- Konu Sahibi renklipatik
-
merhaba canım
başkaları için bişey yapma kendi sağlıgını düşünerek sağlıklı kalmayı iste lütfen
Bende senin gibiyim ya 55tim biraz veriyim dedim baya aldım şuan 61 flnım ve çok kötüyümhedefim 50 bi diyet listem bile var ama şu boğazıma hakim olamıyorum arada kaçıyo hatta her gün oluyo bu kaçamaklar
birbirimizi tanımadan kilo konusunda kaderdaş olmuşuz canım :) ben birz önce bir video buldum seninle de paylaşayım kaçamak günlerimizde bunu yaparsak sorun kalmaz direk yağ yakmaya yönelik bir çalışmaymış. Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 31.01.2013 - YouTube :) benim pilates çemberim ve lastiğim yok onların yerine tayt ve yastık kullandm umarım işe yaramıştır lokumlar tarih olmuştur :)
aman aman iyi boşa gitmesin o terlemelerim de :) saolasın canım bu bilginle mutlu oldum :) ben de kararlıyım diyet listem yok ama ne varsa yağsız olsun az olsun temalı diyetimin ikinci günündeyim :) incir çok kalorili midir sence canım çekiyo yesem mi :)öyle olmuş canım ya ama çok fena hırs yaptım bugün diyet listeme uycam yani arada işte kaçamak fln olursa da bu videoyla hallederim umarımbende pilates çemberi ve lastik var ama senin bu yaratıcı fikirlerin de işe yaramıştır eminim daha önce pilates yapıyodum arada onların büyük bi rolü olmuyo zaten m.etme
merhabalar
bende 3-4 kilo vermek istiyorum
evlenmeden önce epey uzun bir diyet sürecim oldu oldukça başarılı oldum
55 kiloya kadar düştüm
evlilik arifesinde zayıfladım ve 53ü gördüm
şu an 57 kilo oldum tekrardan
eşim inanılmaz kilo takıntısı olan bir insan
o yüzden bende hem bi kaç kiloyu vermek hem de ipin ucunu kaçırmamak sürekli avucumun içinde sıkı sıkı tutmak istiyorum
isterseniz bende topiğinizin daimi üyesi olabilirim
gayet zayıfsın sen canım maşallah :) ama tabiki diyet kardeşliği yapalım <3 inşallah amacımızda başarılı oluruz :)
aman aman iyi boşa gitmesin o terlemelerim de :) saolasın canım bu bilginle mutlu oldum :) ben de kararlıyım diyet listem yok ama ne varsa yağsız olsun az olsun temalı diyetimin ikinci günündeyim :) incir çok kalorili midir sence canım çekiyo yesem mi :)
fazla değildir ya ama tabi ölçülü yemek şart fazla almamışsındır eminim :) of ya vericez vericez bu sefer inanıyorum ben
sanırım benim sevgilim de senin eşin gibi kiloya takıntılı ama bana söyleyemiyo korkusundan.mutsuz mu ediyorum onu anlamadım ki yani evli olmadığımız benim üstümde o kadar hakkı da yok zaten bunu diyebileceği durumu da ben yaratmadm ama yine de üzülüyorum. 50li kilolarda kahvaltıda galeta mı yemek gerekiyo canımama yine de ipin ucunu bırakmamak lazım :)
kabul edildiğime sevindim bende artık burada kendimi kontrol altında tutarım :)
sanırım benim sevgilim de senin eşin gibi kiloya takıntılı ama bana söyleyemiyo korkusundan.mutsuz mu ediyorum onu anlamadım ki yani evli olmadığımız benim üstümde o kadar hakkı da yok zaten bunu diyebileceği durumu da ben yaratmadm ama yine de üzülüyorum. 50li kilolarda kahvaltıda galeta mı yemek gerekiyo canım
inşallah canım çok kararlıyız :) ben pilates yapıcaktm şimdi ama midem ayağa kalkınca geriliyo ağrıdan ve vallahi açımyapamiycam bu gecelık pilatesimi biraz yıkıldım şimdi.bir de yarn misafirliğe gidicez kahvaltıya kaçırırsam psikolojik destek gerekicek baa sen de iki galetayla mı kahvaltı yapıyorsun canım ben ekmeği kestim yalnızca az yağlı herşeyle gayet güzel doyuyorum yanlış yolda mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?