bayramdır.

Bunların kadrini bilirseniz, kıymet bilmeyi öğrenirseniz her gününüz bayram olur.
Meraklanmayın, öyledir diye size deli demezler. Deseler de böyle delilik, bayram artığı günlerdeki nankör akıllılıktan evladır. Her gününüz bayram olsun!

MUTLU BAYRAMLAR!!!

işte benim fulyam alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ne güzel yazmışsın canım :asigim:

arkadaşlar ben bu akşam şehir dışına çıkıyorum...sizler için açtım pc yi yoksa hiç zamanım yok...daha hazırlanamadım...herhalde son ana kadarda hazır olmayacağım...:bbo: hepinizi çok seviyorum... opuyorumnanaktan sevdiklerinizle beraber mutlu geçireceğiniz bir bayram diliyorum...:1hug: hiçbirinizin bayram boyunca kilo ile ilgili hiç birşey düşünmemenizi rica ediyorum...sevdiklerinizle güzel sofraların keyfini çıkarın...yoksa :olmaz: bakın bizim bugün götüreceklerimizin çoğu yiyecek...memlekete ait ne var ne yok götürüyoruz...:jeyyar: ve son olarak hepinizi kocaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

1227899061en_guzel_bayramlar_sizin_olsun_67.jpg

Back
X