60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canlarım ben geldim...zemuszemus bir süredir uğrayamadım umarım fazla birşey kaçırmamışımdır...:1ninca:

menü
sabah kepekli tost
3 zyetın

öğlen müsli,yogurt,elma

aksama da tarhna yaptım. canım yemek istemiyor bişi..
1 dilim ekmekle onu içicem..

canım afiyet şeker olsun...en çokta senin işi merak ediyorum...kasım başında alacaklardı ne oldu acil cevap...:uhm: kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım. çok istikrarlı gördüm seni..
seni gördükçe ben de 50 kg hedef koymak istiyorum ama bana daha erken..
sabah tartıldım reglim bitmeden 56 kgyum. son 3kg diyorum şimdilik. 53 olunca belkı ben de 50ye göz dikerim..

(Sağol canım vallahi aklıma koydum 50'yi.ıyişallah tez elden hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşırızzemuszemus...)

Amanın çok sevindim fiucum.Bu sıralar çok iyisin (gerçi sanıyorum reglinden dolayı iştahsızlık da var) Allah nazarlardan korusun:nazar:.O boya bu kilo bile harika ya:lepi:...Ben 53'lerde olabilirim ama boy yok kisenağlama...

Aslında bir arada vücut kütle endeksli bir liste yapsak ne güzel olur.Merak ediyorum sizlerin kütlelerinizi:emir_bebek:....

menü
sabah kepekli tost
3 zyetın

öğlen müsli,yogurt,elma

aksama da tarhna yaptım. canım yemek istemiyor bişi..
1 dilim ekmekle onu içicem..

Bize diyorsun ama ben de sana söyleyeyim izninle canımcım...Bu ne böyle fiucum,neredeyse hiç bir şey yememişsin...Hadi rahatsızlığına veriyorum ama keşke bir tabak da olsa sulu yemek (sebze yemeği) yiyebilseydin...Bak grip mevsimi bünyen zayıf düşmesin sora...:olmaz:

merhaba canlarım ben geldim...zemuszemus bir süredir uğrayamadım umarım fazla birşey kaçırmamışımdır...:1ninca:

Hoşgeldin derincim...Bizler yeni motivasyonlarımızı yükledik bedenimize,başladık tekrar rejime...Sen nasılsın,ne durumdasın?...

Bir toparlayayım bakiyim...

Bu sabah:
1 bardak ılık sirkeli su

Yarım saat sonra:
1 adet yumurta
1 kk kadar peynir
2 çay kaşığı kadar vişne reçeli
2 dilim uno light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Öğlen:
1 kase light sütlü nesfit

Ara:
Yarım avuç kadar fındık-ceviz

Akşam:
1 tabak kıymalı pırasa
Yarım dilim ekmek
1 kupa şekersiz melisalı yeşil çay
3 tane eti N**** (Siyahi) (maalesefffff)

Biraz önce:
1 tane nar

Sabah kahvaltısına kocacım ıspanaklı börek istedi.Yani şimdiden söyleyeyim yarınki kahvaltım ofsayt arkadaşlar...mafoldumben

opuyorumnanaktanGÜNAYDIN ....İSTANBUL DA HARİKA BİR SABAHHHHH....HERKESE MUTLULUK DOLU BİR GÜN DİLİYORUMMMMMM.......opuyorumnanaktan

Herkese merhabalar.Yaklaşık 4 ay önce 70.79 kg arası gurubuna üye olmuştum ama bazı nedenlerden dolayı yazamadım.Bundan sonra sıkı takipçi olucağım ama :dance: yaşım 26 kg 68 boy 1.56 .16 aylık bir oğlum var:emir_bebek:.4 yıllık evliyim,evlendiğimde 55 kg dım Çok üzgünüm çoook evlenince alınan malum kilolar ve rekorla hamilelikte aldığım 30 kg..Yani 95 kg ile doğuma girdim gele gele buraya kadar geldim.Çok kararlıyım 57 ye düşmeye bakalım.3 gündürde lahana diyeti yapıyorum işe yarıyor gerçekten.Destek bekliyorum arkadaşlar.İnsanın aynada kendisini güzel görmesi gibisi yok.Tekrar Kendime güvenim gelmeye başladı :dance:Darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına.İnsanın isteyince başaramayacağı hiç birşey yok.Sadece inanmak lazım..

bence süper
kesin çok işe yarıcak

bence güzel...

ben öğlenki menüme kızarsın dedim lakin sanırım yürüyüş telafi ediyor bu durumu . . .
bi de gönül rahatlığı ile yürüyebilsem :çok üzgünüm: benim şopar hiç istemiyo eve yürümemi öğlen yemek vaktinde dışarıda olmam falan hep sorun hep sorun aramızda feci açıldı sırf bu meselelerden . . .
yani anlayacağınız kızlar kara sularıma giriyo . . .
yapmaktan giymekten sürmekten hoşlandığım şeylere mualefet oluyo ! :olmaz:
halbuki sevmek, korumak istemek bu demek değil . . . anlatamıyorum ! anlaşamıyoruz ! :çok üzgünüm:

derinimmmm . . . nerdeydin cicim ? opuyorumnanaktan

Herkese merhabalar.Yaklaşık 4 ay önce 70.79 kg arası gurubuna üye olmuştum ama bazı nedenlerden dolayı yazamadım.Bundan sonra sıkı takipçi olucağım ama :dance: yaşım 26 kg 68 boy 1.56 .16 aylık bir oğlum var:emir_bebek:.4 yıllık evliyim,evlendiğimde 55 kg dım Çok üzgünüm çoook evlenince alınan malum kilolar ve rekorla hamilelikte aldığım 30 kg..Yani 95 kg ile doğuma girdim gele gele buraya kadar geldim.Çok kararlıyım 57 ye düşmeye bakalım.3 gündürde lahana diyeti yapıyorum işe yarıyor gerçekten.Destek bekliyorum arkadaşlar.İnsanın aynada kendisini güzel görmesi gibisi yok.Tekrar Kendime güvenim gelmeye başladı :dance:Darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına.İnsanın isteyince başaramayacağı hiç birşey yok.Sadece inanmak lazım..

slm cnm . . . :kahve:

selam,

yaklaşık 3 haftadır hiç kilo veremedim çünkü diyet yapamadım.. bu aralar evde bir hareketlilik yaşanıyor. hastalıklar, yolculuklar derken sağolsunlar misafirlerimizde oldukça fazla.. böyle olunca pasta, börek faslı da oluyor tabi ki.

ama haftaya bir sorun çıkmazsa tekrar disiplinli bir şekilde başlıcam.. kararlıyım..

herkese sevgiler...

ben öğlenki menüme kızarsın dedim lakin sanırım yürüyüş telafi ediyor bu durumu . . .
bi de gönül rahatlığı ile yürüyebilsem :çok üzgünüm: benim şopar hiç istemiyo eve yürümemi öğlen yemek vaktinde dışarıda olmam falan hep sorun hep sorun aramızda feci açıldı sırf bu meselelerden . . .
yani anlayacağınız kızlar kara sularıma giriyo . . .
yapmaktan giymekten sürmekten hoşlandığım şeylere mualefet oluyo ! :olmaz:
halbuki sevmek, korumak istemek bu demek değil . . . anlatamıyorum ! anlaşamıyoruz ! :çok üzgünüm:

derinimmmm . . . nerdeydin cicim ? opuyorumnanaktan

Bu tavırlar kesinlikle sevgiden olamaz...Sana saygısızlık herşeyden önce...Kesinlikle böyle bir adamın benim hayatımda yeri olamaz..Belki çok ağır laflar ediyorum ama dayanamadım kusura bakma.Böyle biri şimdiden özgürlüğünü kısıtlıyorsa,evlenince falan neler yapar bilemiyorum artık...Sevmek kıskanmak değildir,saygı göstermektir bence...

Hoşgeldin...Paylaşımların bizi de mutlu eder...Sağlıklı kilo vermeler...a.s.

Bu tavırlar kesinlikle sevgiden olamaz...Sana saygısızlık herşeyden önce...Kesinlikle böyle bir adamın benim hayatımda yeri olamaz..Belki çok ağır laflar ediyorum ama dayanamadım kusura bakma.Böyle biri şimdiden özgürlüğünü kısıtlıyorsa,evlenince falan neler yapar bilemiyorum artık...Sevmek kıskanmak değildir,saygı göstermektir bence...

Hoşgeldin...Paylaşımların bizi de mutlu eder...Sağlıklı kilo vermeler...a.s.

lunam kafam çok karışık . . .

dün CNN de kadın - erkek ilişkilerine dair bi program vardı orada TÜRK erkeklerinin sevgilerini genellikle kadınları kısıtlayarak onlara öfkelenerek ve kendilerine muhtaç olduğunu hissettirerek gösterdiklerinden bahsedildi . . . Ne kadar isabetli bir saptama ! Benimde başıma gelen sanırım bu ! Peki ben bunu kabul edecek miyim ? Etmeyeceğim .

Evlenebilecek miyim ? Evlenemeyeceğim . . . kaydirigubbakcemile3

lunam kafam çok karışık . . .

dün CNN de kadın - erkek ilişkilerine dair bi program vardı orada TÜRK erkeklerinin sevgilerini genellikle kadınları kısıtlayarak onlara öfkelenerek ve kendilerine muhtaç olduğunu hissettirerek gösterdiklerinden bahsedildi . . . Ne kadar isabetli bir saptama ! Benimde başıma gelen sanırım bu ! Peki ben bunu kabul edecek miyim ? Etmeyeceğim .

Evlenebilecek miyim ? Evlenemeyeceğim . . . kaydirigubbakcemile3

Canım ya seven bir insan nasıl böyle davranır benim aklım anlamıyor...Bu tür davranışlar kesinlikle o kişinin ruhsal yapısıyla ilgili.Hadi şimdi evli falan değilsin belki bir dereceye kadar ama inan evlilik hiçççç ama hiççç flört dönemlerine benzemiyor.Evlendiğinin ertesi günü bir takım şeylerin artık geride kaldığını,hayatta yepyeni bir boyuta geçtiğini hissediyorsun.Olumlu ya da olumsuz yeni bir boyut bu.

Ben her zaman eş seçme konusunda yakınlarıma diyorum ki:Doğru bir insanlar evlenmek tarif edilemeyecek kadar mükemmel bir duygu fakat yanlış eş seçimi (Allah korusun) görülebilecek en korkunç kabus..

Canım ya seven bir insan nasıl böyle davranır benim aklım anlamıyor...Bu tür davranışlar kesinlikle o kişinin ruhsal yapısıyla ilgili.Hadi şimdi evli falan değilsin belki bir dereceye kadar ama inan evlilik hiçççç ama hiççç flört dönemlerine benzemiyor.Evlendiğinin ertesi günü bir takım şeylerin artık geride kaldığını,hayatta yepyeni bir boyuta geçtiğini hissediyorsun.Olumlu ya da olumsuz yeni bir boyut bu.

Ben her zaman eş seçme konusunda yakınlarıma diyorum ki:Doğru bir insanlar evlenmek tarif edilemeyecek kadar mükemmel bir duygu fakat yanlış eş seçimi (Allah korusun) görülebilecek en korkunç kabus..

lunam sevgisinden eminim . . .
sevmenin bahsettiğim biçimde gösterildiğini düşünüyor . . .
yani yanlış kodlanmış kafasında sevgi tabiri . . .
pek çok erkekte de bu bu biçimde ne yazık ki . . . :a015: bu nedenle eş olmaktan çok uzakta zaten bende diyorum ki her ikimizinde vaktini israf etmeyelim . . . yollar göründü . . . :çok üzgünüm:
sevmek yetmiyor ! :çok üzgünüm:

pek çok erkekte de bu bu biçimde ne yazık ki . . . :a015: bu nedenle eş olmaktan çok uzakta zaten bende diyorum ki her ikimizinde vaktini israf etmeyelim . . . yollar göründü . . . :çok üzgünüm:

Canım herşeyin hayırlısı olsun...Şu ana kadar hiç bu şekilde bir insan karşıma çıkmadı doğrusu,belki de bu yüzden aklımın almayışı...

Şunu söyleyeyim aşk uğruna bu çeşit realiteler göz ardı edildiği zaman o zaman birlikteliklerde kişilik ve tabii ki uyum sorunları oluyor.Neyseki hayatım sen herşeyin farkında olan olgun bir beyne sahipsin.Ayrılık gerçekten çok yürek burkan bir kelime ama geleceğini ,hele ki çocuklarına :emir_bebek:sağlamak zorunda olduğun huzur ortamı sözkonusuysa,herşey yüz kere bin kere daha düşünülmeli (ki biliyorum düşündüğünü)..

Hakkında herşeyin en güzeli olur iyişallah.. ıyi akşamlar birtanem...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu gün yediklerim:

Sabah:
3 dilim ıspanaklı börek
2 kupa şekersiz yeşil çay

Öğlen:
yarım avuç fındık
çok daha az sarı leblebi

Akşam:
1 kase çorba
1 yemek kaşığı kadar melemen
Yarım dilim ekmek
1 kupa şekersiz yaseminli yeşil çay

Bu arada bu sabah 53,5 geldim...(Sözüm meclisten dışarı :Ay görmemiş kilo vermiş,tutmuş gramları bile yazar olmuş)

Hoşgeldin derincim...Bizler yeni motivasyonlarımızı yükledik bedenimize,başladık tekrar rejime...Sen nasılsın,ne durumdasın?...

canım lunacığım öyle olduğunuza sevindim...ben de sayenizde öyle olurum umarım...çünkü bendeki son durumu iştahım çok fazla açık diye özetleyebilirim arkadaşım... :kedi: sabah kahvaltılarda annem birşeyler yemem için ısrar ederken şimdi dikkat et demeye başladı düşün o derece yani...öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek,pilav yemeyen ben onları da yiyorum ve doymuyorum...3 kilo kadar aldım...sence ne durumdayım...:utangac: opuyorumnanaktan

canım gerçekten kıskançlık gerçekten düşünülmesi ve çözülmesi gereken bir konu...lunamın dediklerinin hepsine katılıyorum...evlenmeden önce bazı kızlar bu durumdan memnun oluyor her ne kadar bu durumdan rahatsız olsalar da kıskanılmak hoşlarına gidiyor evlenince de bu kez durum değişiyor...hiç kimsenin bir başkasının hayatına müdahale etmesini doğru bulmuyorum...karışan kişi anne baba olsa da çok yanlış böyle şeyler...:olmaz: ama yollar göründü felan deme...sevginin halledemeyeceği hiç bir şey yok...güzelce konuş bu huyundan vazgeçirmeye çalış...ama mutlaka vazgeçsin yoksa kızımızı vermeyiz...a.s

canım lunacığım öyle olduğunuza sevindim...ben de sayenizde öyle olurum umarım...çünkü bendeki son durumu iştahım çok fazla açık diye özetleyebilirim arkadaşım... :kedi: sabah kahvaltılarda annem birşeyler yemem için ısrar ederken şimdi dikkat et demeye başladı düşün o derece yani...öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek,pilav yemeyen ben onları da yiyorum ve doymuyorum...3 kilo kadar aldım...sence ne durumdayım...:utangac: opuyorumnanaktan

Canım ya bence senin de harbi bir motivasyona ihtiyacın var.Geçen haftaya kadar inan ben de bayağı bir abartmıştım yemeyi.Sadece ben değil bizim kızların hepsi aynıydı sanırım.Mevsim değişikliğinden midir nedir..Bak biz yavaş yavaş toparlanmaya başladık gene.Hadi sen de katıl aramıza...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ben 65 e takıldım gene kızlar..yok makarna yada tatlı yemeden yaşnmıyor :D

Back
X