Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menü
sabah kepekli tost
3 zyetın
öğlen müsli,yogurt,elma
aksama da tarhna yaptım. canım yemek istemiyor bişi..
1 dilim ekmekle onu içicem..
hadi bakalım. çok istikrarlı gördüm seni..
seni gördükçe ben de 50 kg hedef koymak istiyorum ama bana daha erken..
sabah tartıldım reglim bitmeden 56 kgyum. son 3kg diyorum şimdilik. 53 olunca belkı ben de 50ye göz dikerim..
menü
sabah kepekli tost
3 zyetın
öğlen müsli,yogurt,elma
aksama da tarhna yaptım. canım yemek istemiyor bişi..
1 dilim ekmekle onu içicem..
merhaba canlarım ben geldim...zemuszemus bir süredir uğrayamadım umarım fazla birşey kaçırmamışımdır...:1ninca:
bence süper
kesin çok işe yarıcak
bence güzel...
merhaba canlarım ben geldim...zemuszemus bir süredir uğrayamadım umarım fazla birşey kaçırmamışımdır...:1ninca:
Herkese merhabalar.Yaklaşık 4 ay önce 70.79 kg arası gurubuna üye olmuştum ama bazı nedenlerden dolayı yazamadım.Bundan sonra sıkı takipçi olucağım ama :dance: yaşım 26 kg 68 boy 1.56 .16 aylık bir oğlum var.4 yıllık evliyim,evlendiğimde 55 kg dım Çok üzgünüm çoook evlenince alınan malum kilolar ve rekorla hamilelikte aldığım 30 kg..Yani 95 kg ile doğuma girdim gele gele buraya kadar geldim.Çok kararlıyım 57 ye düşmeye bakalım.3 gündürde lahana diyeti yapıyorum işe yarıyor gerçekten.Destek bekliyorum arkadaşlar.İnsanın aynada kendisini güzel görmesi gibisi yok.Tekrar Kendime güvenim gelmeye başladı :dance
arısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına.İnsanın isteyince başaramayacağı hiç birşey yok.Sadece inanmak lazım..
ben öğlenki menüme kızarsın dedim lakin sanırım yürüyüş telafi ediyor bu durumu . . .
bi de gönül rahatlığı ile yürüyebilsem :çok üzgünüm: benim şopar hiç istemiyo eve yürümemi öğlen yemek vaktinde dışarıda olmam falan hep sorun hep sorun aramızda feci açıldı sırf bu meselelerden . . .
yani anlayacağınız kızlar kara sularıma giriyo . . .
yapmaktan giymekten sürmekten hoşlandığım şeylere mualefet oluyo !lmaz:
halbuki sevmek, korumak istemek bu demek değil . . . anlatamıyorum ! anlaşamıyoruz ! :çok üzgünüm:
derinimmmm . . . nerdeydin cicim ? opuyorumnanaktan
Herkese merhabalar.Yaklaşık 4 ay önce 70.79 kg arası gurubuna üye olmuştum ama bazı nedenlerden dolayı yazamadım.Bundan sonra sıkı takipçi olucağım ama :dance: yaşım 26 kg 68 boy 1.56 .16 aylık bir oğlum var.4 yıllık evliyim,evlendiğimde 55 kg dım Çok üzgünüm çoook evlenince alınan malum kilolar ve rekorla hamilelikte aldığım 30 kg..Yani 95 kg ile doğuma girdim gele gele buraya kadar geldim.Çok kararlıyım 57 ye düşmeye bakalım.3 gündürde lahana diyeti yapıyorum işe yarıyor gerçekten.Destek bekliyorum arkadaşlar.İnsanın aynada kendisini güzel görmesi gibisi yok.Tekrar Kendime güvenim gelmeye başladı :dance
arısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına.İnsanın isteyince başaramayacağı hiç birşey yok.Sadece inanmak lazım..
Bu tavırlar kesinlikle sevgiden olamaz...Sana saygısızlık herşeyden önce...Kesinlikle böyle bir adamın benim hayatımda yeri olamaz..Belki çok ağır laflar ediyorum ama dayanamadım kusura bakma.Böyle biri şimdiden özgürlüğünü kısıtlıyorsa,evlenince falan neler yapar bilemiyorum artık...Sevmek kıskanmak değildir,saygı göstermektir bence...
Hoşgeldin...Paylaşımların bizi de mutlu eder...Sağlıklı kilo vermeler...a.s.
lunam kafam çok karışık . . .
dün CNN de kadın - erkek ilişkilerine dair bi program vardı orada TÜRK erkeklerinin sevgilerini genellikle kadınları kısıtlayarak onlara öfkelenerek ve kendilerine muhtaç olduğunu hissettirerek gösterdiklerinden bahsedildi . . . Ne kadar isabetli bir saptama ! Benimde başıma gelen sanırım bu ! Peki ben bunu kabul edecek miyim ? Etmeyeceğim .
Evlenebilecek miyim ? Evlenemeyeceğim . . . kaydirigubbakcemile3
Canım ya seven bir insan nasıl böyle davranır benim aklım anlamıyor...Bu tür davranışlar kesinlikle o kişinin ruhsal yapısıyla ilgili.Hadi şimdi evli falan değilsin belki bir dereceye kadar ama inan evlilik hiçççç ama hiççç flört dönemlerine benzemiyor.Evlendiğinin ertesi günü bir takım şeylerin artık geride kaldığını,hayatta yepyeni bir boyuta geçtiğini hissediyorsun.Olumlu ya da olumsuz yeni bir boyut bu.
Ben her zaman eş seçme konusunda yakınlarıma diyorum kioğru bir insanlar evlenmek tarif edilemeyecek kadar mükemmel bir duygu fakat yanlış eş seçimi (Allah korusun) görülebilecek en korkunç kabus..
lunam sevgisinden eminim . . .
sevmenin bahsettiğim biçimde gösterildiğini düşünüyor . . .
yani yanlış kodlanmış kafasında sevgi tabiri . . .
pek çok erkekte de bu bu biçimde ne yazık ki . . . :a015: bu nedenle eş olmaktan çok uzakta zaten bende diyorum ki her ikimizinde vaktini israf etmeyelim . . . yollar göründü . . . :çok üzgünüm:
sevmek yetmiyor ! :çok üzgünüm:
Hoşgeldin derincim...Bizler yeni motivasyonlarımızı yükledik bedenimize,başladık tekrar rejime...Sen nasılsın,ne durumdasın?...
lunam sevgisinden eminim . . .
sevmenin bahsettiğim biçimde gösterildiğini düşünüyor . . .
yani yanlış kodlanmış kafasında sevgi tabiri . . .
pek çok erkekte de bu bu biçimde ne yazık ki . . . :a015: bu nedenle eş olmaktan çok uzakta zaten bende diyorum ki her ikimizinde vaktini israf etmeyelim . . . yollar göründü . . . :çok üzgünüm:
sevmek yetmiyor ! :çok üzgünüm:
canım lunacığım öyle olduğunuza sevindim...ben de sayenizde öyle olurum umarım...çünkü bendeki son durumu iştahım çok fazla açık diye özetleyebilirim arkadaşım... :kedi: sabah kahvaltılarda annem birşeyler yemem için ısrar ederken şimdi dikkat et demeye başladı düşün o derece yani...öğlen ve akşam yemeklerinde ekmek,pilav yemeyen ben onları da yiyorum ve doymuyorum...3 kilo kadar aldım...sence ne durumdayım...opuyorumnanaktan