- Konu Sahibi wherehaveubeen
Arkadaşlar 60 günde 10 kilo verebilmek için günlük 0.166 kg kilo vermem gerek peki nasıl yapacağım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 60 günde 10 kilo verebilmek için günlük 0.166 kg kilo vermem gerek peki nasıl yapacağım?
hoşgeldin tatlım şişkolar diyarına.şişko dediğime bakma ruhumuz çıtır bizim.
sanırım bi yöntem yol seçememişsin kendine. formlarda pek çok liste öneri dolaşıyor lakin fikrimce kendi listeni kendin oluşturman ve azimli kararlı olman
alimallah dağları eritiriz biz yeterki azimli kararlı olalım![]()
Teşşekkürler mavimi :) aynı kilodayız ozmn güçlerimizi birleştirelim birbirimizi gazlayalım buradan sen anlat bakalım 4 kiloyu nasıl verdin?
mrb.ben (sağlıklı olmadığını düşündüğüm halde) lahana çorbası yaptım.dün başladım.her sabah içebildiğim kadar içip sonra kahvaltı yapacağım.öğlende yine aynı şekilde.akşamsa başarabilirsem sadece çorba içeceğim bolca.yada az yoğurt,salata,1 dilim ekmek falan sonrasında.ama hep önce çorba olacak.hatta bugün sabah 300 gr.daha eksik tartıldım baskülde.belki yağ değil gidenler ama basküldeki sayının azalması hoşuma gidiyor.moral oluyor.
birde yoğurda zencefil-tarçın-zerdeçal katıyorum .o da kilo düşürüyor.bolbol brokoli haşlayıp yiyorum.bazen karnabahar falan.
ya bu çorbaya nasıl dayanıyorsun:/ bende lahana aldım ama cesaret edemiyorum...
Teşşekkürler mavimi :) aynı kilodayız ozmn güçlerimizi birleştirelim birbirimizi gazlayalım buradan sen anlat bakalım 4 kiloyu nasıl verdin?
ben de 69 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum...60 günde bile versem olur...
yıllardır bu kilolardan kurtulamadım...
65 e düşüyorum gene çıkıyorum al ver hep böuyle![]()
inşallah tatlım inanırsan başarırsın ben bunu der buna inanırımbende aynıyım 63 e kadar düştüm sonra biraz dikkat etmeyince hoop 69(3 ayda) a cıktım artık yavas yavas kilo vermek istiorum geri almamak üzere!!!!
Arkadaşlar 2 kilo vermişim sadece cok az dikkat ederek, nasıl oldu bende bilmiyorum:) 2 hafta gecmiş ve ben 2 kilo vermişim:) çok mutluyum çoookk:)