60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bana yardım edin benim kilo vermem hemde acil olarak benim sebebim bebek için tüp bebek yaptırdım olmadı düştü iğne tedaviden kilo aldım boyum 1,56 kilom 74 yani en az 60 olmam lazım bana yemek listesi diil bitkisel olarak yardım tamam listelerden nefret ediyorum çünkü ben bebek çok istiyorum sadece onun için ne olur?

herkese iyi akşamlar,

sabah, aç karnına 2 adet kayısı, 1 saat sonra yarım simitle peynir ve domates yedim
ara öğün, 2 adet kepekli bisküvi
öğlen, iki küçük dilim samsun pidesi ve ayran
akşam, 1 kase ekşili çorba ve 2 dilim tam buğday ekmeği
gece, yeşil çay..

şöyle uzaktan bakınca miktar olarak çok olmamış ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş.. yarın daha dikkatli olmalıyım. ayrıca yarın yürüyüş yapmayı da planlıyorum..:gitme::gitme:

sabuncum kek tarifin için teşekkürler...a.s. en kısa zamanda deneyeceğim cokacimcoook

Derinim gelmişşş... Hoşgeldin kuzum...

selam kızlar bana yardım edin benim kilo vermem hemde acil olarak benim sebebim bebek için tüp bebek yaptırdım olmadı düştü iğne tedaviden kilo aldım boyum 1,56 kilom 74 yani en az 60 olmam lazım bana yemek listesi diil bitkisel olarak yardım tamam listelerden nefret ediyorum çünkü ben bebek çok istiyorum sadece onun için ne olur?

Hoşgeldin cennetim..

herkese iyi akşamlar,

sabah, aç karnına 2 adet kayısı, 1 saat sonra yarım simitle peynir ve domates yedim
ara öğün, 2 adet kepekli bisküvi
öğlen, iki küçük dilim samsun pidesi ve ayran
akşam, 1 kase ekşili çorba ve 2 dilim tam buğday ekmeği
gece, yeşil çay..

şöyle uzaktan bakınca miktar olarak çok olmamış ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş.. yarın daha dikkatli olmalıyım. ayrıca yarın yürüyüş yapmayı da planlıyorum..:gitme::gitme:

Evet canım biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş.. Azıık proteini arttırmak lazım sanırsam..

benim çoğunlukla düzensiz oldu.. 12-3yasında olmuştum ilk.. üniversitede 1 yıl kadar düzenlı oldu onun dısında hep böyle.. 5-6yıl öncesine kadar cok sık olurdum,10-15gun gelırdı. biterdı bir hafta sonra gene gelırdı.şimdi olamıyorum. fibroadenon var yumurtalıgımda.. zararsız diyolar. çok küçüldü artık diyorlar doktorlar.cok doktor gördü canım beni.stresten uzak dur diyorlar hep.psikayatra yönlendirenler oldu.oraya da gittim.ama yok düzen almıyor. annem çok uğraştı..bana kalsa hiç uğraşmam. doktorlardan kendini böyle kabul et dıyen de oldu.tek çözüm olarak da dogum kontrol hapını öneriyolar.. hepsi hemfikir. cok fazla koşturduktan sonra 3-4senedır de doktora görünmedım zaten. bılmıyorum napıcam..
sen jasminden memnun musun?
hem sen de diyet yaparken basladın,bir etkısı oldu mu?

Tekrar geçmiş olsun,gerçekten zor bir durum.
Ben rejimde 1 ay kullandım jasmin.Ne bileyim kilo yapar diye korktum ama yapmadı tam hatırlamıyorum şimdi ama kilo bile vermiştim galiba.Ben kist için kullanıyorum ara ara.Bir ay kullanmam tedavi için yeterli oluyor genelde.Sonra uzunca bir süre ara veriyorum,tekrar oluşursa o ay gene kullanıyorum.Yani uzun süreli kullanımım olmadı hiç,uzun vadede ne etki yapar bilmiyorum hayatım..

cennetim hoşgeldin ama af buyur yazdıklarından pek bir şey anlamadım...Noktalama işaretlerini kullansan sanırım daha anlaşılır olursun..a.s.

biraz sakin..
bu panik ve stresle kg vermeniz zor..
önce psikolojik olarak rahatlayın.. sonra diyet..

Günaydın canlar,

Ya ben bir türlü recim moduna giremedim..:sinifsinif:
Napcam bilmiyorum.. 60 kilo çıkıyorum yine.. Çok sinir bozucu..
Haftasonu dişetinden amelyat olcam.. Onu bi atlatiim pazartesi günü yediden başlamam lazım..

günaydın bizim bizim takım..kızlar bgn başlıyomuyuz

herkese günaydın, bugün Ankara'da güzel ve güneşli bir günhihoyyytTartıda şişliğim biraz daha azalmış, 64.6 geldim bu sabah, bu da bişeydir, reglden sonra tekrar 63.5'u göreceğim inşallah.Bugün hamile kalmadan önce çok severek giydiğim bir pantolonu ilk defa giydim ve fena olmadı, beni daha motive etti.Ah bir 60'ı görsem çok rahatlayacağım, ondan sonraki 2 kilo çok sorun değil, veririm bir şekilde.Sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin ve biraz peynir yedim.

günaydın arkadaşlarrr....:teytey:

sabah 2 kuru kayısı ve 1 saat sonra yarım simit ve domatesle güne başladım...
ara öğünüm yine kepekli bisküvi olacak
öğle yemeği olarak küçücük bir dilim lazanya ve bir parça maydanozlu omlet (annem yapıyor, bir bağ maydanozu doğrayıp 2-3 yumurta kırıp çok az yağ ile omlet gibi kızartıyor, güzel oluyor) ve ayran var menümde..

akşamı henüz bilmiyorum..

bolca su içiyorum ve bugün yürüyeceğim. adım ölçer taktım. dün günlük işlerle 8 bin adım falan yapmışım. bugün öğle tatilinde yürüyeceğim bir de akşam eve dönerken yolu uzatıp uzun bir yürüyüş planlıyorum. hedefim hergün en az 10 bin adım..

herkese selamlar..:dance:

Merhaba dun neler yedigimden baslayalim sabah guzel bir kahvalti ekmek olarak incecik 3 dilim cavdar ekmegi oglen bir kase mercimek corbasi aksamustu cok buyuk bir tabak kisir gun icinde 1 bucuk litre su aksam yemek yemedim ilk gun icin fena degildi ama cok eksigim var sizleri takip edip guzel fikirler aliyorum benim yeme aliskanligimi toptan degistirmem lazim simdilik bu kadar bu gunku yaptiklarimi da gece paylasirim gorusmek uzere...

.

merhaba arkadaşlar ben geldim bayram tatili bitti aslında 2 gün oldu geleli ama benim bilg.sorun var eee nasılsınız bakii kilolarla aranız nasıl valla bende bir değişiklik yok yine 68,7 gösteriyor tartı işin kötüsü az yiyecem diye çocuğu aç bırakıyorum oda küçükdaha onada kıyamıyorum napicam bilmiyorum ama yaklaşık 15 günden beri az yiyip içiyorum ama diye bir değişiklik yok bir türlü anlamıyorum...yürüyüş yapamıyorum ondan herhalde...ne dersiniz?

fıstıklar,
neyseki bu sabah yedıgım baklavaların 1kgsunu verdım 59 geldım tartıda..

bugun yedıklerım

sabah 1 yumdan kasarlı omlet.
1 dılım lıgt ekmek
közlenmıs bıber
çökelek
yarım dılım tulum peynırı

1 bardak ballı tarcınlı süt
1 adet incir

1 tabak mercımek yemeği
3-4 çatal minik kıymalı pide
2 adet kornişon

aksama fırında sebze yapıcaz anneyle.. diyet kızartma gibi olsun istiyoruz.. önerisi olan varsa alırım..

dipnot: hala regl yok!!

fulyam,

operasyonun sonucundan mutlaka haberdar et bizi ..merakta bırakma.
ve bu ara salla gıtsın diyeti.. stresin var zaten.. çok abartmadan ye ne istersen.. zaman zaman öyle sorunlarda insan diyete kanalize olamıyor. maalesef konsantrasyon işi bu iş ayrıca..

çok öpüyorum

fulyam,

operasyonun sonucundan mutlaka haberdar et bizi ..merakta bırakma.
ve bu ara salla gıtsın diyeti.. stresin var zaten.. çok abartmadan ye ne istersen.. zaman zaman öyle sorunlarda insan diyete kanalize olamıyor. maalesef konsantrasyon işi bu iş ayrıca..

çok öpüyorum

Sağol tatlım... Valla yavaş yavaş bi stres bi heycan sardı.. Ama hayırlısı atlatıcam.. Hakkaten konsantre olamıyorum diyete.. Yapamıyorum.. Artık su işi halledeyim.. spor filan da yapamıyorum.. Oda diyete adapte olmamı engelliyo. Çok enteresan.. Spor yaptığım zaman daha rahat rejim yapıoyurm..

sen nasılsın tatlım.?? Öpüyorum seni kocaman..opuyorumnanaktan

Sağol tatlım... Valla yavaş yavaş bi stres bi heycan sardı.. Ama hayırlısı atlatıcam.. Hakkaten konsantre olamıyorum diyete.. Yapamıyorum.. Artık su işi halledeyim.. spor filan da yapamıyorum.. Oda diyete adapte olmamı engelliyo. Çok enteresan.. Spor yaptığım zaman daha rahat rejim yapıoyurm..

sen nasılsın tatlım.?? Öpüyorum seni kocaman..opuyorumnanaktan

ben de aynı olurum. spor yapamayınca diyet yapılmaz gibi bir psikoloji olusuyor ben de..
bir de spor iştahı kesıyor dedıklerı kadar var.. ben de inanılmaz kesiyor..

ben nasıl olayım. memleketteyım işte.. gezmece tozmaca bol bol..

neyse hayırlısı ile operasyonunu geçir de güzelim..

tekrar geçmiş olsun

Back
X