60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fulyacım sanırım çoğumuz senin durumundayız.Forma katılım neredeyse yok gibi birşey.Tümden bir motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz herhalde.Ben de bugün yediklerimi yazsam inanın aforoz edilirim bu gruptan.Bakma benin 53'lü rakamları gördüğüme,sonuçta iştahım bir açık bir açık,her an alabilirim gene eski kilolarımı...

Bilemiyorum resetlememiz lazım şu beynimizi ama nasıl?Sanırım gene buraya yazarak birbirimize güç vermemiz lazım.Sen spor konusunda iyiydin,gene başlayabilirsin.Yemeklerinden kısamasan bile spor yapmak motive edecektir seni.Ben de walk at home başlamayı düşünüyorum ama belim gene azdı şu sıralar..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun.. Dikkat et beline.. Benim de 2 gündür belim bi acaip.. Feci sızlıyo..
Bi ucundan tutmak lazım gerçekten.. Yeniden düzenli buraya yazmaya başlayarak başlayalım gerçekten.. Bugün yazmicam ama yarından itibaren ne olursa olsun yediklerimi yeniden yazmaya başlicam.. O da bişey..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun.. Dikkat et beline.. Benim de 2 gündür belim bi acaip.. Feci sızlıyo..
Bi ucundan tutmak lazım gerçekten.. Yeniden düzenli buraya yazmaya başlayarak başlayalım gerçekten.. Bugün yazmicam ama yarından itibaren ne olursa olsun yediklerimi yeniden yazmaya başlicam.. O da bişey..

Sana da geçmiş olsun canım,aman sen de dikkat et kendine..kaydirigubbakcemile3

Evet ben de yazmayı düşünüyorum gene günlük yediklerimi.Biraz önce eski foto ve videolarıma baktım.Aman Allahım neymişim öyle.akannehirO günlere dönmek kesinlikle istemiyorum,bu yüzden de tekrar silkelenip kendime geleyim diyorum.yasakkelime

Bu arada fiucum nasıl oldun, iyi misin?Yoksun ortalıkta...Bu sayfaya girip de sizlerin yazılarını görmeyince inanın içim burkuluyor be yawww....:çok üzgünüm:opuyorumnanaktan

Fulyacım sanırım çoğumuz senin durumundayız.Forma katılım neredeyse yok gibi birşey.Tümden bir motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz herhalde.Ben de bugün yediklerimi yazsam inanın aforoz edilirim bu gruptan.Bakma benin 53'lü rakamları gördüğüme,sonuçta iştahım bir açık bir açık,her an alabilirim gene eski kilolarımı...

Bilemiyorum resetlememiz lazım şu beynimizi ama nasıl?Sanırım gene buraya yazarak birbirimize güç vermemiz lazım.Sen spor konusunda iyiydin,gene başlayabilirsin.Yemeklerinden kısamasan bile spor yapmak motive edecektir seni.Ben de walk at home başlamayı düşünüyorum ama belim gene azdı şu sıralar..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
haklısın lunacım,
katılım yok gibi bişi ve ben buraya yazmadan kimsenin bir yerlerde diyet yaptıgına falan inanmıyorum.
bu arada geçmiş olsun..beline dikkat et.

evet kızlar yarından itibaren en azından 3ümüz için silkelenme zamanı olsun.

Evet ben de yazmayı düşünüyorum gene günlük yediklerimi.Biraz önce eski foto ve videolarıma baktım.Aman Allahım neymişim öyle.akannehirO günlere dönmek kesinlikle istemiyorum,bu yüzden de tekrar silkelenip kendime geleyim diyorum.yasakkelime

Bu arada fiucum nasıl oldun, iyi misin?Yoksun ortalıkta...Bu sayfaya girip de sizlerin yazılarını görmeyince inanın içim burkuluyor be yawww....:çok üzgünüm:opuyorumnanaktan

lunacım,
bugun regl oldum. 3 saat kadar uzandım. şimdi iyi sayılırım. ağrı kesici vs ile toparladım.
diyet yalan oldu gene tabi...
spor da ona keza...
yarına regl sorun yaratmazsa spora başlayayım,artı diyete devam edeyim istiyorum.
birbirimizi motive etmeliyiz.biz ancak öyle başarmıştık..başka türlü ben başaramam..

benek abla,fib, zab , mısır unu,tgull ve diğer arkadaslar(su an hatırlamadıklarım kırılmasın ltfn) KK 60-69 sefer sayılı uçağınız kalkışa hazırdır..hadi hadi toparlanın..

günaydın kızlar, evet sana katılıyorum margherita artık işi sıkı tutup , bir birimizi gaza getirelim.. şöyle bakıyorumda, büyük bir başarı örnekleri görüyorum..ya arkadaşlar siz değilmisiniz 10 kilolar 7 kilolar hatta çok daha fazlalarını veren, üç beş kilo vız gelmeli size vallahi tebrik ediyorum sizi, inş bende sizler gibi başarılı olurum, elma sirkesi ,bal, ılık su kürüyle birlikte devam ediyorum diyete. iyi geldi insan hafiflemiş hissediyor kendini ,daha 10 kilom var ama azimliyim inş. zaman önemli değil o kiloya ulaşana kadar devam.
hepimize sağlıklı zayıflamalar opuyorumnanaktan

haklısın lunacım,
katılım yok gibi bişi ve ben buraya yazmadan kimsenin bir yerlerde diyet yaptıgına falan inanmıyorum.

lunacım,
bugun regl oldum. 3 saat kadar uzandım. şimdi iyi sayılırım. ağrı kesici vs ile toparladım.
spor da ona keza...
yarına regl sorun yaratmazsa spora başlayayım,artı diyete devam edeyim istiyorum.
birbirimizi motive etmeliyiz.biz ancak öyle başarmıştık..başka türlü ben başaramam..

benek abla,fib, zab , mısır unu,tgull ve diğer arkadaslar(su an hatırlamadıklarım kırılmasın ltfn) KK 60-69 sefer sayılı uçağınız kalkışa hazırdır..hadi hadi toparlanın..

günaydın kızlar, evet sana katılıyorum margherita artık işi sıkı tutup , bir birimizi gaza getirelim.. şöyle bakıyorumda, büyük bir başarı örnekleri görüyorum..ya arkadaşlar siz değilmisiniz 10 kilolar 7 kilolar hatta çok daha fazlalarını veren, üç beş kilo vız gelmeli size vallahi tebrik ediyorum sizi, inş bende sizler gibi başarılı olurum, elma sirkesi ,bal, ılık su kürüyle birlikte devam ediyorum diyete. iyi geldi insan hafiflemiş hissediyor kendini ,daha 10 kilom var ama azimliyim inş. zaman önemli değil o kiloya ulaşana kadar devam.
hepimize sağlıklı zayıflamalar opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,

evetttt hepberaber yeniden başlıyoruz rejim moduna... Hadi bakalım kazamız mübarek olsun mı derler ne derler..kaydirigubbakcemile3

Bu sabah 62 kilo çıktım.. En kısa zamanda tekrar 58 e ineceğim Allahın izniylen..zemuszemus zemuszemus

günaydın arkadaşlar...

ben hemen hergün sayfaya baktım ama sistemde sorun olduğu için kimsenin yazamadığını düşündüm, ben de yazmadım. ama itiraf ediyorum ki yazmadığım dönemlerde benimde diyetle pek alakam olmadı. belki de bu yüzden içimden yazmak gelmedi.

neyse yine buradayız.. halen verecek 6 kilom var...

sabah yarım simit, 1 haşlanmış yumurta, domates, peynir ve 3-4 zeytinli kahvaltı..

öğle için yeşil fasulye ve yoğurt getirdim yanımda..

akşama bakıcaz...

havalar kötü olduğu için yürüyüş de yapamadım...

silkinme vakti kızlarrr:dance:

günaydın kızlar.gelemedim.uğrayamadım.işler çok yoğun.1 hafta kadarda uğrayamayacağım.hala hastalığım devam ediyor.hala işteyim çalışıyorum.bronşitin etkileri devam ediyor.diyet yapmama kimse izin vermiyor.annem biyandan kocam bi yandan iyi bakmaya çalışıyorlar bana.hastalığım bir geçsin sıkı bir diyete başlayacağım.seneye bebek istiyoruz çünkü.:kedi::emir_bebek:bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum.

haklısın lunacım,

lunacım,
spor da ona keza...

prenses ev taşıdık bi hafta dağıldım kaldım toparlamaya çalışıyoruz hala taboyu . . .

fılayın kısırdöngüsünden bende oldum !!!! delikafadulden

en azimlimiz ilan ediyorum prenses seni kilo kaybında istikrarlı tek hatun sensin !

Hah şöyle ...Sayfamıza canlılık gelmiş vallahi...hihoyyyt

Fiucum iyi olduğuna çokkk sevindim...
Fibula ne olacak kısss senin bu halin..Kolay değil biliyorum,hem iş,hem ev,hem sıcağı üstünde bir kocaaa (naniknanik)...Bronşitin bir sonraki basamağı çok ağır oluyor (Allah esirgesin)Bu yüzden kendine çok iyi bak ve bol bol dinlenmeye çalış.Bünyen zayıftır şu sıralar,grip mırip etrafta kol geziyor hayatım..Amman dikkat et kendine...

Ben dün gece bayağı bir geç yattım,o yüzen oğlanı sabah okula yolladıktan sonra gene yattım,uyudum.Hala kahvaltı etmemiş durumdayım..mafoldumben..

Biraz önce ben de sirkeli suyumu içtim.Şimdi gidip kahvaltımı yapmayı düşünüyorum..

Kahvaltıda:
yeşil çay
domates
peynir (dil peyniri)
light ekmek yemeyi düşünüyorum...

Artık öğleni geçiririm büyük ihtimalle (belki biraz fındık-ceviz yerim)

ıkindide de elmalı yoğurt yemeyi düşünüyorum..

Akşama da pırasa var....

Hepinizi çok kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..
çağrım duyulmuş gibi herkes gelmiş.. yoklama vermiş.. cok sevindim..
herkesin işi gücü varmış gerçi ..haklısınız elbet.. ama toparlanabilen toparlansın...

herkese öpücükkkkk....

Evet herkes yavaş yavaş dökülüyor gerçekten..

Fibuş çok dikkat et kendine.. Çok geçmiş olsun..

Zabınım hadi berabercenek toparlanıyoruz..

Lunam menün güsel..

Prensesim nasılsın canım?

z.alagozoglu hoşgeldin aramıza..

hıımm ben ne yediimm bakalım ;
sabah biraz peynir, domates, kızarmış bir dilim kepekli ekmek greyfurt suyu bir bardak

öğlen çok az , makarna

akşam ne yerim bilmiyoruum

Kızlar evde olanlar dinlemiştir belki..Murat Topoğlu bu sabah,aşırı tatlı krizine girenlere bir tarif verdi ,,

Yarım yağlı sütü ısıtın,içine tatlandırıcı koyarak tatlandırın,üstüne de tarçın ekin..Boza gibi oluyor dedi .Kalorisi de yarım dilim ekmekten daha azmış..Ben mutlaka deneyeceğim kriz zamanlarında ..Dinlemeyenler için paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan

merhaba bende aranıza yeni katıldım ama üye olmadan takip ediyordum biraz bana bilgi verirmisniz

Hoşgeldin..Bizim belirli bir listemiz yok...Günlük yediklerimizi paylaşıyoruz,kriz anlarımızı yazışarak aşmaya çalışıyoruz,bazen de haftalık kilo bildirimi yapıyoruz..

Katılımın bizi çok mutlu eder,tekrar hoşgeldin...a.s.

merhaba bende aranıza yeni katıldım ama üye olmadan takip ediyordum biraz bana bilgi verirmisniz

hoş geldin canımm, arkadaşımızın söylediği gibi belirli bir liste uygulamıyoruz ama diyet&sağlıklı beslenme bölümünü incelediysen denenmiş , sağlıklı diyet önerileri var. ıncelemediysen tavsiye ederim.

bu topik neci diyorsan birlikten kuvvet doğaaar :) biz burada aynı kilo aralığında kişiler olarak yardımlaşıyor aynı zamanda birbirimize destek oluyoruuz kaydirigubbakcemile4 sanada sağlıklı zayıflamalar dilerim

Öncelikle hoşgeldin...

Ben de özellikle sabahları (özel bir anlamı olduğundan değil,sadece öyle denk geldiğinden) bergamut aromalı yeşil çay içiyorum.Çok da alıştım doğrusu..
Elma sirkeli ılık su da sabah akşam içiyorum fakat elma sirkesinin ballısının çıtığını ilk şimdi duydum,ben de merak ettim doğrusu...

a.s.

tşkler hoşbuldum:) ballı sirke normal sirke gbi geldi bana pek bal tadı sezilmiyo ama düzenli yapmıyorum hala bi düzene girmiş değilim:(

Kızlar evde olanlar dinlemiştir belki..Murat Topoğlu bu sabah,aşırı tatlı krizine girenlere bir tarif verdi ,,

Yarım yağlı sütü ısıtın,içine tatlandırıcı koyarak tatlandırın,üstüne de tarçın ekin..Boza gibi oluyor dedi .Kalorisi de yarım dilim ekmekten daha azmış..Ben mutlaka deneyeceğim kriz zamanlarında ..Dinlemeyenler için paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan

Sağol canım.. Gayet mantıklı ve hafif bir tarif.. Teşekkürler..

Ben bugün ne yedim bakalım..

Sabah: 2 dilim ekmek, 2kk beyaz peynir, domates, salatalık, 1 t.kaşığı kadar da kuşburnu pekmezi gibi bişey

Ara: 3 adet mavi yeşil elmalı püsküüt, sütlü nescafe

Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası, 2 ufak dilim ekmek, yarım elma

Arada yine kalan 3 adet püsküütümü yerim. Akşamda meyvalı yoğurt düşünüyorum.. Bakalım.. Akşam tekrar bildiririm.. zemuszemus zemuszemus

Back
X