60 günde 10 kilo!!

hoşgeldin tatlım şişkolar diyarına.:27: şişko dediğime bakma ruhumuz çıtır bizim.:9: sanırım bi yöntem yol seçememişsin kendine. formlarda pek çok liste öneri dolaşıyor lakin fikrimce kendi listeni kendin oluşturman ve azimli kararlı olman:21:
alimallah dağları eritiriz biz yeterki azimli kararlı olalım:54:

canımm 60 günde 10 kilo münkün zira ben 12 günde 3.5 kilo verdim :)) bol su iç, ekmeği ve yağı kes... ve bir egzersiz programına başla... burda evde yapılabilecek egzersiz topikleri var... onları takip et... sporsuz zor veriliyor çünkü

Arkadaşlar 60 günde 10 kilo verebilmek için günlük 0.166 kg kilo vermem gerek peki nasıl yapacağım?

mrb.ben (sağlıklı olmadığını düşündüğüm halde) lahana çorbası yaptım.dün başladım.her sabah içebildiğim kadar içip sonra kahvaltı yapacağım.öğlende yine aynı şekilde.akşamsa başarabilirsem sadece çorba içeceğim bolca.yada az yoğurt,salata,1 dilim ekmek falan sonrasında.ama hep önce çorba olacak.hatta bugün sabah 300 gr.daha eksik tartıldım baskülde.belki yağ değil gidenler ama basküldeki sayının azalması hoşuma gidiyor.moral oluyor.
birde yoğurda zencefil-tarçın-zerdeçal katıyorum .o da kilo düşürüyor.bolbol brokoli haşlayıp yiyorum.bazen karnabahar falan.

hoşgeldin tatlım şişkolar diyarına.:27: şişko dediğime bakma ruhumuz çıtır bizim.:9: sanırım bi yöntem yol seçememişsin kendine. formlarda pek çok liste öneri dolaşıyor lakin fikrimce kendi listeni kendin oluşturman ve azimli kararlı olman:21:
alimallah dağları eritiriz biz yeterki azimli kararlı olalım:54:

Teşşekkürler mavimi :) aynı kilodayız ozmn güçlerimizi birleştirelim birbirimizi gazlayalım buradan sen anlat bakalım 4 kiloyu nasıl verdin?

ben de 69 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum...60 günde bile versem olur...
yıllardır bu kilolardan kurtulamadım...
65 e düşüyorum gene çıkıyorum al ver hep böuyle:1::1::8:

mrb.ben (sağlıklı olmadığını düşündüğüm halde) lahana çorbası yaptım.dün başladım.her sabah içebildiğim kadar içip sonra kahvaltı yapacağım.öğlende yine aynı şekilde.akşamsa başarabilirsem sadece çorba içeceğim bolca.yada az yoğurt,salata,1 dilim ekmek falan sonrasında.ama hep önce çorba olacak.hatta bugün sabah 300 gr.daha eksik tartıldım baskülde.belki yağ değil gidenler ama basküldeki sayının azalması hoşuma gidiyor.moral oluyor.
birde yoğurda zencefil-tarçın-zerdeçal katıyorum .o da kilo düşürüyor.bolbol brokoli haşlayıp yiyorum.bazen karnabahar falan.

ya bu çorbaya nasıl dayanıyorsun:/ bende lahana aldım ama cesaret edemiyorum...

ya bu çorbaya nasıl dayanıyorsun:/ bende lahana aldım ama cesaret edemiyorum...

valla benim hoşuma gidiyor bile.limon sıkınca zaten koku kalmıyor.
birde lafaramızda;taştan yumuşak ne olsa yiyen biriyim ben.hemde öyle tadımlık falan değil,porsiyon porsiyonnn.

işte bu yüzdende yaradı yediklerim.şimdi vermeye çalışıyorum:)))

Teşşekkürler mavimi :) aynı kilodayız ozmn güçlerimizi birleştirelim birbirimizi gazlayalım buradan sen anlat bakalım 4 kiloyu nasıl verdin?

yediklerime dikkat ederek albette tatlım her şeyin başı sağlık dedim ve sağlıksız yiyeceklerden uzak tutmaya çalıştım kendimi :15:
verdim ama belli değil benim verdiğim kilolar sporsuzluktan sanırım. aman haa sen git sporunu yap yürüyüşünü imkanın varsa yüzmeni :46:
ben de artık toksin atıyorum ödem atıyorum deyip avutuyorum kendimi bakalım. :44:

ben de 69 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum...60 günde bile versem olur...
yıllardır bu kilolardan kurtulamadım...
65 e düşüyorum gene çıkıyorum al ver hep böuyle:1::1::8:

bende aynıyım 63 e kadar düştüm sonra biraz dikkat etmeyince hoop 69(3 ayda:() a cıktım artık yavas yavas kilo vermek istiorum geri almamak üzere!!!!

bende aynıyım 63 e kadar düştüm sonra biraz dikkat etmeyince hoop 69(3 ayda:() a cıktım artık yavas yavas kilo vermek istiorum geri almamak üzere!!!!
inşallah tatlım inanırsan başarırsın ben bunu der buna inanırım :9:
ben gibi fazla kaçırma yemekleri de akşam yemeğinde 1 lahmacun yedim üstüne de leblebi pişman oldum iyiki iki tane almamışım :43:

Arkadaşlar 2 kilo vermişim sadece cok az dikkat ederek, nasıl oldu bende bilmiyorum:) 2 hafta gecmiş ve ben 2 kilo vermişim:) çok mutluyum çoookk:)

nispet mi yapiyorsun şimdi ne bu mutluluk veren var veremeyen var :27:

alkışş bravoooo tebrik ederim tatlım ama kolay verdinse kiloları bunlar son zamanlarda aldığın kilolardır bu kadar hızlı gitmeyebilir ama moralini bozma spor yap dikkat etmeye devam et bakarsın 2 ay sonra 8 kilo birden verirsinnnn senden bir şey kalmaz :46::54::16:

Back
X