- 15 Mart 2010
- 3.700
- 6.605
- 683
Hindistan cevizli toplar nasil anlatsana9.30
aynı kahvaltım
12.00
sade türk kahvesi
15.00
2 peynirli krep
3 tane kendi yaptığım şekersiz hindistan cevizli toplardan tanesi 30 kalori civarına denk geliyor (regl olduğum için nutellaya saldırmamak adına yaptım :) )
19.00 planlanan;
bir kase mercimek çorbası
2 küçük dilim bonfile
çok az pirinç pilavı
Bugün ders seçimim vardı çok şükür hallettim ama 1 saatten fazla bilgisayar başında durmak gerekiyor ayarlayabilmek için, öyle lanet bir otomasyon sistemimiz var... Allahtan son kez ders seçtim, inşallah bu dönem okulum bitiyor. Değişmezse bu dönem sadece pazartesi ve salı okula gideceğim (dört yıldır haftanın altı günü okulda olan benim için çok ilginç bir durum). Geçen senelere göre çok çok daha rahatım yani ancak bu sefer de tez var. Bakalım halletmeye çalışacağım. Okulla birlikte diyeti yönetmek zor oluyor ancak gideceğim günler yanımda sağlıklı şeyler taşımayı planlıyorum. Yanımızda taşıyabileceğimiz şeyler olunca ilk bulduğumuz yağlı şeylere yönelmemiş de oluyoruz, her açıdan güzel yani. Gün geçtikçe yazarım zaten, beğendiğimiz güzel tarifleri de paylaşabiliriz
Reglimin ilk günü yataktan zor kalktığım için bugün spor yok. 1 bardak yeşil çay içtim az önce, dinleniyorum. Yarın sabahtan sporu yaparım diye planladım, bakıcazzzz![]()